Showing: 1 - 5 of 8 RESULTS
25 kilon painonpudotus
Blogi Hyvinvointi Kilpirauhasen vajaatoiminta Painonpudotus

25 kilon painonpudotus: Näin runsaasti voi syödä siitäkin huolimatta, että tavoitteena on painonpudotus

Olen myös koko muutosmatkani ajan syönyt herkkuja lähes päivittäin, mutta nyt viimeisen noin 1,5 kuukauden aikana olen vähentänyt niitä, sillä haluan kiinteytyä liikunnan voimin ja olen korvannut oikeaa ruokaa herkuilla, joten herkkujen vähentäminen vie minua lähemmäs tavoitteitani… Lue lisää…!

massage g0912a2a2e 1920
Verikokeet ilman lääkärin lähetettä
Blogi Hyvinvointi Kilpirauhasen vajaatoiminta

Verikokeet ilman lääkärin lähetettä netistä? ”Parasta Puhdin palveluissa on palveluiden nopeus ja aito vaivattomuus”

Jos en olisi hyödyntänyt Puhti.fi valikoimassa olevaa Puhti liikkujan tutkimuspakettia, niin en olisi varmaan koskaan saanut tietää, että rautavarastoni ovat niin olemattomat, että rautalisävalmisteiden käyttö on aloitettava välittömästi… Lue lisää!

png 20220224 191140 0000
Hyvinvointi Kilpirauhasen vajaatoiminta

Ketogeeninen ruokavalio & kilpirauhasen vajaatoiminta kokemuksia [2022]

Tämä artikkeli on minun kokemukseni ketogeenisen ruokavalion noudattamisesta + seurauksista joita koen loppuelämäni ajan ketogeenisen ruokavalion noudattamisen johdosta. En yksistään syytä ketogeenista ruokavaliota siitä, että sairastuin kilpirauhasen vajaatoimintaan, mutta sillä oli hyvin suuri + merkittävä rooli sairastumiselleni… Lue lisää..!

laihdutus 15 kiloa
Hyvinvointi Kilpirauhasen vajaatoiminta Painonpudotus

Laihdutus 15 kiloa, kolmessa kuukaudessa: Ajatuksia matkalta

Laihdutus, tuo on sanana jotenkin semmoinen joka särähtää korvaani vaikka itse sitä käytänkin usein. Parempi ”termi” olisi, että terveellisempi elämä ja parempi olo. Alla olevien kahden kuvan välillä on 15 kilon painoero… Katso kuvat ja lue lisää..!