png 20220224 180723 0000

Julkaistu 04.08.2021 | Päivitetty 24.2.2022

Nautinnollista rentoutumista: Puhdas+ aromadiffuuserin avulla sinäkin onnistut rauhoittumaan hymyssä suin!

*Tuotteet saatu testattavaksi Ruohonjuuresta

Ruohonjuuresta löytyvä Puhdas+ merkin diffuuseri on ensimmäinen diffuuseri jota olen testaillut. Sain Ruohonjuuresta testattavakseni myös kaksi eri tuoksuista eteeristä öljyä. Ensimmäisen eteerisen öljyn tuoksu on teepuuöljy ja toinen on Ylang Ylang.

Olen kiinnostunut siksi eteeristen öljyjen hyödyistä koska olen tutustunut sosiaalisen median kautta ihmisiin jotka puhuvat eteeristen öljyjen puolesta. Eteeristen öljyjen avulla voi lievittää stressiä, parantaa keskittymiskykyä ja saada levollista mieltä. Eteerisillä öljyillä on myös lukuisia muitakin eri käyttötapoja. Mutta nyt keskitymme teepuuöljyn ja Ylang Ylang eteerisen öljyn hyötyihin ja kokemuksiini.

aromadiffuuseri
Nautinnollista rentoutumista: Puhdas+ aromadiffuuserin avulla sinäkin onnistut rauhoittumaan hymyssä suin!

Puhdas+ Diffuuseri eteerisille öljyille

Rating: 5 out of 5.

Löydät helppokäyttöisen & laadukkaan aromadiffuuserin Ruohonjuuresta: täältä.

Puhdas+ aromadiffuuserissa on useita eri värisiä valoja valittavana kun laittaa laitteen päälle. Voit valita laitteen painikkeen avulla itsellesi tietyn sävyisen valon tai sitten on olemassa toiminto joka vaihtelee automaattisesti valojen värejä. Voit myös valita, että haluatko diffuuserin puhaltelevan eteerisen öljyn ja veden höyryä jatkuvalla syötöllä ilman taukoja vai tasaisin väliajoin pienillä tauotuksilla.

Eteerinen öljy siis sekoitetaan pieneen määrään vettä ja kaadetaan pakkauksen mukana tulleen pienen kannun avulla sisälle sinne diffuuseriin. Veden on hyvä olla haaleaa, ei liian kuumaa tai kylmää. Eikä vettä saa laittaa liian täyteen sinne diffuuserin säiliöön, vaan max- merkinnän alle. Laite tulee olla sammutettuna ja johto pois pistorasiasta sen ajaksi kun sitä täytellään, -turvallisuusasiat ovat tärkeitä jotta ei pääse sattumaan ikäviä vahinkoja veden & sähkölaitteiden kanssa!

Ruohonjuuren asiakkaat ovat antaneet arvosanaksi 4,9 tähteä viidestä tähdestä tälle aromadiffuuserille. Itsekin koen, että tätä aromadiffuuseria on helppo käyttää ja pidän sen monipuolisista toiminnoista. Valoshown saa siten, että se vaihtelee jatkuvasti eri sävyisiä valoja taikka sitten saa valita mieleisensä värisen valon laitteeseen. Sekin onnistuu myös, että valoa ei tule ollenkaan vaan laite on pimeänä & pienissä ”light + mist” nappuloiden ympärillä on pikkuruiset valot. Yöksi on kiva laittaa valot pois tuosta laitteesta jos laittaa sen yöksi päälle.

2021 08 03 17 29 27 504
Pikkuruinen kannu auttaa kivasti annostelemaan vettä aromadiffuuserin sisälle. Aromadiffuuserissa on valmiina mittataulukko joka helpottaa hahmottaan sen, ettei vettä hurahda liikaa säiliöön.

Puhdas+ teepuuöljy

Rating: 5 out of 5.

Löydät monikäyttöisen, tehokkaan & luonnollisen teepuuöljyn Ruohonjuuresta: täältä.

Teepuuöljy kiinnostaa minua valtavasti syystä, että sitä käytetään myös hyönteisten puremien hoidossa. Olen itse äärimmäisen herkkä hyttysten pistoksille. Hyttyset aiheuttavat minussa normaalia suuremman allergisen reaktion. Ihoni turpoaa melkoisesti ja raavituttaa koko ajan, eikä yleensä ole muu ensiapu auttanut kuin vahvemmat allergialääkkeet.

Tänä kesänä olen kasvattanut sietokykyäni hyttysten pistoille mutta suurena tukena on ollut myös teepuuöljy. Teepuuöljyä jos laittaa ihollensa niin se täytyy sekoittaa ensin pohjaöljyyn, kuten kookosöljyyn. Kookosöljyssä on myös pieni aurinkosuojakerroinkin, joka ei tietenkään ole niin suuri että sen turvin voisi ulkona oleskella ilman muuta aurinkosuojatuotetta.

Teepuuöljy on auttanut kutinaan joka johtuu hyttysten tekemistä pistoksista. Teepuuöljy yhdessä kookosöljyn kanssa ovat olleet minun kohdallani hyvinkin tehokkaat apuvälineet kesääni, eikä minun ole tarvinnut käyttää allergialääkkeitä kuin yhden kerran vaan koko kesän aikana. Ohjeen ”hyttysvoiteeseen” löydät artikkelin lopusta.

Ruohonjuuren asiakkaat ovat antaneet tälle teepuuöljylle arvosanaksi 4,8 tähteä viidestä tähdestä.

Teepuuöljystä saa apua muun muassa näihin vaivoihin

 • vilustuminen
 • yskä
 • hiivatulehdukset
 • jalkasieni
 • tulehtuneet haavat
 • hilse
 • huuliherpes
 • syylät
 • finnit

100 % puhtaan teepuuöljyn eteerisen öljyn antiseptiset ja antibakteeriset ominaisuudet auttavat mm. parantamaan ihon epäpuhtauksia ja se virkistää mieltäkin. Öljy sopii myös hyönteisten pistojen ja naarmujen hoitoon ja karkottaa näppylät naamasta. Sopii myös huonetuoksuksi.

Lainaus: ruohonjuuri.fi

Nurme Ylang Ylang eteerinen öljy

Rating: 5 out of 5.

Löydät tehorentouttavan Ylang Ylang eteerisen öljyn Ruohonjuuren kattavasta valikoimasta: täältä.

Itse miellän Ylang Ylang tuoksun hyvin sensuellin kukkaiseksi ja maanläheiseksi. Mielestäni Ylang Ylang tuoksussa on jotain joka muistuttaa hyvin tumman vihreän ja kukkaisen metsän tuoksua sateen jälkeen. Eteerisen öljyn tuoksu on peräisin Ylang Ylang (Cananga odorata) puun kukinnoista. Puun kukat ovat väriltänsä kauniin keltaiset.

Olen käyttänyt tätä eteeristä öljyä diffuuserissa iltaisin, ennen nukkumaan menoa. Tuoksu on miellyttävä ja rauhoittaa mieltä. Ihmiskehon hengityselimet ovat hyvin tärkeässä asemassa hyvinvointiamme ajatellen. Kun olemme jännittyneitä, hyvin useasti unohdamme hengittää tehokkaasti. Jos laitan diffuuserin päälle ja havahdun rauhoittaviin tuoksuihin, huomaan että haluan keskittyä rauhoittumaan ja hengittelemään rauhallisemmin & tehokkaammin.

Pieni hengitysharjoitus yhdessä eteeristen öljyjen kanssa on oivallinen työkalu parempiin ja levollisempiin uniin. Huomaan hyvinvoinnissani muutoksia jotka liittyvät levollisuuteen. Olen käyttänyt aktiivisesti diffuuseria sekä eteerisiä öljyjä ja koen, että ne ovat tehokkaita ”luonnonlääkkeitä” joista saa tärkeää tukea hyvinvointiin.

Ruohonjuuren asiakkaat ovat antaneet tälle eteeriselle öljylle arvosanaksi 5 tähteä viidestä tähdestä.

Itse antaisin näille kaikille testaamilleni tuotteille täydet 5/5 tähteä jokaiselle. Hinnat ovat kohtuulliset, tuotteet monikäyttöisiä sekä laadukkaita.

aromadiffuuseri
Puhdas+ aromadiffuuseri, Puhdas+ teepuuöljy & Nurme Ylang Ylang eteeriset öljy.

”Viettelevän makean tuoksuinen ylang ylang vaikuttaa stressiin liittyviin psykosomaattisiin vaivoihin kuten korkeaan verenpaineeseeen, sydämentykytykseen tyynnyttämällä ja rentouttamalla. Se rauhoittaa ja kohottaa mieltä, lievittäen suuttumusta, kireyttä, unettomuutta. Lemmenkukka ylang ylang levittää tuoksullaan rakkautta, empatiaa ja seksuaalista mielenkiintoa.” lainaus: ruohonjuuri.fi


Itse koen, että olen saanut parannettua unenlaatua Ylang Ylang öljyn sekä teepuuöljyn avulla. Niiden tuoksut rauhoittavat levotonta mieltä. Suosittelen lämpimästi tutustumaan eteeristen öljyjen maailmaan, ne ovat hyvin mielenkiintoisia & ehdottomasti kokeilemisen arvoisia.

Tämän kahden askeleen avulla olen saanut jännittyneisyyttäni levollisemmaksi

1.Ensimmäisenä laitan aromadiffuuserin toimintakuntoon. Laitan pakkauksessa mukana olleeseen pieneen kannuun haaleaa vettä ja muuan tippa eteeristä öljyä. Olen välillä käyttänyt Ylang Ylang tuoksua pelkiltään ja välillä olen käyttänyt Ylang Ylangin & teepuuöljyn öljyjä yhdessä.

2.Keskityn hengittelemään rauhallisesti ja tehokkaasti. Paras olisi jos tekisi sisään- ja uloshengityksiä ainakin 5 minuutin ajan. Pienempikin aika riittää saamaan levollista oloa mutta itse koen, että syvähengitykseen jää koukkuun kun sitä tekee aina muistinsa mukaan aktiivisesti ja säännöllisesti. Lupaan, että jos keskityt yhä useammin hengittelemään tehokkaasti niin koet olisi hiukan vähemmän jännittyneeksi!

Miellyttävän tuoksuiset eteeriset öljyt antavat boosteria hyvinvoinnille koska ne aktivoivat hyvän mielen fiiliksiä. Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma käyttötarkoituksensa mutta etenkin tuo Ylang Ylang sopii ennen nukkumaan menoa käytettäväksi mutta myös päiväsaikaankin koska sillä on rauhoittava vaikutus kiireen keskellä.

Helppo kahden raaka- aineen luonnollinen ensiapu hyttysen pistoihin

IMG 20210804 125439 805
Helppo kahden raaka- aineen luonnollinen ensiapu hyttysen pistoihin.

Tarvitset

 • puhdasta eteeristä teepuuöljyä
 • luomu kookosöljyä
 • lisäksi tarvitset vielä pienen säilytysrasian tai kupin
 • sekoitusvälineen kuten lusikan tai vanupuikon

Itse laitoin teelusikallisen kookosöljyä pieneen rasiaan ja muuan tipan eteeristä teepuuöljyä. Sekoitin ne tasaiseksi seokseksi ja luonnollinen ensiapu hyttysen pistoihin on valmis!

Löydät luomu kookosöljyä lähes jokaisesta kaupasta sekä myös Ruohonjuuressakin on suuri ja laadukas valikoima kookosöljyjä. Löydät Ruohonjuuren kookosöljy valikoiman: täältä.

Helppo kahden raaka- aineen luonnollinen apu hyttysen pistoihin.

Löydät Ruohonjuuren eteeristen öljyjen valikoiman: täältä.

Lue myös: Tehokosteuttajat ihollesi: Uudet & innostavat kokemukset,- 3 x ihon terveyttä rikastuttavaa tehokosteuttajaa

Lue myös: Luonnonkosmetiikka: Ihastu sinäkin, -4x laadukasta tuotetta Mádaralta joita kannattaa kokeilla

Lue myös: Miten laihtua 10 kiloa kuukaudessa? Lue minun terveelliset kokemukseni

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.