Showing: 1 - 5 of 62 RESULTS
hopeapuro
Blogi Kauneus

Aito välittäminen, auttaminen ja hyväntekeminen ovat syvällä Hopeapuron tarinassa: ”Ei koskaan voi tietää minne ovi johtaa, jos sitä ei avaa. Pelkään enemmän ohimeneviä mahdollisuuksia kuin epäonnistumista”

”Ei koskaan voi tietää minne ovi johtaa, jos sitä ei avaa. Pelkään enemmän ohimeneviä mahdollisuuksia kuin epäonnistumista”, Annika kertoo. -Työkeikalla Nepalissa törmäsin graffitiin, joka sai minut todella pysähtymään. Grafiitissa luki ”mietin aina miksei joku tee jotain sille, kunnes huomasin, että se joku olen minä”. En voi muuttaa yksin koko maailmaa, mutta voin muuttaa yhden ihmisen koko maailman, Annika kertaa. Lue lisää…!

Nu Skin kokemuksia
Blogi Ihonhoito Kauneus

Nu Skin kokemuksia + 5 mielenkiintoista faktaa LumiSpasta, joka on maailman myydyin kotispalaite

Maailmanlaajuisesti tunnettu ja suurta suosiota saavuttanut Nu Skin on usealle meistä tuttu brändi. Nu Skinin tuotevalikoiman LumiSpa kauneudenhoitolaite on maailman myydyin kotispalaite. LumiSpa soveltuu useimmille ihotyypeille – Katso löydätkö oman ihotyyppisi alla olevalta listalta! Lue lisää…!

mineraalimeikki
Blogi Kauneus Meikki

Testissä Saaga Kosmetiikan mineraalimeikkipohja – Sopii loistavasti kevyenkin meikin ystävälle

Saaga Kosmetiikan mineraalimeikkipohja on valittu parhaaksi tuotteeksi sarjassa Best Nordic Natural Make Up -product 2021 pohjoismaiden suurimmassa luonnonkosmetiikan kilpailussa Nordic Natural Beauty Awards… Lue lisää!