20210410 145342 1

Julkaistu 10.04.2021

Luonnonkosmetiikka: Tavoitteena kevyempi päivämeikki, onnistuinko tavoitteessa? OSA 2/2

*Postaus sisältää affiliatelinkkejä, jotka merkitty tähdellä (*). Lisätietoa artikkelin lopussa.

20210405 152454 1
Bohon & Laveran laadukkaita meikkejä, jotka ovat myöskin suhteellisen edullisia verrattuna muihin kilpailijoihinsa luonnonkosmetiikan ja/tai vegaanisen kosmetiikan puolella.

Tämä on jatko-osaa aiemmalle artikkelille, jossa tavoittelin mahdollisimman kevyttä meikkiä iholle. Halutessasi voit katsoa aiemman osan täältä. Olen joskus halunnut yrittää laittaa ripsiväriä siten, että laittaisin erottelevaa ripsiväriä ensin ja sen päälle pieni kerros tuuheuttavaa ripsiväriä.

Tässä julkaisussa kokeilen tuota tekniikkaa mutta eri tavalla, koska oikeastaan kummatkin kokeilemani ripsivärit ovat tuuheuttavia, mutta mielestäni toinen niistä on samalla myös erottelevakin. Valitsin kokeiluun Bohon tuuheuttavan ripsivärin & aiemmin testaamani Laveran tuuheuttava ripsiväri (mielestäni se on myös erottelevakin).

Olen aina tykännyt värjätä kulmaväreillä kulmakarvani, mutta nyt olen pitänyt taukoa niiden värjäyksestä & en ole vielä hommannut hyvää värillistä kulmakarvageeliä tai jotain puuterimaista kulmaväriä.


Tässä artikkelissa koitan myös hyödyntää Laveran luomiväripalettia kulmakarvoilleni. Kyllä vain, luomiväriä kulmakarvoille!


Mutta voi olla, etten vielä hommakaan kulmakarvoilleni omaa värituotetta, koska tuon Laveran luomiväripaletin tummanruskea sävy sopii minun kulmakarvojeni sävyyn ihan hyvin & kyseisen luomiväripaletin luomivärien koostumus on niin tukevaa, että ne pysyvät paremmin kulmakarvoillani entä kuin jotkut ”oikeat” kulmakarvavärituotteet (kulmakynät, -tussit ja niin edelleen).


Jatkan kulmakarvojen värjäystä pienen tauon jälkeen, saan yrittää hetken aikaa hoitaa niitäkin samalla luonnonkosmetiikan seerumilla, millä kasvattelen ja hoidan silmäripsiäni.


Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Luonnonkosmetiikan ripsivärit jotka ovat kokeilemisen arvoisia

Alla olevassa kuvassa ylemmän kuvan ripsissä on pelkästään Bohon ripsiväriä 1,5- 2 kerrosta. Alemmassa kuvassa on laitettu ensin Laveran ripsiväriä ja sitten vasta Bohon ripsiväriä (kumpaakin ripsiväriä laitoin siten, että Laveraa 1 kerros ja Bohoa hennompi kerros).

20210410 174450

Ja seuraavaksi tuo kuva alla, niin siinä on pelkästään Bohon ripsiväriä.

Jos haluat katsoa miltä ripset näyttävät ilman ripsiväriä, niin näet alla olevasta linkistä ripsistä kuvan ilman ripsiväriä

Linkki artikkeliin, jossa näkyy ripset ilman ripsiväriä: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

kevyempi paivameikki

Jos laitan omiin ripsiini ensin Laveran ripsiväriä ja sitten Bohon ripsiväriä, niin minun mielestäni ripsistäni tulee hieman erotellummat sen vuoksi kun laitoin ensin Laveran ripsiväriä.

ripsivarien harjoja

Vasemman puoleinen on Lavera ja oikean puoleinen Boho. Harjoissa on hieman eroja, molemmat ovat tuuheuttavia. Laveran ripsivärin harjasosa kyllä ainakin omia ripsiäni erottelee hyvin vaikkei harja ole ohut.

Harjaksen muoto ja nuo harjasosan piikit on kai poikkeavat tuosta Bohon ripsiväristä ja siten Lavera ainakin itselläni samalla myös erottelee ripsiä.

Tuo Laveran ripsiväri on omasta mielestäni todella edullinen verrattuna moniin muihin merkkeihin. Se on ollut hetken aikaa tarjouksessa hyvinvoinnin verkkokaupassa 8,76 euroa, normaalisti 10,95 euroa. Itse ostin omani K- Citymarketista, koska halusin kokeilla Laveralta ruskean väristä ripsiväriä ja siellä oli.

Alla olevassa artikkelissa on myös tuosta Laveran ripsiväristä yksistään oleva kokemus.

Lue myös: Luonnonkosmetiikka: Voiko laatua saada edullisesti? 4 x yllättävän edullista Laveran meikkiä

Bohon ripsivärin ja muut mitä testasin, niin tilasin hyvinvoinnin verkkokaupasta. Siellä mahtaa olla tuo Bohon ripsiväri euron parin kalliimpi entä kuin Laveran ripsiväri, mutta molemmat hyviä ja maksavat yhteensä melkein saman verran entä kuin esimerkiksi yksi pakkaus Dr. Hauschkan ripsiväriä hintaan vajaa 25 euroa. En ole kokeillut Dr. Hauschkan ripsivärejä, ehkäpä innostun niitäkin joskus testailemaan.

*Linkit suosittelemiini ripsiväreihin: Laveran ripsiväri, Bohon ripsiväri

Lue myös: 5 x suosikkivinkkiäni miten saada pitkät ripset

Kevyt puuterimeikki iholle

Alla olevassa kuvassa iholle laitettu meikkinä aiemmin julkaistussa artikkelissa olevia meikkejä (korjaava puuteri ja pohjustuspuuteri). Uutena meikkinä kuvassa hieman Laveran poskipunaa + Bohon maapuuteria.

Paivameikki
Tavoitteena luoda kevyempi päivämeikki. Kuva vääristää hieman luomivärien tasaisuutta epätasaisemman näköiseksi.
Laveran poskipuna

Laveran poskipuna sävyssä Charming Rose. Tuosta poskipunasta tykkään todella paljon! Aluksi laitoin liikaa tuota poskipunaa poskiin. Nyt olen vain yrittänyt sipaista sitä poskipäihin.

20210405 152454

Bohon maapuuteri sävyssä Terre de Toscane 08. Tämä puuteri on suhteellisen vaalea kuten oma ihonikin.


Haluan opetella tekemään hyvän & luonnollisen meikin. Varmasti löytyy monenlaisia meikkaustyylejä, niitä vois alkaa opettelemaan! Meikkaaminen on mukavaa joskus harrastuksenakin.


Kummassakin alemmassa kuvassa kulmakarvoihin on laitettu Laveran luomiväripaletista tummanruskeaa väriä kulmakarvoihin. Ripsiin laitettu ensin Laveran ripsiväriä ja sitten Bohon ripsiväriä.

vihreatsilmat

pitkat ripset

Ihan hyvin voi käyttää tuota Laveran luomiväriä kulmakarvoillekin, se hieman poikkeaa omien kulmakarvojeni väristä mutta ei paljoa. Pitää opetella laittamaan sitä vähän ja tasaisesti, niin jospa se menis aina sillon kun pitää taukoa kulmakarvojen värjäyksestä.

Jokaisessa tämän artikkelin kuvassa on kulmakarvoihin laitettu ensin Laveran kulmakarvageeliä ja annettu kuivahtaa sen aikaa kun laittaa ripsiin ripsivärit ja luomiin luomivärit, jonka jälkeen kuiville kulmakarvoille on laitettu Laveran luomiväripaletista tummanruskeaa sävyä.

*Linkit suosittelemiini ripsiväreihin & muihin Laveran ja Bohon meikkeihin: Laveran ripsiväri, Bohon ripsiväri, Lavera kulmakarvageeli, Lavera luomiväripaletti, Lavera poskipuna & Bohon maapuuteri.

Jos haluat sähköpostitse ilmoitukset blogin uusista artikkeleista, niin kirjoittamalla sähköpostiosoitteeseesi alla olevaan lomakeosioon saat sähköpostitse ilmoitukset blogin uusista julkaisuista.


Oletko sinäkin Instagramissa?

*Mikäli päätät hankkia suosittelemani tuotteen/tuotteet tämän artikkelin affiliatelinkkien kautta, saan pienehkön rahallisen komission jonka avulla voin ylläpitää blogiani, kiitos avustasi! Jos hankit kauttani suosittelemani tuotteen/tuotteet, niin siitä ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kuluja. Teethän ostopäätöksesi rauhassa ja harkitsevaisesti. On hyvä tietää myös, että tuotteet jotka toimivat toisilla, eivät valitettavasti välttämättä toimi jollain muulla henkilöllä.

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.