2021 04 04 15 56 32 649

Julkaistu 04.04.2021 | Päivitetty 05.04.2021

Luonnonkosmetiikka: Voiko laatua saada edullisesti? 4 x yllättävän edullista Laveran meikkiä

*Postaus sisältää affiliatelinkin, joka on merkitty tähdellä (*). Lisätietoa postauksen lopussa.

Lavera
Laveran ripsiväri, kulmakarvageeli & luomiväri.

Jee! Nyt tein niin hyviä löytöjä, että pakko jakaa muillekin tätä ilosanomaa! Laadun ei tarvitse olla kallista, oikeasti. Yllätyin kyllä siitä, että miten nuo Laveran meikit ovat niin edullisia siihen nähden, että laadusta ei ole tingitty. Otin testattavakseni Laveran meikit, joita saa ihan ruokakaupoista & myös netistäkin tilattua. Kaikki nämä tilaamani & testaamani Laveran meikit ovat laadukkaita.

Minä tykkään tehdä kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden valintani siten, että

a) laatu korvaa määrän

b) hinta-, laatu- ja hyötysuhde täytyy kohdata keskenänsä

Valitsin kokeiluuni

  • Lavera Kulmakarvageeli Transparent
  • Lavera Mineraaliluomiväripaletti Cappucino Cream
  • Lavera Volume Ripsiväri (väri ruskea)
  • Lavera Poskipuna Charming Rose
20210405 151850

Ostin itse ruskean värisen Laveran ripsivärin. En huomaa suurta muutosta ripsieni värissä verrattuna mustaan ripsiväriin.

Alla olevassa kuvassa vasemman puolen kuvat on otettu ripsien taivutuksen jälkeen. Taivutin ripseni lämpimillä ripsientaivuttimilla. Oikean puolen kuvassa ripsissä Laveran ripsiväri ja luomiväri. Ja kulmakarvoihin lisätty Laveran kulmakarvageeliä.

2021 04 04 13 28 03 243
Laveran meikit ovat varma valinta kauniiseen & hyvin pysyvään päivämeikkiin.
20210405 151054

Laveran kulmakarvageeli pitää hyvin tuuheat kulmakarvat järjestyksessä. Ja huomaatko, että tuossa kulmakarvageelissä on kaksi harjasosaa? Olen käyttänyt tuota shakkilautapelin ratsun näköistä harjasta aluksi kulmakarvoihini siten, että sillä harjaan ne muotoonsa.

Sitten tuolla toisella harjalla (joka on sisällä siellä kulmakarvageeliputkilossa), niin sillä levitän sitä geeliä kulmakarvoihini. Laveran kulmakarvageeli tuoksuukin todella hyvälle, jokseenkin hoitavalle.

lavera

Laveran kulmakarvageelissä on kaksi harjasosaa.

20210405 152333

Olen pitkään halunnut luonnonkosmetiikan meikeistä testattavakseni ruskeansävyiset luomivärit. Laveran luomiväripaletin luomivärit ovat todella kiinteää koostumukseltaan. Kuten kuvasta huomaakin, niin olen jo ehtinyt sörkkiä palettien pinnat tasaiseksi alkuperäisestä kohokuviosta.

Joskus olen käyttänyt pehmoisia luomivärejä, joita on helppo ottaa luomivärisiveltimellä paletista, mutta tuota Laveran luomiväriä ei ole helppo ottaa sieltä pakkauksesta, ainakaan alkuun.

Kannattaa hommata kovaa materiaalia olevat luomiväriaplikaattorit jos aikoo käyttää tuota Laveran luomiväripalettia. Jos aplikaattori on liian pehmeä, niin sillä ei saa otettua tuota luomiväriä.

Sinällään se on hyvä, että luomivärin koostumus on kovaa. Kova koostumus on siten parempi, entä kuin pehmeä ettei sitä luomiväriä menisi aina hukkaan kun sörkkii tuota palettia. Mutta sitten jos ei ole kovin kärsivällinen ihminen ja omistaa pehmeät luomiväriaplikaattorit, niin sitten tuommonen kovaa materiaalia olevat luomiväripaletti saattaa aiheuttaa hermostumisen tunteita.

20210405 152443

Oih! Tämä Laveran poskipuna on niin suloisen punainen. Tulee mieleen ihan japanilaiset naiset kun niillä on kauniin vaaleanpunaiset posket meikattuna.


Vinkki: Voit tilata sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista halutessasi. Aina kun uusi artikkeli on julkaistu blogissa, sinulle tulee siitä viesti sähköpostiisi.


2021 04 04 15 27 41 181
Laveran poskipuna on vaalean sävyinen. Vähempikin olisi omalle iholleni riittänyt mutta olen tyytyväinen sävyyn.
IMG 20210404 152213
Laveran meikit ovat laadukkaita

Ripsiväri alle 11 euroa, kulmakarvageeli alle 9 euroa, luomiväripaletti alle 14 euroa ja poskipuna alle 16 euroa. Mielestäni nuo hinnat ovat suuriltaosin kohtuullisia/ edullisia. Olen katsellut muidenkin merkkien luomiväripaletteja & ne ovat voineet olla hyvinkin yli 30 euron hinnalla.

Luonnonkosmetiikan ripsivärit joita olen testannut, niin kaikki ovat olleet yli 10 euron ripsivärejä. Laveran ripsivärin saa noin 8- 11 euron hintaan (riippuu mistä ostaa). Itse tilasin kaikki Laveran meikit hyvinvoinnin verkkokaupasta, paitsi ripsarin ostin kaupasta (siellä oli saatavilla ruskean sävyisenä, jota halusinkin juuri kokeilla).

*Linkit suosittelemiini laadukkaisiin Laveran meikkeihin: kulmakarvageeli, ripsiväri, luomiväripaletti & poskipuna

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

*Mikäli päätät hankkia suosittelemani tuotteen/tuotteet tämän artikkelin affiliatelinkkien kautta, saan pienehkön rahallisen komission jolla voin ylläpitää blogiani, kiitos avustasi. Jos hankit kauttani suosittelemani tuotteen/tuotteet, niin se ei aiheuta sinulle ylimääräisiä kuluja. Teethän ostopäätöksesi rauhassa ja harkitsevaisesti. On hyvä tietää myös, että tuotteet jotka toimivat toisilla, ei valitettavasti välttämättä toimi jollain muulla henkilöllä.

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.