2021 05 07 15 51 42 943

Julkaistu 09.05.2021

Luonnonkosmetiikan aarteita Ruohonjuuresta: Mikä huulipunasävy on sinun mieleesi?

*Tuotteet saatu testattavaksi Ruohonjuuresta

Ruohonjuuressa on valtavan laaja valikoima luonnonkosmetiikan huulimeikkituotteita joista testattavakseni valittiin Zuiin & Dr. Hauschkan huulimeikkituotteita ja lisänä keväisen päivämeikin tekoon valitsimme Zuiin Mint Primer meikinpohjustusvoiteen joka tasoittaa ihon punakkuutta ja työvälineiksi meikkipohjan tekoon valitsimme testattavaksi Ecotoolsin 360 siveltimet. Zuiin, Dr. Hauschkan ja Ecotoolsin tuotteita ei ole testattu eläinkokein, kuten ei myöskään mitään muitakaan Ruohonjuuresta löytyviä tuotteita.

Ruohonjuuresta löytyviä luonnonkosmetiikan tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Arvostan eläinkokeettomuutta ja erittäin mielelläni tuen kosmetiikkavalinnoissani eläinkokeettomuutta

Luonnonkosmetiikan aarteita Ruohonjuuresta: Mikä huulipuna on sinun sävysi?
Huomaatko, että yllä olevassa kuvassa huulimeikki on toteutettu kahdella erisävyisellä huulipunalla?

Yllä olevassa kuvassa meikkinä käytetty seuraavia meikkejä:

 • vesipestyille ja puhtaille, hieman kosteahkolle iholle kosteusvoide jonka jälkeen hento kerros Zuii Mint Primeriä
 • pieni sipaisu korjaavaa puuteria pahemmille punoituksille ja koko kasvojen alueelle hennosti pohjustuspuuteria
 • keskelle poskia poskipunaa ja hieman nenänpäähänkin
 • kulmakarvoihin hieman väriä Laveran luomiväripaletista joka sopii täydellisesti myös kulmakarvoille vaikka onkin myyty luomiväritarkoituksessa, löydät kyseisen luomiväripaletin analyyseineen: täältä
 • ripsissä Laveran ripsiväri joka valikoitui kuuden ripsivärin vertailusta suosikikseni, löydät ripsivärin vertailuineen: täältä
 • ja huulissa kokeilin hauskaa tyyliä: ylähuuli rajattu Zuii Sienna rajauskynällä ja päälle Zuii Begonia huulipunaa, alahuuli rajattu Zuii Spice rajauskynällä ja päälle Zuiin Coral Red huulipunaa

Lukusuositus


Tavoitteena pitkät silmäripset 100% luonnollisin menetelmin?

2021 05 09 14 33 06 314

Lue lisää: täältä.


Huulimeikki

Huulipunat alla olevissa kuvissa:

 • Zuii Begonia, löydät tämän huulipunan Ruohonjuuresta: täältä.
 • Zuii Coral Red, löydät tämän huulipunan Ruohonjuuresta: täältä.
 • Dr. Hauscha 03 Camelia, löydät tämän huulipunan Ruohonjuuresta: täältä.

Huultenrajauskynät alla olevissa kuvissa:

 • Zuii Spice, löydät tämän huultenrajauskynän Ruohonjuuresta: täältä.
 • Zuii Sienna, löydät tämän huultenrajauskynän Ruohonjuuresta: täältä.

Kaikki testaamani Zuiin & Dr. Hauschkan huulimeikkituotteet pysyvät hyvin huulilla ja jos ne kuluvat päivän mittaan pois huulilta, niin se tapahtuu nätisti, -eli kuluvat pois tasaisesti. Olen tyytyväinen huulimeikkituotteiden pysyvyyteen, koostumuksiin ja pigmenttisyyteen.

20210428 162815
Vasemmalta oikealle: Dr. Hauscha 03 Camelia, Zuii Begonia, Zuii Coral Red, Zuii Sienna & Zuii Spice.

Vieressä kuvassa yritin tehdä pientä liukuväriä huuliin. Omat huuleni ovat hieman kapeat joistain kohdin joten ihan täysin en voinut haluamallani tavalla yrittää liukuvärjäystä. Tein huultenrajaukset hieman yli omien huultenrajojeni jotta liukuvärjäystä olisi mahdollista edes toteuttaa.

Huultenrajaus: Zuii Spice ja hieman myös Zuii Sienna

Huulipuna: huulten keskiosassa Zuii Begonia ja Zuii Begonia ympäröi ulompana Zuii Coral Red.

ombre lips
Tämä huulimeikki oli hauska toteuttaa. Huultenrajaus: Zuii Spice ja Zuii Sienna. Huulipunat: Zuii Begonia ja Zuii Coral Red.

Tiesitkö, että Zuii Organic on 100-prosenttisesti luonnollinen meikkisarja, jonka valmistusaineista noin 95 % on luomua?

lainaus: ruohonjuuri.fi
20210428 165203

Zuii Organic tuotesarjalle on myönnetty globaalisti tunnustetut sertifioinnit – BDIH, Cosmos ja NASAA (The National Association for sustainable Agriculture, Australia). Lisäksi sarja on Halal-sertifioitu ja sillä on Cruelty Free ja Vegan Friendly status. [lainaus: ruohonjuuri.fi]

Dr Hauschka
Huultenrajauksessa käytetty Zuii Spice rajauskynää ja huulipunana käytetty Dr.Hauschka 03 Camelia.

Dr. Hauschkan huulipuna ja sarjan muutkin tuotteet ovat 100- prosenttisesti luonnon- ja/tai luomukosmetiikkaa, sertifioitu NATRUE – standardin mukaan

lainaus: ruohonjuuri.fi

Käytin myös erääseen toiseenkin meikki-inspiraatiooni Ruohonjuuren antamaa Zuiin Begonia huulipunaa. Alla näet kuvan kivasta huulimeikistä jonka toteutin, inspiraation tähän meikkiin löysin Googlesta kun etsiskelin kivoja ideoita huulimeikkeihin!

Ecotools 360° Ultimate Blend -sivellinsetti

Nämä siveltimet tuntuvat siltä, että ne sopivat ainakin omassa käytössäni parhaiten nestemäisten kosmetiikkatuotteiden kanssa. Toki olen käyttänyt näitä siveltimiä puuterimaistenkin tuotteiden kanssa. Nämä siveltimet pääsevät ehdottomasti jatkoon ja aion testata näitä vielä lähitulevaisuudessa monipuolisesti erilaisten nestemäisten kosmetiikkatuotteiden kanssa.

Olen viimeaikoina suosinut puuterimaisia kosmetiikkatuotteita mutta nyt minua kiinnostaa enemmän nestemäisessä muodossa olevat meikit, koska niistä saa usein kivaa hehkua iholle josta itse pidän. Hyvällä kosteutuksella saa myös hehkua iholle mutta olen kiinnostunut kokeilemaan monipuolisesti eri vaihtoehtoja, että miten saa luonnollista hehkua iholle mahdollisimman kevyellä meikillä ja vähäisellä meikkimäärällä.

20210508 180657
Pidän Ecotoolsin siveltimistä paljon ja erittäin hyvä puoli näissä siveltimissä on se, että ne ovat yhdessä osassa siten ettei siveltimet voi kovin helposti rikkoutua. Jotkut siveltimet jotka ovat useassa osassa ja kiinnityskohdat ovat metallia tai muovia, niin itselläni ne saattavat ajan kuluessa rikkoutua helpommin entä kuin tälläiset yhdessä osassa olevat siveltimet.

Ultimate Buff Brush sivellintä olen käyttänyt nestemäisen primerin levitykseen. Olen laittanut ensin kämmenselälle pienet painallukset primeriä (tässä tapauksessa Zuii Mint Primer) ja olen tupsutellut kyseisellä siveltimellä primerin koko kasvoilleni.

Voihan primerin pyörivinkin liikkein levittää kasvoille mutta itse koen, että omalle iholleni se on parempi tupsutella pyöreän muotoisella siveltimellä entä kuin voimakkain vedoin pyöritellä kyseisellä siveltimellä.

Ultimate Pop Brush sivellintä olen käyttänyt siten, että sipaisen sillä poskiin poskipunaa ja häivytän sitten kevyemmällä puuterisiveltimellä.


Löydät laadukkaat Ecotoolsin vegaaniset meikkisiveltimet ja muutkin laadukkaat meikkisiveltimet Ruohonjuuresta: täältä.


Ultimate Cover Brush sivellintä olen käyttänyt korjaavan puuterin levittämiselle. Käytössäni on ollut Lily Lolon Blush Away ja olen tuolla pienellä Cover Brush siveltimellä yhdessä korjaavan puuterin kanssa saanut punoittavat näpyt siististi tasaisemman väriseksi. Tämä sivellin on ihanan pieni ja se sopii hyvin pienien & kapeiden alueiden meikkaamiseen kuten nenän varsi, nenän pielet ja erilaiset näpyt kasvojen ja kaulan alueelta.

Siveltimissä on käytetty synteettistä taklonia, jota monet ammattilaismeikkaajatkin käyttävät. 100 % vegaaniset siveltimet on taklonin lisäksi valmistettu kierrätetystä alumiinista ja bambusta. Muutkin EcoToolsin käyttämät materiaalit on pyritty tekemään kierrätetyistä materiaaleista aina pakkauksiin asti.

lainaus: ruohonjuuri.fi
20210428 163504
Kuten kuvasta voi havaita, niin siveltimet ovat hyvin tiheät harjoiltansa ja todella pehmoiset. Kuvassa näkyy myös valkoista paperia vasten levitetty Zuii Mint Primer.

Zuii Mint Primer

Oma ihoni voi joskus punoittaa joten tämä nestemäinen Zuiin Mint Primer on oivallinen lisä meikkipohjaan. Tämän tuotteen päälle olisi hyvä laittaa nestemäinen meikkivoide koska itsestäni tuntuu, että puuteri ei välttämättä ole paras tuote tämän päälle.

Olen käyttänyt tätä primeriä siten, että vähennän meikkipohjasta kosteusvoiteen määrää ja korvaan sen osuuden tällä primerillä. Itselläni tätä primer toimii kosteusvoiteen jälkeen laitettuna ennen meikkivoiteiden ja puutereiden levittämistä. Tätä primeriä ei tarvitse käyttää paljoa, oma ihoni punoittaa haaleasti joten pieni määrä on riittänyt.

20210427 111246
Zuii Mint Primer on vaalean vihreän sävyinen. Tämä sopii erinomaisesti punahkolle iholle.

Olen havainnut, että jos laitan tätä primeriä liikaa iholleni, niin iho saattaa näyttää normaalia kalpeammalta joten pieni määrä riittää ja tämän päälle on hyvä laittaa joku muukin meikkituote, riippuu toki aina henkilöstä mutta itse en voi jättää ihoani pelkästään tämän primerin varaan. Itse olen laittanut pohjustuspuuteria tämän päälle mutta aion kokeilla muitakin tuotteita tämän primerin päälle laitettavaksi, -esimerkiksi kevyttä meikkivoidetta.

Löydät Zuii Mint Primerin Ruohonjuuresta, täältä.

Mainos


20210506 191707 3

Lue lisää: täältä.


Löydät monipuoliset & laadukkaat iki-ihanat luonnonkosmetiikan aarteet ja monta elämää mullistavaa luonnontuotetta terveytesi hyväksi Ruohonjuuresta, täältä.

Löydät Ruohonjuuren myös Instagramista, suosittelen lämpimästi tutustumaan Ruohonjuuren Instagram tiliin. Ruohonjuuri jakaa hyödyllisiä vinkkejä ja saat aina tietää uutuustuotteista ensimmäisten joukossa kun vierailet Ruohonjuuren Instagram tilillä.

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.