Näin helposti sain 94€ ilmaiseksi Timmaan

Näin helposti sain 94€ ilmaiseksi Timmaan

Timmasta löydät laadukkaita palveluita muun muassa kampaajalle, kosmetologille ja hierojalle. Olen ollut Timman asiakkaana jo useamman vuoden ajan, koska Timman kautta ajanvarauksen hoitaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Näin helposti sain 94€ ilmaiseksi Timmaan
Näin helposti sain 94€ ilmaiseksi Timmaan

Jokainen, joka on rekisteröitynyt Timma palveluiden käyttäjäksi saa jakaa omaa henkilökohtaista koodiaan, jolla saa ilmaista saldoa omalle Timma tilille, mikäli joku rekisteröityy jaetulla koodilla Timman käyttäjäksi. Timmaan rekisteröityminen on ilmaista, eikä rekisteröityminen sido ostamaan tai tilaamaan mitään.

Olen saanut Timmaan ilmaista saldoa enemmänkin kuin tuon 94 euroa. Arvioisin, että olen saanut ehkäpä 300 eurosta 500 euroon, mutta nyt tämän kuluvan vuoden aikana saldoa on kertynyt nopeammalla tahdilla. Tämän mainitsemani 94 euroa olen saanut reilu yhden kuukauden aikana, enkä ole jakanut koodia muualle kuin Instagramiin ja blogiin. Itseasiassa saldoa on nyt tasan 103 euroa, mutta olen käyttänyt tämän 94 euroa kun varasin ajan hiusten kasvivärjäykseen, niin jäljellä oleva saldomäärä on nyt 9 euroa.

Askel askeleelta vinkit, kuinka sinäkin voit saada palveluita jopa täysin maksuttomasti

Näin helposti sain 94€ ilmaiseksi Timmaan

1.Mene sivulle timma.fi ja rekisteröidy käyttäjäksi (Koodilla SWBEBY saat heti ilmaista saldoa Timma tilillesi, mikäli olet uusi jäsen)

2.Kun olet rekisteröitynyt palveluun onnistuneesti, mene kohtaan ”tili” —> ”kutsu ystäviä” —> ”katso miten” —> ”sinun koodisi” —-> Jaa omaa koodiasi niin monelle kuin haluat, jokainen Timmaan liittynyt tuo sinulle ilmaista saldoa! Itse olen muun muassa käynyt useita kertoja kampaajalla, kosmetologilla ja hierojalla ilmaiseksi tai lähes ilmaiseksi (joskus olen maksanut palveluista osan Timma saldolla ja osan rahalla)

3.Koodia voi jakaa esimerkiksi Instagramissa, Facebookissa, omassa blogissa, ystäville, perheelle ja vaikkapa työ- tai koulukavereille!

Lue myös tämä: 25 kilon painonpudotus: Näin runsaasti voi syödä siitäkin huolimatta, että tavoitteena on painonpudotus

Lue myös tämä: Uutta nyt: Bodymajan itsepalveluina toimivat kehonkoostumusmittaukset ovat joustava valinta kiireisen arjen keskellä

Lue myös tämä: 10€ Lyko -lahjakortti sinulle

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.