Showing: 1 - 3 of 3 RESULTS
smileo hampaiden valkaisusetti täyttöpakkaus
Hampaiden valkaisu

Smileo hampaiden valkaisusetti täyttöpakkaus kokemuksia [2021]

Olen tänä syksynä valkaissut hampaani Smileon hampaiden valkaisusetin avulla, jonka jälkeen kävin vielä hammaslääkärin vastaanotolla hampaiden valkaisussa. Nyt on tullut aika hampaiden valkaisun tuloksien ylläpitoon. Sain Smileolta hampaiden valkaisusetin täyttöpakkaukset testattavakseni kaupallisen yhteistyön merkeissä… Lue lisää!

koulukadun hymy kokemuksia
Kauneus Hampaiden valkaisu

HAMPAIDEN VALKAISU OULU: KOULUKADUN HYMY Kokemuksia Hampaiden Valkaisusta [2021]

Tämä yhteistyö oli todella toivottu, sekä myös kovasti odotettu! Olen vuosia sitten käynyt Oulussa valkaisuttamassa hampaani Hammaslääkäriasema Koulukadun Hymyssä. Silloin hampaani vaalenivat hyvin, sekä hymyni kirkastui hampaiden valkaisun tuloksena. Eli Koulukadun Hymy on tuttu paikka minulle ja oli jälleen mahtavaa käydä asioimassa kyseisellä hammaslääkäriasemalla… Lue lisää!

hampaiden valkaisu kotona
Kauneus Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu kotona: Smileo hampaiden valkaisu arvostelu + kokemuksia (2021)

Smileo hampaiden valkaisusetti ei vihlo hampaita, ei kuivata ikeniä eikä valkaisugeeli kirvele suussa. PAP valkaisu teknologia sopii herkille hampaille eikä kyseinen teknologia aiheuta hampaisiin herkkyyksiä. Kun PAP pääsee kosketuksiin värjäytymien kanssa, se hapettuu ja poistaa värjäytymiä valkaisten hampaita. Yksinkertaisesti sanottuna, se toimii hyvin tehokkaasti valkaisuna, vahingoittamatta kiillettä. PAP on tieteellisesti todistettu olevan täysin turvallinen hampaille… Lue lisää!