zuii hohdevoide

Tuote saatu testattavaksi Ruohonjuuresta

Zuii Hohdevoide Saturn tuo iholle kivaa hohdetta

Zuii Hohdevoide Saturn tuo iholle kivaa hohdetta
Zuii Organic meikkisarjan luomusertifioidut kosmetiikkatuotteet ovat hyvin laadukkaita sekä tuotepakkaukset ovat ulkonäöltänsä hyvin hienostuneita.
IMG 20211010 163456 810
Kuvassa vasemmalla puolen on Zuii Organic meikkisarjan kukkaismeikkivoide sävyssä Natural Medium. Oikealla puolen on Zuiin hohdevoide sävyssä Saturn.

Voit lukea täältä tarkempia kokemuksiani Zuii Organic kukkaismeikkivoiteesta.

Minun mielipiteeni Zuiin hohdevoiteesta on se, että käyttäisin mieluiten tuotetta yhdessä jonkun vaaleamman sävyisen meikkivoiteen kanssa. Kesällä tämä hohdevoide voisi sopia päivettyneelle iholle laitettavaksi. Oma ihoni on aika vaalea myös kesäisin mutta pientä päivettynyttä sävyä on aina kuitenkin jonkun verran tullut iholle (käytän aurinkosuojalla varustettuja voiteita kesäisin niin paljon ettei iho ”pääse” ruskettumaan kovin helposti).

Itselläni on meikkilaukussa joitakin meikkivoiteita jotka ovat sävyiltänsä aavistuksen liian vaaleita omalle iholleni, joten tällä hohdevoiteella saan hiukan muutettua niiden meikkivoiteiden sävyjä istuvammiksi oman ihoni sävyyn. Löydät Zuii Organic meikkisarjan hohdevoiteen sävyssä Saturn Ruohonjuuresta: täältä.

IMG 20211010 163516 334
Yllä olevassa kuvassa ihollani ei ole laitettuna mitään muuta kuin Zuii kukkaismeikkivoidetta sävyssä Natural Medium sekä Zuii hohdevoide sävyssä Saturn. Sekoitin kumpaakin meikkituotetta keskenänsä saman verran suhteessa toisiinsa. Poskipunana toimi Zuiin voidemainen huuli- ja poskipuna sävyssä Helene. Kevyet varjostukset tein erään toisen kosmetiikkavalmistajan contour varjostusvärillä sekä Zuiin aurinkopuuterilla sävyssä Sun.

Voit lukea täältä lisää Zuii Organic meikkisarjan voidemaisesta huuli- ja poskipunameikistä sävyssä Helene.

Zuiin hohdevoide on riittoisassa pakkauskoossa. Itse ainakin koen, että pakkauskoko on riittoisa koska en käytä tuotetta paljoa kerralla. Yritän aina käyttää mahdollisimman minimaalisesti ihollani meikkivoiteita sekä puutereita ja vastaavanlaisia meikkituotteita, koska haluan että ihoni näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta.

IMG 20211010 163506 721
Vaikka Zuiin kukkaismeikkivoide on mielestäni aika peittävä, niin se ei kuitenkaan tee ihoa liian ”kakkumaiseksi”. Kun laittaa meikkivoiteen sekaan hiukan hohdevoidetta, niin iho näyttää hieman kuulaammalta jos ei laita puuteria päälle. Ja jos laittaa puuteria päälle, niin itse laittaisin hyvin hennosti. En ole laittanut nyt puuteria iholleni, koska koen että käyttämäni meikkiyhdistelmä on aivan hyvä tähän hetkeen.

Löydät Zuii Organic hohdevoiteen sävyssä Saturn Ruohonjuuresta: täältä.

Lue myös: Zuii Organic Kukkaisluomiväripaletti Fresh luomiväripaletilla loihtii upean & raikkaan syksyisen silmämeikin

Lue myös: Zuii Organic Helene [voidemainen huuli- ja poskipuna]

Lue myös: Syksyinen silmämeikki: Testissä Zuii Organic Kukkaisluomiväripaletti Natural

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.