IMG 20210811 203739 990

Julkaistu 12.08.2021 | Päivitetty 13.08.2021

*Kaupallinen yhteistyö Hiustuote.fi kanssa. Lisätietoa artikkelin lopussa.

Mahtava Balayage värjäys sopisi sinullekin! Lue 3 + 1 kiinnostavaa vinkkiä uuteen hiustyyliin

Mahtava Balayage värjäys sopisi sinullekin! Lue 3 + 1 kiinnostavaa vinkkiä uuteen hiustyyliin
Laadukkaita B´longin hiustenpidennyksiä löydät Hiustuote.fi- sivustolta.

Mikä on Balayage värjäys ja sopiiko se kaikille? Itse uskallan kyllä väittää kivenkovaan, että balayage värjäystekniikka sopii jokaiselle. Kun lähdetään värjäämään hiuksia balayage värjäystekniikalla, niin mielipiteeni asiaan on se, että ratkaisevassa osuudessa hyvännäköiseen lopputulokseen ovat nämä kaksi seikkaa 1) mistä kohdin hiustenpituuksista lähdetään raidoittamaan hiuksia 2) kuinka korkeat ovat hiustesi hiusrajat kauttaaltaan.

Mietit varmaan mitä tarkoitan lauseella ”kuinka korkeat ovat hiustesi hiusrajat kauttaaltaan”. Tarkoitan sitä, että kun laitat hiuksesi päätäsi myöten hyvin sliipattuna pääsi taakse ja katsot suoraan itseäsi peilin edessä niin voit tarkistaa kuinka pitkä hiusrajasi on. Mietit varmaan sitäkin, että mikä merkitys tuolla asialla on ja mihin se vaikuttaa. Kerron myöhemmin tästä aiheesta tässä artikkelissa, että miksi sen selvittäminen on hyvä tehdä ennen kuin lähdetään raidoittamaan hiuksia mikäli haluaa mahdollisimman imartelevan värjäystyylin hiuksillensa.


Balayage raidat sopivat etenkin sellaiselle henkilölle joka ei halua jatkuvasti värjätä hiuksiansa kampaajalla, koska balayage värjäyksellä toteutetut raidat häivyttävät tulevaa tyvikasvua luonnollisesti ja kauniisti


Tähän väliin mainitsen, että olen koko loppukevään sekä kesän katsonut ohjevideoita hiustyyleihin jotka sopisivat kasvojeni malliin. Tutustuin Youtubessa kauneusbloggaaja Aly Artin tekemiin hiustenvärjäysvideoihin ja voin kertoa, että hänen vinkkinsä ovat toimivia kun lähdetään etsimään itsellensä imartelevaa hiustyyliä. Jaan linkit mainitsemiini videoihin tässä artikkelissa kun jatkat artikkelin lukemista joiden avulla sinäkin voit oivaltaa hyviä näkökulmia.

Balayage värjäys on lyhyesti sanottuna sellainen värjäystyyli, että hiuksia raidoitetaan mutta siten, etteivät raidat ole pelkkiä ”tyvestä latvaan raitoja” vaan ne lähtevät hienosti raidoittumaan pienen matkan päästä tyvikasvusta. Balayage raidat sopivat etenkin sellaiselle joka ei halua jatkuvasti värjätä hiuksiansa kampaajalla, koska balayage värjäyksellä toteutetut raidat häivyttävät tulevaa tyvikasvua luonnollisesti ja kauniisti.

Vinkki numero 1: Selvitä hiustesi hiusrajan korkeus + kasvojesi muoto

Minun mielestäni tämä ensimmäinen osuus on haastavin osuus. Hiusten hiusrajan korkeuden selvittäminen ei niinkään ollut vaikeaa mutta kasvojen muodon selvittäminen oli yllättävän haastavaa.

Kauneusbloggaaja Aly Artin mukaan hiusten hiusrajan korkeuden selvittäminen on tärkeämpää entä kuin kasvojen muodon selvittäminen kun lähdetään raidoittamaan hiuksia siten, että lopputulos olisi mahdollisimman imarteleva.

Selvitin hiusteni hiusrajan korkeuden kauneusbloggaaja Aly Artin ohjeen mukaan seuraavanlaisesti

1.Menin peilin eteen seisomaan

2.Vedin kaikki hiukseni pääni taakse hiuslenkille hyvin sliipattuun muotoon

3.Katsoin suoraan peiliin kuten passikuvaa otattaessa jolloin sain todellisen hiusteni hiusrajan korkeuden selville


Kauneusbloggaaja Aly Artin mukaan useat henkilöt jotka kokevat, että tarvitsevat kohotusta hiuksiensa tyveen, niin oikeastaan nämä henkilöt yleensä omaavat matalan korkuisen hiusrajan johon on mahdollista saada balayage raidoituksella kaivattua ”tuuheutta”.


Selvitä hiustesi hiusrajan korkeus + kasvojesi muoto
Kuva numero 1: hiukset auki. Kuva numero 2: hiukset laitettu päätä myöten taakse jotta hiusrajan korkeus olisi oikealla tavalla selvitetty

Voit selvittää hiusteni hiusrajan korkeuden kauneusbloggaaja Aly Artin tekemän Youtubevideon ohjeiden mukaan: täältä. Video on englanninkielinen mutta hyvin ymmärrettävissä mikäli englanninkielen taidokkuutesi ei ole parhaimmasta päästä. Kasvojen muodon löytäminen sekä mainitsemani hiusten hiusrajan korkeuden käsittely aiheina alkaa videolla kohdassa 6:07.

Itselläni omien hiusteni hiusrajan korkeus on hyvin matala. Koska hiusteni hiusrajan korkeus on matala, niin olen kokenut, että hiukseni ovat aina ”lässähtäneet” ja olen kaivannut tyveeni tuuheutta. Kauneusbloggaaja Aly Artin mukaan useat jotka kokevat, että tarvitsevat kohotusta hiuksiensa tyveen, niin oikeastaan nämä henkilöt yleensä omaavat matalan korkuisen hiusrajan johon on mahdollista saada balayage raidoituksella kaivattua ”tuuheutta”.

Hiukset kasvojen mallin mukaan: -suorakulmion & sydämenmalliset kasvot

Tämä osuus oli itselleni haastavin osuus selvittää vaikka se voisi kuulostaa helpota tehtävältä. Olen aina ollut siinä uskossa, että kasvoni ovat pyöreän malliset. Itseasiassa kasvoni eivät ole kovinkaan pyöreän malliset, vaan enemmänkin suorakulmion ja sydämenmallin muotoiset.

Hiukset kasvojen mallin mukaan: -suorakulmion & sydämenmalliset kasvot
Yllä olevassa kuvassa havannoillistan kasvojen muodon hahmottamista.

Kasvoni ovat pitkät. Otsani on hyvin pitkä, varsinkin suhteessa hiusteni hiusrajan korkeuteen. Leukani on suhteellisen vahva. Pitkän tutkiskelun jälkeen tulin siihen lopputulokseen, että kasvoni ovat suorakulmion ja sydämenmallinmuotoiset. Sydämenmallin muotoisissa kasvoissa yleensä hiusrajakin on sydämenmallinen mutta itselläni näin ei ole. Kasvoissani leuan muoto muistuttaa sydämenmallin alaosaa. Kasvot ovat pituussuunnassa sekä otsan alueella suorakulmion muotoiset.

Voit tutustua edelleen kauneusbloggaaja Aly Artin Youtube- video- ohjeisiin kasvojen muodon selvittämiseksi: täältä.


Balayage värjäystekniikalla on mahdollista tuoda kasvoille kirkkautta sekä kehystettyä ilmettä. Pitkät otsahiukset sopivat pitkille kasvoille, ne tuovat tasapainoa pitkille kasvoille sekä pitkälle otsalle


Vinkki numero 2: Hiusten balayage värjäys kasvojen mallin mukaan + hiusten hiusrajan korkeuden mukaan

Kun sain selvitettyä hiusteni hiusrajan korkeuden olevan matala sekä kasvojeni mallin, niin seuraavassa vaiheessa piti selvittää, että miten hiukseni olisi hyvä raidoittaa balayage värjäystekniikalla. Katsoin monta kertaa kauneusbloggaaja Aly Artin ohjevideoita ja tulin siihen päätökseen, että balayage raidoitus olisi hyvä aloittaa hiuksistani siten, että raidat lähtisivät suunnilleen silmien korkeudelta alaspäin. Osa raidoista voisi lähteä hiukan ylempääkin mutta pääasiassa raitojen tulisi lähteä silmien korkeudelta alaspäin jotta huomio kiinnittyisi silmiini hiusten värjäyksen avulla.

Videoita katsellessa huomasin myös, että kasvojeni malliin sopii myös raidoitus siten, että raitoja lähtisi myös niskastakin. Kun laitan hiukseni molemmille sivuille olkapäille, niin vaaleita raitoja tulee myös alempaakin niskan korkeudelta. Vaaleilla raidoilla saa tuotua kirkkautta kasvoille sekä kehystettyä kasvoja. Itse olen henkilökohtaisesti vahvasti sitä mieltä hiusten raidoittamisesta, että hiusten raidoitus sopii jokaiselle.

Alla olevassa kuvassa olen merkinnyt keltaisilla viivoilla ne korkeudet ja kohdat joista balayage raidat alkavat.

Hiusten balayage värjäys kasvojen mallin mukaan + hiusten hiusrajan korkeuden mukaan
Hiusten balayage värjäys kasvojen mallin mukaan + hiusten hiusrajan korkeuden mukaan.

Mutta se, että minkälaisella tyylillä raidoitetaan, niin siihen on olemassa monia tyylejä. Mainitsen vielä sen, että pitkille kasvoille sopii todella hyvin hapsumaiset otsahiukset. Itselleni on leikattu pitkät otsahiukset ja olen niihin tyytyväinen. Otsani on pitkä joten otsahiukset tasapainoittavat kasvojani mukavasti. Minun kasvojeni mallia ei imartelisi suoraan linjaan leikatut otsahiukset tai liian lyhyeksi leikatut otsahiukset.

Löydät erilaisia kasvojenmalleja: täältä.

Ennen ja jälkeen kuvat balayage värjäystekniikalla toteutetun hiusmuutoksen

Hiusten balayage värjäys kasvojen mallin mukaan + hiusten hiusrajan korkeuden mukaan
Vasemman puoleisessa kuvassa hiuksissani ei ole hiustenpidennyksiä. Oikean puoleisessa kuvassa hiuksissani balayage värjäystekniikalla toteutetut B´long aitohiusteippipidennykset. Balayage värjäystekniikalla on mahdollista tuoda kasvoille kirkkautta sekä kehystettyä ilmettä. Pitkät otsahiukset sopivat pitkille kasvoille, ne tuovat tasapainoa pitkille kasvoille sekä pitkälle otsalle.

Vinkki numero 3: Mikä on paras hiustenpidennys tekniikka? Onko olemassa parasta hiustenpidennys tekniikkaa?

Hiustenpidennystekniikoita on muutamia erilaisia joista kerron lyhykäisyydessään tässä kohtaa. Itsellensä parasta hiustenpidennystekniikkaa etsiessä tulisi ottaa huomioon ainakin nämä asiat 1) kuinka pitkät omat hiuksesi ovat 2) sekä haluatko väliaikaiset vai pysyvät hiustenpidennykset? Pysyvät hiustenpidennykset tulee kuitenkin huollattaa tietyn väliajoin, eli pysyvät hiustenpidennykset ovat pysyvät hiustenpidennykset vain tietyn aikaa.

Jos haluat väliaikaiset hiustenpidennykset, niin klipsipidennykset ovat todella helppo laittaa hiuksiinsa omatoimisesti muutaman harjoituskerran jälkeen. Sinetti-, teippi- ja aitohiusnauhapidennykset on sellaiset hiustenpidennykset jotka eivät ole väliaikaisia vaan pysyviä hiustenpidennyksiä. Ne saa toki otettua pois hiuksistansa vaikka heti laiton jälkeen mutta ne on pääasiassa tarkoitettu pitempiaikaiseen käyttöön aina kerrallaan.

Klipsipidennykset on pääasiassa tarkoitettu aina hetkelliseen tarpeeseen, toki niitäkin voi pitää jatkuvasti vaikka joka päivä mutta idea piilee siinä, että niiden pois ottamiseen et tarvitse kaveria avuksi, eikä niitä tarvitse mitenkään huollattaa. Klipsipidennykset saa pois ihan parissa minuutissa hiuksistansa, ehkä alle minuutissakin. Pysyvien hiustenpidennysten pois ottamiseen tarvitset todennäköisesti kaveria jos et jaksa itse väkertää niiden poisottamisen kanssa.

Pysyvät hiustenpidennykset on kuitenkin useimmiten helppo poistattaa myös omatoimisesti kotonakin. Pysyvien hiustenpidennysten pois ottamisessa menee aikaa noin 15- 60 minuuttia arviolta (riippuu toki pidennysten määrästä sekä myös tekniikasta millä ne on kiinnitetty omiin hiuksiin).


B´long tuotemerkin huippulaadukkaita hiustenpidennyksiä löytyy usean sävyisinä sekä muutamissa eri pidennystekniikoissa. Voit tutustua valikoimaan: täältä.


Teippipidennykset, sinettipidennykset vai aitohiusnauhapidennykset?

Halusin itselleni hiustenpidennystekniikaksi teippipidennykset koska ne ovat kevyen tuntuiset hiuksissa, sekä ne ovat helppo huollattaa. Teippipidennykset ovat myös hellävaraiset ohuille sekä hennoille hiuksille sekä myös huomaamattomat (kiinnityskohdat eivät paista läpi jos on ohuet hiukset osittain). Omat hiukseni ovat päältä ohkaset joten aitohiusnauha + ompelupidennys ei olisi hiuksilleni paras pidennystekniikka. Sinettipidennykset sopivat myös ohuille hiuksille jos ne kiinnitetään oikeaoppisesti pieniä osioita kerrallaan. Itselläni on ollut joskus sinettipidennyksiä sekä aitohiusnauhasta tehdyt ommelpidennykset ja olen tykännyt niistä mutta koen, että teippipidennykset ovat omaan makuuni + tarpeeseeni parhaimmat.

Ommelpidennyksissä oli se ikävä puoli, että välillä oli haastavaa saada omilla päälyhiuksilla peitettyä ne kiinnityskohdat (letityskohdat) koska en omaa kovinkaan paksuja hiuksia vaikka hiuksia minulla kyllä on hyvin päässä. Sinettipidennyksien kanssa meni myös mukavasti mutta niiden huollattaminen uusien sinettiliimapalojen kanssa oli itselleni niin työlästä joten olen pysytellyt teippipidennysten parissa jos olen kaivannut hiuksiini muutoksia pituuden tai tuuheuden suhteen.

Tärkeää huomioida!

Jos laitatuttaa teippipidennykset niin kannattaa miettiä sitä, että tykkääkö pitää hiuksiansa enemmän auki vai kiinni. Jos tykkää pitää hiuksiansa kiinni hiuslenkillä korkeammalla kohtaa päässänsä, niin silloin teippipidennyksien kiinnityskohtia täytyy miettiä yhdessä kampaajan kanssa, että mihin kohtaa ne on hyvä asetella jotta ne kiinnityskohdat eivät näkyisi selkeästi kun pitää hiuksia kiinni.

Hiustuote.fi sivuston henkilökunnan antamien ohjeiden mukaan teippipidennysten nauhaosa täytyy puhdistaa teipinpoistonesteellä ennen kuin niihin laittaa pidennysteippiä kiinni jotta teippi asettuu nauhaosaan paremmin


Hiustuote.fi verkkokauppasivuston henkilökunta koostuu hiusalan ammattilaisista jotka mielellänsä auttavat sinua varmalla ammattitaidolla jos kaipaat neuvontaa esimerkiksi hiustenpidennyssävyn valitsemisessa. Voit halutessasi lähettää Hiustuote.fi sivuston henkilökunnalle kuvan hiuksistasi jotta he pääsevät auttamaan sinua valitsemaan itsellesi täydelliset ammattitasoiset pidennystuotteet. Lue lisää: täältä.


Hiustenpidennyksiä on saatavilla eri pituuksissa 30- 60cm. Itselleni 45cm pituiset hiustenpidennykset ovat luonnollisimmat. Jos hiukset ovat todella pitkät niin silloin 60cm pitkät hiukset ovat luonnolliset kun taasen jos hiukset ovat kovin lyhyet, niin silloin kannattaa miettiä 30- 45cm pituisia hiuksia. Toki tässäkin asiassa jokaisella on oma päätösvaltansa siihen, että minkä pituiset hiukset haluaa laitatuttaa hiuksiinsa.

Mutta sekin kannattaa huomioida hiustenpidennysten pituutta miettiessä, että kuinka pitkät omat hiukset ovat jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman luonnollinen jos siis luonnollista lopputulosta kaipailee.

Teippipidennykset joissa valmiina balayage värjäys
Hiustuote.fi sivuston valikoimasta saa valmiiksi balayage värjättyä aitohiuspidennystä. Kahteen teippipidennyspakettiin tarvitsee kaksi teippirullaa.

Teippipidennykset sopivat ohuille ja hennoille hiuksille. Hiustuote.fi sivustolta löytyvä B´long tuotemerkin aitohiusteippipidennykset tuntuvat hyvin kevyiltä kiinnitettyinä omiin hiuksiiniTeippipidennykset: Parhaat teippipidennykset netistä löydät Hiustuote.fi verkkokauppasivustolta

IMG 20210809 153747 324
Yllä olevassa kuvassa näkyvät laadukkaat B´long teippipidennykset sävyissä #18-22-60 balayage & #6-8-18 balayage. Hiusten pituus on 45cm sekä hiusnauhan leveys on myös 45cm. Yhdessä paketissa on 2 x 45cm levyistä hiusnauhaa.

Olen tilannut Hiustuote.fi sivuston kautta ammattilaatuisia B´long tuotemerkin hiustenpidennyksiä useita kertoja (noin 4-5 kertaa) niin kauan kuin muistan, että olen hiustenpidennyksiä satunnaisesti käyttänyt. Mielestäni B´long hiustenpidennykset ovat todella laadukasta hiusta joka sopii suomalaiseen hiuslaatuun. Hyvälaatuiset aitohiuspidennykset tunnistaa siitä, että hius on remyhiusta, tarkoittaen sitä että jokainen hiussuortuva on asetettu samansuuntaisesti pidennyksiin, joka puolestaan vaikuttaa siihen ettei pidennyshiukset pääse takkuuntumaan.

Hiustuote.fi kautta saa valmiiksi balayage värjäystekniikalla värjättyä aitohiuspidennystä. Minun hiuksiini riitti 2 teippipidennyspakettia jotta sain kokopäänpidennykset laitettua. Kolme pakettia olisi ollut liikaa hiusta minun hiuksilleni. Yhdellä paketilla saa tuuheutta jo ihan kivasti hiuksiinsa ja kahdella paketilla saa todella paksut hiukset itsellensä. Löydät Hiustuote.fi sivuston B´long aitohiusteippipidennysvalikoiman kokonaisuudessaan: täältä.

Teippipidennysten hoito + huolto

B´long hiustenpidennyksiä varten löydät B´long tuotemerkin hiustenhoitotuotteet Hiustuote.fi kautta: täältä. Mielestäni teippipidennykset pysyvät todella sileinä jos niitä suoristaa välillä suoristusraudalla laadukkaan hiustenlämpösuojasuihkeen kera.

Teippipidennykset huolletaan hyvin helposti. Tarvitset vain teipinpoistonesteen sekä uuden teippirullan mikäli siis aiot laitatuttaa ne uudemman kerran hiuksiisi. Teippipidennykset otetaan pois teipinpoistonesteellä sekä pidennykset pestään huolella ennen uuden teippirullan kiinnitystä teippiosioihin. Löydät teipinpoistonesteen sekä pidennysteippirullat: täältä.


Huomioithan sen, että jos hiuksissasi on hiustenpidennykset, niin märillä hiuksilla ei saa laittaa nukkumaan. Jos menet märillä hiuksilla nukkumaan, niin hiustenpidennysten laatu voi kärsiä merkittävästi eikä hiukset myöskään kuivu yön aikana tehokkaasti. Hiukset tulee olla aina kuivat ennen nukkumaan menoa. Hiukset on hyvä letittää letille ennen nukkumaan menoa.


Kun teippipidennykset ovat kiinnitettyinä omiin hiuksiin, niin mielestäni niitä ei tarvitse pestä kovinkaan usein ellei ne ole selkeästi likaisen tuntuiset. Ja varsinkaan shampoolla niitä ei tarvitse pestä mitenkään tiheästi. Itselleni on riittänyt se, että pesen omat päälyhiukseni shampoolla ja huuhtelen vedellä, niin se shampoohuuhteluvesi puhdistaa juuri sopivalla tavalla pidennyksetkin. Hiustenhoitoainetta käytän kylläkin runsaasti hiustenpidennyksiä pestäessä koska koen, että hoitoaineen käyttäminen silottaa pidennyshiusta tehokkaasti.

Vinkki numero 4: Suorista hiustenpidennyksiä suoristusraudalla silloin kun koet, että kaipaat hiuksiisi sileyttä

Moroccanoil lämpösuojasuihke kokemuksia
Kuvassa laadukkaat Moroccanoil lämpösuojasuihke sekä hiuskiinne. Moroccanoil lämpösuojasuihke sopii käytettäväksi myös B´long aitohiuspidennyksille. Moroccanoil hiuskiinne on myös aitohiuspidennyksille soveltuva hiuskiinne.

Itse en ole kovin innokas hiustensuoristusraudan käyttäjä. Mutta poikkeuksen tähän tottumaani tapaan tekee se, että suoristan hiuksiani aktiivisesti aina kun hiuksissani on hiustenpidennykset. Koen asian siten, että jos suoristan hiustenpidennykseni, niin ne pysyvät entistäkin sileämpinä useamman päivän aina hiustensuoristamisen jälkeen.

Toki pidennykset ovat muutenkin sileät sekä pehmeät mutta suoristusraudalla ne on mahdollista saada todella sileiksi. Itse pidän siitä, että hiukseni ovat sileät koska ne näyttävät hyvin terveiltä silloin. Hiukset tulee muistaa suojata aina hiustenlämpösuojasuihketta käyttämällä jotta hiukset eivät kärsisi lämpökäsittelyn aikana.


Moroccanoil lämpösuojasuihke soveltuu B´long aitohiuspidennyksille erinomaisesti. Moroccanoilin lämpösuoja tekee omista hiuksista sekä pidennyshiuksista todella sileät sekä terveen näköiset. Moroccanoilin tuotteet ovat 100% eläinkokeettomia. Tuotteet tuoksuvat hyvälle ja ovat laadukkaita.


Kerron sinulle seuraavaksi laadukkaan aitohiuspidennystuotesarjan B´long kokemuksiani heidän tuotevalikoimansa teippipidennyksistä

Olen todella tyytyväinen Hiustuote.fi kautta löytyvään B´long tuotesarjan hiustenpidennyksiin. Hiukset ovat sileät sekä helppohoitoiset. Hiukset kuivuvat hyvin nopeasti suihkun jälkeen kun niitä kuivattaa hiustenkuivaajalla. Hiustenlaatu on pehmeä ja sileä. Hiuksia ei ole katkeillut eikä ole mennyt takkuun. Olen myös kihartanut hiuksiani sen jälkeen kun olen laitatuttanut hiustenpidennykset kiinni omiin hiuksiini ja tehdyt kiharat pysyvät todella hyvin hiuksissani.

Alla olevassa kuvassa olen pessyt hiukseni ennen kiharoiden laittamista. Ilokseni voin todeta, että hiustenpidennykset hiukan pöyhenevät ensimmäisen pesun jälkeen mutta se ei ole mitenkään huono asia. Hiukset ovat hyvin luonnolliset sekä kevyen tuntuiset. Tykkään todella paljon näistä helposti kammattavista sekä pehmeistä B´longin pidennyksistä. Lämmin suositus tälle laadukkaalle ammattilaistason hiustenpidennystuotemerkille.

balayage värjäys + idhair kokemuksia sekä b´long kokemuksia + parhaat teippipidennykset netistä
Kuvassa hiuksissani B´long teippipidennykset sävyissä #18-22-60 balayage & #6-8-18 balayage. Kummankin teippihiuspidennyksen pituus on 45cm. Hiustenpidennykset on suojattu Moroccanoil lämpösuojasuihkeella ennen hiusten kihartamista. Itseasiassa suihkutin lämpösuojan kosteisiin hiuksiin ennen kun aloitin kuivaamaan hiuksiani hiustenkuivaajalla.

Löydät käyttämäni teippipidennykset sävyssä #18-22-60 balayage: täältä. Sävyn #6-8-18 balayage löydät: täältä. Näihin pidennyksiin tarvitsee yhden teippirullan yhtä teippihiuspidennyspakettia kohden, eli minun tapauksessani tarvittiin se kaksi teippirullaa koska käytimme hiuksiini kaksi teippipidennyshiuspakettia. Löydät käyttämäni teippirullat: täältä.

B´long aitohiuspidennykset ovat hyvällä hoidolla käytössäsi jopa vuosiakin. Itselläni viimeisimmät B´long klipsipidennykset säilyivät erinomaisessa kunnossa noin kolmen vuoden ajan. Olisihan ne vieläkin varmasti hyvässä kunnossa mutta möin ne pois kaapin perukoilta koska värjäytin hiukseni jo aikaa sitten ihan eri sävymaailmaan kuin mitä ne klipsipidennykset olivat. Klipsipidennykset olivat platinan vaaleat ja minulla ei ole ollut platinan vaaleita hiuksia pitkään aikaan.

balayage värjäys + b´long kokemuksia + parhaat teippipidennykset netistä + idhair kokemuksia
Kuva numero 1: hiusten lähtötilanne kesällä. Kuva numero 2: hiukset ennen balayage värjättyjä pidennyksiä. Kuva numero 3: hiuksissä balayage värjäys + balayage värjätyt teippipidennykset.

Löydät B´longin hiustenpidennykset: täältä.

*Hiustenpidennykset, hiustenpidennysteippirullat sekä Moroccanoilin hiustenmuotoilutuotteet on saatu Hiustuote.fi sivuston kautta yhteistyön merkeissä

Lue myös: Tällä 10 sekunnin ripsivinkillä saan ripsiini kestävän taivutuksen, oletko sinäkin kokeillut tätä vinkkiä?

Lye myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.