Personal Trainer Jenna Kuokkanen kokemuksia

Personal Trainer Jenna Kuokkanen kokemuksia – Pysyvät tulokset taattuja!

Kaupallinen yhteistyö Personal Trainer Jenna Kuokkasen kanssa

Miksi lähdin valmennukseen?

Lähdin Jenspan hyvinvointivalmennukseen, koska halusin kiinteyttää kroppaani. Minulla oli tuolloin myös hieman haasteita herkkujen syönnin kanssa, korvasin osan ruoasta herkuilla. Kun lähdin valmennukseen, halusin myös oppia hillitsemään herkkujen syöntiä, ettei ainakaan ruokaa korvaisi herkuilla.

Mitä valmennus on antanut minulle?

Valmennuksen alussa en tiennyt, että 6 kuukautta aloituksesta olisin kova treenaamaan kotona. Ennen valmennusta olin jo kerennyt harrastamaan hölkkää ja juoksua, eli ihan rapakunnossa en ollut valmennuksen alussa. Mutta pelkkä hölkkä ja juoksu ei riitä, vaan lihaksistosta täytyy pitää huolta myös lihaskuntoharjoittelun avulla.

Jennan valmennuksessa on käytössä puhelimeen ladattava sovellus, jossa on treeniohjelmat ja tarvittaessa ruokasuunnitelmat. Minulle ei tehty omasta pyynnöstäni ruokasuunnitelmaa, voit lukea perusteluni asialle täältä.

Valmennus on tuonut minulle kotitreenit pysyväksi valinnaksi arkeen. Olen aina ennen ajatellut, että en tykkäisi kotitreeneistä, että olisivat hankalia ja mikä milloinkin vaikean tuntoista. Olin väärässä. Olen nyt irtisanonut kuntosalijäsenyyden koska koen, että kotona on mukavampi treenata koulun ja töiden jälkeen entä kuin kuntosalilla, joka on hyvin vilkas ja äänekäs ympäristö.

Liikunta on minulle tapa rauhoittua, joten kotitreenit yksinään kotonani tehtynä tuovat tasapainoa arkeen, kun olen kodin ulkopuolella paljon ihmisten kanssa tekemisissä.

Personal Trainer Jenna Kuokkanen kokemuksia - Pysyvät tulokset taattuja!
Personal Trainer Jenna Kuokkanen kokemuksia – Pysyvät tulokset taattuja!

Olenko tyytyväinen valmennukseen?

Olen tyytyväinen valmennukseen kaikin puolin. Jenna pitää hyvin yhteyttä, on aidosti kiinnostunut kuulumisista, kyselee miten menee, tekee muutoksia treeniohjelmiin aina tarvittaessa, ja painottaa useaan kertaan, että hän on aina läsnä. Ainoana asiana jota toivoisin olisi se, että olisi mukavaa jos puhelimeen ladattavasta sovelluksesta kävisi aina ilmi, että mihin lihaksiin mikäkin liike kohdistuu. Eli ei pelkästään, että askelkyykky kohdistuu jalkoihin, vaan hieman tarkemmin, että mitkä lihakset siellä työstää liikettä tehtäessä.

Mitä huomioita olen tehnyt valmennuksen aikana?

Olen havainnut, että haluan itse oppia asiat. Jos minulle opetetaan asioita, ne täytyy opettaa perusteellisesti. Eli esimerkiksi näistä liikunta-asioista, että mihin mikäkin liike kohdistuu. Valmennuksessa hyödynnettävän sovelluksen kautta näkee kyllä miten liikkeet tehdään oikeaoppisesti, mutta jäin kaipaamaan tietoa siitä, että mihin ne liikkeet kohdistuvat, mutta tämähän asia ei ole valmentajan vastuulla tähän sovellukseen liittyen, vaan sovelluksenkehittäjälle täytyisi antaa kehityspalautetta.

Jokaisella valmennettavalla on niin erilaisia tavoitteita, että itselläni on nyt tulevaisuudessa tavoitteena, että osaan tehdä liikkeet oikein, että valitsen liikkeiksi semmoisia liikkeitä, joista tiedän, että omalla kuntotasolla niiden suorittaminen onnistuu. Ja se, että opiskelen samalla sitä mihin lihaksiin liikkeet kohdistuvat.

Ja vielä se, että kun valmennus loppuu, voisiko valmentaja antaa jatko-ohjeita valmennettavalle. Itse tiedän suunnan mihin menen ja mitä teen, mutta laajemmin ajateltuna jatko-ohjeista joku voisi hyötyä. Esimerkiksi niin, että sovellusta voisi käyttää pienestä lisähinnasta, tai että kaikki ohjeet mitä sovelluksessa on tulostettaisiin asiakkaalle.

Havaitsin valmennuksen aikana senkin, että omiin mieltymyksiini vaihtelevuus kotitreenien liikkeissä ei ole tarpeen. Eli haluan pitää treenit kolmijakoisena, hyödyntää paljon käsipainoja tai muita lisäpainoja, tehdä kolmen sarjoja, ja en kaipaa liikkeitä ajatellen useinkaan vaihtelevuuksia, ennemmin ne vaihtelevuudet painoihin tai toistoihin, mutta silloin pitäisi täydentää treenivälinevalikoimaa kotona, koska itselläni on rajatusti eri painoisia käsipainoja valittavana.

Voinko suositella muille valitsemaan Jennaa valmentajaksi? Miksi?

Voin kyllä suositella Jennaa valmentajaksi. Jennan valmennusmetodit ovat pitkälti ajatus- ja toimintatapoihin liittyvää. Muutoksethan lähtevät aina sieltä pääkopasta ensin, ja sen jälkeen siirretään ne muutokset käytännön tasolle. Jos tekee käytännön tasolla muutoksia, eikä tiedä miksi, se voi olla vaikeaa. Aina pitää tietää, että miksi mitäkin tekee.

Jenna on valmentajana

  • aito
  • läsnä
  • aidosti kiinnostunut
  • ratkaisukeskeinen
  • asiakaslähtöinen
  • ei matki muita, vaan täysin oma tyyli
  • Jennalla on itselläänkin suuri elämäntapamuutos takana, joten kokemusta häneltä löytyy
  • hyvä kuuntelemaan ja keskustelemaan
  • kehittämishaluinen

Suosittelen kyllä Jennaa jos haluaa pysyviä muutoksia elämäntapoihinsa. Itse sain kotitreenit pysyväksi valinnaksi arkeeni, josta olen Jennalle kiitollinen. Nyt jatkossa opiskelen itsenäisesti lihaksistosta ja treeniliikkeistä asiaa, jotta voin kotona rauhassa niitä harjoittaa.

Herkkujen syöntiin olen saanut tukea, että opettelen syömään herkkuja siten, etten korvaa niillä oikeaa ruokaa. Tämä asia on niin pitkä taival, ettei sitä kerennyt täydellisesti oppimaan 6kk aikana, koska se oli minusta itsestäni kiinni tämä asia. En halunnut valmennukseen ruokavaliosuunnitelmaa, joten menen tämän asian kanssa kivisemmän tien.

Sen ainakin olen huomannut, että kun treenaan paljon, haluan silloin syödä oikeaa ruokaa enemmän ja herkkujen haluamiset vähenevät, etten korvaa herkuilla oikeaa ruokaa. Pyrin opettelemaan jatkossa, että minimoisin sitä, etten korvaa oikeaa ruokaa herkuilla. Mutta jos joskus menen kauppaan ja on kova nälkä, ei maailmani siihen kaadu jos syön nälkääni pienen karkkipussin. Armollisuus ja maalaisjärki, niitä kahta kun soveltaa järkevissä määrin, menee todennäköisesti oikeaan suuntaan.

Seuraa Jenspaa Instagramissa!

Tutustu Jenspan kotisivuihin!

Personal Trainer Jenna Kuokkanen kokemuksia - Pysyvät tulokset taattuja!
Personal Trainer Jenna Kuokkanen kokemuksia – Pysyvät tulokset taattuja!

Lue myös tämä: Näin helposti sain 94€ ilmaiseksi Timmaan

Lue myös tämä: Uutta nyt: Bodymajan itsepalveluina toimivat kehonkoostumusmittaukset ovat joustava valinta kiireisen arjen keskellä

Lue myös tämä: 25 kilon painonpudotus: Näin runsaasti voi syödä siitäkin huolimatta, että tavoitteena on painonpudotus

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.