IMG 20210821 211131 801

Julkaistu 05.09.2021 | Päivitetty 05.09.2021

*Tuotteet saatu testattavaksi Ruohonjuuresta

Zuii itseruskettava kasvovesi 5/5⭐: Rusketusraitoja suoraan Australian lämmöstä & Whamisa fermentointikosmetiikkaa: tehokasta ihonhoitoa ihonhoidon edelläkävijöiltä

Syksy on saapunut mukavaa tahtia ja olen huomannut ettei ihoni saanut tämän kesän aikana kovinkaan päivettynyttä sävyä. Olenhan ahkera aurinkosuojakertoimella varustettujen ihonhoitotuotteiden käyttäjä, joten kesäisin ihoni jää suhteellisen vaaleasävyiseksi. Sain yhteistyön merkeissä Ruohonjuuresta testattavakseni Zuii Organicsin itseruskettavan kasvoveden.

Ruohonjuuresta tuli mukaan myös vartalon- ja kasvojenkuorintatuotteet sitä varten, että itseruskettavan kasvoveden käyttämisestä jäisi tasainen & luonnollinen lopputulos. Ruohonjuuri lähetti myös testattavakseni raikkaan kasvoöljyn sekä vaahtoavan kasvojen puhdistusvoiteen.

Kerron sinulle kiinnostavat kokemukseni näistä mahtavista luonnonkosmetiikan tuotteista. Kaikki testaamani luonnonkosmetiikan tuotteet ovat valmistettu ilman eläinkokeita. Ruohonjuuri ei tue eläinkokeita laisinkaan, joten voit huoletta asioida Ruohonjuuressa koska Ruohonjuuren suuren valikoiman tuotteissa on aina menty vastuullisuus & laatu edellä.

Aamulla kun herään niin ihoni on saanut kivaa sävyä tästä Zuiin itseruskettavasta kasvovedestä

Flow Cosmeticsin Ametisti vartalonkuorinta ihonhoitotuote on kaikista parhaimman tuoksuinen kosmetiikkatuote mitä olen kuluvan vuoden aikana testaillut

Zuii Organicsin luomukosmetiikkatuotteet valmistetaan & kehitetään Zuiin omissa tuotantotiloissa Australian Brisbanessa

Luomusertifioidun Zuii Organic tuotesarja on kattava ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka ainutlaatuiset valmistusaineet huolehtivat ihon hyvinvoinnista luonnon mahtivoimin. Zuiin laadukkaissa kosmetiikkatuotteissa ei koskaan käytetä vahvoja tai haitallisia kemikaaleja, lisäaineita tai täyteaineita.

Zuiin kosmetiikkatuotteiden sydän ovat kukat. Zuiin kosmetiikkatuotteet valmistetaan laadukkaista luomujasmiinin ja luomuruusun kukkien nupuista, luomukamomillan kukkien terälehdistä, ruusu-, manteli-, kehäkukka-, avokado- ja jojobaöljyistä, appelsiinin kuoriöljystä, peltokortteen, nokkosen ja kuusaman kukkauutteista ja muista kukka- ja kasviperäisistä, ihoa hellivistä ainesosista, sekä ripauksesta mineraaleja.

Zuii Organic on 100- prosenttisesti luonnollinen, aito luomutuote, jonka valmistusaineista noin 95 % on luomua. Zuii Organic sarjalle on myönnetty globaalisti tunnustetut sertifioinnit – eurooppalainen BDIH/Cosmos ja australialainen NASAA. Lisäksi Zuiilla on Halal-sertifiointi sekä Cruelty Free ja Vegan Friendly status.

Zuii itseruskettava kasvovesi Sunkissed Glow

Zuii Organicsilla on parhaimmat voidemaiset huuli- ja poskipunatuotteet mitä olen kerennyt testailemaan kuluvan vuoden aikana. Zuii Organicsin huuli- ja poskipunatuotteet pysyvät iholla & huulilla hyvin sekä ne eivät kuivata ihoa tai huulia lainkaan. Voidemaisten huuli- ja poskipunien sävymaailma on fantastinen. Voit lukea kokemukseni Zuiin huuli- ja poskipunatuotteista: täältä. Löydät myös täältäkin pari tuotearviota Zuiin huulimeikkituotteista.

zuii itseruskettava kasvovesi
Zuii itseruskettava kasvovesi on turvallinen valinta auringonoton sijaan, mikäli hamuilee ihollensa päivettynyttä sävyä.

Helppokäyttöinen, seerumimainen kasvovesi kosteuttaa ja tukee ihon hyvinvointia ainutlaatuisella jäkälän, sammalen, ja saniasuutteen yhdistelmällä. Kurkun ja taikapähkinän yhdistelmä antaa tuotteelle sen raikkaan ja riittoisan koostumuksen. Keltasoihdukin mehu auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa. 

Zuii itseruskettava kasvovesi kokemuksia: hyvin tasainen & luonnollinen lopputulos!

Zuiin itseruskettava kasvovesi kosteuttaa ihoa samalla kun se tekee iholle päivettynyttä sävyä. Illalla kun levittää ihollensa tuota kasvovettä, niin seuraavana aamuna on jo havaittavissa päivettynyttä sävyä. Olen käyttänyt tätä itseruskettavaa kasvovettä päivittäin aina iltaisin. Ihan silloin alussa kun aloin testailemaan tätä kasvovettä, niin en käyttänyt päivittäin.

Nyt olen uskaltautunut käyttämään tätä päivittäin koska tämä ei tee iholle liian tummaa sävyä. Mielestäni tämä kasvovesi on hyvä koska tällä ei voi saada aikaiseksi liian tummaa sävyä ihollensa.

Zuii itseruskettava kasvovesi kokemuksia: hyvin tasainen & luonnollinen lopputulos!
Zuii itseruskettava kasvovesi kokemuksia: hyvin tasainen & luonnollinen lopputulos!
Zuii itseruskettava kasvovesi 5/5⭐: Rusketusraitoja suoraan Australian lämmöstä & Whamisa fermentointikosmetiikkaa: tehokasta ihonhoitoa ihonhoidon edelläkävijöiltä
Yllä olevat kuvat on otettu samassa valossa sekä valotuksen värilämpö on kaikissa kuvissa sama.

Zuiin itseruskettavaa kasvovettä saa Ruohonjuuresta: täältä.

Ihan ensimmäiseksi ennen kuin olen alkanut käyttämään itseruskettavaa kasvovettä niin olen huolehtinut siitä, että ihoni on huolellisesti hyvässä kosteustasapainossa. Eli jos iho on kuiva, niin ihoa on hyvä kosteuttaa hyvillä kosteuttavilla tuotteilla ennen kuin alkaa käyttämään itseruskettavia tuotteita.

Oma ihoni on ollut suhteellisen hyvässä kosteustasapainossa jo hyvän aikaa. Olen iltaisin laittanut itseruskettavaa kasvovettä iholleni.

Näillä 4 x helpolla askeleella olen saanut itseruskettavasta kasvovedestä kivaa sävyä iholleni

1.Iho täytyy kuoria huolellisesti ennen itseruskettavien tuotteiden käyttöä. Itse olen kuorinut vartaloni sekä kasvoni edeltävänä päivänä ennen itseruskettavan kasvoveden käyttöä. Itse olen kuorinut ihoni Whamisan Fruits peeling finger mitt -kuorintalapuilla sekä vartaloni olen kuorinut Flow Cosmeticsin ametisti kuorintavoiteella.

2.Pesen meikit pois illalla puhdistavilla tuotteilla kuten puhdistusöljyllä, sekä vaahtoavalla puhdistusvoiteella. Sitten kun ihoni on puhdas meikeistä, niin huuhtelen ihoni kylmällä vedellä. En kuivaa koskaan ihoani kasvopyyhkeeseen, vaan annan kylmän veden imeytyä kasvoilleni.

3.Kun ihoni on kuivahtanut viileästä vesihuuhtelusta, niin alan levittämään seerumimaista itseruskettavaa kasvovettä kasvoilleni. Olen käyttänyt tähän tarkoitukseen vanulappuja (tähän voi käyttää kestovanulappujakin mutta en osaa sanoa varmaksi, että miten itseruskettavan kasvoveden väri jää kestovanulappujen pintaan kiinni, mikäli ei pese heti niitä kestovanulappuja sen jälkeen kun on levittänyt niillä itseruskettavaa kasvovettä ihollensa).

Olen aika reilusti pumppaillut itseruskettavaa kasvovettä vanulapulle ja sitten siitä taputellut sillä vanulapulla sitä kasvoilleni. Olen laittanut myös kaulallekin itseruskettavaa kasvovettä.

4.Annan itseruskettavan kasvoveden imeytyä iholle ainakin yli puoli tuntia jonka jälkeen laitan iholleni kasvoöljyä sekä ravitsevaa kasvovoidetta. Joskus siirrän kasvoöljyn lisäämisen iholleni pelkästään aamulle.

Ihon kosteutus on tärkeää myös silloinkin kun ei lisäile ihollensa itseruskettavaa kasvovettä

zuii itseruskettava kasvovesi
Zuiin itseruskettava kasvovesi antaa jo kivaa sävyä iholle yhden käyttökerran jälkeen.

Aamulla kun herään niin ihoni on saanut kivaa sävyä tästä Zuiin itseruskettavasta kasvovedestä. Teen aamuisin iholleni vesipesun ja tuttuun tapaani en kuivaa kasvojani kasvopyyhkeeseen, vaan annan viileän veden imeytyä iholleni. Lisään aamulla heti ensimmäisenä iholleni Whamisan Deep Rich Toner kasvovettä.

Välillä tarpeen mukaan lisään myös Whamisan Oil Refresh kasvoöljyäkin iholleni. Ihon kosteutus on tärkeää myös silloinkin kun ei lisäile ihollensa itseruskettavaa kasvovettä. Itse koen, että testaamani itseruskettava kasvovesi pysyy hyvin tasaisesti ihollani, eikä jätä mitään läiskiä tai muitakaan epämääräisiä värieroja mihinkään kohtaan ihollani.

Huolehdin ihon kosteutuksesta koko ajan tämän itseruskettavan kasvoveden käytön aikana (ja muinakin aikoina) koska haluan, että iho pysyy hyvin kosteutettuna ja itseruskettavan tulokset luonnollisina.

Whamisan raikkaan tuoksuinen kasvoöljy tuoksuu siltä kuin siihen olisi puristettu kasapäin hedelmiä ja kukkaisia kasveja. Whamisan vaahtoavan puhdistusvoiteen käytön jälkeen iho jää silkkisen sileän tuntoiseksi.

Flow Cosmetics Ametisti vartalonkuorinta (Amethyst Body Polish)

Tiedätkö miltä tuntuu kun kosmetiikkatuote tuoksuu niin hyvälle, että sen tuoksua tekee mieli fiilistellä aina uudelleen ja uudelleen & vielä toistamisienkin perään uudelleen?

Flow Cosmeticsin ametisti vartalokuorinta sisältää hoitavia mineraaleja sisältävää aitoa ametistia. Ametisti on tehokas luonnollinen apu tasapainottamaan ihon toimintoja ja iho-ongelmia. Se tunnetaan kruunuchakraa vahvistavana kivenä, sekä stressiä lievittävän vaikutuksen omaavana. 

Flow Cosmetics Ametisti vartalonkuorinta
Pieni pala luksusta: Flow Cosmetics Ametisti vartalonkuorinta.

Tästä olen myös niin täpinöissäni! Nimittäin ihanan tuoksuisesta vartalonkuorintatuotteesta! Tiedätkö miltä tuntuu kun kosmetiikkatuote tuoksuu niin hyvälle, että sen tuoksua tekee mieli fiilistellä aina uudelleen ja uudelleen & vielä toistamisienkin perään uudelleen?

Jos et tiedä niin suosittelen täydellä sydämelläni testaamaan Flow Cosmeticsin Ametisti vartalokuorintavoidetta! Se tuoksuu niin hyvälle, että lähelläni olevat ihmisetkin tulevat hurmioissaan sen tuoksusta nauttimaan, kun itse sitä purkin kantta availen vähä väliä muutenkin pelkästään sen ihanan hurmaavan tuoksunsa takia!

IMG 20210827 131235 698

Flow Cosmeticsin Ametisti vartalonkuorinta ihonhoitotuote on kaikista parhaimman tuoksuinen kosmetiikkatuote mitä olen kuluvan vuoden aikana testaillut. Tämä kuorii ihoa hellävaraisesti ja samalla sen tuoksusta saa luonnollista & tehokasta stressinlievitystä.

Ametisti vartalonkuorinta sisältää ihoa tehokkaasti hoitavaa luomusheavoita, luomukookosöljyä sekä suomalaista villimustikkaa. Kuorivana ainesosana toimii mineraalirikas, ihoa hoitava, kosteuttava ja puhdistava Himalajan vuorisuola. Suolakuorinta poistaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja saa ihon tuntumaan silkkisen pehmeältä. 

Flow Cosmeticsin Ametisti vartalonkuorinta ihonhoitotuote on kaikista parhaimman tuoksuinen kosmetiikkatuote mitä olen kuluvan vuoden aikana testaillut. Tämä kuorii ihoa hellävaraisesti ja samalla sen tuoksusta saa luonnollista & tehokasta stressinlievitystä.

Ametisti vartalonkuorintavoiteen aromaterapeuttinen anti-stress-yhdistelmän aidot eteeriset öljyt edesauttavat unentuloa, sekä rauhoittavat mieltä. Tuoksussa on rentouttavaa santelipuuta, ylellista nerolia, lämmintä vaniljaa sekä ripaus herkullista mansikkaa.

Löydät oman Ametisti vartalonkuorintatuotteesi Ruohonjuuresta: täältä.

Whamisa fermentointikosmetiikkaa: tehokasta ihonhoitoa ihonhoidon edelläkävijöiltä

Tiedätkö sinä mitä fermentointi tarkoittaa ja mihin se auttaa? Mitä hyötyä siitä on? Minä en ole tiennyt tarkkaan mutta selvitin tuota asiaa koska minuakin kiinnostaa tuo fermentointimenetelmä. Sen voin ainakin todeta, että Whamisan tuotteet ovat kyllä todella ravintorikkaita ja tehokkaita. Muutkin testaamani luonnonkosmetiikan tuotteet muilta valmistajilta ovat hyviä mutta kyllä kaikissa on aina omat erottuvat ominaisuutensa.

Fermentoitu kosmetiikka syntyy maitohappokäymismenetelmän avulla.

Maitohappokäytetyt ainesosat sisältävät korkeampia antioksidantti- ja ravinnepitoisuuksia entä kuin samojen ainesosien tavalliset fermentoimattomat versiot.

Käymisprosessi auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyviksi aineosiksi joka tuottaa myös ihoa ravitsevia ainesosia, kuten maitohappoa, aminohappoja, peptidejä ja antioksidantteja.

Lisäksi käymisprosessi auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyviksi aineosiksi, jolloin iho hyötyy niistä merkittävästi.


Whamisan tuotteet ovat kokonaan vedettömiä. Vesi on korvattu tuotteissa muun muassa kasviuutteilla kuten aloe veralla.


Whamisa Fruits peeling finger mitt -kuorintalaput

Fermentoidut omenan ja vadelman uutteet, hyaluronihappo ja beetaglukaani hoitavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Kaikki Whamisan tuotteet ovat fermentointimenetelmällä valmistettuja sekä kokonaan vedettömiä.

Kasvojen kuorintaan Whamisan kuorintalaput ovat todella näppäriä. Puhdistuslaput eivät sisällä ihoa kuorivia rakeita, vaan niiden ihoa kuoriva vaikutus perustuu kasviperäisten betaiinisalisylaatin ja hedelmähappojen tehoon, jotka kuorivat ihon hellävaraisesti puhdistaen samalla ihohuokoset tehokkaasti.

Kuorintalapuissa on tasku, johon sisälle sormet asetetaan. Kuorintalappuja käytetään puhdistetulle iholle, eli meikit täytyy puhdistaa ennen kuorintalappujen käyttöä. Sormet asetetaan lapussa olevaan taskuun ja sen jälkeen kasvoja pyyhitään sillä kuorintalapulla hellävaraisesti pyörivin, kasvojen keskiosasta ulospäin suuntautuvin liikkein.

Iho tulee huuhdella kuorintalapun käytön jälkeen. Tosin Ruohonjuuressa on maininta, että kauneusvaikuttaja Katja Kokko on antanut kyseisen kuorintalapun aineen vaikuttaa yön yli ihollansa. Itse olen kuitenkin huuhdellut ihoni kuorintalapun käytön jälkeen mutta mielenkiinnosta voisi joskus jopa kokeillakin Katjan vinkkiä!

Lue Katja Kokon kokemukset & vinkit Whamisan kuorintalapuista Ruohonjuuren sivuilta: täältä.

Whamisa Fruits peeling finger mitt -kuorintalaput
Kätevät valmiiksi annospakatut Whamisa Fruits peeling finger mitt -kuorintalaput ovat hellävaraisia kasvojen kuorintalappusia.

Whamisan Fruits peeling kuorintalaput eivät kuivata ihoa. Oma ihoni on herkkä pintakuivuudelle, joten voin kokemuksestani todeta, että nämä sopivat ainakin minun iholleni todella hyvin. Käyttöohjeen mukaan näitä Whamisan kuorintalappuja voi huoletta käyttää 2-3 kertaa viikossa, joka on mielestäni oikeinkin sopiva maksimi käyttömäärä viikkoa kohden.

Omaan nenääni Whamisan Fruit peeling kuorintalaput tuoksuvat todella raikkaille, sekä iho jää kirkkaaksi käytön jälkeen. Tykkään siitä, että kuorintalaput ovat nesteikkäitä, joten ei ole pelkoa siitä etteikö yksi kuorintalappu riittäisi kerrallaan kasvojen kuorintaan. Olisi kyllä mahtavaa jos tuota kuorintalapuissa olevaa kasvojenkuorintanestettä olisi mahdollista saada pelkkänä nesteenä koska kyseinen kuorintaneste on niin hellävaraista ja tehokasta, että olisi kiva saada ostettua sitä pelkän nesteen muodossa.

Whamisan Fruit peeling kuorintalappujen pakkauksessa on noin 30 kappaletta kyseisiä kuorintalappuja. Kyllähän tuo pakkaus riittää useamman kuukauden säännöllisessä käytössä mikäli käyttää kyseisiä kuorintalappuja sen maksimissaan 3 kertaa viikossa.

Lue lisää Whamisan tehokkaista kuorintalapuista: täältä.

Ihoa hellivä, kirkastava & raikastava kasvoöljy: Whamisa Oil Refresh

Whamisan tasapainottava kasvoöljy sisältää vitamiinirikasta tyrniöljyä ja fermentoituja kasviuutteita jotka ylläpitävät ihon suojakerrosta, suojaten ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Vitamiinirikas öljy ehkäisee tulehduksia & suojaa ihon luonnollista öljy- ja vesi-kosteustasapainoa, jolloin iho pysyy kosteutettuna ja heleän hehkuvana. Tasapainoittava kasvoöljy on kehitelty tasapainottamaan erityisesti rasvaista ja sekaihoa.

Luomulaatuiset jojoban, avokadon ja aprikoosin öljyt raikastavat ja kirkastavat ihoa.

Löydät ihoa kirkastavan & hellivän Whamisan tasapainoittavan kasvoöljyn Ruohonjuuresta: täältä.

Ihoa hellivä, kirkastava & raikastava kasvoöljy: Whamisa Oil Refresh
Vitamiinirikas öljy ehkäisee tulehduksia & suojaa ihon luonnollista öljy- ja vesi-kosteustasapainoa, jolloin iho pysyy kosteutettuna ja heleän hehkuvana.

Tämä kasvoöljy on ihanan raikkaan tuoksuinen. Ihan niin kuin siihen olisi puristettu kasapäin hedelmiä ja kukkaisia kasveja. Tuotetta ei kannata kyllä laittaa liikaa kasvoillensa, koska tätä tuotetta ei ole tarpeen laittaa enempää kuin pari tai kolme tippaa kasvoille.

Whamisan tuotteethan ovat kokonaan vedettömiä niin se näkyy kyllä tuotteiden koostumuksessa ja käyttöannostuksissakin siten, että tuotteet ovat riittoisia. Esimerkiksi Whamisan ravitseva kasvovoide on todella tuhtia voidetta ja senkään käyttöannosten kanssa ei tarvitse mitenkään hurjastella kun sitä käyttää kasvoillensa.

Olen käyttänyt kasvoöljyn jälkeen iholleni Whamisan ravitsevaa kasvovoidetta koska olen halunnut tehokosteuttaa ihoani. Ihon kosteutus on tärkeää ja varsinkin silloin jos haluaa esimerkiksi käyttää itseruskettavia tuotteita. Jos iho on kuiva, niin itseruskettavat tuotteet voivat tuoda epätasaisen lopputuloksen iholle. Voit lukea täältä minun kokemukseni Whamisan ravitsevasta kasvovoiteesta.

Whamisan kasvoöljyn löydät Ruohonjuuresta: täältä.

IMG 20210827 131224 791
Ihoa hellivä, kirkastava & raikastava kasvoöljy: Whamisa Oil Refresh.

Whamisa Foam Cleansing Cream, vaahtoava puhdistusvoide: käyttäisin erityisesti silloin kun ihoni kaipaa hellävaraista syväpuhdistusta

Whamisan vaahtoavan puhdistusvoiteen teho perustuu riisiuutteisiin, oliiviöljyyn ja hoitavaan karitevoihin. Tuote puhdistaa perusteellisesti lian ja saasteet ihon pinnalta sekä syväpuhdistaa myös huokoset. Ruohonjuuri vinkkaa myös, että tämän tuotteen käytön yhteydessä voisi myös tehdä kaksoispuhdistuksen, puhdistamalla ihon ensin Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil -puhdistusöljyllä. Voit lukea lisää Whamisan puhdistusöljystä: täältä.

Itse käytin kaksoispuhdistukseen Urang tuotesarjan puhdistusöljyä. Urang tuotesarjan puhdistusöljy käy myös kaksoispuhdistukseen yhdessä tämän vaahtoavan puhdistusvoiteen kanssa. Voit halutessasi katsoa täältä, että minkälainen tuote on kyseessä. Ja täältä voit lukea minun kokemukseni Urang tuotesarjan puhdistusöljystä.

Whamisa Foam Cleansing Cream, vaahtoava puhdistusvoide: käyttäisin silloin kun ihoni kaipaa hellävaraista syväpuhdistusta
Whamisan vaahtoavan puhdistusvoiteen käytön jälkeen iho jää silkkisen sileän tuntoiseksi.

Whamisan vaahtoava puhdistusvoide puhdistaa iholta hyvin jopa meikinkin. Mutta minun mielestäni tätä puhdistusvaahtoa ei sovi käyttää silmämeikin pesuun. Itse pesin silmämeikkiä tällä puhdistusvoiteella ja silmiä kirveli todella paljon, eli tämä on pelkälle iholle tarkoitettu. Itse en ainakaan suosi tätä silmämeikin puhdistuksessa.

Whamisan vaahtoavan puhdistusvoiteen käytön jälkeen iho jää silkkisen sileän tuntoiseksi. Omaa ihoani tämä puhdistusvoide ei kuivata. Uskoisin, että tämä puhdistusvoide soveltuu myös rasvoittuvalle iholle koska tämä puhdistaa ihoa hyvin, eikä kuivata ollenkaan ihoa. Whamisan vaahtoava puhdistusvoide on myös ihoa hellävaraisesti syväpuhdistava. Voisin käyttää tätä puhdistusvoidetta mieluiten silloin kun ihoni on normaalia rasvoittuvaisempi tai jos ihohuokoset ovat tukkiutuneen oloiset.

Löydät Whamisan hellävaraisen & syväpuhdistavan vaahtoavan puhdistusvoiteen Ruohonjuuresta: täältä.

Joko sinä seuraat Ruohonjuuren Instagram tiliä?

Kyllä kannattaisi, sillä kuulet aina ensimmäisten joukossa mahtavista Ruohonjuuren uutisista! Itsekin innolla seurailen Ruohonjuurta Instagramissa koska Ruohonjuuren Instagram Stories tarinoita on ilo seurata. Ruohonjuuren asiakkaat jakavat omia kokemuksiaan Ruohonjuuren valikoiman tuotteista Ruohonjuuren Instagram Stories- osioihin, sekä Ruohonjuuri jakaa muitakin hyvän mielen ilouutisia & terveellisiä vinkkejä, jotka tuovat elämään pienen suuria ilon pilkahduksia ja tuovat hymyn huulille.

Toivotan sinut myös tervetulleeksi hyväntuulisen Instagram tilini pariin!

Nimeton suunn.malli 1
Toivotan sinut myös tervetulleeksi hyväntuulisen Instagram tilini pariin!

Tykkäätkö sinä enemmän hajusteettomista ihonhoitotuotteista vai tuoksullisista? ?

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.