20210515 164859 1

Julkaistu 06.06.2021

4- vaiheisen iS Clinicalin ihonhoito-ohjelman avulla saat täydellistä ihonhoitoa omalle ihotyypillesi

*Tuotteet saatu testattavaksi iS Clinicalin maahantuojalta.

Sain alkutalvesta testattavakseni iS Clinicalin ihonhoitotuotteita suoraan maahantuojalta. Valitsimme yhdessä maahantuojan kanssa omalle ihotyypilleni sopivimmat ihonhoitotuotteet. Maahantuoja sanoi, että saan kirjoittaa blogiini kokemukseni tästä ihonhoitosarjasta halutessani ja mielelläni nyt kerron kokemukseni. iS Clinicalin ihonhoitotuotteiden testaaminen ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan johtuen omasta huolimattomuudestani, josta kerron tuonnempana enemmän.

Tietoa iS Clinicalista

 • perinteisen lääketieteen ja nykyajan tieteen parhaat yhdessä
 • kasvipohjaiset, farmaseuttisen tason vaikuttavat ainesosat
 • kliinisesti todetut hoitotulokset
 • ilman parabeenejä
 • tuotesarja, jota suosittelevat niin ihotautilääkärit, kosmetologit kuin julkisuuden henkilötkin
 • turvallinen ja tehokas

Minun ihotyyppini on hyvin vaihtelevainen, mutta listaan alle ”ihotyypit” joita ihoni kokee eniten

 • ihon punastelu poskissa
 • nenän verisuonet hyvin pinnassa, -erottuu selkeästi
 • t-alueella vaihtelevasti pieniä näppylöitä
 • pintakuivuus
 • allergistyyppistä ihottumaa ajoittain (suun ympärillä vaaleaa + kuivaa ihottumaa)
4 vaiheisen iS Clinicalin ihonhoito-ohjelman avulla saat täydellistä ihonhoitoa omalle ihotyypillesi
4- vaiheisen iS Clinicalin ihonhoito-ohjelman avulla saat täydellistä ihonhoitoa omalle ihotyypillesi.

Lukusuositus


Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Lue lisää…iS Clinicalilla on monipuolisesti ihonhoitotuotteita erilaisille ihotyypeille. Minulle valittiin iS Clinical ihonhoitotuotteista neljä tuotetta testattavakseni, jotka sopivat omalle ihotyypilleni parhaiten. Listaan alle nelivaiheisen ihonhoito-ohjelmaan valitut ihonhoitotuotteet


*Tuotetiedot referoitu suoraan tuotteiden monipuolisista käyttöohjeista, jotka sain tuotteiden mukana

PUHDISTUS

Aikaansaa ja ylläpidä tervettä ihoa poistamalla likaa, öljyä, ympäristön myrkkyjä ja meikkiä hellästi, mutta tehokkaasti.

Cleansing Complex- puhdistusgeeli kuorii, syväpuhdistaa ja avaa tukkeutuneita huokosia

 • syväpuhdistaa kuivattamatta ihoa
 • pienentää ihohuokosten kokoa
 • taistelee näppyjä vastaan
 • tasoittaa ja pehmentää
 • toimii samalla kasvovetenä jolloin erillistä kasvovettä ei tarvita
 • sopii loistavasti myös sheivausgeeliksi
 • sopii myös silmämeikin poistoon

HOITO

Tarjoa ihollesi tehokkaita ja kohdistettuja hoitotuotteita jotka parantavat ihon yleistä kuntoa, näköä ja rakennetta.

Pro-Heal Serum rauhoittaa ihoa välittömästi ja vähentää ihon punakkuutta, ärsytystä ja tulehdusta. Seerumi tervehdyttää kuivaa, herkkää, kutisevaa, ärsyyntynyttä ja ekseemaista ihoa. Se on tehokas tuote helpottamaan ruusufinniä ja kystistä aknea. Pro-Heal antaa korkean tason antioksidanttisuojan iholle. Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä.

KOSTEUTUS

Levitä ihollesi tuotetta, joka antaa ihollesi kosteuttavia ainesosia, antioksidantteja ja tärkeitä kasvipohjaisia ravinteita jotka saavat ihosi näyttämään kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

Moisturizing Complex kosteuttaa intensiivisesti, antaa iholle voimakkaan antioksidanttisuojan, ihoa ravitsevia vitamiineja, sekä kirkastaa. Rauhoittaa ja suojaa ihoa.

SUOJAUS

Estä ihoasi vahingoittumasta ja estä auringonvalon negatiiviset vaikutukset jatkossa; suojaudu erityisesti haitallisilta auringon UV-säteiltä.

Eclipse SPF 50 on tehokas fysikaalinen aurinkosuojavoide jossa on erittäin ohut koostumus, laajakirjoinen suoja UVA/UVB- säteitä vastaan & suojakerroin 50+. Jättää iholle kauniin pehmeän mattapinnan. Sietää hikoilua ja vettä 40 minuuttiin asti.

Kokemukseni

Kuten jutun alussa jo mainitsinkin, niin tuotteiden testaaminen ei toteutunut siten miten olin ajatellut. Käytin tuotteita ”väärin”, tai uskon ainakin näin tapahtuneen. Selitän perusteluni esittämälleni väitteelle; Ihonhoito-ohjelma on nelivaiheinen ja ensimmäisessä vaiheessa puhdistetaan iho puhtaaksi puhdistustuotteella (minun tapauksessani Cleansing Complex puhdistusgeelillä), sitten laitetaan seerumi iholle jonka jälkeen kosteusvoide ja sitten aurinkosuojavoide. Uskon, että olen tehnyt virheen siinä, että olen lisännyt Pro-Heal seerumin tippoina Moisturizing Complex kosteusvoiteen sekaan.

Testaamistani neljästä tuotteesta minulla on jäljellä ainoastaan aurinkosuojavoidetta kyseiseltä ihonhoitosarjalta. Käytin siis jo loppuun puhdistusgeelin, kosteusvoiteen ja seerumin. Siinä vaiheessa kun seerumia oli jäljellä vain pieni määrä pienen pullon pohjalla, niin levittelin sitä iholleni pelkiltään, eli en lisännyt sitä aiemman tapani mukaan kosteusvoiteen sekaan. Kun laittelin seerumia suoriltaan iholleni, niin huomasin kuinka paljon parempi se olisi oikeasti lisätäkin suoraan iholle ja vasta sitten sen päälle erikseen kosteusvoide. Nyt jäljestä päin harmittaa, etten ymmärtänyt niinkin tärkeää seikkaa, että tuollainen seerumi voi olla merkittävästi tehokkaampi kun sen levittää suoraan iholle.


Jos olisin ihan alussa toiminut siten, että lisään seerumin iholle ennen kosteusvoiteen levittämistä, niin hyöty olisi ollut varmasti merkittävästi parempi.


Cleansing Complex puhdistusgeeli oli oikeinkin hyvä puhdistusgeeli. Puhdistusgeelin koostumus oli nimenomaan hyvin geelimäistä ja hellävaraista iholle. Iho tuntui raikkaalta puhdistusgeelin käytön jälkeen. Eclipse SPF 50 aurinkosuojavoide on kyllä mielestäni hyvinkin paksua koostumukseltansa ja vitivalkoista, mutta iholle levittäessä sen koostumus ja valkoinen sävy kevenee merkittävästi. Olen käyttänyt pieniä määriä kyseistä aurinkosuojavoidetta kasvoillani ja ihan meikinkin alle käy hyvin, ainakin itselläni. Ei jätä ihoa erityisen valkeaksi kun käyttää sitä kohtuudella ja levittää tasaisesti iholle & antaa imeytyä hyvin iholle. Nyt kun iS Clinicalin puhdistusgeeli on loppunut, niin olen päivän päätteeksi pessyt puhdistusöljyllä aurinkosuojavoiteen pois iholtani.

Ennen & jälkeen kuvat (käytin noin kahden kuukauden ajan kyseisiä tuotteita aamuin ja illoin, -välillä päivälläkin)

2021 06 03 20 44 45 287
Vasemman puolen kuva ennen iS Clinicalin tuotteiden käytön aloittamista & oikean puolen kuva noin kaksi kuukautta käytön aloittamisen jälkeen.
2021 06 03 20 48 18 395
Vasemman puolen kuva ennen iS Clinicalin tuotteiden käytön aloittamista & oikean puolen kuva noin kaksi kuukautta käytön aloittamisen jälkeen.

Pakko jälleen mainita, että harmitus on suuri sen suhteen etten tajunnut silloin tuotteiden käytön alkuvaiheessa käyttää sitä Pro-Heal seerumia yksistään. Jotkut aiemmin käyttämäni seerumit ovat olleet sellaisia, että niitä voi lisäillä kosteusvoiteen sekaan mutta koen kyllä, että Pro-Heal seerumi antaa parhaan tehon jos sitä käyttää suoriltaan iholle. Tiedänpä ainakin tulevaisuudessa, että toimin toisin.

Ehdottomasti voisin testata uudemmankin kerran iS Clinicalin tuotteita. Uskon vahvasti että jos toimisin toisin seuraavalla kerralla, niin saisin nenäni verisuonia korjailtua. Todella useat ovat saaneet apua iho-ongelmiinsa iS Clinicalin ansiosta ja itsekin huomasin ihan loppuvaiheessa tuotteiden testaamista, että tuotteiden tehokkuus kertaantui x100 kun laittoi seerumipullon lopputippoja suoriltaan iholle.

20210524 014924
Kuvassa laadukkaat iS Clinicalin kasvipohjaiset, farmaseuttisen tason ihonhoitotuotteet.

Kuten yllä olevasta kuvasta voi huomatakin, niin kuvanotto hetkellä Pro-Heal seerumi [numero 2 kuvassa] ja Cleansing Complex [numero 1 kuvassa] tuotteet olivat ihan lopussa. Moisturizing Complex [numero 4 kuvassa] oli jo kuvanotto hetkellä loppunut. Eclipse SPF 50+ [numero 3 kuvassa] aurinkosuojavoidetta on hyvin jäljellä, se riittää omassa käytössäni varmaan puoleksi vuodeksi ellei pitempääkin. Kosteusvoidetta, seerumia ja puhdistusgeeliä käytän siten, että niitä kuluu määrällisesti enemmän.

Jos haluat tutustua iS Clinicalin tuotteisiin, niin löydät esimerkiksi kyseisiä tuotteita suoraan maahantuojalta A Class Beautylta. Pääset A Class Beautyn sivuille: täältä, [ei ole kaupallinen yhteistyö milläänlailla, eikä kaupallinen linkki]. A Class Beautylla on ammattitaitoisia kauneudenhoidonosaajia, jotka varmasti mielellään opastavat oikeiden ihonhoitotuotteiden löytämiselle.

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.