2021 05 27 20 18 25 592

Julkaistu 30.05.2021

Luonnonkosmetiikan puhdistusöljyt: Mitä sinä toivot puhdistusöljyltä? -Katso minun 4 toivettani!

*Tuotteet saatu testattavaksi Ruohonjuuresta. Sisältää lähdeluettelon, lisätietoa artikkelin lopussa.

puhdistusöljy luonnonkosmetiikka ruohonjuuri
Laadukkaat luonnonkosmetiikan puhdistusöljyt.

Sain Ruohonjuuresta testattavakseni kaksi luonnonkosmetiikan puhdistusöljytuotetta. Nyt kun kesä on tulossa hyvällä tahdilla ja aurinkosuojalla varustettuja kosteusvoiteita kuluu tavanomaista enemmän, niin ihon hyvinvoinnin tueksi on hyvä olla hoitavia puhdistustuotteita. Päivän päätteeksi aurinkosuojavoiteet on mukava pestä pois tehokkailla, mutta hellävaraisilla ihonpuhdistustuotteilla.

Omaan makuuni ihonpuhdistustuotteiden on hyvä olla vaahtomaisessa, geelimäisessä tai öljymäisessä muodossa. Pidän siitä, että jos puhdistan meikit kasvoiltani, niin saisin puhdistettua kasvot sillä käyttämälläni ihonhoitotuotteella yksistään, -ilman tarvetta käyttää vanulappua (tai kestovanulappua).

Bybi Beauty ja Urang luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet, -kuten myös kaikki muutkin Ruohonjuuren valikoimasta löytyvät tuotteet, ovat kaikki eläimillä testaamattomia, -aina.

Sain hiljattain erään ihonpuhdistusveden testiin ja siinä oli se huono puoli ettei kyseistä tuotetta voinut käyttää jos ei käyttänyt puhdistuslappua siinä samalla. Mitä vähemmän joutuu käyttämään erilaisia työkaluja meikinpuhdistuksessa, niin sen parempi. Parasta on se, että jos on pitkä päivä takana ja haluaa pestä illalla meikit pois, niin ne saa pois yhdellä pesulla ja huuhtelulla. Arvostan yksinkertaisuutta, -yhtään tinkimättä tuotteen toimivuudesta.

Luonnonkosmetiikan puhdistusöljyt
Bybi Beautyn & korealaisen luonnonkosmetiikkasarja Urangin laadukkaat, innostavat & luonnolliset puhdistusöljyt.

Toivon näitä asioita puhdistusöljyltä

  • hellävaraisuus: joka tarkoittaa käytännössä sitä, että jos puhdistan kasvoni hellävaraisella puhdistusöljytuotteella, niin se myös tarkoittaa oikeasti sitä, että tuotteen tulee puhdistaa hellävaraisesti meikkini ja etenkin ripsivärimeikin (mikään ei ole niin inhottavaa meikinpuhdistuksessa kuin se, että ripsivärimeikki ei peseydy pois vaan pikemminkin kuluttaa ripsiä ilman, että ripsiväri peseytyisi pois)
  • käytännöllisyys: haluan, että ihonpuhdistustuotteet ovat käytännöllisissä pakkauksissa, itse en luokittelisi nestemäisiä, puhdistavia kasvovesiä käytännöllisiksi koska niiden käyttämiseen kuluu pesulappuja tai vanulappuja (voihan kestovanulaput pestä aina käsin tai koneessa mutta niitä saa omistaa useita kappaleita jos on ahkera kasvojensa peseskelijä)
  • allergiaystävällisyys & soveltuvuus herkälle iholle: tuotteiden tulee olla mahdollisimman paljon allergiaystävällisiä. Ihoni ei ole mitenkään erityisen paljon herkkä mutta se on taipuvainen punoitukselle, pintakuivuudelle, t- alueen pieniin näppyihin ja ajoittain ihoni saattaa saada jostain kosmetiikkatuotteesta allergisia oireiluja.
  • tuotteen riittoisuus hintaansa nähden, -tinkimättä tuotteen laadukkuudesta: laadukkuus ja tuotteen toimivuus on aina tärkeimmät kriteerit mutta itse suosin aina tuotteita joiden koostumus on sellainen, että tuote on oikeasti riittoisaa. Vaikka tykkäänkin paljon kosmetiikasta, niin en halua huvikseen törsäillä kosmetiikkaa, -vaan ennemminkin satsata laatuun ja koostumukseen, jotta tuote on riittoisaa.

Bybi Beauty Swipe Clean – puhdistusöljy

Rating: 4.5 out of 5.

35,95€ 100ml / Ruohonjuuri *tähtiarvostelun lähde: Ruohonjuuri

Löydät Bybi Beauty Swipe Clean puhdistusöljyn Ruohonjuuresta: täältä.

2021 05 27 20 14 59 843
Bybi Beauty Swipe Clean puhdistusöljy.

Tietoa Bybi Beautysta

  • Bybi Beauty on englantilainen luonnonkosmetiikkasarja
  • kaikki Bybi Beautyn tuotteet ovat vegaanisia, eläimillä testaamattomia sekä hiilineutraaleja
  • tuotteet ovat valmistettu 100- prosenttisesti luonnollisista raaka-aineista

Tietoa Bybi Beautyn Swipe Clean puhdistusöljystä

[1] Tehoaineena Swipe Clean puhdistusöljyssä toimii muun muassa moringan ja mustakuminan tehokas yhdistelmä, joka puhdistaa ihoa antibakteerisestikin vaikuttaen. Swipe Clean puhdistusöljyssä tehoaineena toimivat myös tehokkaita AHA-happoja sisältävät hibiscus ja papaija, jotka liuottavat ylimääräisen talin ja kuolleet ihosolut ja saavat aikaan iholla puhtaan tunteen sekä kirkkaan ja tasapainoisen ihon. Lue lisää: täältä.

Mielestäni kummatkin testaamani luonnonkosmetiikan puhdistusöljyt tuoksuvat makealle hedelmälle/marsipaanille (hyvällä tavalla!). Puhdistusöljyä pois pestäessä puhdistusöljy ikään kuin muuttaa kevyesti muotoaan ”maitomaisemmaksi” ja huuhtoutuu veden mukana pois. Yllätyin puhdistusöljyn pesutehosta ja siitä, että iho EI jää öljypesun jäljiltä öljyiseksi.


Oletin alkuun, että ihoni jäisi öljyisen tuntoiseksi ihon öljypuhdistuksen jälkeen, vaan niin ei käynyt. Kun laitan puhdistusöljyn kuivalle iholle ja hieron sen hellävaraisesti iholle, niin poispestäessä puhdistusöljy huuhtoutuu sutjakasti veden mukana pois. Aion jatkossakin suosia puhdistusöljyjä ihonhoitorutiineissani, koska niillä saa hyvin puhdistettua aurinkosuojavoiteet iholtansa, kuten myös meikitkin.


Kokemukseni

Luonnonkosmetiikkasarja Bybi Beautyn ihonhoitotuotteet ovat itselleni entuudestaan tuttuja kuten myös korealaisen luonnonkosmetiikkasarja Urangin ihontuotteet. Kummatkin luonnonkosmetiikansarjat sopivat omalle iholleni erinomaisesti ja olen tykännyt kummankin kosmetiikkavalmistajan tuotteista paljon. Bybi Beautyn tuotteet ihastuttavat värikkyydellänsä tuotepakkauksien suhteen sekä toki myös laadukkuudellansa.

Pidän erityisen paljon siitä, että Bybi Beautyn tuotteet sopivat useimmille hajusteyliherkille henkilöille, vaikken itse ole kovin hajusteyliherkkä mutta en välitä voimakastuoksuisista kosmetiikkatuotteista. Myös Urang kosmetiikkasarjan tuotteet käyvät useimmille hajusteyliherkille henkilöille.


Bybi Beautyn ja Urang kosmetiikkasarjojen ihonhoitotuotteet sopivat erityisesti herkälle, pintakuivalle, atooppiselle & allergisoitumiseen taipuvaiselle iholle.

Oma ihoni on kärsinyt pintakuivuudesta, -sekä myös allergistyyppisistä reaktioista/ihottumista. Urang kosmetiikkasarjan perustaja Jina Lee on itse kärsinyt atooppisesta ihottumasta, sekä myös hänen ihonsa on ollut herkkä taipumaan allergisoitumiseen. Voin lämpimästi suositella Bybi Beautyn & Urangin ihonhoitotuotteita, koska olen itse saanut kyseisillä tuotteilla pintakuivuuden iholtani pois ja tilalle superkosteutusta & oikeanlaista ihonhoitoa juurikin omalle ihotyypilleni tarkoitettuna.


Kokemukseni Bybi Beautyn Swipe Clean puhdistusöljystä on positiivinen. Mielestäni Bybi Beautyn ja Urangin puhdistusöljyt ovat hyvin samankaltaisia koska ne ensinnäkin tuoksuvat hyvin samoille keskenänsä ja ovat koostumukseltansa myös todella paljon samankaltaisia keskenänsä. Se, mikä pisti merkille Bybi Beautyn puhdistusöljyssä on se, että kyseinen puhdistusöljy tuoksuu hitusen voimakkaammin entä kuin muut testaamani Bybi Beautyn kosmetiikkatuotteet. Tuoksu ei siis milläänlailla ole negatiivisessa valossa häiritsevää, vaan odotin tuoksun olevan lähes olematon.

Puhdistusöljyä käytetään kuivalle iholle, -eli öljyä ei laiteta vesipestyille kosteille kasvoille.

Urang puhdistusöljy Natural Cleansing Oil

Rating: 5 out of 5.

33,95€ 150ml / Ruohonjuuri *tähtiarvostelun lähde: Ruohonjuuri

Löydät Urang puhdistusöljyn Ruohonjuuresta: täältä.

2021 05 27 20 11 31 600
Korealaisen luonnonkosmetiikkasarja Urangin puhdistusöljy.

Tietoa Urangista

Olen aikaisemmin kokeillut korealaisen luonnonkosmetiikkasarja Urangin Pink Everlasting seerumia & ruusu-keramidi-kosteusvoidetta, voit lukea aiemmista kokemuksistani: täältä. Korealaisen luonnonkosmetiikkasarjan perustaja ja vankan ammattitaitoisen tietämyksen omaava Jina Lee on suunnitellut kehittämänsä luonnonkosmetiikkasarjansa erityisesti herkälle iholle. Jina Lee on itse kärsinyt allergisoitumiseen taipuvaisesta, sekä atooppisesta ihottumasta ja hän halusi kehittää nimenomaan omalle ihotyypillensä täydelliset ihonhoitotuotteet jotka sopivat myös koko perheelle.

Lue myös: Urang- sarjan tuotteet ovat korealaisen luonnonkosmetiikan heleitä helmiä & silkkisiä ruusunlehtiä

Tietoa Urang Natural Cleansing Oil puhdistusöljystä

Urang Natural Cleansing Oil sisältää muun muassa saflori-, oliivi-, aprikoosinsiemen-, manteli- ja rypälesiemenöljyjä. Safloriöljyn E-vitamiinipitoisuus on todella korkea, joka puolestaan suojaa ihoa ikääntymisen merkeiltä. Aprikoosinsiemenöljy sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa (GLA:ta), joka on peräisin omega-6-rasvahaposta. GLA auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon. Urang luonnonkosmetiikan puhdistusöljyn sisältämä manteliöljy ravitsee kuivaa ihoa ja tuoksuu herkulliselle yhdessä puhdistusöljyn sisältämän muiden laadukkaiden kasviöljyjen kera.


Puhdistusöljyt poistavat paksummankin voidekerroksen iholta. Käytän itse ahkerasti aurinkosuojalla varustettuja voiteita ja puhdistusöljyillä saan pestyä kasvoni hyvinkin tehokkaasti & samalla ihoani hoitaen. Ripsivärimeikit lähtee myös hyvin helposti puhdistusöljyjen avulla, kunhan jaksaa maltillisesti & hellävaraisesti hieroa ripsiinsä puhdistusöljyä, – toki silmät kiinni ja öljyn levittämisen loppuvaiheessa (eli ensin hieroa öljy kasvoille ja kaulalle, viimeisenä silmät kiinni ja silmämeikkiin puhdistusöljyä ja huuhtelu vieressä olevan lavuaarihanan tai suihkun alla).2021 05 28 00 39 31 136
Kiitos Ruohonjuurelle jälleen hienosta eleestä. Nämä mietelauseet tulevat joka kerta ajatuksia herättävänä & mukavana yllätyksenä tilauksen mukana.

Voit tutustua Urang tuotesarjan valikoimaan Ruohonjuuressa: täällä. Sekä Bybi Beautyn tuotteet löydät myös Ruohonjuuresta: täällä.


Kokeilemani luonnonkosmetiikan puhdistusöljyt Bybi Beautylta & Urangilta tuoksuvat hyvin kesäiselle & jättävät ihoni pehmeäksi. Puhdistusöljyjen ihaniin tuoksuihin jää kyllä koukkuun!


Lukusuositus: Uusi artikkeli blogissa

Minkä luonnonkosmetiikka ripsivärin sinä valitsisit näistä 4:stä? Katso mikä on minun suosikkini!

Lue lisää…


Loppuyhteenveto

Jos valitsisin jomman kumman testaamistani puhdistusöljyistä, niin ottaisin mieluummin Urang kosmetiikkasarjan puhdistusöljyn, koska

  • siinä on pumppuannostelija= käytännöllinen, helppo
  • isompi pakkauskoko verrattuna Bybi Beautyn Swipe Clean puhdistusöljyyn= riittoisa

Tykkään enemmän Urang kosmetiikkasarjan puhdistusöljystä, koska ensinnäkin tuote levitetään kuivalle pesemättömälle iholle, niin pumppuannostelija on todella kätevä siinä kohtaa kun viimeisessä vaiheessa levitän puhdistusöljyä silmämeikkiini.

Kun pidän puhdistusöljypesun aikana silmiäni kiinni silmämeikin puhdistusvaiheessa ja haparoin käsilläni lisää tuotetta, niin pumppuannostelija on helpompikäyttöisempi entä kuin lasinen pullo jota pitää heilutella napakasti, koska se ei jousta siten että pakkauksesta voisi puristaa sopivaa määrää öljyä käsiinsä. Pumppuannostelijalla saa nopeasti puhdistusöljypesun kriittisessä vaiheessa sopivan öljymäärän silmämeikillensä.


Mielipiteeni ja arvioni on se, että testaamieni puhdistusöljyjen hyvä tehokkuus, hellävaraisuus ja laadukkuus ovat samalla tasolla kummassakin puhdistusöljyssä keskenänsä. Mutta voiton vei Urangin puhdistusöljy, ainakin minun tarpeisiini ja mieltymyksiini nähden.

Tykkään siitä, että Urang luonnonkosmetiikkasarjan puhdistusöljyssä on pieni pumppuannostelija ja tuote itsessään on riittoisammassa pakkauskoossa & on lähes samanhintainen entä kuin hieman pienemmässä pakkauskoossa oleva Bybi Beauty Swipe Clean puhdistusöljy.


Piditkö blogin artikkelista?

Tilaa ilmoitukset blogin uusista artikkeleista sähköpostiisi

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

✅ Löydät Jessica Dahlia Blogin Facebookista: täältä.

✅ Seuraa minua Instagramissa

Lähdeluettelo

[1] referoitu Ruohonjuuren sivuilta, linkki lähteeseen: tässä.

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.