IMG 20210911 204512 625

Julkaistu 11.09.2021

*Tuotteet saatu testattavaksi Ruohonjuuresta, lisätietoa artikkelin lopussa

Zuii Organicsin luomusertifioidut värikkäät meikit tuovat valoa syksyyn! Lue lisää kuinka monikäyttöisiä meikit ovat

Ruohonjuuresta löytyvän Zuii Organicsin ammattitasoiset meikit ihastuttavat värikkyydellänsä. Zuiin kosmetiikkatuotteiden pakkauksetkin ovat hyvin luksustasoa ulkonäkönsä puolesta. Zuiin kosmetiikkatuotteet ovat kyllä erinomaisen hyvälaatuista kosmetiikkaa kaikinpuolin. Zuiilta löytyy myös ihanan sävyisiä luomivärejä joiden sävyt ovat hyvin inspiroivia. Katso Zuiin luomivärivalikoima: täältä.

Sain Ruohonjuuresta testattavakseni seuraavia Zuii Organicsin kosmetiikkatuotteita

 • Zuii Organic kukkaismeikkivoide sävyssä Natural Medium
 • Zuii Organic kukkaismeikkipuuteri sävyssä Ivory
 • Zuii Organic aurinkopuuteri (hohdepuuteri) sävyssä Sun
 • Zuii Organic peitekynä sävyssä Fair
 • Zuii Organic kulmakynä sävyssä Coco
 • Zuii Organic ripsiväri sävyssä sähkönsininen (lapis vegan)

Löydät kokemukseni Zuiin sähkönsinisestä ripsiväristä: täältä. Olen niin innoissani testaillut näitä Zuiin kosmetiikkatuotteita, että julkaisin jo muistaakseni samana päivänä ripsiväristä juttua kun olin sitä testaillut.

Alla olevassa kuvassa toteutettu meikki on tehty pelkästään Zuiin meikeillä.

IMG 20210911 162126 873
Tähän meikkiin ei ole käytetty lainkaan luomivärituotteita. Luomiväreinä toimivat Zuiin voidemaiset huuli- ja poskipunatuotteet.

Listaan tähän kaikki Zuiin meikit jotka käytin yllä olevassa kuvassa näkyvään meikkiin

 • meikkipohja: kukkaismeikkivoide, kukkaismeikkipuuteri sekä aurinkopuuteri
 • silmämeikki: silmän sisänurkassa Zuiin voidemaista huuli- ja poskipunatuotetta sävyssä Cari, silmän ulkonurkassa Zuiin huultenrajauskynää sävyssä Sienna, ripsissä Zuiin sähkönsinistä ripsiväriä (lapis vegan)
 • kulmakarvat meikattu Zuiin kulmakynällä sävyssä Coco sekä hieman käytetty myös Zuiin peitekynää sävyssä Fair kulmakarvojen ympärille (lue lisää tästä kun jatkat tämän artikkelin lukemista)
 • huulimeikki: huultenrajaus tehty Zuiin huultenrajauskynällä sävyssä Sienna sekä huulipunana käytetty Zuiin voidemaista huuli- ja poskipunatuotetta sävyssä Ariel
 • poskipunana käytetty Zuiin huulipunaa sävyssä Coral Red

Seuraavaksi kerron sinulle kokemukseni näistä Zuiin kosmetiikkatuotteista

Zuii Organic Kukkaismeikkivoide Natural Medium

Löydät tuotteen Ruohonjuuresta: täältä.

Zuii Organic Kukkaismeikkivoide Natural Medium
Yllä olevassa kuvassa minulla ei ole ihollani mitään meikkivoidetuotetta vielä laitettuna. Kuten voit huomata, niin nenässäni näkyy pinnalla pieniä verisuonia sekä poskissani on minimaalisesti punoitusta.
IMG 20210911 183059 666
Laitoin vertailun vuoksi tähän muiden merkkien meikkivoiteiden sävyjä. Ylin sävy on kylläkin mintun värinen primertuote mutta senkin tuotteen on hyvä olla tässä vertailussa.

Zuiin kukkaismeikkivoide sävyssä Natural Medium on hyvä keskivaalealle iholle. Jos iho päivettyy kesällä, niin sitten tämän tuotteen sävy voi olla kesällä käytettynä liian vaalea. Itselläni ei iho päivety kesäisin paljoakaan joten tätä meikkivoidetta sävyssä Ivory voin käyttää läpi vuoden. Toki itseruskettavan kasvoveden käytön jälkeen tämän meikkivoiteen sävy voi jäädä liian vaaleaksi itseruskettavalla tuotteella sävytetylle iholle.

Mielestäni tämä meikkivoide on peittävä meikkivoide mutta jos sitä laittaa vain vähän, niin pystyy saamaan vähemmän peittävän lopputuloksen. Iho jää luonnollisen tuntoiseksi sekä hehkuvaksi tämän meikkivoiteen laittamisen jälkeen. Tämä meikkivoide ei paakkuunnu tai rispaannu iholla.

Zuiin kukkaismeikkivoide sisältää ihon tulehduksia ehkäisevää kehäkukkaa, ihoa rauhoittavaa ja parantavaa Aloe Veraa. Meikkivoiteen sisältämä E-vitamiini kosteuttaa ihoa ja antioksidanttinen C-vitamiini silottaa ihon hienoja juonteita.

IMG 20210911 171519 192
Vasemman puoleisessa kuvassa ihollani ei ole lainkaan meikkiä (kulmakarvoissa on kulmaväriä). Oikean puoleisessa kuvassa ihollani on hyvin luonnollisen näköinen meikkipohja tehtynä Zuiin tuotteilla sekä silmämeikki on myös raikkaan oloinen.

Zuii Organic Kukkaismeikkipuuteri Ivory

Löydät tuotteen Ruohonjuuresta: täältä.

IMG 20210911 162109 172
Kukkaismeikkipuuteri sävyssä Ivory on yllä olevassa kuvassa tuo oikealla puolella oleva kosmetiikkatuote. Vasemmalla puolella kuvassa on Zuiin aurinkopuuteri sävyssä Sun.

Kukkaismeikkipuuteri sävyssä Ivory on keskivaalea. Tämä voisi kyllä sopia todella vaalealle iholle myöskin koska tämä ei ole milläänlailla tumman sävyinen. Laitoin yllä olevaan kuvaan kukkaismeikkipuuterin viereen saman sarjan aurinkopuuterin sävyssä Sun, jotta kukkaismeikkipuuterin sävyä olisi helpompi havannoida.

Tämä kukkaismeikkipuuteri sävyssä Ivory sopii todella hyvin sävynsä puolesta saman sarjan kukkaismeikkivoiteen kanssa yhdessä käytettäväksi (meikkivoide sävyssä Natural Medium). Aurinkopuuteri sävyssä Sun sopii myös näiden tuotteiden kanssa hyvin yhteen. Puuteriahan voi käyttää koko ihollensa tai sitten jos haluaa, että iho jää hehkuvamman näköiseksi hyvän kosteutuksen jälkeen, niin puuteria voi sipaista ihon T- alueelle hennosti. Itse käytän yleensä todella hennosti puuteria.

Zuiin kukkaismeikkipuuteri sisältää ihoa hoitavia sertifioituja luomuruusun terälehtiä, sekä luomukamomillan ja luomujasmiinin kukkia.

Zuii Organic Aurinkopuuteri Sun (Hohdepuuteri Flora Powder Shimmer Bronzer Sun)

Löydät tuotteen Ruohonjuuresta: täältä.

IMG 20210911 162111 367
Aurinkopuuterin pakkauksessa on peili myöskin.

Aurinkopuuterin kotelon saa avattua, johon voi laittaa sisälle esimerkiksi puuterivipan. Tuotteen mukana tuli Zuiin oma puuterivippa. Itse käytän puuterivippaa pelkästään siihen tarkoitukseen kun puuteroin silmäluomeni. Joskus käytän kylläkin pehmeää pientä puuterisivellintä siihen tarkoitukseen mutta puuterivippakin käy siihen. Toki puuterivipalla voi puuteroida puuteria kasvoillensa tai vaikkapa aurinkopuuteria.

Itselläni on niin vaaleahko iho, joten en ihan ole uskaltanut vippaa käyttää iholleni silloin jos levitän aurinkopuuteria kasvoilleni. Käytän muutenkin hyvin hennosti aurinkopuuteria koko kasvoilleni, enemmän laitan sitä varjostusalueille, eli poskiluun kohdalle sekä ohimo- ja hiusrajoille.

IMG 20210911 182024 697
Tuotteen mukana tuli Zuiin oma puuterivippa.

Zuiin aurinkopuuteri on samalla ihoa hoitava sillä se sisältää bambumehua, vihreä teetä sekä taikapähkinää

Zuii Organic Kulmakynä Coco

Löydät tuotteen Ruohonjuuresta: täältä.

IMG 20210911 162101 614
Kuvassa Zuii Organic Kulmakynä sävyssä Coco sekä peitekynä sävyssä Fair.
IMG 20210911 182030 731 1
Kuvassa on muidenkin merkkien kulmavärituotteita vertailun vuoksi. Madaran kulmatuote on voidemainen sekä Laveran kulmatuotteet ovat teroitettavia kyniä.

Yllä olevassa kuvassa otin kuvaa varten myös muidenkin merkkien kulmavärituotteita vertailuun. Zuiin kulmakynä sävyssä Coco on mielestäni keskitumma. Sävy ei ole minun mielestäni liian lämmin. Tykkään itse henkilökohtaisesti viileistä sävyistä kulmissani mutta tämä Zuiin kulmakynä sävyssä Coco on juuri sen värinen, ettei sen lämpimyys ole oranssihtava tai punertava kuten joissakin kulmatuotteissa voi olla.

Madaran voidemaisesta kulmaväristä voit lukea lisää: täältä.

Laveran tuotteet ovat olleet minulla ennestään ilman yhteistyökumppanuutta. Voit lukea lisää kyseisistä Laveran kulmaväreistä: täältä. Ruohonjuuresta voit myöskin löytää kyseiset Laveran kulmakynät. Ruskean sävyisen löydät: täältä, sekä vaaleanruskean sävyisen: täältä. Madaran voidemaisen kulmatuotteen löydät myös Ruohonjuuresta: täältä.

Henkilökohtaiset suosikkini näistä kulmavärituotteista ovat Madaran voidemainen kulmaväri sekä Zuiin kulmakynä. Madaran voidemainen kulmaväri on todella riittoisaa sekä Zuiin kulmakynä vaikuttaisi myös olevan riittoisaa koska sitä ei kulu teroittamisen aikana turhaan (itselläni joskus teroitettavien tuotteiden teroittaminen voi kuluttaa enemmän sitä tuotetta jos teroittaminen ei jostain syystä onnistu niin hyvin).

Oman kokemukseni perusteella voisin vinkata, että jos käytät Zuiin kulmakynää, niin ei kannata pyöritellä sitä tuotetta ulos sieltä kynästä yli tarpeen. Itselläni aika vasta katkesi erään tuotteen väripötkylä koska painoin sitä liian kovasti iholleni kun kokeilin sitä sävyä. Otin siitä opikseni ja nykyään olen varoivaisempi!

IMG 20210911 171524 757
Olen tyytyväinen Zuiin kulmakynään sävyssä Coco. Sävy on täydellisen sävyinen minun kulmakarvoilleni. Tämä kulmakynä vaikuttaisi riittoisalta. Aion jatkossakin käyttää tätä kulmakynää mikäli tämän riittoisuus on kohtuullisen riittoisaa.

Kulmakynä hoitaa kulmakarvoja sillä se sisältää mehiläisvahaa, karitevoita sekä auringonkukan siemenöljyä

Zuii Organic Peitekynä Fair

Löydät Zuiin peitekynän Ruohonjuuresta: täältä.

IMG 20210911 192901 193
Otin tätäkin kuvaa varten myös muidenkin merkkien peitekynät vertailuun sävyjensä vuoksi.

Yllä olevassa kuvassa vasemman puoleinen sävy on Zuiin peitekynästä sävyssä Fair. Zuiin peitekynä soveltuu oman kokemukseni mukaan esimerkiksi kulmakarvarajojen suojaukseen, tummien silmänalusten peittämiseen, sekä näppyjen tai iholla olevien punaisten väriläiskien peittämiseen. Tätä voi käyttää Ruohonjuuren mukaan myös korostukseen sekä pohjustukseen.

Itse yritin käyttää tätä silmämeikin pohjustukseen mutten saanut tällä niin hyvää pohjustusta entä kuin silmämeikinpohjustusvoiteella. Itselläni on todella raskaat luomet joten silmämeikinpohjustusvoide on omassa käytössäni parempi pohjustustuote. Huulimeikissä en ole tätä vielä testaillut koska huuleni ovat hiukan pintakuivat. Ehkäpä tämä voisi siinä toimia myös minullakin, se tulee kyllä kokeiluun syksyn myötä kun saan huuleni parempaan kuntoon.

IMG 20210911 201317 777
Zuiin peitekynä sävyssä Fair on todella hyvä suojaamaan kulmakarvojen rajat. Itselläni tämä peitekynä ei toiminut luomilla pohjustustuotteena koska luomeni ovat raskaat sekä rasvoittuvat todella herkästi.

Peitekynä sisältää ihoa hoitavaa auringonkukan siemenöljyä, sheavoita, avokadoöljyä, risiiniöljyä sekä jojobaöljyä

Zuii Organic Voidemainen huuli- ja poskipuna Ariel & Cari

Löydät voidemaisen huuli- ja poskipunatuotteen sävyssä Cari Ruohonjuuresta: täältä. Sävyssä Ariel löydät tuotteen: täältä.

IMG 20210911 162100 327
Vasemman puoleinen sävy on Ariel sekä oikean puoleinen sävy on Cari. Todella ihania sävyjä sekä pakkausrasiat ovat ihanat, niitä ei kannata laittaa pois sitten jos tuotteet loppuvat. Rasioita voisi käyttää vaikkapa nappikorvakorujen säilytysrasiana tai sitten voi pakata esimerkiksi matkalle mukaan jotain voidetta. Rasiaa voi käyttää oikeastaan todella moneen tarkoitukseen kun oivaltaa senkin monikäyttöisyyden.

Zuiin voidemaiset huuli- ja poskipunameikit ovat minun suosikkejani kaikista poskipunista sekä myös huulipunista. Pidän todella paljon tuotteiden pakkauksista sekä itse sävyistä ja niiden värikkyyksistä. Voit lukea minun aiemmat kokemukseni näistä tuotteista: täältä.

Zuiin voidemaiset huuli- ja poskipunatuotteet sävyissä Ariel & Cari sisältävät ihoa hoitavaa sheavoita, aloe veraa, jojobaa sekä pelargoniaa. Nämä huuli- ja poskipunatuotteet eivät kuivata huulia, eikä myöskään ihoa jos niitä käyttää poskipunana.

Zuii Organic Huulipuna Classic Coral Red

Löydät tuotteen Ruohonjuuresta: täältä.

IMG 20210911 162057 835
Vasemman puoleinen sävy on Coral Red sekä oikean puoleinen sävy on Begonia.

Zuiin huulipuna sävyssä Coral Red on hyvin klassisen värinen huulipuna. Yksi minun suosikeistani mutta en käytä tätä kovinkaan usein verrattuna saman tuotesarjan voidemaisiin huuli- ja poskipunatuotteisiin (sävyt Cari ja Ariel). Käytän tätä usein poskipunana jos huulillani on jompikumpi näistä sävyistä: Ariel tai Cari.

Voit lukea minun kokemukseni Zuiin huulipunasta sävyssä Coral Red: täältä.

Zuiin huulipuna sävyssä Coral Red sisältää jojoba- ja auringonkukan siemenöljyä. Huulipuna sisältää myös huulia suojaavia sekä kosteuttavia A- ja E-vitamiineja sekä Aloe Veraa, jossa on runsaasti B1-, B2- ja B6-vitamiineja sekä kalsiumia. 

Zuii Organic Huultenrajauskynä Sienna

Löydät tuotteen Ruohonjuuresta: täältä.

IMG 20210911 162056 585
Zuii Organic Huultenrajauskynä sävyssä Sienna.

Zuiin huultenrajauskynä sisältää huulia hoitavaa karitevoita sekä auringonkukka-, avokado- ja jojobaöljyä.

Zuiin huultenrajauskynä Sienna on ollut hyvin riittoisaa minun käytössäni. Kynä on aika vahvaa laatua siinä mielin, että jos sitä teroittaa niin se ei hujahda hetkessä loppuun. Jotkut teroitettavat meikkituotteet kuluvat jostain syystä teroittamisen aikana nopeammin loppuun.

Voisikohan syy olla siinä jos jotkut teroitettavat meikkituotteet ovat ”pehmeämpiä”? Esimerkiksi testiin ostamani Laveran kulmakynä on jo lähes lopussa vaikka ostin sen alle kuukausi sitten testattavakseni, hieman erikoista.

Ennen & jälkeen kuvat meikkauksen

zuii organics
Zuii Organicsin meikeillä saa ihollensa luonnollisen näköisen meikkipohjan.
zuii organics
Itse tykkään käyttää luovuutta meikatessani siltä osin, että meikit ovat monikäyttöisiä. Zuiin voidemaiset huuli- ja poskipunatuotteet ovat sopineet minun käytössäni käytettäväksi myös luomiväreinä.

Löydät Zuii Organicsin luomusertifioidun ammattitasoisen kosmetiikkatuotevalikoiman kokonaisuudessaan Ruohonjuuresta: täältä.

Lue myös: Mielenkiintoinen tuotetestaus: Zuii sähkönsininen ripsiväri (lapis vegan)

Lue myös: Zuii itseruskettava kasvovesi 5/5⭐: Rusketusraitoja suoraan Australian lämmöstä & Whamisa fermentointikosmetiikkaa: tehokasta ihonhoitoa ihonhoidon edelläkävijöiltä

*Voidemaiset huuli- ja poskipunatuotteet sekä huultenrajauskynä saatu testattavaksi Ruohonjuuresta kesällä

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.