20210729 182338 0000

Julkaistu 03.08.2021

Tehokosteuttajat ihollesi: Uudet & innostavat kokemukset,- 3 x ihon terveyttä rikastuttavaa tehokosteuttajaa

*Tuotteet saatu testattavaksi Ruohonjuuresta.

Uudet & innostavat kokemukset: 3 x ihon terveyttä rikastuttavaa tehokosteuttajaa
Tehokosteuttajat ihollesi: Uudet & innostavat kokemukset,- 3 x ihon terveyttä rikastuttavaa tehokosteuttajaa

Sain alkukesästä testattavakseni ihonhoitotuotteita Ruohonjuuresta ja nyt on tuotepalautteen antamisen aika. Sain testattavakseni Whamisan ravitsevan kasvovoiteen, Whamisan seerumimaisen kasvoveden sekä Neal´s Yard Remediesin villiruusu- monitoimivoiteen yhdessä musliiniliinan kanssa.

Paljastan jo näin alussa, että seerumimainen kasvovesi ylitti odotukseni & voisin tehdä onnenhyppyjä innostuneisuuteni puolesta tuotteen tehokkuuden & laadukkuuden nähden. Toki en ylistä liikaa tätä ettei testaamani muut laadukkaat ihonhoitotuotteet jäisi varjojensa pimentoihin. Totuus on vain se, että kasvovesi on tämän kesän parhain aarrelöytö kaikista ihonhoitotuotehankinnoistani aurinkosuojavoiteiden lisäksi, jota tulen kyllä uudemmankin kerran hankkimaan & on uusi suosikkini ”vakio ihonhoitotuotelistallani”.

Lukusuositus


Tiesitkö, että Ruohonjuurelle on äärimmäisen tärkeää tehdä reilua kauppaa, jota tehdään ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Siksipä ekologiset ja eettiset arvot nousevatkin vahvasti esiin Ruohonjuuren valikoimassa eli tuotevalinnoissa: myyntiin päästäkseen tuotteen on oltava laadukas ja eettisesti kestävä

Lue lisää: Vastuullista verkkokauppaa aina pakkauksista kuljetuksiin saakka – tilaa siis itsesi iloiseksi!


Whamisa Deep Rich Toner seerumimainen kasvovesi on ihoa rikastuttava tehokosteuttaja

Rating: 4.5 out of 5.

Löydät suuren suosion saavuttaneen Whamisan seerumimaisen kasvoveden vastuullisen valikoiman tarjoavasta Ruohonjuuren verkkokaupasta: täältä.

Whamisa Deep Rich Toner seerumimainen kasvovesi on ihoa rikastuttava tehokosteuttaja
Whamisa Deep Rich Toner seerumimainen kasvovesi.

Whamisan kasvovesi sisältää muun muassa arganöljyä, voikukkauutetta ja ihoa tehokkaasti kirkastavaa fermentoitua galactomyces-hiivauutetta. Veden korvaavat superkosteuttavat aloen ja krysanteemin uutteet.


Kokemukseni

Tätä Whamisan Deep Rich kasvovettä on kehuttu todella paljon ja siksi halusinkin kokeilla tätä, että onko tämä niin hyvä kuin mitä sitä ylistetään. Osa tämän tuotteen käyttäjistä on pitänyt arvionsa neutraalina tai myös hiukan pettyneempääkin suuntaan, -eihän jokainen voi tykätä samoista asioista eikä jokaisella toimi samat tuotteet miten ne toisilla sitten toimivatkin oikeinkin hyvin. Mutta nyt tarkennutaan minun mielipiteeseeni.

Whamisan kasvovesi on todellakin seerumimainen. Kasvovesi on niin nesteikästä, että kuvailisin sitä näin: ”Jos valtameren voisi tiivistää yhteen vesipisaraan, niin Whamisan Deep Rich kasvovesi olisi parhaiten kuvailtuna noin.” Toki Whamisan kasvovesi ei sisällä vettä, vaan vesi on korvattu Aloe Veralla. Mutta kasvovesi on niin täyteläistä, että muuan kasvovesipisara riittää aina kerrallaan levitettäväksi iholle. Halutessaan tätä kasvovettä on helppo kerrostaa iholle, ensin laittaa hiukan kasvovettä ihollensa ja imeyttää sen sormillansa kasvoillensa ja lisäilee aina sitä lisää niin kauan, että kokee määrän jo riittäväksi. Tämän tuotteen käyttöön jää koukkuun! Tuoksu on hentoinen ja raikkaan ruusuinen.

Pakkauspullosta on todella helppo annostella kasvovettä ihollensa, sitä on vaikea saada liikaa kerrallaan sieltä. Pakkauskoko on suuri 155ml kokoinen, eli on riittoisaa.

Ruohonjuuren asiakkaat ovat antaneet arvosanaksi Whamisan Deep Rich kasvovedelle reilu 4 tähteä viidestä tähdestä.

Whamisa Skincare —sarjan tuotteet ovat kuuluisaa korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Sarjan tuotteille on myönnetty saksalainen BDIH-luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Whamisan tuotteet ovat kokonaan vedettömiä. Raaka-aineiden tehoa ja mikroravinteiden imeytymistä on tehostettu erityisellä fermentointimenetelmällä.

Lainaus: ruohonjuuri.fi

Ruohonjuuren kanssa on ilo asioida koska asiakaspalvelu on aina ihmiseltä ihmiselle. On aina merkityksellinen olo kun asioi Ruohonjuuren liikkeessä. Ruohonjuuren arvot ovat kunnioitettavia & toimintatavat sekä arvot ovat hyvin näkyvillä. Ruohonjuuren ansioista olen itsekin hurahtanut luonnonkosmetiikkaan täydellä sydämellä sen lisäksi, että Ruohonjuuren kaikki tuotteet ovat vastuullisesti tuotettuja niin kuten myöskin aina eläinkokeettomiakin.


Whamisa ravitseva kasvovoide on ihon superkosteuttaja joka ei jätä ihoa kireän tuntuiseksi

Rating: 4.5 out of 5.

Löydät iki- ihanan & täyteläisen kasvovoiteen Ruohonjuuren kattavasta valikoimasta: täältä.

Whamisa ravitseva kasvovoide on ihon tehokosteuttaja joka ei jätä ihoa kireäksi
Whamisa ravitseva kasvovoide.

Whamisan ravitseva kasvovoide sisältää muun muassa mangon, kaakaon, avokadon ja sheapuun voita. Tässäkin ihonhoitotuotteessa kuten myös sarjan Deep Rich kasvovedessäkin vesi on korvattu aloe-uuttella, joka kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti.


Kokemukseni

Whamisan ravitseva kasvovoide on todella tuhtia voidetta joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Olen yleensä käyttänyt suuria voidemääriä ihollani siitäkin huolimatta, että voiteet ovat olleet tuhteja. Tätä voidetta käyttäessäni olen todennut, että hyvin pieni määrä totutusta määrästä riittää iholle. Tämän voiteen kanssa ei ole tarpeen ”yliannostella”. Nyt loppukesästä olen käyttänyt iltaisin tätä voidetta. Alkukesästä käytin myös aamuisinkin mutta totesin, että aurinkosuojavoide riittää tämän hetkiseen tarpeeseeni täyttämään ihon kosteutuksen tarpeet päiväksi.

Whamisan ravitseva kasvovoide tuoksuu miellyttävälle. Mielestäni voiteen tuoksussa on havaittavissa maanläheistä tuoksuakin, ainakin omaan nenääni. Voide vaikuttaa hyvin ravintorikkaalta voiteelta tuoksunsa ja täyteläisen koostumuksensa ansiosta.

Voidepakkauksen mukana tuli pikkuruinen voidelevitin. Pienellä voidelevittimellä on helppoa ja hygieenistä annostella voidetta suoraan purkista ihollensa. Toki puhtainkin sormin sitä saa sieltä yhtä helposti.

Neal’s Yard Remedies villiruusu- monitoimivoide saa ihosi elinvoimaiseksi luomuruusujen avulla

Rating: 5 out of 5.

Löydät runsasruusuisen tuoksuisen laadukkaan & tehokkaan monikäyttöisen villiruusu- monitoimivoiteen Ruohonjuuren mielenkiintoisesta valikoimasta: täältä.

Neal's Yard Remedies villiruusu- monitoimivoide saa ihosi elinvoimaiseksi luomuruusujen avulla
Neal’s Yard Remedies villiruusu- monitoimivoide.

Neal’s Yard Remedies (NYR) on yksi Englannin vanhimmista luonnonkosmetiikkayrityksistä jolla onkin Soil Association- sertifikaatti, joka valvoo tarkasti luomuaineiden osuuksia; tuotteiden aineksista vähintään 95 % on luomuviljeltyjä. Kaikki tuotteensa valmistetaan Englannissa omassa ekologisessa tehtaassa ja suurin osa käytetyistä kasveista viljellään luomulaatuisesti itse.

Lainaus: ruohonjuuri.fi

Neal’s Yard Remedies villiruusu- monitoimivoide sisältää korkean antioksidanttipitoisuuden omaavaa luomulaatuista villiruusunsiemenöljyä, joka auttaa korjaamaan, kiinteyttämään ja pehmittämään ihoa. Voide sisältää lisäksi ihoa tehokkaasti vahvistavaa ja luonnollisen ihon hehkun tuovaa pelargoniaa, purasruohoa, hamppua ja rosmariinia.


Kokemukseni

Neal’s Yard Remedies villiruusu- monitoimivoiteen koostumus muistuttaa hieman tiikeribalsamia jos joku tietää kyseisen tuotteen. Mielestäni villiruusu- monitoimivoide tuoksuu tuoreille hääkimppuruusuille. Mielestäni voiteen tuoksu on niin luoksensa houkutteleva, että voin mielessäni kuvitella kuinka paljon ruusu-uutetta tämän voiteen tekemiseen on käytetty: paljon.

Ruohonjuuren asiakkaat ovat antaneet arvosanaksi 5/5. Whamisankin tuotteet ovat mielestäni korkealaatuisia yhdessä tämän Neal´s Yard Remedies villiruusu- monitoimivoiteen kanssa.

Tuotteen mukana tuli musliiniliina jonka avulla voi käyttää kyseistä voidetta ihon puhdistustuotteena joka samalla kuorii ihoa hellästi.

Kokemukseni villiruusu- monitoimivoiteesta yhdessä musliiniliinan kanssa ihonpuhdistuksessa

Iholla: aurinkosuojavoide, kevyt puuterointi, aurinkopuuteri, voidemainen kulmaväri ja ripsiväri.

Ihon puhdistus tuotteen käyttöohjevinkin mukaan: kostutin ihon lämpimällä vedellä ja lisäsin pienet nokareet voidetta iholleni. Hieroin voidetta iholleni kevyin pyörivin liikkein, jotta saan meikit liukenemaan iholta. Kastelin musliiniliinan kuumalla vedellä ja poistin voiteen kevyin pyörivin liikkein.


Vaikka monitoimivoide on ehkäpä tarkemmin neuvottuna tarkoitettu pelkkään ihonpuhdistukseen yhdessä musliiniliinan kanssa, niin halusin kokeilla sitä meikinpuhdituksessani. Meikit lähtivät iholtani suhteellisen hyvin pois. Musliiniliinasta oli paljon apua meikinpuhdistuksessa koska sillä sai tehokasta liikehdintää ihon pinnalle jotta meikit lähtivät liukenemaan pois iholta. Jouduin kuitenkin loppuvaiheessa käyttämään meikinpuhdistusainetta lopuille meikkijämille mutta eihän tämän monitoimivoiteen tarkoituskaan ole olla meikinpuhdistusaineena.


Monitoimivoide on todella oivallinen voide laitettavaksi yötä vasten ihollensa ja myös päivisinkin hentona kerroksena laitettavaksi iholle.

Whamisan ravitseva kosteusvoide sekä Neal´s Yeard Remedies villiruusu- monitoimivoiteet kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä ovat hellävaraisia luonnollisia, eläinkokeettomia & laadukkaita ihonhoitotuotteita. Whamisan Deep Rich kasvovesi on myös kehujensa arvoinen kuten sitä on ylistettykin hyvän laatunsa & tehokkuutensa vuoksi.

Suorat linkit artikkelissa esiintyviin tuotteisiin: Whamisa kasvovesi, Whamisa ravitseva kasvovoide & Neal´s Yeard Remedies villiruusu- monitoimivoide.

Lue myös: Miten laihtua 10 kiloa kuukaudessa? Lue minun terveelliset kokemukseni

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.