Showing: 1 - 5 of 9 RESULTS
maaliskuun ruokapäiväkirja
Blogi Hyvinvointi Painonpudotus

Maaliskuun ruokapäiväkirja: Runsaasti herkkuja, paino pysynyt samana – muutoksille nyt annettava tilaa, näin ei ole hyvä jatkaa enää!

Okei, nyt kun julkaisin julkaisun ”Ruokapäiväkirja: Näin voin syödä siitäkin huolimatta, että paino on pudonnut yli 25 kiloa”, niin sain lisämotivaatiota, että voisin nyt maaliskuun ajan vähän skarpata ruoan suhteen…. Lue lisää!

25 kg painonpudotuksesta
Hyvinvointi Blogi Painonpudotus

7 x kysymystä -25 kg painonpudotuksesta – Katso vastaukset tästä

Minulta on nyt kysytty muutaman päivän ajan kysymyksiä liittyen painonpudotukseeni. Kiitos ihanista kysymyksistä, olen ihan otettu ? mielelläni kirjoittelen, rupattelen ja kaikkea mahdollista ihan mistä tahansa aiheesta. Tosi kiva fiilis kun saa keskustella fiksujen naisten kanssa ?❤ … Lue lisää!

ruokapäiväkirja
Blogi Hyvinvointi Painonpudotus

Ruokapäiväkirja: Näin voin syödä siitäkin huolimatta, että paino on pudonnut yli 25 kiloa

Ruokapäiväkirja ei ole täydellinen, sillä jokaiselta päivältä ei ole kaikista ruoista kuvia. Ja gluteenitonta lakritsia on mennyt myös todella paljon, niistä ei kuvia ole. ? Ruokapäiväkirjan pitämiselle minulla ei ollut kovinkaan ”tarkoitusta”. Homma tuli ihan ”vahingossa”. Alunperin minun piti olla kuukausi ilman kahvia, Instagramia, sokeria ja lihaa. Noh, onnistuin olemaan kuukauden ilman kahvia, ja se onkin jäänyt kokonaan pois nyt ”ruokavaliostani”. Instagramista olin pois noin 27 vuorokautta. Sokerista en ollut irtautunut, sillä lakritsia meni aika hyvin koko helmikuun ajan… Lue lisää!

png 20220224 182644 0000
Hyvinvointi Painonpudotus

Painonhallinta: Omia ajatuksia & höpinöitä matkastani miten laihduin melkein 20 kiloa

Aloitin elämäntapamuutokset siis silloin 13.10.2020 kun painoin 94,5 kiloa. Nyt maaliskuun 2021 jälkeen on päästy 77,5 kiloon. Itselläni motivaatio lähtee hyvin nopeasti pois monessakin asiassa, jos ei tule tuloksia kovin nopeasti. Nykyään osaan.. Lue lisää!