Showing: 1 - 3 of 3 RESULTS
luonnollista pirteyttä
Ravintolisät ja Superfoodit

Luonnollista pirteyttä sinun talvipäiviisi – Kokeile ja ylläty 6-0!

Smoothieohje artikkelin lopussa ? Ruohonjuuressa on todella kattava valikoima laadukkaita ravintolisiä. Elektrolyytti- ja proteiinijauheet ovat kyllä aina tarpeellisia. Elektrolyyttijauheet nesteyttävät kehoasi tehokkaasti koska ne sisältävät kivennäisaineita jotka ovat elintärkeitä kehollesi. Elektrolyyttijauheet nesteyttävät kehoasi tehokkaasti.. Lue lisää!

png 20220224 180218 0000
Ravintolisät ja Superfoodit

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Mango- Appelsiini

Harrastatko sinä liikuntaa tai käytätkö mitään hyvinvointia edistäviä lisäravinteita? Tiesitkö, että Ruohonjuureen on saapunut uutuustuotteena Puhdistamon mango- appelsiinin makuinen elektrolyyttijauhe, joka on tehokas elimistön nesteyttäjä? Pääsin onnekkaana testaamaan kyseistä elektrolyyttijauhetta ja mielestäni se maistuu todella hyvälle… Lue lisää!

png 20220224 180403 0000
Ravintolisät ja Superfoodit

Foodin SuperVege Vanilja: Tämä on se ”The Tuote” jota sinunkin täytyy kokeilla!

Supervege vaniljan maulla maistuu todella terveelliselle ja hyvälle. Supervege jauhe maistuu lempeän ja pehmeän makealle. Hyvin luonnolliselle sekä sille, että ehdottomasti tulen tätä uudemmankin kerran nauttimaan. Kiitos jälleen Ruohonjuurelle sekä suosittelusta tämän terveellisen sekä kiitettävän hyvän tuotteen testaamiselle. Kaikki elintarvikkeet joiden terveyshyödyt ovat kliinisissä tutkimuksissa osoitettuja ovat kyllä sellaisia, että sinunkin kannattaa kokeilla… Lue lisää!