zuii organic helene

Tuote saatu testattavaksi Ruohonjuuresta

Zuii Organic Helene [voidemainen huuli- ja poskipuna]

Zuii Organic Helene [voidemainen huuli- ja poskipuna]
Zuii Organic meikkisarja on panostanut kosmetiikkatuotteidensa laadukkuuden lisäksi kosmetiikkatuotepakkauksien hienostuneeseen ulkonäköön.

Zuii Organic meikkisarjan huulimeikkituotteet ovat minun suosikkejani kaikista luonnonkosmetiikan huulimeikkituotteista. Zuii Organic meikkisarjan voidemaiset huuli- ja poskipunatuotteet ovat todella riittoisia ja pigmenttisiä.

IMG 20211010 160653 031
Kuvassa näkyvät kolme eri sävyistä Zuii Organic meikkisarjan voidemaista huuli- ja poskipunameikkituotetta ovat todella riittoisia sekä pigmenttisiä. Kuvassa etualalla näkyvä vasemman puoleinen sävy on Helene ja oikean puoleinen sävy on Ariel. Kuvassa taaempana näkyvä pinkihtävä sävy on Cari.

Zuii meikkisarjan voidemaiset huuli- ja poskipunameikit ovat tuttuja minulle kolmessa eri sävyssä. Voit lukea aiempia kokemuksiani meikkisarjan voidemaisista huuli- ja poskipunameikeistä alla olevien lukusuositusten kautta.

Lue myös: Nämä 6 x huuli- ja poskipunatuotetta hoitavat huuliasi, hyvästi kuivat huulet! -”Miltä näyttävät sinun kesähuulesi?”

Lue myös: Zuii Organicsin luomusertifioidut värikkäät meikit tuovat valoa syksyyn! Lue lisää kuinka monikäyttöisiä meikit ovat

Zuii Organic Helene
Yllä olevassa kuvassa huulilla Zuii Organic voidemainen huuli- ja poskipuna sävyssä Helene. Silmämeikissä käytetty Zuii Organic kukkaisluomiväripalettia (Natural).

Löydät Zuii Organic voidemaisen huuli- ja poskipunameikin sävyssä Helene Ruohonjuuresta: täältä.

Ja täältä löydät kaikki voidemaiset huuli- ja poskipunameikit Zuii Organic meikkisarjalta Ruohonjuuresta.

Lue myös: Syksyinen silmämeikki: Testissä Zuii Organic Kukkaisluomiväripaletti Natural

Ovatko Zuii Organic meikkisarjan voidemaiset huuli- ja poskipunameikit sinulle tuttuja?

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.