Showing: 1 - 5 of 63 RESULTS
Goodiebox kokemuksia: 283 euron kauneustuotteet vain alle 25 eurolla!
Blogi Kauneus

Goodiebox kokemuksia: Miten saat 283,40 euron kauneustuotteet vain alle 25 eurolla?

Goodiebox on kuukausittain kotiisi saapuva kauneuspakettilähetys, joka sisältää runsaasti laadukkaita meikki-,ihonhoito-,hiustenhoito- ja tuoksutuotteita. Jäsenyys maksaa noin 24,95 euroa kuukaudessa, jolla saat 5-7 kauneustuotetta per lähetys, joiden arvo on yhteensä vähintään 75 euroa.

hopeapuro
Blogi Kauneus

Aito välittäminen, auttaminen ja hyväntekeminen ovat syvällä Hopeapuron tarinassa: ”Ei koskaan voi tietää minne ovi johtaa, jos sitä ei avaa. Pelkään enemmän ohimeneviä mahdollisuuksia kuin epäonnistumista”

”Ei koskaan voi tietää minne ovi johtaa, jos sitä ei avaa. Pelkään enemmän ohimeneviä mahdollisuuksia kuin epäonnistumista”, Annika kertoo. -Työkeikalla Nepalissa törmäsin graffitiin, joka sai minut todella pysähtymään. Grafiitissa luki ”mietin aina miksei joku tee jotain sille, kunnes huomasin, että se joku olen minä”. En voi muuttaa yksin koko maailmaa, mutta voin muuttaa yhden ihmisen koko maailman, Annika kertaa. Lue lisää…!

Nu Skin kokemuksia
Blogi Ihonhoito Kauneus

Nu Skin kokemuksia + 5 mielenkiintoista faktaa LumiSpasta, joka on maailman myydyin kotispalaite

Maailmanlaajuisesti tunnettu ja suurta suosiota saavuttanut Nu Skin on usealle meistä tuttu brändi. Nu Skinin tuotevalikoiman LumiSpa kauneudenhoitolaite on maailman myydyin kotispalaite. LumiSpa soveltuu useimmille ihotyypeille – Katso löydätkö oman ihotyyppisi alla olevalta listalta! Lue lisää…!