mineraalimeikki

Testissä Saaga Kosmetiikan mineraalimeikkipohja – Sopii loistavasti kevyenkin meikin ystävälle

Tuote saatu testattavaksi: Saaga Kosmetiikka. Postaus sisältää affiliatelinkkejä, jotka merkitty (*) – merkillä.

mineraalimeikki
Saaga Kosmetiikkapalkittua kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

Sain Saaga Kosmetiikalta testattavakseni heidän mineraalimeikkipohjatuotteen. Saaga Kosmetiikka valmistaa kotimaista kosmetiikkaa, mineraalimeikkipohjia. Olen jo vuosi sitten ihastellut heidän kosmetiikkatuotteitansa ja nyt pääsin sitten testailemaan.

mineraalimeikkipohja saaga kosmetiikka sävyt c1 lumivalkea, c2 valkeakuulas, c3 valkea kesäyö, w2 lounatuuli, w3 kesätuuli
Saaga Kosmetiikka valmistaa viittä eri sävyistä mineraalimeikkipohjaa, joiden värisävyt on huolella valittu sopimaan herkälle suomalaiselle iholle.

Sain ensin pienet näytepussit, jotta osaisin valita oikean sävyisen tuotteen testattavakseni. Emmin ensin sävyjen C2 Valkeakuulas ja W2 Lounatuulen välillä. Päädyin kuitenkin ottamaan tämän tummemman sävyn, sillä kesä on hyvää vauhtia tuloillaan, ja käyttämäni meikkivoide on cc-voide, jonka sävy on Medium, eli antaa iholleni hiukan aavistuksen verran päivettynyttä sävyä.

saaga kosmetiikka
Kuvassa Saaga Kosmetiikan mineraalimeikkipohja sävyssä W2 Lounatuuli.

Tavoitteena kevyesti peittävä meikkipohja, joka jättää ihon luonnollisen tuntoiseksi, ja näköiseksi

Omaan käyttööni Saaga Kosmetiikan mineraalimeikkipohja on täydellinen. Käytän meikkivoiteena Madaran CC- voidetta sävyssä Medium ja Saaga Kosmetiikan mineraalimeikkipohja sävyssä W2 Lounatuuli on täydellinen sopimaan tämän meikkivoiteen sävyn kanssa yhteen.

Aloitan meikkipohjan teon siten, että huuhtelen kasvoni kylmällä vedellä, annan veden imeytyä iholleni eli en kuivaa kasvojani pyyhkeeseen (koskaan). Sitten laitan iholleni kasvovettä, taputellen sitä hyvin iholleni, mutta jätän ihoni aavistuksen verran kosteaksi, sillä lisään iholleni öljyä joten se imeytyy paremmin iholleni jos iho on kasvovedestä hiukan kostea. Sitten laitan meikkivoiteen iholleni, jossa on samalla aurinkosuojakerroin, ja sitten lähden laittamaan mineraalimeikkipohjaa iholleni.

Levitän mineraalimeikkipuuterin iholleni pienellä, pehmeällä, suhteellisen hennolla puuterisiveltimellä. Alla olevassa kuvassa näkyy se puuterimäärä jolla sain iholleni kevyen meikkipohjan tehtyä. Tuo on itselläni se enimmäismäärä puuteria, mikäli haluan, että meikki ei ole liian peittävä.

photo 2022 04 12 16 31 20 5

Saaga Kosmetiikan mineraalimeikkipuuteri sävyssä W2 Lounatuuli on täydellinen yhdessä CC- voiteen kanssa iholleni. ? Käyttämäni CC-voide on harvoja voiteita, joka sopii ihoni sävyyn hyvin tasoittaen ihoni sävyä. Ja taasen Saaga Kosmetiikan W2 Lounatuuli on harvinaisen sointuva tämän meikkivoiteen kanssa tasoittamaan ihoni sävyä. Täydellinen combo siis!

Saaga Kosmetiikan W2 Lounatuuli on napakymppi yhdessä tämän käyttämäni voiteen kanssa meikkipohjaani. Uusi puuterisuosikki on löytynyt! ?❤️

20220413 090419
Ihollani pelkkä kasvovesi ja-öljy.
20220413 091056
Pelkkä meikkivoide.
saaga kosmetiikka
Meikkivoide ja puuteri.
20220413 093233
Meikki kokonaisuudessaan.
20220413 093437
Meikki kokonaisuudessaan Ringlight-valossa.
20220413 113441
Meikki kokonaisuudessaan luonnonvalossa.

Yksistään tämä puuteri on aavistuksen verran liian tumma iholleni, mikäli en laittaisi alle CC-voidetta. Kesäisin jos iho päivettyy, niin silloin tämä puuteri sointuu hyvin aavistuksen päivettyneen ihon meikkaamiseen. ?Puuteri pysyy ihollani kauniin näköisenä koko päivän, jopa salitreeninkin jälkeen ihoni näyttää luonnolliselta.

Suurta plussaa siitä, että puuteri tulee kauniissa puurasiassa, johon on saatavilla myös täyttöpakkauksia. Eli kun puuteri lähentelee loppuaan, niin puurasiaan saa lisää puuteria tilaamalla täyttöpakkauksen. ❤️ Täyttöpakkauksen saa tilattua todella edullisesti vieläpä. Puurasia joka sisältää 14g puuteria , kustantaa 29,80e. Täyttöpakkaus, jossa on 14g puuteria kustantaa 18,50€.

Ja jos ei ole varma minkä sävyn valitsisi kuudesta eri sävyvaihtoehdosta, niin voit tilata 3,90 euron hintaan pienet sävymallit kaikista Saaga Kosmetiikan mineraalimeikkipohjista.

Saaga Kosmetiikan verkkokaupasta tilaat ilman toimituskuluja! ?

Saaga Kosmetiikan mineraalimeikkipohja on valittu parhaaksi tuotteeksi sarjassa Best Nordic Natural Make Up -product 2021 pohjoismaiden suurimmassa luonnonkosmetiikan kilpailussa Nordic Natural Beauty Awards!

Pääset *tästä ostoksille.

Katso myös tämä: Tortillapitsa: KEVYEMPI PIKAPITSA OHJE – 267kcal/pitsa (gluteeniton, laktoositon)

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.