0001 5778095102 20210812 000155 0000

Julkaistu 12.08.2021

Hyviä Brow Lift kokemuksia + Lash Lift kokemuksia: Helpotusta meikkausrutiineihin!

Oletko sinä koskaan kokeillut kulmakarvojen laminointia tai ripsien kestotaivutusta? Kulmakarvojen laminoinnista käytetään termiä Brow Lift ja ripsien kestotaivutuksesta puolestaan termiä Lash Lift.

Itselleni ripsien kestotaivutus Lash Lift on tuttu. Brow Liftistä olen kyllä kuullut sekä olen nähnyt ennen & jälkeen kuvia mutta en ollut koskaan kokeillut sitä kulmakarvoilleni. Nyt tällä viikolla kävin laitatuttamassa kummatkin: kulmien laminoinnin sekä ripsien kestotaivutuksen.

Itse odotin todella paljon tuolta kulmien laminoinnilta koska kulmakarvani ovat luonnostaan suhteellisen tuuheat mutta melko vaaleat joistain kohdin.

Brow Lift ennen ja jälkeen & Lash Lift ennen jälkeen- kuvat

Brow Lift kokemuksia + Lash Lift kokemuksia
Brow Lift ennen ja jälkeen & Lash Lift ennen jälkeen- kuvat.

Itse olen tyytyväinen Brow Liftin ja Lash Liftin tuloksiin. Toivottavasti tulokset pysyisivät kulmakarvoissa useamman viikon hyvännäköisinä.

Brow Lift sekä Lash Lift maksaa yleensä 50 euron paikkeilla per toimenpide. Joskus voi olla edullisempiakin tarjouksia tai sitten hiukan kalliimpia. Kannattaa hinnan sijasta keskittyä siihen, että kyseisten toimenpiteiden laittaja on ammattilainen sekä jos on mahdollista niin voisi nähdä ennen & jälkeen kuvia tehdyistä töistä sekä asiakaspalautteet olisivat näkyvillä jossain some- kanavalla tai yrityksen verkkosivuilla.

Itse varasin pakettitarjouksena kummatkin toimenpiteet Timman kautta. Offerillan kautta on myös mahdollista löytää kyseisiä palveluja, useimmiten myös edullisesti eikä laadusta tai ammattitaidosta ole tingitty vaikka hinta olisikin edullinen.

t?a=1121966464&as=1570601933&t=1&tk=1&i=1

Kaksi asiaa jotka ovat tärkeitä tietää jos aikoo laitatuttaa Brow Liftin ja/tai Lash Liftin

1) Kun kulmakarvoihin on laitettu Brow Lift ja/tai ripsiin Lash Lift, niin kasvoja ei saa pestä tai kastella 24-48 tuntiin

Jos haluaa, että tulokset olisivat mahdollisimman hyvät, niin itse olisin ihan sen 48 tuntia pesemättä kulmakarvoja ja/tai ripsiä laiton jälkeen. Nytkin olin sen 48 tuntia pesemättä kulmakarvoja & ripsiä. Puhdistin ihoa puhdistavalla kasvovedellä vanulapuilla tuona aikana.

2) Kulmakarvoja ja/tai ripsiä on suositeltavaa hoitaa kulmakarvojen ja/tai ripsien hoitoaineilla sen jälkeen kun niihin on tehty laminointi ja/tai kestotaivutus

Itse sain kulmakarvojeni ja ripsieni laittajalta neuvon, että voin hoitaa kulmakarvojani & ripsiäni seerumeilla. Kun kysyin, voinko hoitaa niitä risiiniöljyllä niin hän sanoi että voisin. Olen siis kasvatellut ripsiäni DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumin avulla. Löydät seerumin ohjeen: täältä.

Joidenkin lähteiden mukaan kulmakarvoja ei saisi hoitaa öljytuotteilla juuri ennen laminointihetkeä. Itse lopetin öljyillä hoitamisen paria päivää ennen laminoinnin tekopäivää.

Brow Lift & Lash Lift toimenpiteet kestivät yhteensä noin tunnin verran, eli ei kovin kauaa tarvinut olla laittotuolilla.

Brow Lift ennen ja jälkeen & Lash Lift ennen jälkeen kuvat

Brow Lift ennen ja jälkeen & Lash Lift ennen jälkeen kuvat
Brow Lift ennen ja jälkeen & Lash Lift ennen jälkeen kuvat.

Mitä mieltä sinä olet kulmakarvojen laminoinnista ja/tai ripsien kestotaivutuksesta? Onko ihan huuhaata ja turhaa vai kokeilisitko sinäkin?

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.