IMG 20210917 150003 438

Julkaistu 17.09.2021

Tuote saatu testattavaksi Ruohonjuuresta

Zuii Organic Kukkaisluomiväripaletti Fresh luomiväripaletilla loihtii upean & raikkaan syksyisen silmämeikin

IMG 20210917 145950 050
Zuii Organic Kukkaisluomiväripaletti Fresh

Tämä Zuiin kukkaisluomiväripaletti Fresh on todella pigmenttinen sekä upea luomiväripaletti. Kuvassa sävyt eivät pääse oikeuksiinsa niin hyvin mitä sitten kun luomivärit on meikattu silmämeikiksi luomille. Katso alempi kuva joka on otettu luonnonvalossa. Todella upeat sävyt. Löydät kukkaisluomiväripaletin Ruohonjuuresta: täältä.

Zuii Organic Kukkaisluomiväripaletti Fresh
Kukkaisluomiväripaletin sävyt pääsevät täysiin oikeuksiinsa silmämeikissä. Olen positiivisesti yllättynyt kuinka pigmenttiset tämän luomiväripaletin sävyt onkaan! Ihanat sävyt.
Zuii Organic Kukkaisluomiväripaletti Fresh
Yllä olevassa kuvassa olen hahmottanut sen kuinka asetin jokaisen luomivärisävyn silmämeikiksi. Pohjustin silmämeikin ensin silmämeikin pohjustusvoiteella sekä todella kevyt puuterointi luomelle, enimmäkseen laitoin puuteria kulmakarvojen alapuolelle koska halusin liikkuvan luomen olevan intensiivisemmän sävyinen.
raskaat luomet meikki
Jätin meikistä ripsivärin pois koska halusin pitää tämän syksyisen meikin äärimmäisen raikkaana.

Zuiin ammattitasoiset meikit ovat luomusertifioituja. 100% eläinkokeettomia. Ruohonjuuri ei myöskään tue eläinkokeita, joten voit hyvillä mielin tehdä ostoksia vastuullisen & hyvän mielen kaupalla Ruohonjuuressa.

”Zuii luomivärien hienostuneen ja talkittoman koostumuksen salaisuus on ainutlaatuinen ruusun, kamomillan ja jasmiinin kukista tehty hienojakoinen kukkajauhe. Kukat sekä luonnolliset vitamiinit ja mineraalit hoitavat ja ravitsevat silmäluomiesi herkkää ihoa. Zuiin runsaspigmenttisillä luomiväreillä teet kauniin ja näyttävän silmämeikin.” Lainaus Ruohonjuuren sivuilta.

Zuiin luomivärit ovat todella pigmenttisiä sekä laadukkaita. Olen innoissani näistä ihastuttavista sävyistä! Sinunkin on hyvä kokea nämä Zuiin luomivärit mikäli etsit laadukkaita sekä pigmenttirikkaita luomivärejä jotka ovat luonnonkosmetiikkaa sekä 100% eläinkokeettomasti valmistettuja!

IMG 20210917 145954 125
Ovatko Zuii Organics meikkisarjan tuotteet sinulle tuttuja?

Meikkiin käytetyt tuotteet

Iholla

Zuii kukkaismeikkivoide Natural Medium, löydät meikkivoiteesta lisätietoa: täältä
Zuii Hohdevoide Saturn, hohtevoiteesta tulossa seuraaviin postauksiin tarkempaa analyysia
Zuii kukkaismeikkipuuteri Ivory, löydät puuterista lisätietoa: täältä
Lavera Fine Loose Mineral Powder Transparent
Zuii Coral Red
Uoga Uoga voidemainen Contour
Zuii aurinkopuuteri Sun, löydät aurinkopuuterista lisätietoa: täältä

Kulmakarvat

Lavera kulmakarvageeli väritön
Zuii peitekynä Fair, löydät peitekynästä lisätietoa: täältä
Zuii kulmakynä sävy Coco, löydät kulmakynästä lisätietoa: täältä

Silmämeikki

Benecos silmämeikin pohjustusvoide
Lavera Fine Loose Mineral Powder Transparent
Lavera musta kajaali
Zuii Kukkaisluomiväripaletti Fresh

Huulet
Zuii voidemainen huuli- ja poskipuna sävy Helene, huuli- ja poskipunasta tulossa seuraaviin postauksiin tarkempaa analyysia

Lukusuositus: Ruohonjuuri blogiartikkeli

Ruohonjuuri blogista löytyi kiva artikkeli koskien ruusuja & kvartsia. Zuiin kukkaisluomiväripaletti sisältää ruusua sekä myös useat muutkin tuotteet mitä löytää Ruohonjuuresta.

Artikkelissa mainitaan ruusun ja kvartsin olevan tehokas kaksikko ihonhoidossa kun ne yhdistetään.

Lainaus Ruohonjuuren blogista

”Ruohonjuuren kasvokuorinta-apajilla käy nyt kova kuhina: Evolven kvartsipuuteria ja eteeristä ruusuöljyä sisältävä kuorinta hurmaa tehollaan ja hemmottelevalla olemuksellaan. Moniaistillisesti innostava kasvokuorinta kirkastaa ihon hellävaraisesti saaden sen näyttämään kirkkaammalta, hehkuvammalta ja ravitulta. Vaaleanpunaisen värinsä ylelliseltä tuntuva kuorinta-aine saa kiinanruusun eli hibiskuksen kukista ja retiisistä.”

”Maailmanlaajuisesti puolijalokivien louhintaan liittyy paljon epäkohtia; epäinhimillisiä työolosuhteita louhoksilla ja melkeinpä suoranaista orjuutta. Meillä Ruohonjuuressa myydään vain vastuullisia tuotteita ja tuotteiden alkuperän selvittäminen kuuluukin olennaisena osana toimintaamme. Myös tämän tuotteen sisältämä kvartsi on vastuullisesti tuotettua… ” voit lukea koko blogiartikkelin: täältä.

On ilo aina kuulla Ruohonjuuren kautta uusia merkityksellisiä faktoja tuotteiden raaka-aineista, tuotteiden hankintatavoista, sekä toimintatavoista.

ruohonjuuri zuii organic kukkaisluomiväripaletti fresh
Ovatko syksyiset meikki- ideat jo sinuakin päässeet ilahduttamaan?

Löydät kukkaisluomiväripaletin Ruohonjuuresta: täältä.

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.