2021 06 08 13 36 27 191

Julkaistu 08.06.2021

2 x ripsivärin yhdistelmällä kestävä ripsivärimeikki, -oletko testannut tätä tapaa?

*Postaus sisältää affiliatelinkkejä, affiliatelinkit merkitty tähdellä (*). Lisätietoja artikkelin lopussa.

2 x ripsivärin yhdistelmällä kestävä ripsivärimeikki, -oletko testannut tätä tapaa?
2 x ripsivärin yhdistelmällä kestävä ripsivärimeikki, -oletko testannut tätä tapaa? Yllä olevassa kuvassa näkyy se, että kuinka erilaiset käyttämäni ripsivärien ripsiharjat ovat. Pienempi harja erottelee ja suurempi harja pidentää ripsiä pienien kuitujen avulla, jotka ovat ripsivärikoostumuksessa itsessään.

Olen tämän kuluvan vuoden aikana testaillut runsaasti erilaisia ripsivärejä. Testaamistani lukuisista ripsiväreistä on valikoitunut itselleni kaksi suosikkiripsiväriä käyttööni. Oikeastaan toinen tästä kahdesta suosikkiripsiväreistä on ollut jo pidemmän aikaa suosikkini.

Lue myös: Mikä ripsiväri näistä 6:sta ripsiväristä on sinun suosikkisi?

Lue myös: Tällä 10 sekunnin ripsivinkillä saan ripsiini kestävän taivutuksen, oletko sinäkin kokeillut tätä vinkkiä?

Lavera Natural Definition on luonnonkosmetiikan ripsiväri, -eläinkokeeton myöskin. Natural Definition ripsivärin ripsiväriharja on täydellinen. Natural Definition ripsivärin harja on niin pieni ja siro, että sillä saa eroteltua ripset täydellisesti. Natural Definition ripsiväri on suhteellisen hyvin pysyvä ripsissä vaikkei ole vedenkestävä tai +38 ripsiväri (+38 ripsivärit lähtevät nimensä mukaisesti pois yli +38 lämpöisellä vedellä).

Miaray Fiberwig ripsiväri on myös eläinkokeettomasti valmistettu mutta ei ole luonnonkosmetiikkaa. Mainitsen aina postauksissani mitkä tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja mitkä eivät. En väitä missään tapauksessa, että kumpikaan kosmetiikka (luonnonkosmetiikka & ei-luonnonkosmetiikka) olisi toistaan parempi. Tykkään vaan itse henkilökohtaisesti enemmän luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteista mutta käytän myös osittain ei-luonnonkosmetiikkaakin, kuten tuota Miarayn ripsiväriä.

Miaray Fiberwig ripsiväri sisältää pieniä kuituja jotka kiinnittyvät omiin ripsiin luoden pitkien ripsien vaikutelman. Fiberwig ripsiväri on todella hellävarainen ripsiväri jonka pois pesemiseen ei tarvita meikinpuhdistusaineita, ainoastaan pelkkää lämmintä vettä (> +38 c). Miarayn ripsiväri kestää hikoilua, itkut & onnenkyyneleet, -sekä myös uimista ja vesisadetta. Itse en tykkää vedenkestävistä ripsiväreistä siksi koska koen, että niiden pois peseminen kuluttaa ripsiäni voimakkaasti.

Miarayn ripsiväri ei virallisesti ole vedenkestävä mutta on omaan käyttötarkoitukseeni täydellisesti vedenkestävä ja lähtee lämpimällä vedellä pois. Niin ja sekin pitää mainita, että Fiberwig ripsiväristä EI TULE PANDASILMIÄ! Eli ripsiväri koteloituu ripsiin ja pois pestäessä se ikään kuin liukuu pieninä nauhoina pois ripsistä.

Lue myös: Pidentävä ripsiväri (Japanin Topseller nro.1) – tämä kuituripsiväri pidentää silmäripsiä hurjasti!

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti


Mutta nyt päätin yhdistää nämä kaksi ripsiväriä!


Yhdistin nämä kaksi ripsiväriä siten, että ensimmäisenä laitan ripsiini Lavera Natural Definition ripsiväriä joka erottelee ripset. Sitten annan kyseisen ripsivärikerroksen kuivahtaa ja laitan päälle Miarayn Fiberwig ripsiväriä joka pidentää ripsiä pienien kuitujen avulla. Miarayn ripsiväri varmistaa sen, että ripsiväri kestää KOKO PÄIVÄN ripsissä täydellisenä.

2 x ripsivärin yhdistelmällä kestävä ripsivärimeikki, -oletko testannut tätä tapaa?
Yllä olevassa kuvassa ylemmässä kuvassa ripsissä pelkkä Laveran ripsiväri ja alemmassa kuvassa ripsiin laitettu Laveran ripsivärin päälle Miarayn ripsiväriä.

Jos kokeilet vinkkiäni, niin muista antaa ensimmäisen ripsivärikerroksen kuivua ainakin pari minuuttia!

Jos kokeilet vinkkiäni, niin kannattaa antaa ensimmäisen ripsivärikerroksen (Lavera) kuivua ainakin minuutin verran ellei pari kolmekin ennen kun lisäät Miarayn ripsiväriä! Kannattaa laittaa sitä Laveran ripsiväriä juuri sillain, että jää tilaa sitten Miarayn ripsivärille ettei laita liikaa Laveran ripsiväriä. Eli tavallaan jakaa sen ripsiväri määrän kummallekin ripsivärille. Kokeilemalla löytää itsellensä sopivat määrät ja tyylit. Kannattaa ehdottamasti kokeille kahden ripsivärin yhdistämistä. Laveran Natural Definition ripsiväri erottelee todella hyvin ripset ja Miarayn Fiberwig toimii sitten ripsien pidentäjänä ja säänkestävänä.

*Löydät Laveran ripsivärin: täältä. Miarayn ripsivärin löydät: täältä.

Olen aina tilannut suurimman osan ripsiväreistäni Kicksiltä tai Hyvinvoinnin verkkokaupasta (yllä olevat tekstilinkit), koska toimitukset ovat todella nopeita ja hinnat kohtuullisia. Kicksiltä ja Hyvinvoinnin verkkokaupasta löytää myös muitakin ripsituotteita jotka ovat osoittautuneet erinomaisiksi. Esimerkiksi ”tee-se-itse luonnonkosmetiikan ripsiseerumin” ainesosat saa Hyvinvoinnin verkkokaupasta, -siis kaikki tarvittavat ainesosat yhdestä paikasta. Voit lukea ripsien kasvatusartikkelin: täältä. Ripsien kasvattaminen pidemmiksi on suuri intohimoni jos niin voi sanoa.

kestava ripsivarimeikki
Yllä olevasta kuvasta voit huomata sen, että kuinka erilaiset käyttämieni ripsivärien harjat ovat. Laveran ripsiväriharja on yksi parhaiten ripsiä erotteleva harja ja Miarayn ripsivärin harja pidentää ripsiä tehokkaasti. Miarayn ripsiväri sisältää pieniä kuituja jotka pidentävät ripsiä hurjasti. Laveran ripsiväri sisältää myös pieniä kuituja mutta koen, että ne eivät niinkään pidennä yhtä tehokkaasti ripsiä entä kuin Miarayn ripsiväri ja sen sisältämät kuidut. Näiden kahden ripsivärin yhdistelmä on erinomainen.

*Mikäli päätät hankkia suosittelemani tuotteen/tuotteet tämän artikkelin affiliatelinkkien kautta, saan pienehkön rahallisen komission jolla voin ylläpitää blogiani, kiitos avustasi. Jos hankit kauttani suosittelemani tuotteen/tuotteet, niin se ei aiheuta sinulle ylimääräisiä kuluja. Teethän ostopäätöksesi rauhassa ja harkitsevaisesti. On hyvä tietää myös, että tuotteet jotka toimivat toisilla, ei valitettavasti välttämättä toimi jollain muulla henkilöllä.

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.