2021 05 28 23 20 07 181

Julkaistu 28.05.2021

Minkä luonnonkosmetiikka ripsivärin sinä valitsisit näistä 4:stä? Katso mikä on minun suosikkini!

*Postaus sisältää affiliatelinkkejä, affiliatelinkit merkitty tähdellä (*). Lisätietoja artikkelin lopussa.

2021 05 28 23 20 07 181
Ripsivärivertailussa oli mukana neljä erilaista luonnonkosmetiikka ripsiväriä.

Moni on varmasti jo huomannut sen, että olen aikamoinen ripsi-intoilija. En niinkään piittaa luomiväreistä tai huulipunista, enkä edes hyvästä meikkipohjasta. Silmäripset ovat se ”minun juttuni”, johon haluan panostaa eniten. Toki muukin meikkaaminen on mukavaa, mutta ripsiväri on itselleni se asia johon panostan eniten.

Olen myös innokas ripsien kasvattelija ja olenkin onnistunut kasvattelemaan omia ripsiäni pidemmiksi luonnonkosmetiikan avulla. Minulla on kyllä ennestäänkin pitkät ripset mutta nyt ne ovat entistäkin pidemmät ja vahvemmat. Ripsillähän on oma kasvuaikansa ja hyvällä ripsien hoidolla voi hidastaa ripsien putoamista, sekä ripsistä tulee vahvemmat & jopa aiempaakin pidemmät jos säntillisesti jaksaa hoitaa niitä.

Lukusuositus


2021 05 06 15 57 52 387 1 1
Kuvassa näkyvät omat ripseni luonnollisessa tyylissä, ilman ripsiväriä. Jos haluat lukea ripsien kasvatusartikkelin, niin klikkaa yllä olevaa kuvaa tai alla olevaa tekstilinkkiä.

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti


1.Lavera Natural Definition – erotteleva ripsiväri (joka on samalla myös tuuheuttava ripsiväri)

Suositeltu myyntihinta noin 12,50€

Tämä Laveran ripsiväri on ehdoton suosikkini monien ripsivärivertailujen jälkeen. Laveran Natural Definition ripsivärissä on todella pieni ripsiharja joka takaa sen, että saan jokaisen ripseni väritettyä ripsivärillä. Vaikka Laveran Natural Definition ripsiväri ei ole vedenkestävä, niin omassa käytössäni tämä ripsiväri kestää pienet sääolosuhteiden vaihdokset, sekä urheilun. Tämä ripsiväri myös tuuheuttaa ripsiä, eli ripset eivät jää vajaiksi tästä, -ainakaan minun ripseni!

erotteleva ripsiväri tuuheuttava ripsiväri
Lavera Natural Definition ripsiväri.

*Löydät Laveran ripsivärin: täältä.

Lukusuositus


Halutessasi voit lukea aiemman ripsivärivertailun: täältä, jossa oli mukana kuusi erilaista ripsiväriä


Toivottavasti Lavera ei muuta koskaan Natural Definition ripsivärin koostumusta tai ripsiharjaa, koska tämä on itselleni se ”the mascara”. Jotkut väittävät, ettei halvalla hyvää saa, – olen todistanut väitteen todellakin kumoon. Laveran ripsivärin saa edulliseen hintaan ja laadusta ei ole tingitty yhtään, -vaan laatu on erinomainen.

2.Lily Lolo Big Lash – tuuheuttava ripsiväri

Suositeltu myyntihinta noin 18,90€

Lily Lolon Big Lash on varma valinta jos haluaa tuuheutta ripsiinsä. Olen tätä ripsiväriä testannut jo aikaisemmin ja otin tämän ripsivärin uudelleen testattavaksi vertailupohjaksi artikkelin muiden ripsivärien rinnalle. Lily Lolon Big Lash ripsiväriä ei kannata laittaa enempää ripsiinsä kuin yhden pienen hennon kerroksen, koska muuten ripset menevät helposti epäsiistin näköiseksi.

luonnonkosmetiikka ripsiväri tuuheuttava ripsiväri
Lily Lolo Big Lash ripsiväri.

*Löydät Lily Lolon ripsivärin: täältä.

3.Avril Volume Mascara – tuuheuttava ripsiväri

Suositeltu myyntihinta noin 9,90- 13,90€

tuuheuttava ripsiväri luonnonkosmetiikka
Avril Volume ripsiväri.

*Löydät Avril Volume ripsivärin: täältä, sekä myös täältä.

Avrilin tuuheuttava ripsiväri pysyy hyvin ripsissäni ja näyttää hyvältä. Tämä ripsiväri on aikalailla samassa sarjassa Lily Lolon ripsivärin kanssa jos kaipaa tuuheutta. Jos valitsisin jomman kumman tuuheuttavista ripsiväreistä: Lily Lolo Big Lash tai Avril Volume ripsiväri, niin ottaisin mieluummin Lily Lolon ripsivärin. Pidän Lily Lolon ripsivärin koostumuksesta enemmän ja pakkauksen ripsiharjasta joka tuntuu enemmän pehmeämmältä entä kuin Avrilin ripsiharja.

4.Boho Mascara Mystic Volume – tuuheuttava ripsiväri

Suositeltu myyntihinta noin 16€

Boho merkin tuuheuttavaan ripsiväriin olen pettynyt, koska se ei omaan käyttööni ole hyvä, eikä sovellu tarpeisiini. Kyseinen ripsiväri karkaa luomille päivän aikana, eikä pakkauksen ripsiharja tee ripsiini samanlaista tuuheutta entä kuin Lily Lolon Big Lash ripsiväripakkauksen harjalla saa aikaiseksi.

Bohon ripsivärillä saa kyllä intensiivisen tummat ripset joka on hyvä puoli tässä ripsivärissä, mutta ripsivärin karkaaminen luomille kumoaa valitettavasti mainitsemani hyvän puolen. Omat luomeni hikoilevat kohtuu paljon koska käyn hölkkäilemässä, sekä luomeni ovat hieman raskaat joka edesauttaa luomien hikoilemista.

tuuheuttava ripsiväri luonnonkosmetiikka
Bohon ripsiväri. Olen laittanut tuon päivämeikin silmämeikkiin hieman mustaa kajaalia ripsien tyveen.

*Löydät Bohon ripsivärin: täältä.

Alla olevassa kuvakollaasissa testaamani neljät ripsivärit 5-8 tuntia ripsivärin laittamisen jälkeen

20210528 220400
Ripsivärit kuvattuna noin 5-8 tuntia ripsivärin laittamisen jälkeen.

Yllä olevassa kuvassa keskimmäinen kuva poikkeaa kuvan muista kahdesta kuvasta siten, että toisessa silmässä on Laveran ripsiväri ja toisessa silmässä Lily Lolon ripsiväri. Aikaisemmin kun kokeilin kaikkia ripsivärejä erikseen, niin jäi ottamatta kuvat iltapäivällä Lily Lolon ripsiväristä joten testasin yhden extrapäivän ajan kumpaakin silmään erikseen vielä yhdet kerrat Lily Lolon & Laveran ripsiväriä.

Bohon ripsiväri karkaa omille luomilleni herkästi mutta Laveran ripsiväri ei, eikä myöskään Lily Lolon ellei sitä laita liikaa ripsiinsä. Avrilin ripsiväri ei myöskään leviä luomilleni mitenkään erityisen helposti.

Suosittelu


timma alennuskoodi
Timma saldoa voi hyödyntää esimerkiksi kampaajakäynnin yhteydessä, tutustu alla olevan linkin kautta paikkakuntasi palveluntarjoajiin.

Lue lisää: Timma alennuskoodi


Piditkö blogin artikkelista?

Tilaa ilmoitukset blogin uusista artikkeleista sähköpostiisi

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

✅ Löydät Jessica Dahlia Blogin Facebookista: täältä.

✅ Seuraa minua Instagramissa

*Mikäli päätät hankkia suosittelemani tuotteen/tuotteet tämän artikkelin affiliatelinkkien kautta, saan pienehkön rahallisen komission jolla voin ylläpitää blogiani, kiitos avustasi. Jos hankit kauttani suosittelemani tuotteen/tuotteet, niin se ei aiheuta sinulle ylimääräisiä kuluja. Teethän ostopäätöksesi rauhassa ja harkitsevaisesti. On hyvä tietää myös, että tuotteet jotka toimivat toisilla, ei valitettavasti välttämättä toimi jollain muulla henkilöllä.

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.