Showing: 1 - 5 of 12 RESULTS
loistavaa ruokaideaa aamupalalle ja lounaalle
Blogi Hyvinvointi Ruoka

4 + 1 loistavaa ruokaideaa aamupalalle ja lounaalle

Hain pari viikkoa sitten postista Yrttihertan paketin, jonka sain yhteistyön merkeissä testattavakseni. Kysyin Yrttihertalta yhteistyötä tuotetestausmielessä, sillä arvostan kotimaisia tuotteita, varsinkin pienyrittäjien, tai perheyritysten valmistamia tuotteita. Yrttihertta valmistaa laadukkaita kasvijauheita. Tuotteet eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita. Kasvijauheet ovat ihan puhdasta sitä itseänsä, eli kuivatuista kasveista tehtyjä jauheita. Yrttihertan kasvijauheet valmistetaan kotimaisista kasviksista, marjoista ja yrteistä… Lue lisää!

vegaaninen suklaakakku
Blogi Ruoka

Taatusti #1 paras vegaaninen suklaakakku, kokeile ja ihastu!

Oman kakkuni hiilaripitoisuudeksi tuli noin 13g hiilihydraattia / 100g tällä kertaa. Usein teen kakkuja tällä ohjeella mutta vaihtelen paljon raaka-aineidein määriä ja sitäkin, että onko enemmän banaania&avokadoa, vai jauhoja. Tämä kakku on suhteellisen hyvin muunneltavissa… Lue lisää!

png 20220224 180549 0000
Ruoka

Kananmuna pitsapohja? Kyllä onnistuu❤ alle 30 minuutissa valmista

Sinun ei tarvitse itse olla millään tietyllä ruokavaliolla kuten vähähiilihydraattisella tai ketogeenisellä ruokavaliolla, jotta sinäkin voisit nauttia tästä vähähiilihydraattisesta pitsasta! Tämä pitsaohje soveltuu vhh- tai ketoruokavalioon erinomaisesti mutta myös ihan jokaiselle joka tykkää hyvistä pitsoista ruokavaliosta riippumatta! Lue lisää…!

png 20220224 182918 0000
Ruoka Hyvinvointi

Helppo + terveellisempi GLUTEENITON GRANOLA valmistuu alle 30 minuutissa

Granola on ihan parasta! Granolaa voi syödä aamiaisena, välipalana sekä myös iltapalana. Olen joskus valmistanut granolaa ja nyt innostuin uudemman kerran testailemaan granolan valmistamista.

Olen yleensä ostanut valmista granolaa kaupasta mutta nyt pieni leipomisinspis on puraissut minua & haluan kokeilla omia tekeleitä. Kaupasta saatavat Paulunsin granolat ovat parhaita mitä saa kaupan hyllyiltä mukaansa… Lue lisää!