IMG 20210830 153926 050

Julkaistu 30.08.2021

Innostavat syysmeikki- ideat raskaille luomille Laveran meikeillä OSA 2/3: Persikkainen Foxy Eye silmämeikki

Kettumeikkiteema jatkuu kettumeikkihaasteen merkeissä. Jos et ole vielä kuullut Instagramissa olevasta kettumeikkihaasteesta, niin löydät kettumeikkihaasteen ohjeineen: täältä. Meikkihaaste on voimassa toistaiseksi ja se on kaikille avoin. Tee sinäkin syksyinen kettumeikki tähän haasteeseen!

Pääset tutustumaan Instagramista löytyvään kettumeikkihaasteeseen myös alla olevan kuvalinkin kautta

Persikkainen Foxy eye silmämeikki raskaille luomille

Persikkainen Foxy eye silmämeikki raskaille luomille
Persikkainen Foxy eye silmämeikki raskaille luomille. Pinkin värinen huulipuna & -kiilto sopivat hyvin persikkaisen kettumeikin kaveriksi.

Silmienrajaukset eyelinerilla on toteutettu siten, että osa ripsirajasta on rajaamatta. Tein ihan pienen ”kolmion” silmän sisänurkkaan ja sitten ulkonurkkaan isommat rajaukset. Ripsirajaan en laittanut kovin paksua rajausta ja sekään ei ole koko ripsirajan leveydeltä toteutettu. Silmän vesirajaan laitoin kulmakynää sävyssä Brown 02.

Persikkainen Foxy eye silmämeikki raskaille luomille
Olen ollut kyllä tyytyväinen Laveran meikkeihin jotka tilasin testattavakseni tälläiseen ”yhden meikkibrändin meikkisarjaan”. Meikkivoiteiden kanssa on ollut hiukan totuttelua siltä osin, että olen tottunut käyttämään hiukan erilaisen koostumuksen omaavia meikkivoiteita.

Meikissä käytetyt tuotteet

IMG 20210828 175840 165
Kuvasta puuttuu Laveran nestemäinen eyeliner sävyssä ruskea.

Iholle laitoin tuota 3 in 1 meikkivoidetta ja silmien alaluomille todella vähän tuota Hyaluron Ivory Light 01 meikkivoidetta. Meikkivoiteista löydät tarkemmat sävykohtaiset kuvat: täältä. Ihan hennosti sivelin pienellä puuterisiveltimellä Transparent irtopuuteria. Kevyet varjostukset sitten kivipuuterilla sävyssä Almond 05. Huulilla huulipuna- ja kiilto pinkin sävyisinä, löydät tarkemmat kuvat sävyistä: täältä.

Poskipunana käytin Charming Rose 01 poskipunaa. Luomille tuttuun tapaan silmämeikin pohjustusvoidetta sekä sinnekin taputtelin Transparent irtopuuteria. Yläluomella on Laveran luomiväripaletti Cappucino Creamin vaaleinta sävyä sekä irtoluomiväripaleteista sävyt Matt’n Yoghurt sekä tuo persikkainen sävy luomilla on huulimeikkikynästä sävyssä Matt´n Peach. Alaluomella on Cappuccino Creamin vaaleaa sävyä silmän sisänurkassa kauttaaltaan sekä sitten tuota Matt`n Copper sävyä on silmän keskikohdasta silmän ulkonurkkaan saakka (alaluomella ripsien alla).

Kulmakarvoille käytin nyt vaaleampaa kulmakynää. Aiemmassa meikissä jonka toteutin Laveran meikeillä, niin siinä käytin tummempaa sävyä, josta löydät sävyvertailukuvat: täältä.

Onko sinulla koskaan ollut haasteita meikatessa?

Esimerkiksi silmienrajausten tekemisessä? Itselläni silmienrajausten tekeminen on kaikista haastavinta meikkaamisessa.

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Lue myös: Innostavat syysmeikki- ideat raskaille luomille Laveran meikeillä OSA 1/3: Smokey Eye silmämeikki

Lue myös: Hampaiden valkaisu kotona: Smileo hampaiden valkaisu arvostelu + kokemuksia (2021)

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.