20210506 184904

Julkaistu 06.05.2021

Mikä ripsiväri näistä 6:sta ripsiväristä on sinun suosikkisi?

*Postaus sisältää affiliatelinkkejä jotka merkitty tähdellä (*).

Tilasin testiin kuusi erilaista ripsiväriä. Viisi kuudesta ripsiväristä on luonnonkosmetiikkaa ja yksi kuudesta ripsiväristä on ei-luonnonkosmetiikkaripsiväri.

Otin yhden ei-luonnonkosmetiikkaripsivärin tähän vertailuun syystä, että kyseinen ripsiväri on oma suosikkini ei-luonnonkosmetiikkaripsiväreistä ja käytän sitä vertailupohjana näihin muihin ripsiväreihin.

Testaamieni ripsivärien hinnat vaihtelevat 2,95€ -25€ välillä.

Ripsivärivertailuun valitsin seuraavat ripsivärit

  1. Lavera Natural Definition
  2. Miaray Fiberwig Paint-On False Lashes (ei-luonnonkosmetiikkaripsiväri)
  3. Benecos Adorable Lashes – Deep Ocean
  4. Benecos pidentävä ripsiväri
  5. Benecos Natural Fun Size
  6. Lavera Butterfly Effect
ripsivari luonnonkosmetiikka
Ripsivärin harjaosalla on suuri vaikutus sille, että minkälaisen lopputuloksen saa ripsiinsä.

Yllä olevasta kuvasta huomaa, että jokaisen ripsivärin harjaosa on erilainen. Numero 1 & 2 ovat minun suosikkejani. Olen numeroinut ripsivärit numeroin ja kuvassa näkyvät ripsivärien harjat ovat myös numeroitu vastaamaan niiden ripsivärien numeroita mitkä olen merkinnyt numeroin.

Tässäpä vertailun tulokset

Suosikikseni valikoitui Laveran Natural Definition ripsiväri joka on erinomaisesti ripsiä erotteleva, laadukas, pieniharjainen, ei sotke ripsiä eikä luomia. Omaan makuuni toiseksi paras mutta yhtä hyvä lopputulokseltansa kuin Laveran Natural Definition valikoitui Miaray Fiberwigin ripsiväri.

Laveran Natural Definition on mielestäni parempi entä kuin Mirayn ripsiväri syystä, että se on luonnonkosmetiikkaa jota suosin kosmetiikassa ja Laveran ripsiharja on niin ihanan pieni, että sillä saa eroteltua ripset todella kauniisti. Miarayn ripsiväri on cruelty free eli eläinkokeeton kuten myös kaikki Benecosin ja Laveran ripsivärit.

1.Lavera Natural Definition

Suositeltu myyntihinta: 13,95€

Lavera Natural Definition Ripsiväri

Tämä Laveran ripsiväri oli eniten mieleeni näistä kuudesta ripsiväristä. Laveran Natural Definition ripsiväri erottelee ripset todella tarkasti pienen ripsiharjansa ansiosta ja kyseinen ripsiväri pysyy hyvin siistinä ripsissäni koko päivän. Hintakaan ei ole päätä huimaavaa, vaan keskitasohintaa.

Tulen jatkossakin tilaamaan Laveran Natural Definition ripsiväriä jos haluan tarkasti erotellut ripset ilman paakkuja.

*Löydät Laveran Natural Definition ripsivärin: täältä.

2.Miaray Fiberwig Paint-On False Lashes (ei-luonnonkosmetiikkaripsiväri)

Suositeltu myyntihinta: 25€

Miaray Fiberwig Paint-On False Lashes

Tämä ripsiväri on kyllä ihan superpidentävä! Tässä ripsivärissä on pieniä kuituja jotka kiinnittyvät omiin ripsiin luoden pitkien ripsien vaikutelman. Tämä ripsiväri kestää vettä vaikkei ole vedenkestävä. Todella hellävarainen ja lähtee pelkällä lämpimällä vedellä pois, ei tarvita mitään meikinpoistoaineita.

Tämä Miarayn ripsiväri tulee varmasti olemaan oma suosikkini TOP 3 listalla pitkään. Monta vuotta olen käyttänyt tuota ripsiväriä ja tuo ripsiväri on aina luottoripsivärini kun haluan pituutta ripsiin ja hyvää pysyvyyttä. Tätä ripsiväriä käytän mielelläni tulevana kesänä koska jos käyn uimassa, niin ei tarvitse pelätä että ripsivärit lähtee meriveden mukana valumaan.

*Löydät Miaray Fiberwig ripsivärin: täältä.

Omat suosikkini näistä testaamistani kuudesta ripsiväristä ovat Lavera Natural Definition ripsiväri sekä Miaray Fiberwig ripsiväri

3.Benecos Adorable Lashes – Deep Ocean

Suositeltu myyntihinta: 8,95€

20210501 003219 1

Tämä ripsiväri ei päässyt jatkoon siinä mielessä, että ripseni menivät hieman sotkuun tuosta ripsiväristä eli se ei erotellut ainakaan omia ripsiäni niin siisteiksi ja erotelluiksi.

*Löydät Benecosin Adorable Lashes Deep Ocean ripsivärin: täältä.

4.Benecos pidentävä ripsiväri

Suositeltu myyntihinta: 8,95€

2021 05 01 00 31 59 356

Tällä ripsivärillä saa oikeinkin nätit ripset mutta pidin enemmän siltikin Laveran Naturalista & Miarayn ripsiväristä.

*Löydät Benecosin pidentävän ripsivärin: täältä.

5.Benecos Natural Fun Size

Suositeltu myyntihinta: 2,95€

2021 05 02 12 37 47 014

Tämä ripsiväri oli semmoinen joka oli ihan pakko kokeilla! Tämä on miniripsiväri joten se ei ole täyskokoinen. Hintaa tällä ripsivärillä oli 2,95€. Hyvin tuuhean oloiset ripset tuolla saa.

Harmi vaan kun tuo ripsiväri on minikoossa, voihan niitä kyllä tilata useita kappaleita mutta aika paljon ripsiväripakkausroskaa tulee siinä tapauksessa koska tuo ripsiväripakkaus on aika pieni ja yksi ripsiväripakkaus ei riitä kauaksi aikaa säännöllisessä käytössä.

*Löydät Benecosin Fun Size ripsivärin: täältä.

6.Lavera Butterfly Effect 

Suositeltu myyntihinta: 15,95€

2021 04 29 12 23 29 722 1

Tällä ripsivärillä kyllä saa aika näyttävät ripset. Ripset ikäänkuin puhkeavat kukkaan, eli tämä ripsiväri saa ripset tuuhean näköisiksi. Pidän tämän ripsivärin lopputuloksesta mutta itseäni miellyttää enemmän Laveran Natural Definition & Miarayn ripsivärit jotka pysyivät omissa ripsissäni siistin näköisenä aamusta iltaan.

Tämä ripsiväri ei pysynyt iltaan saakka niin siistin näköisenä entä kuin miltä se näytti silloin kun levitin sen ripsiini. Omat luomeni hikoilevat välillä joten haluan ripsiväriltäni hyvää pysyvyyttä.

*Löydät Laveran Butterfly ripsivärin: täältä.

Lavera Natural Definition erottelee todella tarkasti ripseni ja ripsiväri pysyy hyvin ripsissäni. Miaray Fiberwig pidentää ripsiä hurjasti ja kestää hyvin vettä mutta lähtee kuitenkin hellävaraisesti pois lämpimällä vedellä (> +38)

20210506 191745

20210506 191707 2

*Mikäli päätät hankkia suosittelemani tuotteen/tuotteet tämän artikkelin affiliatelinkkien kautta, saan pienehkön rahallisen komission jolla voin ylläpitää blogiani, kiitos avustasi. Jos hankit kauttani suosittelemani tuotteen/tuotteet, niin se ei aiheuta sinulle ylimääräisiä kuluja. Teethän ostopäätöksesi rauhassa ja harkitsevaisesti. On hyvä tietää myös, että tuotteet jotka toimivat toisilla, ei valitettavasti välttämättä toimi jollain muulla henkilöllä.

Lukusuositus

2021 05 06 15 57 52 387 1

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.