kiinnostavaa ripsiväri- ideaa
Julkaistu 26.07.2021

Katso 3 x kiinnostavaa ripsiväri- ideaa, jokaisella oma käyttötarkoituksensa

*Postaus sisältää affiliatelinkkejä, affiliatelinkit merkitty tähdellä (*). Lisätietoja artikkelin lopussa.

Pitkät ripset hyvällä ripsivärillä, kyllä kiitos!

Ei ole olemassa vain yhtä hyvää ripsiväriä koska ripsiväri on hyvä valita käyttötarpeen ja omien ripsien ”mallin” mukaan.

Esittelen sinulle kolme parasta ripsiväriäni joilla jokaisella on oma paikkansa ja käyttökohteensa meikkauksessani.

20210712 174217
Kuva numero 2:ssa ripsissä Laveran erotteleva ripsiväri.
20210712 174034
Kuvassa Lily Lolon tuuheuttava ripsari.
Osaatko sinä valita oikean ripsivärin oikeaan tarkoitukseen? Katso 3 x kiinnostavaa ripsiväri- ideaa jotka helpottavat valintaasi
Tässä kuvassa ripsissäni on ripsien megapidentäjä Miarayn Fiberwig ripsiväri.

Tykkään itse todella paljon ripsiä pidentävistä ripsiväreistä. Siksi tykkään käyttää useimmiten Miaray Fiberwig ripsiväriä.

Omat luomeni ovat sellaiset, että jotkut ripsivärit eivät kerta kaikkiaan pysy siistinä päivän aikana ilman, että sotkeutuvat luomilleni koska urheilen ja luomeni saattavat hikoilla senkin vuoksi enemmän koska luomeni ovat ”raskaat”.

  • 20210712 174103
  • 20210712 174158
  • 20210712 174240

Minkä ripsivärin valitsen mihinkin tarkoitukseen?

Jos kaipaa ripsiinsä lisää pituutta, niin ehdottomasti kannattaa valita Miarayn ripsiväri. Miarayn ripsiväri sisältää pieniä kuituja jotka pidentävät ripsiä todella paljon.

Jos kaipaa ripsivärillensä kestävyyttä myös urheiltaessa, niin nämä kaikki kolme ripsiväriä pysyvät hyvin ripsillä eivätkä karkaa luomille. Jos luomet ovat todella hikoilevat tai harrastaa uintia, niin sitten kannattaa valita Miarayn ripsiväri koska se on +38 asteeseen vedenkestävä, muut kaksi ripsiväriä eivät ole vedenkestäviä mutta kestävät kohtuu hikoilut ja pienet luomihiet.

Jos kaipaa ripsillensä erottelevuutta niin Laveran ripsiväri on tähän melkeinpä parhain koska sen pieni harja on todella tarkka erottelemaan ripsiä. Laveran ripsiväriharjan avulla saa pienimmätkin ripset silmän sisä- ja ulkonurkista meikattua.

Jos haluaa ripsillensä tuuheutta, niin Lily Lolon ripsiväri tuuheuttaa todella hyvin mutta niin myös Miaraynkin ripsiväri. Miarayn ripsiväri pidentää myös ripsiä mutta jos kaipaa pelkkää tuuheutta niin Lily Lololla saa tuuheutta. Lily Lolon ripsiväri sopii monen pituisille ja tuuhoisille ripsille.


Jos ripset ovat tyngät, niin Miarayn ripsiväri on mielestäni paras vaihtoehto jos haluaa ripset näkyvimmiksi. Jos ripset ovat harvat niin Lily Lololla saa tuuheamman näköiset mutta harvaripsiselle voisi sopia mielestäni paremmin Miarayn ripsiväri koska siinä on niitä kuituja jotka pidentävät ripsiä. Jos ripset ovat tuuheat mutta lyhyet, niin Laveran ripsivärillä saa todella hyvin eroteltua ripset ja tuuheat ripset näyttävät tuuheilta kun ne saa eroteltua kauniisti. Tuuheille ripsille käy kyllä jokainen näistä kolmesta ripsiväristä. Harvaripsiselle Laveran ripsiväri ei välttämättä ole paras vaihtoehto koska sen idea on erotella ripsiä ja jos ripset ovat harvat niin ripsivärin idea (erottelevuus) ei tuo mitään uutta ripsille koska jos ripset ovat harvat ja erottuvat yksilöinä jo ennestään.


20210724 145511
Ripsiväriharjojen erot.

Kuten yllä olevasta kuvasta voitkin havaita, niin esittelemieni ripsiväriharjojen erot keskenänsä ovat suuret. Vasemman puoleinen ripsiväriharja on Lily Lolon ripsiväristä, keskimmäinen Laveran ripsiväristä ja oikean puoleinen on Miarayn ripsiväristä.

Huomaatko kuinka pieni ripsiväriharja Laveran ripsivärissä on? Lily Lolon ja Miarayn ripsiväriharjat ovat suuret ja tuuheat mutta Miarayn ripsivärinharja kaartuu hieman verrattuna Lily Lolon ripsiväriin.

Lily Lolon ripsiväri on kyllä todella tuuheuttava ripsiväri. Laveran ripsiväri on hyvin erotteleva ripsiväri. Miarayn ripsiväri taas puolestaan pidentää ripsiä. Uskallan väittää, että Miarayn ripsiväri sopii useimmille ripsityypeille koska se pidentää ja on +38 asteeseen vedenkestävä. Niin sekin piti mainita, että Miarayn ripsiväri lähtee pelkällä kuumalla vedellä pois, eikä jätä silmien ympärille ”pandasilmiä”. Eli jos kaipaa sellaista ripsiväriä johon ei tarvitse mitään silmämeikinpuhdistusaineita, niin valitse Miarayn ripsiväri. Se on ihan parasta kun pesee ripsivärit pois ja ei tarvitse käyttää muuta kuin vettä sen puhdistukseen.

IMG 20210726 181333 949
Kuvassa näkyy Miaray ripsivärin ”jämiä”.

Kuten yllä olevasta kuvasta voitkin havaita, niin Miarayn ripsiväri ei ole samanlainen kuten useimmat ripsivärit ovat. Muut käyttämäni ripsivärit lähtevät pesuveden mukana pois siten, että ne huuhtoutuvat. Miarayn ripsiväri lähtee pieninä nauhoina pois lämpimän veden mukana. Kuvaa varten olen asetellut ripsiväripakkauksesta ripsivärinestettä talouspaperin päälle joka sitten jähmettyi muutamassa minuutissa kun ilma kuivatti sitä. Tämä ripsiväri on ”kumimaista”, eli se venyy kun sitä venyttää.

Linkit suosittelemiini ripsiväreihin:

*Lily Lolon löydät: täältä, Laveran löydät: täältä & Miarayn löydät: täältä.

20210726 190035
Ripsiväreistä lähikuvaa. Jokainen näistä ripsiväreistä on ostettu alkukeväästä joten eivät ole terävimmissä & parhaimmissa koostumuksissansa, mutta yllättävän hyvänä pysyneet kovassakin käytössä eivätkä kuivu tai rapise kasaan niin nopeasti mitä useimmat ripsivärit.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä:

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Lue myös: 5 x suosikkivinkkiäni miten saada pitkät ripset

*Mikäli päätät hankkia suosittelemani tuotteen/tuotteet tämän artikkelin affiliatelinkkien kautta, saan pienehkön rahallisen komission jolla voin ylläpitää blogiani, kiitos avustasi. Jos hankit kauttani suosittelemani tuotteen/tuotteet, niin se ei aiheuta sinulle ylimääräisiä kuluja. Teethän ostopäätöksesi rauhassa ja harkitsevaisesti. On hyvä tietää myös, että tuotteet jotka toimivat toisilla, ei valitettavasti välttämättä toimi jollain muulla henkilöllä.

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.