Minimal Self Love Tips Instagram Post

Julkaistu 13.09.2021

Lavera Natural Definition mascara rewiew
Laveran meikkejä ei ole testattu eläinkokein.

”Lavera Natural Definition Mascara on vuoden 2021 paras erotteleva ripsiväri” -100%?-kosmetiikkaa

Lavera Natural Definition Mascara- ripsiväri on kyllä parhaiten ripsiä erotteleva ripsiväri luonnonkosmetiikan puolelta. Ei- luonnonkosmetiikan puolelta mahtaa parhaiten ripsiä erotteleva ripsiväri olla Benefitin They´re Real Mascara! Halutessasi voit katsoa täältä kuvat juuri mainitsemastani ei- luonnonkosmetiikan ripsiväristä.

Omat ripseni saattavat mennä hyvin herkästi sotkuisen näköisiksi ripsiväreistä mutta Laveran Natural Definition ripsivärillä ne eivät mene sotkuisen näköisiksi. Itse tykkään jos ripseni ovat hyvin erotellut sekä pitkät. Tuuheatkin saavat olla mutta siltikin se on itselleni tärkeämpi seikka, että ripseni näyttävät huolellisesti eroteltuilta.

Lavera Natural Definition Mascara
Kuvassa ripsissäni on tuo Laveran Natural Definition ripsiväri. Tämä on suosikkini luonnonkosmetiikan ripsiväreistä, ollut jo koko vuoden ajan mitä olen kerennyt luonnonkosmetiikkaa käyttämään.

Saa nähdä tuleeko tästä ripsiväristä vieläkin parempia ripsivärejä markkinoille. Tämä ripsiväri on toistaiseksi parhain ja taso on korkealla kun vertaillaan tätä muihin ripsiväreihin. Tässä ripsivärissä on ihanan pieni ripsiväriharja jolla saa todella tarkasti erotellut ripset aikaiseksi. Voit katsoa täältä kuvan ripsiväriharjasta.

Tämä Laveran ripsiväri on päässyt monissa ripsivärivertailuissa ykkössijalle joita olen blogissani toteuttanut. Voit lukea alla olevien lukusuositusten kautta lisää ripsivärivertailuista.

Lue myös: Minkä luonnonkosmetiikka ripsivärin sinä valitsisit näistä 4:stä? Katso mikä on minun suosikkini!

Lue myös: 2 x ripsivärin yhdistelmällä kestävä ripsivärimeikki, -oletko testannut tätä tapaa?

Itse olen ostanut Laveran ripsivärin milloin mistäkin, mutta muistaakseni Hyvinvoinnin Tavaratalo myy sitä hyvin usein edullisin hinnoin josta olen sitä myöskin itsekin tilannut.

"Lavera Natural Definition Mascara on vuoden 2021 paras erotteleva ripsiväri" -100%?-kosmetiikkaa
”Lavera Natural Definition Mascara on vuoden 2021 paras erotteleva ripsiväri” -100%?-kosmetiikkaa

Mikä on sinun luottoripsivärisi?

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.