0001 7552300838 20210909 221603 0000

Julkaistu 09.09.2021

*Tuote saatu testattavaksi Ruohonjuuresta

Mielenkiintoinen tuotetestaus: Zuii sähkönsininen ripsiväri (lapis vegan)

Tämä ripsiväri jonka sain Ruohonjuuresta testattavakseni on melkoinen väripommi. En muista, että olisin koskaan testannut näin kirkkaan väristä ripsiväriä.

Testissä: Zuii sähkönsininen ripsiväri (lapis vegan)
Zuii sähkönsininen ripsiväri.

Tämä ripsiväri on kyllä kiva käyttää jos muu meikki on luomilla hyvin vaaleasävyinen, niin ripsivärin sävy erottuu hyvin. Tämä on siis minun mielipiteeni omassa käytössäni.

Kokemukseni Zuiin sähkönsinisestä ripsiväristä

Väri on todella voimakkaan sähkönsininen. Ripsivärin koostumus on todella kiinteää. Ripsiväri levittyy suhteellisen hyvin ripsiini.

Zuiin sähkönsininen ripsiväri tuo kivaa vaihtelua totutun mustan ripsivärin sijaan

20210909 182045
Kuvassa ripsissäni Zuiin sähkönsinistä ripsiväriä.

Omille ripsilleni paras ripsiväriharja on ehdottomasti ripsiä erottelevat ripsiväriharjat, koska ripseni ovat tuuheat ja voivat mennä helposti sotkuisen näköisiksi kun käyttää ripsiväriä.

Tämä ripsiväri ei niinkään erottele ainakaan omia ripsiäni, joten sitä levittäessä jos haluaa ripsille vielä erottelevuutta niin ripsiä voi erotella jollain pienellä tikulla (omalla vastuulla, älä töki silmääsi!). Itse tykkään värkätä ripsien kanssa, niin erottelen joissakin tilanteissa ripseni hammastikulla, jottei ripseni menisi yhteen ja samaan nippuun ripsivärin takia.

Tämä ripsiväriharja tuo ripsille tuuheuttavan vaikutelman, joka ei siis ole huono asia laisinkaan. Itselläni on aina hiukan opettelua suurempien ripsiväriharjojen käyttämisessä jotta ripsistäni tulisi siistin näköiset. Yllättävää on se ettei tämän Zuiin ripsiväriharja sotke luomiani lainkaan kun levitän ripsiväriä ripsiini.

Hyvin usein saan luomilleni ripsivärijälkiä ripsivärin laiton yhteydessä. Se on aika varmasti ratkaiseva tekijä tämän ripsivärin siistin laiton puolesta, että tuotteen koostumus on normaalia kiinteämpää.

Useat ripsivärit mitä olen käyttänyt ovat hiukan ”juoksevampaa” koostumusta tähän verrattuna. Kaikissa on aina puolensa ja käyttötarkoituksensa. Tätä ripsiväriä ja muitan Zuii merkin ripsivärejä olen halukas käyttämään. Tämä on ensimmäinen ripsiväri Zuii merkiltä jota kokeilen, ansaitsee kyllä jatkopaikan.

Testissä: Zuii sähkönsininen ripsiväri (lapis vegan)
Uskoisitko jos kerron sinulle, että tässä yllä olevassa kuvassa luomillani ei ole lainkaan mitään luomiväriä? Se on totta ettei luomillani ole lainkaan luomiväriä! Kerron sinulle pian täällä blogissa kuinka meikit ovat monikäyttöisiä, pysy kuulolla! Yllä olevan kuvan meikki toteutettu pelkästään Zuiin meikeillä jotka saatu testattavaksi Ruohonjuuresta yhteistyön merkeissä.

On kyllä hauska kokemus tämä sininen ripsiväri. Oletko sinä koskaan testannut muun värisiä ripsivärejä entä kuin mustan tai ruskean värisiä ripsivärejä?

Luonnonkosmetiikan tuotteita on ilo käyttää koska ne hoitavat ihoa hyvin, sekä varsinkin meikeissä on hyvä se, että meikkituotteet sisältävät hyvin usein ihoa hoitavia ainesosia. Mahtavaa, että luonnonkosmetiikan puolelta löytyy näin kirkkaan sävyinen ripsiväri!

”Nokkosen ja peltokorteuutteen yhdistelmä rauhoittaa ja uudistaa ripsiä. Kun lisätään D- ja E-vitamiinien hoitava vaikutus on lopputulos kestävä ja korkealaatuinen.” [lainaus Ruohonjuuren sivuilta].

Löydät Zuiin sähkönsinisen ripsivärin Ruohonjuuresta: täältä.

Lue myös: Innostavat syysmeikki- ideat raskaille luomille Laveran meikeillä OSA 2/3: Persikkainen Foxy Eye silmämeikki

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.