hampaiden valkaisu kotona

Julkaistu 10.8.2021 | Päivitetty 27.2.2022

*Kaupallisessa yhteistyössä: Smileo

Hampaiden valkaisu kotona: Smileo hampaiden valkaisu arvostelu + kokemuksia (2021)

Hampaiden valkaisu kotona on nopeaa, helppoa sekä hellävaraista. Olen muutaman kerran valkaissut hampaitani erilaisilla hampaiden valkaisukynillä sekä myös hammaslääkärin tai suugienistin vastaanotolla. Nyt pääsin testaamaan Smileon hampaidenvalkaisusettiä joka valkaisee hampaat valkaisugeelin & LED- valolla varustetun hampaidenvalkaisulaitteen avulla. Valkaisun voi tehdä kotona ja Smileon hampaiden valkaisusetti sisältää kaikki tarvittavat välineet kotona tehtävään hampaiden valkaisuun.

En odottanut hampaiden valkaisusetin vaalentavan omia hampaitani kovinkaan paljoa koska omat kokemukseni kotona tapahtuvista hampaiden valkaisusta ovat hyvin maltilliset. Ne kerrat kun olen toteuttanut hampaiden valkaisun kotona, niin olen kuitenkin aina saanut hampaitani hiukan vaaleammiksi lähtötilanteeseen nähden.

Sekin vaikuttaa minun odotuksiini, että olen kaksi kertaa valkaissut hampaani hammaslääkärin tai suuhygienistin vastaanotolla niin koen, että vastaanottovalkaisu on ollut itselleni kaikista tehokkain tapa toteuttaa valkaisu. Kotona tehtävät valkaisut ovat olleet hyviä hampaiden valkaisumenetelmiä hampaiden pieniin värjäymiin sekä myös aiemmin saavutettujen tulosten ylläpitoon.

Kerron tässä artikkelissa omat kokemukseni tästä Smileon hampaiden valkaisusetistä. Huomaathan, että jos olet aikeissa tilata Smileon hampaiden valkaisusetin, niin hampaidesi tulee olla mahdollisimman terveet (ei reikiä tai hammaskiveä) jotta hampaiden valkaisun tulokset olisivat parhaat mahdolliset. Hammasrei´istä en niinkään varmaksi voi sanoa, että vaikuttavatko ne millä tavoin tuloksiin mutta siinä oletuksessa olen, että hampaissa ei saisi olla reikiä jos niitä vaalentaa valkaisemalla.


Tokihan Smileon hampaiden valkaisusetti on niin hellävarainen (ei vihlo eikä kirvele ikeniä), että tuskin se aiheuttaisi kiputiloja jos olisi jokin pieni reikä hampaassa. Mutta suosittelen kuitenkin, että hampaiden olisi hyvä olla mahdollisimman hyvässä kunnossa kun valkaiset niitä.


Hampaiden valkaisu tarjous

Kampanjakoodi: kampanjakoodi ei ole voimassa

Alennus: -15% (normaalihintaisista tuotteista)


Tiesitkö, että Smileolla on 100% tyytyväisyystakuu? Smileota lainaten: ”Takaamme että hampaasi vaalenevat vähintään 2 sävyä seitsemän päivän aikana kun käytät The Smileo hampaidenvalkaisusettiä. Epätodennäköisessä tilanteessa jossa hampaasi eivät vaalenekaan tarpeeksi, olet oikeutettu rahojen palautukseen” Lue tarkemmat ehdot Smileon sivuilta


Hampaiden valkaisu kotona: Smileo hampaiden valkaisu arvostelu + kokemuksia (2021)
Hampaiden valkaisu kotona: Smileo hampaiden valkaisu arvostelu + kokemuksia (2021)

Hampaiden valkaisu kotona Smileon hampaiden valkaisusetillä

Pakkauksessa mukana

 • LED- valolaite
 • suumuotti
 • 3 x 3ml valkaisugeeliruiskua & pienet suutinkorkit
 • USB- latauskaapeli LED- valolaitteelle (huom! tarvitset usb- kaapelille pistokkeen, esimerkiksi puhelimesi laturista)
 • hammassävykartta
 • käyttöohjeet
 • kiva ja käytännöllinen säilytysrasia pakkauksen tuotteille (säilytysrasia on siis se valkoinen boksi jossa tuotteet tulivat)

Tarvitset lisäksi

 • hellävaraisen hammastahnan joka ei ole hampaita valkaiseva (itse käytin hellävaraista lasten hammastahnaa)
 • hammaslankaimia jotta saat hammasvälit puhdistettua ennen hampaiden valkaisua
20210806 132102
Smileon hampaiden valkaisusetti.
Hammassävykartta
Hammassävykartta.

Itse en käyttänyt tuota hammassävykarttaa. Koin hankalaksi tuon hammassävykartan siltä osin, että en osannut päättää tuon perusteella minkä väriset hampaani ovat tuon kartan mukaan.

Ohjeet hampaiden valkaisuun

 • lataa LED- valolaitetta pakkauksen mukana tulleella USB- kaapelilla noin 30 minuuttia
 • harjaa hampaasi hellävaraisella, ei- valkaisevalla hammastahnalla
 • aseta suumuotti laitteeseen
 • avaa valkaisugeeliruisku ja aseta suutinkorkki siihen
 • ruiskuta valkaisugeeliä suumuotin sisäpintaan 1,5ml (puolet alaosaan ja puolet yläosaan), yritä levittää geeli silikonimuotin sisäpinnalle (ei pohjaan) siten, että geeli peittää hampaidesi etupuolen
 • aseta valkaisulaite suuhusi niin, että voit peittää hammasmuotin kokonaan huulillasi
 • käynnistä valkaisulaite, rentoudu ja anna valkaisuprosessille 10 minuuttia aikaa
 • huuhtele ylimääräinen geeli suusta ja pese hammasmuotti
Smileon hampaiden valkaisusetti.
Smileon hampaiden valkaisusetti.

Kahvia, teetä, viiniä sekä muita värjääviä juomia ja ruokia on syytä välttää hammasvalkaisukuurin aikana. Jos valkaisun toteuttaa illalla, niin olen saanut vinkkiä että jos nauttii kahvia seuraavana päivänä niin sen voi nauttia yhdessä kahvimaidon kanssa ja jos on mahdollista niin käyttää pilliä sitä juodessaan. Hampaiden valkaisu on hyvä tehdä juuri ennen nukkumaanmenoa jotta hampaat saavat levätä rauhassa yön yli, eivätkä hampaasi joudu altistumaan ruoan tai juoman mahdollisille ”hyökkäyksille”.


Smileo hampaiden valkaisu arvostelu + hampaiden valkaisu tulokset kuvina

hampaiden valkaisu kotona
Smileo hampaiden valkaisu arvostelu + hampaiden valkaisu tulokset kuvina. Vasemman puoleinen kuva otettu ennen valkaisua ja oikean puoleinen kuva jälkeen valkaisun.

Yllä oleva kuva sekä alla oleva kuva ovat ennen & jälkeen Smileon hampaiden valkaisukuurin. Alla olevassa kuvassa olen ympyröinyt ne kohdat hampaistani jotka ovat tällä hetkellä tasaisemman väriset muiden hampaideni kanssa. Eli jos tarkkaan katsot niin ympyröimieni kohtien sisältä hampaissani on ollut hiukan värjäymää.

Smileo hampaiden valkaisu arvostelu
Smileo hampaiden valkaisu arvostelu + hampaiden valkaisu tulokset kuvina.

Kokemukseni Smileon hampaiden valkaisusta

 • ei vihlo hampaita
 • hellävarainen
 • nopea ja helppo käyttää iltaisin, vain 10 minuuttia per kerta (6 iltana peräkkäin)

Mielestäni hampaiden valkaisusetti on aika arvokas, reilu 82€ toimituskuluineen (ilman kampanjakoodia) ja kampanjakoodin kanssa 70,34€ toimituskuluineen.

Kerran jos tuon setin tilaa, niin sillä saa valkaistua hampaansa kuuden päivän valkaisukuurilla. Sen jälkeen jos haluaa lisävalkaisugeeliruiskuja, niin ne kustantavat reilu 37€ toimituskuluineen (3 x lisägeeliruiskua) ilman kampanjakoodia. Kampanjakoodilla tuossa menossa voi säästää noin 5€. *Huom.! Artikkelin kampanjakoodi ei ole enää voimassa, se on poistettu artikkelista 27.2.2022

Smileon hampaiden valkaisusetissä on se hyvä puoli, että valkaisulaite ei ole kertakäyttöinen vaan sitä voi käyttää aina tarpeen tullen tilaamalla valkaisugeeliruiskuja aina kun kokee niitä tarvitsevansa.


Smileon hampaiden valkaisusetin kokemukseni ovat positiiviset. Smileon hampaiden valkaisu on hellävarainen, se ei vihlo hampaita laisinkaan eikä geeli kuivata ikeniä tai kirvele suussa.

Hampaiden valkaisu kotona: Smileo hampaiden valkaisusetti tuotetietoa + tärkeää infoa pähkinänkuoressa

100% vegaaninen

100% eläinkokeeton

BPA, peroxidi ja valkaisuaine -vapaa

Uusi PAP valkaisu teknologia – turvallinen ja tehokas

Smileo hampaiden valkaisusetti ei vihlo hampaita, ei kuivata ikeniä eikä valkaisugeeli kirvele suussa.

PAP valkaisu teknologia sopii herkille hampaille eikä kyseinen teknologia aiheuta hampaisiin herkkyyksiä. Kun PAP pääsee kosketuksiin värjäytymien kanssa, se hapettuu ja poistaa värjäytymiä valkaisten hampaita. Yksinkertaisesti sanottuna, se toimii hyvin tehokkaasti valkaisuna, vahingoittamatta kiillettä. PAP on tieteellisesti todistettu olevan täysin turvallinen hampaille.

Smileota lainaten ”Sen lisäksi, että aiheuttaa sinulle pienemmän vaaran, sen on osoitettu vastaavan vetyperoksidin tehokkuutta”

Lue lisää tuotetiedoista, käyttöohjeista sekä tuloksista Smileon sivuilta.

Valkaisu kannattaa tehdä illalla hiukan myöhemmin sen jälkeen kun olet syönyt iltapalan, jotta hampaasi saavat levätä yön yli rauhassa tekemäsi hammasvalkaisun jälkeen.

100% tyytyväisyystakuu

Reilu 100% rahat- takaisin tyytyväisyystakuu mikäli hampaasi eivät vaalene vähintään 2 sävyä seitsemän päivän aikana

Smileota lainaten: ”Voit odottaa jopa 8 sävyä kirkkaampaa hymyä suoritettuasi kokonaisen valkaisujakson, joka sisältää 6 valkaisukertaa peräkkäisinä päivinä, 10 minuuttia kerrallaan.

Takaamme että hampaasi vaalenevat vähintään 2 sävyä seitsemän päivän aikana kun käytät The Smileo hampaidenvalkaisusettiä. Epätodennäköisessä tilanteessa jossa hampaasi eivät vaalenekaan tarpeeksi olet oikeutettu rahojen palautukseen, tarkista tarkemmat ohjeet Smileon sivuilta.

Smileo hampaiden valkaisu tulokset kuvina

2021 08 10 11 04 38 583
Smileo hampaiden valkaisu tulokset kuvina. Ylempi kuva otettu ennen ja alempi kuva jälkeen.
2021 08 10 11 53 23 532 2
Smileo hampaiden valkaisu tulokset kuvina. Vasemman puoleinen kuva otettu ennen ja oikean puoleinen kuva jälkeen.

Hampaiden valkaisu ennen ja jälkeen kuvakollaasi

Alla olevat kuvat on otettu luonnonvalossa. Oli melko hankalaa saada ennen ja jälkeen kuviin juuri tismalleen samat valotukset vaikka kummatkin on otettu päiväaikaan samassa kohtaa kotona, suoraan ikkunan edessä kun luonnonvalo hiipuu ikkunoista sisälle. Hampaani ovat kirkastuneet sekä värjäytymiä on lähtenyt tasoittumaan. Yksi valkaisusetti riittää 6 päiväksi jos käyttää päivittäin 10min kerrallaan. Hampaiden valkaisua voi jatkaa siten, että hommaa lisägeeliruiskuja ja käyttää tarpeentullen niitä valkaisuruiskuja esimerkiksi 1 x viikossa.

Hampaiden valkaisu ennen ja jälkeen kuvakollaasi
Hampaiden valkaisu ennen ja jälkeen kuvakollaasi.

Hampaiden valkaisu tarjous

Kampanjakoodi: Kampanjakoodi ei ole voimassa enää.

Alennus: -15% (normaalihintaisista tuotteista)


Tiesitkö, että Smileolla on 100% tyytyväisyystakuu? Smileota lainaten: ”Takaamme että hampaasi vaalenevat vähintään 2 sävyä seitsemän päivän aikana kun käytät The Smileo hampaidenvalkaisusettiä. Epätodennäköisessä tilanteessa jossa hampaasi eivät vaalenekaan tarpeeksi olet oikeutettu rahojen palautukseen, tarkista tarkemmat ohjeet Smileon sivuilta.


Lue myös: Osaatko sinä valita oikean ripsivärin oikeaan tarkoitukseen? Katso 3 x kiinnostavaa ripsiväri- ideaa jotka helpottavat valintaasi

Lue myös: Miten laihtua 10 kiloa kuukaudessa? Lue minun terveelliset kokemukseni

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.