2021 06 14 19 08 39 719

Julkaistu 16.06.2021 | Päivitetty 21.06.2021

Nämä 6 x huuli- ja poskipunatuotetta hoitavat huuliasi, hyvästi kuivat huulet! -”Miltä näyttävät sinun kesähuulesi?”

*Tuotteet saatu testattavaksi Ruohonjuuresta

huuli- ja poskipuna
”Kauneus on kaiken turhan poistamista” -Michelangelo

Zuii- Voidemainen huuli- ja poskipuna, sävy Cari & Ariel

20210614 184349 0000
Zuiin huuli- ja poskipunat ovat todella ihastuttavissa sävyissä saatavilla.

Nämä Zuiin voidemaiset huuli- ja poskipunat ovat suosikkini! Nämä ovat suloisissa ja kauniissa pakkauksissa. Olen käyttänyt näitä sävyjä huulilla ja poskissa. Sävy Cari on hieman enemmän pinkihtävä ja Ariel puolestaan enemmän korallinpunaiseen taittuva tai lohenpunaiseen.

Sitten kun näistä Zuiin huuli- ja poskipunapakkauksista loppuvat nämä tuotteet, niin nämä pakkausrasiat ovat oivallisia esimerkiksi pienten nappikorvakorujen säilyttämiselle! Todella kauniit pakkaukset. Zuiin huuli- ja poskipunat pysyvät hyvin poskilla & huulilla. Näitäkin sävyjä voi halutessaan sekoitella keskenänsä jos kaipaa tietynlaista sävyä. Itse olen käyttänyt näitä sävyjä ihan yksistään kumpaakin.

Ruohonjuuren luonnonkosmetiikantuotteet- ja raaka-aineet on hankittu vastuullisesti

Ruohonjuurta lainaten:

Zuii Organic Flora Lip and Cheek Crème on upea, täyteläisen voidemainen poskipuna ja huulipuna samassa pakkauksessa. Hehkeän herkullinen sävy! Kirkkaat ja runsaspigmenttiset sävyt levittyvät pehmeästi luoden viimeistellyn, hehkuvan kauniin lopputuloksen.

Voidepunan innovatiivisen kevyt kukka- ja hedelmäpigmenttikoostumus hyödyntää keikarinkukkaa, pitayaa, granaattiomenaa, rypäleensiemenuutetta ja karpalouutetta. Ravitseva yhdistelmä sheavoita, aloe veraa, jojobaa ja pelargoniaa takaavat sen, että ihosi on ravittu ja säteilevä. Vegaaninen. Kokeile ja ihastu näppäräkäyttöiseen ja monipuoliseen poski-huulipunaan!

20210614 174642 0000
Kuvassa luonnonkosmetiikan huuli- ja poskipunia kauniissa sävyvaihtoehdoissa.

Korento- Voidemainen huuli- ja poskipuna, sävy Poppy

20210614 171809 0000
Luonnonkosmetiikan huuli- ja poskipunameikit hoitavat huulia & ihoa, joten ne eivät kuivata ollenkaan huulia tai ihoa.

Yllä olevassa kuvassa tein huuliin ensin pohjustuksen Mádaran CC- cityvoiteella, jotta omien huulieni sävy ei puskisi huulipunameikin alta.

Tämä Korennon voidemainen huuli- ja poskipuna on pienessä pahvisessa kotelossa ja pakkauksen pohjaa työntämällä saa huuli- ja poskipunapötkylää ulospäin pakkauksesta, -kuten normaalisti huulipunatkin toimivat näin. Tuote on itsessään todella hyvä mutta jos työntää sitä tuotetta pakkauksesta, niin se on haastavaa saada takaisin sinne sisälle sotkematta sormiansa kun siinä pakkauksessa ei ole kierteitä. Mutta joka tapauksessahan näiden voidemaisten tuotteiden kanssa saa aina olla pesemässä sormia, koska ei niitä saa kuin siveltimellä laiteltua ihollensa jos haluaa välttyä sormien värjääntymisiltä.

Ruohonjuurta lainaten: ”Korento-sarjan Huuli- ja poskivärit sisältävät antioksidanttisen ja ihoa hoitavan Berry Active Complex-marjaöljy-yhdisteen. Ne sisältävät luonnonvahoja (karnauba- sekä riisivahaa).”

Korento huuli- ja poskipuna on kyllä hoitava. Omat huuleni eivät ole kuivuneet eivätkä rohtuneet. Pidän siitä, että tuote on riittoisaa. Koen, että riittoisuuteen voi myös itsekin vaikuttaa. Olen levittänyt tuotetta huulille huulipunasiveltimellä ja poskiin olen laittanut sormilla & levityksessä olen käyttänyt apuna poskipunasivellintä joka on tarkoitettu voidemaisille tuotteille, löydät siveltimestä jota käytin lisätietoa: täältä.

Testaamani luonnonkosmetiikan huuli- ja poskipunameikit hoitavat huulia samalla kun saa loihdittua raikkaan meikin

Lavera- Huultenrajauskynä, sävy Red 03

Laveran huultenrajauskynä ei ole teroitettava kynä vaan se on kovassa pakkauksessa ja tuote itsessään kovaa & kiinteää massaa joka tietty kuluu käytössä ajan kanssa. Tälläisestä koostumuksesta tykkään, koska olen huono teroittamaan huulten- ja silmänrajauskyniä. Hyvin usein teroitan niitä siten, että väripötkylä katkeaa ja menee ihan hukkaan tuotetta.

Mielestäni testaamani Laveran huultenrajauskynä on helposti huulille levitettävää, eikä tämäkään kuivata huulia. Hinta on todella edullinen joka nostaa pisteitä yhdessä tuotteen laadukkuuden kanssa. Lavera on kyllä todella hyvä luonnonkosmetiikan merkki monella tapaa. Tuote on luomukosmetiikkaa ja NaTrue-sertifioitu.

Natrue

• luonnolliset ja luomulaatuiset ainesosat

• kestävän kehityksen ehdot täyttävä tuotantoprosessi

• ympäristöä säästävät toimintatavat

• ei synteettisiä hajusteita tai väriaineita

• ei silikoniöljyjä, ei petrokemiallisia ainesosia

• ei eläinkokeita

• ei lopputuotteiden tai kasviainesosien säteilytystä

Linkki lähteeseen: tässä.

Laveran huultenrajauskynä on valmistettu ilman eläinkokeita, -kuten kaikki muutkin luonnonkosmetiikantuotteet Ruohonjuuren monipuolisesta tarjonnasta

0001 2848881535 20210614 152449 0000
Laveran & Bohon huulimeikkikynät.

Boho- Huulimeikkikynä 02, sävy Vieux Rose

Bohon huulimeikkikynä on todella paksu kynä ja se on puolestansa taas teroitettava kynä! Ehkäpä tämän teroittaminen onnistuu itseltäni paremmin koska voin käyttää teroittimen suurempaa teroitinosaa. Pienellä teroitin osalla jotkut sirommat teroitettavat meikkikynät saattavat mennä pilalle teroituksen aikana jos ei ole äärimmäisen tarkka. Olen pilannut vahingossa joitakin meikkikyniä kun olen niitä teroitellut, -kuten mainitsinkin ylempänä.

Bohon huulimeikkikynä on myös huulia hoitava kynä. Bohon huulimeikkikynä pysyy hyvin huulilla. Bohon huulimeikkikynä sisältää kookosöljyä joka hoitaa huulia tehokkaasti.

Bybi Beauty- Huulikuorinta Lip Buffer

20210614 150112 0000 2
Tämä makean mansikkainen huulienkuorintatuote hellii huulia makeasti.

Tämä Bybi Beautyn huulikuorinta on kuin makeaa karkkia huulille! Tätä riittää pieni nokare huulille jotta saa kuorittua huulet. Olen käyttänyt tätä meikinpesun yhteydessä ja myös aamuisinkin kun herään, niin huulet kyllä puhdistuvat ja kuoriutuvat hellävaraisesti. Huulimeikkikin pääsee ihan uudelle levelille kun kuorii huulensa ennen meikintekoa & saa tasaisemman huulimeikin.

Ruohonjuurta lainaten: ”Beauty Buffer-huulikuorinnan sokerin ja mansikkauutteen yhdistelmä luo huulten ihoa poistaen epämiellyttävän, kuolleen ja kuivan ihokudoksen. Kuorinnan sisältämä, makea manteliöljy auttaa palauttamaan kosteutta, valmistellen huuliasi huulivoiteen käyttöön. Se myös varmistaa, että huulipunasi väri pysyy huulillasi pitempään. Pieni häivähdys kanelia saa huulistasi pirteämmät ja täyteläiset.”

20210614 180217 0000 1
Bybi Beautyn tuotteet ovat kuin laittaisi luonnonkarkkia ihollensa.

Kumpi on enemmän sinun mieleesi: vahva ja tumma huulimeikki vai kevyt & vaalea huulimeikki?

Itse pidän itselläni enemmän kevyestä ja vaaleasta huulimeikistä.

20210614 192551 0000
Ruohonjuuressa on todella kattava, monipuolinen & vastuullisesti hankittujen luonnonkosmetiikan tuotteiden valikoima.

Löydät Bybi Beautyn huulikuorintavoiteen: täältä, Laveran huultenrajauskynän: täältä, Bohon huulimeikkikynän: täältä, Korennon huuli- ja poskipunan: täältä, Zuiin voidemaisen huuli- ja poskipunan (sävy Ariel): täältä & Zuiin voidemaisen huuli- ja poskipunan (sävy Cari): täältä.

Lue myös: Mikä ripsiväri näistä 6:sta ripsiväristä on sinun suosikkisi?

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.