IMG 20210301 150602 scaled

Julkaistu 05.03.2021

Paras erotteleva ja pidentävä ripsiväri – katso kuvat: 5/5 ⭐ lopputulos

*Postaus sisältää affiliatelinkkejä, affiliatelinkit merkitty tähdellä (*).

erotteleva ja pidentava ripsivari

Olenkohan minä nyt ”petturi”, kun suosittelen vakioripsiväristäni poiketen muuta ripsivärimerkkiä?

Olen käyttänyt jo muutaman vuoden pelkästään yhtä tiettyä merkkiä, Miaray Fiberwig- mascaraa. Joitakin satunnaisia lyhyitä ajanjaksoja olen kuluvien vuosien aikana käyttänyt muuta merkkiä kuin Miarayta.

Joskus Miarayt pääsivät loppumaan meikkilaukkuni varustuksesta, joten oli tyydyttävä hetken aikaa muiden merkkien ripsareihin, jotka olivat meikkilaukussani olleet jo vuosiakin vailla käyttöä.

Ihmettelet varmaan, että miksi olen niin ”kiintynyt” Miaray Fiberwig- ripsariin. Syy kiintymykselle löytyy syystä, että Miaray Fiberwig ripsiväri lähtee pois lämpimällä vedellä, ilman pelkoa ”pandasilmistä”. Ripsivärin hellävaraisuus on hyvä etu pitkien ripsien kasvatusta ajatellen. Miaray on hellävarainen ripsiväri koska sen pois pesemiseen riittää pelkkä lämmin vesi.

En omista erityisen herkkää ihoa tai silmiä mutta huomaan, että Miaray Fiberwig ripsivärin käyttäminen on vahvistanut ripsiäni, koska en käytä silmämeikinpuhdistusaineita enää.

IMG 20210913 001943 423 4
Minttu-suklaaproteiinijuoma on sopivan makeaa sekä samalla täyttävää sen runsaan proteiinipitoisuudensa ansiosta. Muitakin ihastuttavia makuja on saatavilla, muun muassa Vaniljajäätelö, Cookies & Cream, Karamelli- Toffee Fudge.. Lue lisää..

They´re Real! Mascara – erotteleva ja pidentävä ripsiväri tarkalla lopputuloksella – ennen ja jälkeen kuvina

erotteleva ja pidentävä ripsiväri

*Tämä ripsiväri jota hehkutan – They´re Real! Mascara, on hieman erilainen entä kuin käyttämäni Miaray Fiberwig- kuituripsiväri.

Tämä ripsiväri ei sisällä pieniä ripsikuituja niin kuin Miaray sisältää. Miaray- ripsivärin silmäripsiä pidentävä vaikutus perustuu pieniin ripsikuituihin jotka kiinnittyvät omiin ripsiin, samalla luoden pitkien ripsien vaikutelmaa.

Mutta tässä ripsivärissä on tarkempi harjasosa jossa on mielestäni piikikkäämmät harjakset, entä kuin Miaray- kuituripsivärissä.


*Mielestäni They´re Real! Mascara erottelee ja pidentää silmäripsiä tarkalla lopputuloksella.


They´re Real! Mascaran haittapuolia ovat ne, että

1) ripsiväri ei ole hyvä hikoaville luomille, luomille tulee herkästi ripsiväri jälkiä jos kevätaurinko lämmittää kasvoja ulkoillessa

2) ripsiväri tarvitsee meikinpoistoainetta kun sitä pestään pois

Hyvänä puolena Benefitin They´re Real! Mascarassa ovat ne, että

1) erottelee ripset tarkasti

2) pidentää ripsiä tasaisesti

3) kuivuu nopeasti ripsiin

4) pitää taivutuksen hyvin

5) tarkka ja luonnollinen lopputulos jo pienellä ripsivärimäärällä, paakkuuntumatta

Alla oleva kuva on otettu sen jälkeen kun ripsiin on laitettu Miaray Fiberwig- kuituripsiväriä

IMG 20210220 184950

Alla oleva kuva on otettu Benefit They´re Real! Mascaran laittamisen jälkeen

IMG 20210303 025216

Huomaatko Miaray Fiberwig- kuituripsivärissä ja Benefit They´re Real! Mascarassa eroavaisuuksia?

Benefit They´re Real! Mascara

Benefitin & Miaray Fiberwig ripsivärien eroavaisuudet toisistansa

Itse huomaan hieman eroja kummankin ripsivärin lopputuloksissa. Kumpikin noista ripsiväreistä pidentää ripsiä tehokkaasti samalla erotellen. Koen kuitenkin, että Benefitin ripsiväri erottelee aavistuksen verran tehokkaammin entä kuin Miarayn ripsiväri. Miarayn ripsiväri lähtee hellävaraisemmalla pesulla pois kun vertaa Benefitin ripsiväriin.

*Hintaeroa kyseisien ripsivärien välillä on 8,07€ – Miarayn hinta 25€ ja Benefitin hinta 33,07€. Kyseiset ripsivärit eivät ole edullisimmasta päästä ripsivärimarkkinoilla mutta rahalleen saa kyllä vastinetta. Itse koen ainakin, että olen hyvinkin tyytyväinen lopputuloksiin omalla kohdallani.

Jos silmäluomet hikoavat herkästi, niin suosittelen siinä tapauksessa Miaray ripsiväriä. Jos luomet eivät ole herkkiä hikoamaan, niin jos haluaa erottelevaa lopputulosta, niin Benefit on erottelevampi entä kuin Miarayn ripsiväri.

Miaray ja Benefit ripsivärit pidentävät kummatkin hyvin ripsiä. Miaray pidentää hitusen enemmän ripsiä, johtuen ripsivärin sisältämistä pienistä ripsikuiduista.

Vaikka Benefit ripsivärin pesemiseen tarvitaankin puhdistusaineita, niin aion silti tulevaisuudessa ostaa uudemmankin kerran kyseisen ripsivärin & etsiä luonnonkosmetiikasta hellävaraista silmämeikinpuhdistusainetta. Miaray on silti ykkössuosikkini ripsiväreistä vaikka tulen käyttämään vaihtelun vuoksi Benefitin ripsiväriä.


*Katso myös: Miaray Fiberwig kuituripsiväri on Japanin myydyin ripsiväri

*Katso myös: Benefit They´re Real! Mascara – suunnilteltu harja tuo esiin ripset, joita et tiennyt sinulla olevan!”


Pitkien ripsien kasvattaminen ripsiseerumin tai kasviöljyn avulla

Olen ottanut asiakseni kasvattaa omia silmäripsiä. Siihenkin rutiinin tottuu, että opettelee laittamaan joka ilta ripsiinsä ”hoitoainetta”, aivan kuten hampaiden pesuunkin tottuu. Käytin hiljattain Revitalash Advanced ripsiseerumia ja tulokset olivat hyviä. Nyt olen aloittanut ripsieni kasvattamisen luomu risiiniöljyä apuna käyttäen.

Ripset voivat kasvaa ripsiseerumin tai risiiniöljyn avulla. Väitteeni perustuu omiin kokemuksiini koska olen hyvin tunnollisesti kasvatellut omia ripsiäni. Jos jatkat tämän artikkelin lukemista loppuun, niin näet ennen & jälkeen kuvat risiiniöljyn käyttämisestä jutun lopussa.


Lue myös: 5 x suosikkivinkkiäni miten saada pitkät ripset


Revitalash ripsiseerumi – onko Revitalash ripsiseerumia turvallista käyttää?

Olen tietoinen siitä, että Revitalash ripsiseerumi on ollut vuosia sitten suurena puheenaiheena kauneuspiireissä. Joidenkin lähteiden mukaan Revitalash olisi vaarallisempi entä kuin muut ripsiseerumit sen sisältämän prostaglandiinin vuoksi, joka on tarkoitettu glaukooman eli silmänpainetaudin hoitoon.

Minulle kerrottiin yksityishenkilön toimesta myöskin, että kyseinen Revitalash ripsiseerumi olisi vedetty pois markkinoilta Ruotsista & USA:sta.

Kysyin asiasta suoraan Tukesilta, eli Suomen Turvallisuus- ja kemikaalivirastolta. Kysyin, että onko Tukesille ilmoitettu Revitalash ripsiseerumista aiheutuneita vahinkoja. Samalla kysyin myös, että miksi ripsiseerumia myydään Suomessa jos se on niin vaarallinen, että se on vedetty pois markkinoilta Ruotsista ja USA:sta.

Sain vastauksen suoraan Tukesin ylitarkastajalta (kemikaalituotteet), että ”Tukesin tiedossa ei ole Revitalash Advanced valmisteeseen liittyvät markkinoilta poistamiset” sekä lisäksi annettiin tiedoksi, että ”Tukesille ei ole tullut ilmoituksia liittyen Revitalash Advanced valmisteesta”.

Revitalash on tullut takaisin Ruotsin + USA:n markkinoille joitain vuosia sitten.

Alla olevat tekstit ovat otteita minun & Fenix Beautyn vastuuhenkilön keskusteluista sähköpostitse. Sain luvan oikoa huhuja, jotka ovat pyörineet jo vuosikausia liittyen Revitalashin turvallisuuteen pois vetämiseen markkinoilta.

[Fenix Beauty: Revitalash- tuotteiden maahantuoja]


Pitääkö paikkansa, että RevitaLash on vedetty markkinoilta USA:ssa? 


”Kyllä, tuote vedettiin markkinoilta USA:ssa 2013 markkinointimateriaaleista johtuvan riidan takia. RevitaLashin kilpailija Allergan, joka valmistaa Latisse-lääkeainetta, halusi koko ripsiseerumimarkkinan itselleen ja veti RevitaLashin omistajat oikeuteen virheellisen markkinointimateriaalin takia.

”Allergan hävisi kanteen ja RevitaLash palasi USA:n markinoille 2014. Missään vaiheessa markkinoiltavetoon ei liittynyt itse tuote tai tuoteturvallisuus, vaan ainoastaan markkinointimateriaalissa olleet markkinointiväittämät.”


Pitääkö paikkansa, että RevitaLash on vedetty markkinoilta Ruotsissa? 


”Kyllä, Ruotsalaiset panikoituvat USA:ssa tapahtuneesta markkinoiltavedosta ja kielsivät Ruotsissa kaiken prostaglandiinijohdannaisia sisältäneen kosmetiikan. ”

”Kosmetiikkavalmistajat, RevitaLash etunenässä, veti Ruotsin lääkelaitoksen tästä oikeuteen, sillä perusteita markkinoiltavetoon ei ollut. Ruotsin lääkelaitos hävisi kanteen ja RevitaLash palasi Ruotsin markkinoille (muistaakseni) 2018. Oikeutta käytiin siis monta vuotta tästä asiasta.”


Lisättäköön vielä, että kyseessä ei ole millään tavalla tuotteen ainesosasisältöön liittyvät epäselvyydet, vaan nimenomaan markkinointiin liittyvä riita”.


Tälläkin hetkellä RevitaLash on myynnissä kaikissa muissa, paitsi yhdessä osavaltiossa, Kaliforniassa. Allerganin kanne kun hylättiin, niin silti virheellisistä markkinointiväittämistä alkunsa saanut riita aiheutti sen, että julkkisten Kaliforniassa myyntilupaa ei annettu muille ripsiseerumeille, kuin Allerganin Latisse-lääkkeelle.

”Kaikkia muita RevitaLash -tuotteita, esimerkiksi RevitaBrow -kulmakarvaseerumia ja Volume Enhancing Foam -hiustenhoitovaahtoa, joissa on sama vaikuttava aine kuin itse RevitaLashissä, saa kyllä myydä Kaliforniassa. Tämäkin osoittaa siis sen, että kyseessä ei ole millään tavalla tuotteen ainesosasisältöön liittyvät epäselvyydet, vaan nimenomaan markkinointiin liittyvä riita.

Omat kokemukseni ja ajatukseni Revitalash ripsiseerumista ja sen turvallisuudesta

Olen sitä mieltä, että todella useassa kosmetiikkatuotteessa on aina olemassa se riski, että joku voi saada siitä allergisen reaktion tai ei- toivottuja oireiluja (mm. ihon kutinaa, kuivumista tai punoitusta). On toki olemassa kosmetiikkatuotteita jotka ovat todella vähäriskisiä allergisen reaktion suhteen. Mielestäni Revitalash ei ole yhtään enempää poikkeava tuote turvallisuuden kannalta, entä kuin muutkaan kosmetiikkavalmisteet.

Itse uskallan käyttää Revitalashin ripsiseerumia siinä missä muitakin kosmetiikkavalmisteita. Mutta aion jatkaa ripsieni kasvattamista luomu risiiniöljyn avulla, koska pyrin suosimaan luonnonkosmetiikkaa.

Voiko risiiniöljyllä saada pidemmät ripset?

Uskon, että risiiniöljy auttaa ripsien kasvuun! Itse olen aloittanut 17.02.2021 ripsieni kasvattamisen risiiniöljyä käyttäen. Valitsin käyttööni luomu risiiniöljyn ja nyt 16 vuorokauden jälkeen huomaan pientä eroa ripsissäni. Minusta tuntuu, että ripseni ovat vahvemmat ja hieman pidemmät kuin aikaisemmin, ennen risiiniöljyn käyttämisen aloittamista.

IMG 20210304 163502

*Käyttämäni luomu risiiniöljyn löydät Cocopandalta täältä. En malta odottaa, että olen saanut testini suoritettua loppuun! Julkaisen myöhemmässä vaiheessa kevättä lisää tietoa kuinka testini onnistui loppuvaiheessa. Pukka- risiiniöljy jota käytän, on jotain todella erikoisen tehokasta kasviöljyä luonnosta.

*Hyvinvoinnin tavaratalossa on myös olemassa laadukasta risiiniöljyä, löydät täältä suoraan risiiniöljyt (kaksi eri vaihtoehtoa) jotka ovat luomua.


Edullisin luomu risiiniöljy pakkauskokoonsa nähden, todella nopea toimitus & hyviä etuja – Cocopanda


Itse ostin luomu risiiniöljyni Cocopandalta koska toimituskulut kuuluvat kaupan päällisiksi jos tilaa tuotteita 40€ arvosta.

Cocopandan Pukka- risiiniöljy on pakkauskooltaan 250ml ja maksaa alle 15€. Muualla verkkokaupoissa pitää tilata tuotteita yli 50- 89€ arvosta jotta saa postituskulut samaan hintaan. Useimmat luomurisiiniöljyt ovat koossa 50- 100ml ja maksavat kyseisessä koossa 12- 15€.


*Katso myös: Cocopanda- kauneuden verkkokauppa – luomu risiiniöljy

On kannattavampaa maksaa 250ml koosta vajaa 15€ entä kuin puolet pienemmästä tuotteesta sama hinta kuin siitä tuplasti isommasta.


IMG 20210913 001943 423 3
Minttu-suklaaproteiinijuoma on sopivan makeaa sekä samalla täyttävää sen runsaan proteiinipitoisuudensa ansiosta. Muitakin ihastuttavia makuja on saatavilla, muun muassa Vaniljajäätelö, Cookies & Cream, Karamelli- Toffee Fudge.. Lue lisää..

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.