20210525 190316 1

Julkaistu 19.06.2021

Kosmetiikkatesterit: Älä koskaan osta täysikokoista kosmetiikkatuotetta jos et ole 100- prosenttisesti varma tuotteen soveltuvuudesta itsellesi!

*Postaus sisältää affiliatelinkkejä, affiliatelinkit merkitty tähdellä (*). Lisätietoja artikkelin lopussa.

2021 06 08 17 33 14 376
Lauren Brooke luonnonkosmetiikkatuotteet ovat luomukosmetiikkaa & eläinkokeettomia. Lauren Brooke kosmetiikkasarja on saanut lukuisia erilaisia arvostettuja sertifikaatteja.
kosmetiikkatesteri
Mitä jos sinulla olisikin mahdollisuus kokeilla toivomaasi tuotetta pienessä tuotekoossa ennen varsinaista ostopäätöstäsi täysikokoisesta tuotteesta?

Jokainen (kuten myös minäkin) on varmasti tietoinen siitä, että väärän sävyisen meikkivoiteen tai epäsopivan kosmetiikkatuotteen ostaminen täysikokoisena turhauttaa.

Kerran kokeiltua kosmetiikkatuotetta ei voi valitettavasti palauttaa takaisin liikkeeseen jos toteaa tuotteen olevan epäsopiva omaan käyttöönsä. Jos et saa epäsopivaksi toteamaasi tuotetta myytyä/annettua kaverillesi, niin se jää todennäköisesti kotiisi pölynkerääjäksi..

..mutta mitä jos sinulla olisikin mahdollisuus kokeilla toivomaasi tuotetta pienessä tuotekoossa ennen varsinaista ostopäätöstäsi täysikokoisesta tuotteesta?

Monet jotka pitävät kosmetiikasta eivät halua kuluttaa turhaa rahaa tuotteisiin jotka jäävät käyttämättä siitä syystä, että tuote ei ole soveltuva omalle ihotyypille tai ihonsävylle.

Mutta asiassa voi toimia toisin.

Itse asiassa sinun ei tarvitse enää riskeerata aikaasi & rahaasi kosmetiikkavalinnoissasi.

Kun puhutaan erilaisista ihotyypeistä kuten herkästä ihosta, kuivasta ihosta, kuivarasvaisesta ihosta, normaalista ihosta, pintakuivasta ihosta, rasvoittuvasta ihosta, seka ihosta, aknesta, atooppisesta ihosta, couperosasta, maksaläiskistä, perioraalidermiitistä, psoriasiksesta, rosaceasta, ikääntyvästä ihosta +45v, ikääntyneestä ihosta +65v, nuoresta ihosta n.10- 13v & teini- ikäisen ihosta n. 13-18v…

..sinun on tärkeää välttää epäsopivien ihonhoitotuotteiden hankkimisiaIhan siitä syystä, että jotta ihonhoitotuotteiden hyödyt pääsisivät maksimaaliseen tuloksellisuuteen, niin omalle ihotyypillensä on hyvä valita oikeanlaiset ihonhoitotuotteet

Lisäksi ihonsävyjä on monen eri sävyisiä tummuus- ja lämpöisyysasteikolla joten se tuote mikä kaverille sopii, ei välttämättä sovi sinulle vaikka teillä olisikin samansävyiset ihot koska jokaisen ihmisen ihotyyppi ja ihon ”käyttäytyminen” ihonhoitotuotteiden kanssa voivat poiketa keskenänsä

Joten sen sijaan, että hankkisit arpapelillä täysikokoisen tuotteen mitä jos kokeilisit tuotetta näytekoossa?

Koska sinun on mahdollista kokeilla haluamaasi tuotetta näytekoossa niinkin edullisella hinnalla kuin 2 eurolla jos vain haluat kokeilla tuotteen soveltuvuutta ennen varsinaista ostopäätöstäsi täysikokoisesta tuotteesta.

Mutta sinun on lopetettava niiden kosmetiikkatuotteiden ostaminen jotka olet todennut epäsopiviksi omaan käyttöösi.

Twistbe näyttää sinulle miten sinun on mahdollista löytää juurikin sinulle itsellesi oman ihotyyppisi mukaiset tuotteet.

Tätä kaikkea saat kun tutustut tähän mahdollisuuteen

✅ säästät rahaa siinä, että voit tilata useita erilaisia tuotteita näytekoossa & valita niistä sitten mahdollisesti itsellesi sopivimmat tuotteet jotka saatat myöhemmässä vaiheessa hankkia täysikokoisina

✅ saat täsmälleen omalle ihotyypillesi suunnatut tuotteet

✅ kotiisi ei jää enää käyttämättömiä ihonhoitotuotteita lojumaan

Voit toki ostaa useita tuotteita kokeiluun täysikokoisinakin mutta miksi et kokeilisi samoja tuotteita näytekoossa yli 90% edullisemmin ja varmistut siinä, että kotisi täyttyisi vähemmän niistä tuotteista jotka eivät sopineetkaan sinulle?

Joten, miksi et antaisi sen sijaan mahdollisuutta pienien tuotepakkauksien kokeilemiselle ihosi hyväksi?

Kiinnostuitko?

Klikkaa: *tästä


Lauren Brooke Lip Glaze huulikiillot (näytekoko 1,80€/kpl, täysikokoisena 12,90€/kpl)


20210525 190316
Lauren Brooke Lip Glaze huulikiillot näytekoossa sävyissä Peach Sunset ja Dragonfruit. Kuvassa näkyy myös Lauren Brooke huulikiillot täysikokoisena sävyissä (Lip Glaze) Winterberry ja (Lip Gloss) Strawberries & Creme.

*Löydät Lauren Brooke Lip Glaze huulikiillot näytekoossa: täältä.

20210526 104155
Lauren Brooke Lip Glaze huulikiillot näytekoossa sävyissä Peach Sunset ja Dragonfruit.
20210526 104141
Lauren Brooke Lip Glaze huulikiillot näytekoossa sävyissä Peach Sunset ja Dragonfruit.

Tilaamani huulikiillot näytekoossa hintaan 1,80€/kpl ovat todella riittoisia, joten huulikiiltoja saa testailla todella moneen kertaan

2021 06 08 16 35 34 231
Lauren Brooke kosmetiikkasarjan huulikiillot ovat korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa ja pakkauksien ulkonäköönkin on panostettu huolella. Tuotteet ovat valmistettu ilman eläinkokeita.

Yllä olevaa kuvaa katsomalla voikin huomata, että Lauren Brooke huulikiiltoa on helppo lisätä huuliinsa huulikiiltopakkauksen viistopäisellä osiolla. Kuvassa näkyvä valkoinen osio on sen verran pehmoinen, että sillä saa laitettua huulillensa hellävaraisesti huulikiiltoa haluamansa määrän. Huomaathan, että huulillani oli ennen huulikiillon lisäämistä laitettuna vähäinen määrä poski- ja huulipunatuotetta Zuii- merkiltä.

Lauren Brooke huulikiillot eivät kuivata huulia, -vaan kosteuttavat. Sävyt ovat omalle vaalealle iholleni juurikin sopivan sävyisiä, -ei liian tummia.

Löydät Lauren Brooke huulikiillot

  • *näytekoossa: täältä
  • *täysikokoisena & sarjan muita tuotteita näyte- ja täysikokoisina: täältä
20210608 162234
Lauren Brooke huulikiillot vasemmalta oikealle: Dragonfruit, Peach Sunset, Strawberries & Creme sekä Winterberry.

En ole koskaan ollut innokas huulikiiltojen käyttäjä enkä ole kyllä vieläkään. Onneksi tilasin osan näistä huulikiilloista näytekoossa, koska en paljoa käytä huulikiiltoja. Laatu näissä huulikiilloissa on todella hyvä. Mietin sillon tilatessani näitä huulikiiltoja, että innostuisin käyttämään huulikiiltoja enemmänkin mutta pakko sanoa, että olen enemmän mattasemman lopputuloksen ystävä. Ehkäpä kiiltävienkin huulien aikakausi koittaa minullakin. Nämähän kauniit huulikiillot säilyvät pakkauksissaan siistinä pitkän aikaa.

Onko sinulla mielessäni tuote jota haluaisit kokeilla ennen varsinaista päätöstäsi täysikokoisen tuotteen hankkimisesta? Tutustu laajaan kosmetiikkavalikoimaan: *täältä.

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Lue myös: Tällä 10 sekunnin ripsivinkillä saan ripsiini kestävän taivutuksen, oletko sinäkin kokeillut tätä vinkkiä?

Lue myös: Mikä ripsiväri näistä 6:sta ripsiväristä on sinun suosikkisi?

*Mikäli päätät hankkia suosittelemani tuotteen/tuotteet tämän artikkelin affiliatelinkkien kautta, saan pienehkön rahallisen komission jolla voin ylläpitää blogiani, kiitos avustasi. Jos hankit kauttani suosittelemani tuotteen/tuotteet, niin se ei aiheuta sinulle ylimääräisiä kuluja. Teethän ostopäätöksesi rauhassa ja harkitsevaisesti. On hyvä tietää myös, että tuotteet jotka toimivat toisilla, ei valitettavasti välttämättä toimi jollain muulla henkilöllä.

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.