Showing: 1 - 5 of 6 RESULTS
Verikokeet ilman lääkärin lähetettä
Blogi Hyvinvointi Kilpirauhasen vajaatoiminta

Verikokeet ilman lääkärin lähetettä netistä? ”Parasta Puhdin palveluissa on palveluiden nopeus ja aito vaivattomuus”

Jos en olisi hyödyntänyt Puhti.fi valikoimassa olevaa Puhti liikkujan tutkimuspakettia, niin en olisi varmaan koskaan saanut tietää, että rautavarastoni ovat niin olemattomat, että rautalisävalmisteiden käyttö on aloitettava välittömästi… Lue lisää!

png 20220224 191140 0000
Hyvinvointi Kilpirauhasen vajaatoiminta

Ketogeeninen ruokavalio & kilpirauhasen vajaatoiminta kokemuksia [2022]

Tämä artikkeli on minun kokemukseni ketogeenisen ruokavalion noudattamisesta + seurauksista joita koen loppuelämäni ajan ketogeenisen ruokavalion noudattamisen johdosta. En yksistään syytä ketogeenista ruokavaliota siitä, että sairastuin kilpirauhasen vajaatoimintaan, mutta sillä oli hyvin suuri + merkittävä rooli sairastumiselleni… Lue lisää..!

laihdutus 15 kiloa
Hyvinvointi Kilpirauhasen vajaatoiminta Painonpudotus

Laihdutus 15 kiloa, kolmessa kuukaudessa: Ajatuksia matkalta

Laihdutus, tuo on sanana jotenkin semmoinen joka särähtää korvaani vaikka itse sitä käytänkin usein. Parempi ”termi” olisi, että terveellisempi elämä ja parempi olo. Alla olevien kahden kuvan välillä on 15 kilon painoero… Katso kuvat ja lue lisää..!

paino ei putoa
Hyvinvointi Kilpirauhasen vajaatoiminta Painonpudotus

Paino ei putoa? – 3 syytä sille, miksi minun painoni ei ole pudonnut

Joskus itseäni on kyllä harmittanut, ettei paino putoa. Vaikka vaa´an lukemien ei kannata antaa vaikuttaa liikaa omaan onnellisuuteen, niin kyllä se rehellisesti sanottuna voi vaikuttaa vaikkei haluaisikaan. Kerron tässä artikkelissa omia kokemuksiani sille, että miksi minun kohdallani paino ei ole pudonnut joskus… Lue lisää!

voiko laihtua jos on kilpirauhasen vajaatoiminta
Hyvinvointi Kilpirauhasen vajaatoiminta Painonpudotus

Voiko laihtua jos on kilpirauhasen vajaatoiminta? Näillä 3 x askeleella pudotin 20kg 6kk:ssa

Haluat varmaan jo tietää, että voiko laihtua jos on kilpirauhasen vajaatoiminta. Suosittelen sinua kuitenkin lukemaan tämän kirjoittamani artikkelin ajan kanssa & rauhassa, jotta tiedät taustani sekä myös lähtökohtani koko tälle kilpirauhas- ja ylipainoruljanssille. Sen verran paljastan näin alussa, että sain pudotettua reilu 20 kiloa ajassa 13.10.2020 – 11.05.2021 eli noin puolessa vuodessa (tarkalleen ottaen seitsemässä kuukaudessa, mutta olin jo puolen vuoden kohdilla hyvin lähellä tuota 20 kilon painonpudotusta)… Lue lisää!