IMG 20210321 153213 2 scaled

Julkaistu 01.04.2021

Mádara Cosmetics- laadukasta ihonhoitoa ilman ylihinnoittelua

*Tuotteet saatu Ruohonjuuresta testattavaksi.

Oletteko te kokeilleet Mádaran ihonhoitotuotteita? Minä en ole kokeillut ennen näitä toteuttamiani testiviikkoja, olen aika uutukainen näissä luonnonkosmetiikkajutuissa.

Olen alkanut käyttämään luonnonkosmetiikkaa vasta vuodenvaihteen jälkeen, Ruohonjuuren innostamana.

2021 03 29 13 24 04 872
Mádara Cosmeticsin tuotesarja on sertifioitu kansainvälisten ECOCERT -standardien mukaisesti, tuotteet ovat täysin luonnollisia ja ekologisia.

Ennen kuin sovimme Ruohonjuuren kanssa, että voisin testata Mádaran tuotteita, niin olin kyllä tietoinen kyseisestä brändistä, Mádarasta. Olen lukenut muiden kokemuksia Mádaran tuotteista ja aika usein on tullut vastaan se, että Mádaran SOS- seerumia ylistetään.

Ruohonjuuri valitsi Mádara Cosmetics tuotesarjasta testattavakseni kolme ihonhoitotuotetta


Neljän naisen voimin luotu Mádara Cosmetics on yksi maailman arvostetuimmista luonnonkosmetiikan brändeistä


Mielestäni kosmetiikkasarjan perustajat tekevät aidosti intohimolla sitä mitä he tekevät: laadukkaita luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteita, ilman ylihinnoittelua.

(1) ”Sarjan korkealaatuiset luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät luomusertifioituja, baltialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Baltialaisten kasvien uutteet yhdessä muiden luonnollisten aineosien kanssa luovat korkealaatuisia ja tehokkaita kosmetiikkatuotteita.”Ruohonjuuri

(2) Lotte Tisenkopfa-Iltnere on yksi neljästä naisesta, joiden voimin Mádara on luotu.

Lotten sanoin lainaten, kun häneltä kysyttiin että mikä hänet tekee onnettomaksi, hän vastaa..

”Huonot tuotekoostumukset ja ylihinnoitellut tuotteet. ” -Lotte

Paula Tisenkopfa on toinen neljästä Mádara ihonhoitosarjan perustajista ja hänenkin vastauksensa jäi mieleen kun häneltä kysyttiin, että mikä on hänen huonoin kauneuteen liittyvä kokemuksensa.

Mádaran neljästä perustajista Paula toteaa, että hänen huonoin kauneuteen liittyvä kokemuksensa on se, että..

Yrittäminen sopeutua kauneusstandardeihin värjäämällä hiuksia, käyttämällä paljon meikkiä, tekorusketusta jne. Vie aikaa rakastua omaan kalpeaan ihoon tai luonnollisesti harmaisiin hiuksiin, mutta loppujen lopuksi se on sen arvoista.

Lue myös: Mádara Cosmetics – ”Ihonhoidon pitäisi olla hyvää jopa syötäväksi. Ja en tarkoita pikaruokaa” -Lotte Tisenkopfa-Iltnere

Testiviikkojen perusteella voin todeta kokemuspohjaisesti, että Mádaran tuotteet ovat laadukkaita. Erityisen paljon pidän syväpuhdistusvaahdosta. Olen kokeillut testiviikkojen aikana pestä silmämeikkini öljyllä tai pesugeelillä, niin Mádaran pesuvaahto on ainoa jolla lähtee ripsivärienkin jämät poskilta. Testaamani Mádaran kosteusvoiteet ovat myös hyvin laadukkaita, eivätkä ole voimakastuoksuisia.

Itse käytin ennen testiviikkoa Urang tuotesarjan Rose Ceramide voidetta ja se on lähes samassa pakkauskoossa ja suositellussa ulosmyyntihinnassa, entä kuin testaamani Mádaran kosteusvoiteet. Pidän enemmän Urang Rose Ceramide voiteesta, koska vaan tuntuu ihollani niin 10/10. Mádaran voiteet tuntuvat myös hyvältä ja ovat yhtä tehokkaita, mutta siiitä huolimatta fanitan sitä korealaisen luonnonkosmetiikkasarja Urangin Rose Ceramidea.

Lue myös: Korealainen luonnonkosmetiikka & vesikosteutus- heleä iho jo alle 7 päivässä


Testaamistani Mádara Cosmeticsin kolmesta ihonhoitotuotteesta suosikikseni muodostui Purifying Foam syväpuhdistusvaahto. Hinta on edullinen, pakkauskoko riittoisa & sopii omalle pintakuivalle iholleni päivittäiseen käyttöön,– kuivattamatta ihoani.


Mádara Derma Collagen Hydra Silk kiinteyttävä voide + Mádara SOS- kosteusvoide

2021 03 29 13 19 49 124 1
Mádara Cosmetics SOS- kosteusvoide ja Derma Collagen syväkosteuttava voide.

Mitä yhtenäistä huomaan Mádaran SOS kosteusvoiteessa + Derma Collagen voiteessa & Urang Rose Ceramide voiteessa?

  • jokaisen kolmen eri kosteusvoiteen pakkauskoko on samaa kokoa, 50ml
  • kaikki kolme eri kosteusvoidetta imeytyvät nopeasti omalle iholleni
  • mistään näistä kolmesta kosteusvoiteesta ei jää voidejälkiä iholle
  • kaikki kolme voidetta kosteuttavat ja silottavat hyvin ihoa

Testaamani Mádaran kosteusvoiteet ovat hinnoiltaan lähes samaa luokkaa keskenänsä (noin 5€ erotus). Urang ihonhoitosarjan Rose Ceramide on näistä kallein, jonka hinta on muutaman euron enemmän, entä kuin kalliimpi voide Mádaralta jota testasin, Derma Collagen.

  • Mádara SOS kosteusvoide 38,95€
  • Mádara Derma Collagen kosteusvoide 43,95€
  • Urang Rose Ceramide 47,95€

Hintavertailussa käytin apunani Ruohonjuuren verkkokauppaa. Mádaran SOS voide & Derma Collagen voiteet ovat tällä hetkellä tarjouksessa Ruohonjuuressa, mutta käytin hintavertailussa vertailupohjana alkuperäistä myyntihintaa.

Urang Rose Ceramide kosteusvoide on hitusen verran silkkisempää koostumukseltaan ja pehmeämpää, entä kuin Mádaran kosteusvoiteet, kuten alla olevasta kuvasta voi havaita. Mádaran ihonhoitotuotteiden koostumuksesta on artikkelin lopussa kuva.

IMG 20210311 154024
Urang Rose Ceramide kosteusvoide on hieman pehmeämpää & silkkisempää kevyempää entä kuin testaamani Mádaran kosteusvoiteet, vaikka nekin ovat kevyitä.

Mutta Mádaran kosteusvoiteet ovat siinä mielessä parempia entä kuin Urang Rose Ceramide kosteusvoide, koska Mádaran kosteusvoiteiden pakkauksissa on annostelijat, jotka annostelevat painalluksella voidetta sieltä pakkauksesta. Itse tykkään kosteusvoiteiden annostelu mahdollisuudesta, koska mielestäni se on hyvin hygienistä.

Lue myös: 5 x suosikkivinkkiäni miten saada pitkät ripset

Mádara Purifying Foam- syväpuhdistusvaahto

IMG 20210323 210927 1
Mádara Purifying Foam syväpuhdistusvaahto on hellävarainen puhdistusvaahto. Tämä puhdistusvaahto on oikeasti hyvä löytö.

Mádara Purifying Foam- syväpuhdistusvaahto on todella hyvä omalle iholleni. Tämä puhdistusvaahto on suosikkini näistä kolmesta testaamastani Mádaran ihonhoitotuotteesta. Mádaran syväpuhdistusvaahto on suhteellisen kohtuuhintainen ottaen huomioon se, että puhdistusvaahto on ECOCERT luomusertifioitua, kuten muutkin Mádaran ihonhoitotuotteet.

Mádaran syväpuhdistusvaahto on 150ml koossa. Ja yksi painallus vaahtoa riittää koko kasvoille. Itse painelin ensin pari tai kolme painallusta ja yllätyin, että yksi painallus olisi riittänyt. Saatan joskus käsitiskiastianpesuainettakin laittaa enemmän kuin sen yhden tipan pesualtaaseen kun peseskelee astioita. Täytyy opetella käyttää vähemmän, koska enemmän ei ole läheskään aina parempi. Varsinkin laadukkaissa tuotteissa riittää vähempikin.

Tykkään siitä, että kasvot voi puhdistaa hellävaraisesti, koska oma ihoni saattaa hetkessä kuivahtaa. Kaipaan syväpuhdistusta iholleni vaikka se onkin taipuvainen enemmän kuivuuteen entä kuin rasvoittumaan. Ainoastaan T- alueella voi ihoni rasvoittua ja juuri siihen kaipaankin puhdistavaa tuotetta, joka ei kuivata ihoa kuitenkaan.


Kokemukseni pohjalta voin suositella pintakuivan ihon hoitoon testaamiani Mádaran ihonhoitotuotteita, syväpuhdistusvaahto mukaan lukien. Mielestäni testaamani Mádaran tuotteet sopivat myös useimmille hajusteherkille. Itselläni on allergisoitumiseen taipuvainen iho (tulee joskus punaisia ihottumia), pintakuivuteen ja joskus ihoa kutisee nenän alueelta kovasti. Mádaran tuotteet eivät ole allergisoineet minun ihoani.


Kuten alla olevasta kuvasta voi huomata, niin vasemman puoleisessa kuvassa on havaittavissa pintakuivuutta. Pintakuivuus parani suhteellisen nopeassa ajassa kun aloitin luonnonkosmetiikan käyttämisen & jätin kasvopyyhkeen pois. Mádaran tuotteet eivät ole kuivattaneet ihoani, ne sopivat iholleni erinomaisesti.

pintakuiva iho hoito luonnonkosmetiikka
Pintakuiva ihoni on saanut merkittävää apua luonnonkosmetiikasta sekä myös vesikosteutuksesta siten, että annan veden imeytyä iholle etten kuivaa kasvojani pyyhkeeseen kasvojen pesun jälkeen.

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

mádara
Vasemmalta oikealle lueteltuna: Mádara Derma Collagen, Mádara SOS sekä Mádara syväpuhdistusvaahto. Kuten kuvastakin huomaa, niin koostumukset ovat laadukkaan täyteläiset, pysyvät hyvin kasassa, eivätkä leviä minne sattuu.

Ostaisin itselleni kyllä kotiin tuon syväpuhdistusvaahdon sitten kun se itseltäni loppuu. Katselin juuri Ruohonjuuresta puhdistusvaahtojen hintoja ja tuo Mádaran puhdistusvaahto ei ole edullisimmasta päästä, mutta ei kyllä kalleimmastakaan päästä. Itse tiedän ainakin, että tuo Mádaran puhdistusvaahto on sellainen joka sopii omalle iholleni.

Mielelläni kokeilisin muitakin vaahtoja mutta haluan käyttää tuon Mádaran puhdistusvaahdon ensin loppuun ennen kun innostun kokeilemaan muita luonnonkosmetiikan puhdistusvaahtoja.

Löydät Mádara Purifying syväpuhdistusvaahdon Ruohonjuuresta, kuten muutkin testissä olleet Mádaran luomusertifioidut luonnonkosmetiikkatuotteet.

Lähdeluettelo

(1) Ruohonjuuri

(2) Mádara Cosmetics


Mikä on sinun suosikki luonnonkosmetiikan puhdistusvaahtosi?


Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.