Showing: 1 - 5 of 34 RESULTS
Verikokeet ilman lääkärin lähetettä
Blogi Hyvinvointi Kilpirauhasen vajaatoiminta

Verikokeet ilman lääkärin lähetettä netistä? ”Parasta Puhdin palveluissa on palveluiden nopeus ja aito vaivattomuus”

Jos en olisi hyödyntänyt Puhti.fi valikoimassa olevaa Puhti liikkujan tutkimuspakettia, niin en olisi varmaan koskaan saanut tietää, että rautavarastoni ovat niin olemattomat, että rautalisävalmisteiden käyttö on aloitettava välittömästi… Lue lisää!

valokuvaamo raahe
Blogi Bloggaaminen Kauneus

Etsinnässä loistava valokuvaamo Raahesta? ”Olen kyllä super tyytyväinen kuvien laatuun!” – Katso kuvat täältä

Olen aina halunnut käydä valokuvaamossa valokuvattavana. Päätin katsella Raahen alueen valokuvaamot ja löysin kolme eri valokuvaamoa. Valokuvaamojen verkkosivustoilla on nähtävillä kuvagallerioita. Nämä helpottavat kyllä merkittävästi mieluisimman valokuvaamon valitsemisessa, sillä kuvagallerioiden perusteella on helppo valita itsellensä mieluisin valokuvaamo valokuvia varten… Lue lisää!

maaliskuun ruokapäiväkirja
Blogi Hyvinvointi Painonpudotus

Maaliskuun ruokapäiväkirja: Runsaasti herkkuja, paino pysynyt samana – muutoksille nyt annettava tilaa, näin ei ole hyvä jatkaa enää!

Okei, nyt kun julkaisin julkaisun ”Ruokapäiväkirja: Näin voin syödä siitäkin huolimatta, että paino on pudonnut yli 25 kiloa”, niin sain lisämotivaatiota, että voisin nyt maaliskuun ajan vähän skarpata ruoan suhteen…. Lue lisää!

loistavaa ruokaideaa aamupalalle ja lounaalle
Blogi Hyvinvointi Ruoka

4 + 1 loistavaa ruokaideaa aamupalalle ja lounaalle

Hain pari viikkoa sitten postista Yrttihertan paketin, jonka sain yhteistyön merkeissä testattavakseni. Kysyin Yrttihertalta yhteistyötä tuotetestausmielessä, sillä arvostan kotimaisia tuotteita, varsinkin pienyrittäjien, tai perheyritysten valmistamia tuotteita. Yrttihertta valmistaa laadukkaita kasvijauheita. Tuotteet eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita. Kasvijauheet ovat ihan puhdasta sitä itseänsä, eli kuivatuista kasveista tehtyjä jauheita. Yrttihertan kasvijauheet valmistetaan kotimaisista kasviksista, marjoista ja yrteistä… Lue lisää!