20210408 005542 1

Julkaistu 08.04.2021

Kolme kesäisen raikasta luonnonkosmetiikan aarretta kesän odotukseen❤️

*Tuotteet saatu testiin Ecco Verdeltä.

20210407 230445
Pure Skin Food 100% luomuihonhoitotuotteet & Jack N´ Jill fluoriton hellävarainen mansikan makuinen hammastahna.

Mielestäni nämä kolme testaamani luonnonkosmetiikan aarretta tuovat mieleeni kesän tuoksut. Hammastahna on fluoriton & maistuu mansikalle. Kasvosuihke ja -öljy tuoksuvat appelsiininkukalle & vihreälle teelle. Ihana kevään aloitus kun osa ihonhoitotuotteista tuoksuvat kesäiselle kukkaniitylle. Kesä saa tulla, tervetuloa!

Pure Skin Food Organic Skincare Set For Radiant Skin

Appelsiinikukkaa ja vihreää teetä sisältävällä kasvovedellä on uudistavia, virkistäviä ja antioksidanttisia ominaisuuksia, joita täydentää ravitseva ja kosteuttava Beauty Oil täydentää ihanteellisesti.

-lainaus: Ecco Verde

Odotukseni Pure Skin Food Organic Skincare Set For Radiant Skin tehokaksikolta:

  • ei saa kuivattaa ihoa, eikä ärsyttää ihoa (sitäpä on aina hankala tietää etukäteen ennen kuin kokeilee)
  • täytyy kuivua nopeasti iholle
  • ei saa jäädä iholle rasvaista tunnetta

Kokemukseni Pure Skin Food Organic Skincare Set For Radiant Skin tehokaksikolta:

Pure Skin Food Organic Skincare Set For Radiant Skin kasvosuihke & -öljy ovat olleet käytössäni aktiivisesti joka aamu & ilta. Olen käyttänyt ihonhoidossani niitä heti kasvojen pesun jälkeen. Olen käyttänyt Pure Skin Foodin ihonhoitotuotteita suoraan meikin alla, ne eivät tahmaa ainakaan omaa ihoani vaan jättävät ihon kosteutetuksi ja sileäksi.

Pidän paljon testaamieni Pure Skin Foodin ihonhoitotuotteiden tuoksusta ja hellävaraisuudesta. Ihonhoitotuotteet tuoksuvat todella kesäisille kukkasille ja kesän raikkaudelle. Olen käyttänyt kasvosuihketta myös hennoille hiuksilleni, suosittelen! Omat hiukseni ovat tykänneet ravintorikkaiden luomutuotteiden antimista.

Kauneudenhoitotuotteiden käyttöä ei ole koskaan rajattu johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen, tai ainakaan useimmissa tapauksissa. Olen joskus saattanut käyttää ruskeaa luomiväriä kulmakarvoihini jos muut tuotteet eivät ole olleet tarpeeksi peittäviä toiseen kulmakarvaani joka on luonnostaan valkoinen kun toinen sitten on taas tumma luonnostaan.

Kolme kesäisen raikasta luonnonkosmetiikan aarretta kesän odotukseen❤️
Pure Skin Foodin laadukkaat 100% luomukosmetiikan ihonhoitotuotteet. Fluoriton mansikan makuinen hammastahna Jack N´ Jilliltä.

Näin olen toiminut aamuin & illoin ihon hoidossani, jotta saisin maksimoitua omalla kohdallani iholleni hyvää kosteutusta & hehkua:

Ensimmäisenä pesen kasvoni ensin lämpimällä vedellä & hellävaraisella syväpuhdistusvaahdolla. Sitten toiseksi pesen tarvittaessa vielä toisella hellävaraisella & ihoa hoitavalla pesugeelillä ihoni (pesugeeli on tarkoitettu punoittavalle/allergisoitumiseen taipuvaiselle iholle).

Viimeinen huuhteluvesi kasvoilleni on itselläni aina todella viileää vettä, ei jääkylmää mutta viileää. Kasvojani en kuivaa kasvopyyhkeeseen, vaan jätän kasvoni vedestä märiksi. Vedän sormin pois kaikki ylimääräiset vesipisarat & kasvot saavat jäädä hyvinkin märiksi.

Suihkettelen märille kasvoilleni kasvosuihketta ja hieron sen käsilläni tasaisesti kasvoille. Levitän sen jälkeen vielä öljyn kasvoille & hieron niin kauan käsillä kasvoja, että öljy on imeytynyt suhteellisen hyvin kasvoille. En ”kuivaa” ihoa rutikuivaksi, vaan se jää hieman nihkeäksi, – öljy on kyllä kuivunut aika nopeasti iholleni.

pure skin food
Kummassakin kuvassa olen ennen meikkipohjaa käyttänyt Pure Skin Foodin tuotteita iholleni. Tuotteet eivät jätä ihoani huonon tuntoiseksi tai ”röpelöiseksi”.

Yllä olevasta kuvasta voi katsoa tarkkaan ihoani joka on kevyesti puuteroitu, että iho ei näytä kovin huonokuntoiselta. Ihollani toki on hieman allergista ihottumaa mutta Pure Skin Foodin tuotteet hoitavat ihoa, eivätkä lisää ei-toivottuja oireiluita. Mielelläni käytän ihomeikin alla kosteuttavaa ja raikasta kasvosuihketta ja hoitavaa kasvoöljyä.

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti


Pure Skin Foodin Organic Skincare Set For Radiant Skin sopii omalle iholleni. Ihoni on taipuvainen allergisoitumiselle, pintakuivuudelle & välillä muuhunkin herkkyytteen. Minun iholleni Pure Skin Foodin kasvosuihke & -öljy eivät ole aiheuttaneet allergisia oireiluja, eikä muitakaan ei-toivottuja oireita/mainintoja.


Omat kokemukseni kesäisistä uutuuksista jatkuvat seuraavan osion jälkeen, joka käsittelee aiheena PURE SKIN FOOD Organic Skincare Set For Radiant Skin ihonhoitotuotteiden tehokkuuden perusteita + tuotetietoutta…


Lainattu Ecco Verden sivuilta, tuoteinfosta PURE SKIN FOOD Organic Skincare Set For Radiant Skin

100-prosenttisesti luomut ja parhaanlaatuiset ainesosat ihanan säteilevän ihon saamiseksi!

Kasviperäiset kasvoöljyt imeytyvät paljon syvemmälle ihoon kuin voiteet, ja ne ravitsevat näin myös alempien ihokerrosten soluja. Nämä runsaasti tärkeitä rasvahappoja sisältävät öljyt takaavat kosteutuksen, suojaavat ihoamme haittavaikutuksilta ja tekevät siitä pehmeän ja kimmoisan. 


Tulehdukset ovat ihomme vihollisia ja pääsyyllinen vanhenemiseen. Siemenistä peräisin olevilla kasviöljyillä on voimakkaasti tulehduksia lievittävä vaikutus, ja ne muodostavat hengittävän lipidisuojakerroksen ulkoisia hyökkäyksiä vastaan. Lisäksi ne vauhdittavat ihon uudistumisprosessia. 


Maksimaalisen ravinnepitoisuuden ja parhaan tehon takaamiseksi tässä käytetään pelkästään kylmäpuristettuja, puhtaan kasviperäisiä öljyjä, eteerisiä öljyjä, joilla on erinomaiset, ihoa hoitavat ominaisuudet, sekä runsaasti antioksidantteja sisältävää rosmariininuutetta

Kaksivaiheisen Toning Moisturiserin ja Beauty Oilin käytön ansiosta syntyy kosmetiikka, jota voidaan käyttää täysin ihon omien tarpeiden mukaan. Toisin kuin voiteet, Pure Skin Foodin hoito ei tarvitse emulgaattoreita tai iholle haitallisia säilöntäaineita.”

Pure Skin Food

”Valmistettu rakkaudella Itävallassa Steiermarkin osavaltiossa” – Pure Skin Food

  • eläinkokeeton
  • 100% luomuraaka- aineet
  • hellävarainen valmistus & maksimaalinen ravinnepitoisuus
  • 0% synteettisiä ainesosia, ei palmuöljyä, alkoholia tai mikromuovia
  • CO2-neutraali valmistus
  • kierrätettävät lasipullot
  • muoviton lähetys ja ympäristöystävällinen pakkausmateriaali

Muita käyttömahdollisuuksia Beauty Oilille: vartalonhoito, kynsinauhojen hoito & kuivien ja katkeilevien hiustenlatvojen hoito 

Toning Moisturiser ja Beauty Oil -tuotteiden muut käyttömahdollisuudet: meikinpoisto, kasvo- ja vartalokuorinta, hemmottelunaamio, virkistystä kuumina päivinä kun käyttää kasvosuihketta ensin jääkaapissa kylmettymässä ja sitten suihkuttelee viileää kasvosuihketta kasvoille, mieto aftershave, kasvokääre, virkistystä vartalolle & toning moisturiser toimii myös huoneilman raikastajana.

Voit lukea lisää käyttökohteiden valikoimasta Ecco Verden sivuilta.

Todettakoon, että itselläni Toning Moisturizer & Beauty Oil eivät toimi meikinpoistossa, ripsivärien osalta. Mutta kasvoilleni ja hiuksiini olen saanut ihanaa kosteutusta ja kesäistä fiilistä Pure Skin Foodin appelsiininkukan ja vihreän teen tuoksuisilla ihon & hiusten luomusuperfoodeilla!

Aion kyllä kesällä kokeilla tuota, että laitan kasvosuihkeen jääkaappiin kylmettymään jos on kuuma kesäpäivä. Sitten saa ihanaa kosteutusta ja viilennystä kasvoille kun suihkuttelee kylmää kasvosuihketta iholle! Huippu idea.


Juttu jatkuu..

Jack N´ Jill luonnollinen hammastahna

Jack N´ Jill luonnollinen hammastahna on todella hellävarainen, joka sopii lasten lisäksi myös aikuisille. Itse olen herkkä hammastahnoille, varsinkin sellaisille jotka vaahtoavat runsaasti. Onneksi tämä testaamani hellävarainen hammastahna ei vaahtoa suussa häiritsevästi.

Sain testattavaksi mansikan makuisen, ehkäpä joskus voisin testata myös piparmintun tai muun vastaavan raikkaamman makuista hammastahnaa. Mansikan makuinenkin on hyvä, ei ole häiritsevän makean makuinen.

JACK N’ JILL hampaidenhoitotuotteet tulevat Australiasta ja ne on valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista. Hammasharjojen varret on muun muassa valmistettu ei geenimuunnellusta maissitärkkelyksestä, näin ollen se on täysin biologisesti hajoava ja kierrätettävissä. Hammastahnaa voi myös huoletta niellä

-lainaus: Ecco Verde
20210407 225555
Jack N´ Jill hammastahna

Jack N´ Jilliltä löytyy runsaasti eri vaihtoehtoja hammastahnojen makuihin. Voin suositella fluoritonta Jack N´ Jill hammastahnoja kaikille jotka ovat herkkiä hammastahnojen vaahtoamiselle tai jos saa muuten vaan erilaisia herkistymisoireita niistä vaahtoavista hammastahnoista.


Vaikka nähtävästi Jack N´ Jillin hammastahnat ovat suunnattu todennäköisesti pelkästään lapsille (pakkauksen ulkonäöstä päätellen), niin ei niiden käyttöä ole sinne rajattu. Ihan hyvin voi kaikki iästä riippumatta käyttää kyseisen merkin hammastahnoja, varsinkin jos ”aikuisten hammastahnoista” ei löydy tarpeeksi hellävaraista hammastahnaa omaan käyttöön.

Pääset tutustumaan Jack N´ Jillin ihaniin eri vaihtoehtojen hammastahnoihin & kesän raikkaaseen Pure Skin Foodin luomuihonhoitotuotteisiin Ecco Verden sivuilla.

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.