2021 05 13 18 48 21 072

Julkaistu 19.05.2021 | 

Luonnonkosmetiikka: Ihastu sinäkin, -4x laadukasta tuotetta Mádaralta joita kannattaa kokeilla

*Tuotteet saatu testattavaksi Ruohonjuuresta.

2021 05 13 18 48 21 072 1
Mádaran laadukkaita luonnonkosmetiikan tuotteita.

Ruohonjuuri ilahduttaa mietelauseilla lähettämiensä tilausten yhteydessä, aina yhtä ilahduttavaa!

Löydät laadukkaat Mádaran luonnonkosmetiikan tuotteet Ruohonjuuresta: täältä.

20210512 191152
Mádaran C-vitamiinivoide on oivallinen kosteusvoide kesäpäiviin.

Kuvassa vasemmalta oikealle lueteltuna: Madara C-vitamiinivoide, Madara City CC voide (SPF15), Madara Pomade kulmavärit sävyissä nro 10 & 20 sekä kuvassa kosmetiikkatuotteiden edustalta löytyy Madara Precision Brush monitoimisivellin (itse kutsun kyseistä sivellintä kulmavärisiveltimeksi, koska se on pääkäyttötarkoitukseni tuolle siveltimelle).

Löydät Mádaran monitoimisiveltimen: täältä.

laadukasta tuotetta Mádaralta
Mádaran Pomade voidemaiset kulmavärit.

Kuvassa vasemman puoleinen Pomade on sävy numero 10 Smoky Blonde ja oikean puoleinen Pomade on sävy numero 20 Frosty Taupe. Todella ihanat koostumukset ja näillä kulmavärituotteilla saa kyllä luonnollisen lopputuloksen kulmakarvoillensa.

Lukusuositus


Lue myös: Mikä ripsiväri näistä 6:sta ripsiväristä on sinun suosikkisi?


Kesä on tullut jälleen ja saamme nauttia auringonpaisteesta & lämpimistä päivistä. Itse henkilökohtaisesti tykkään kesällä meikata todella kevyesti: kulmakarvat ojennukseen ja ripsiin ripsiväriä. Jos oleskelen aurinkoisella säällä ulkona, niin en todellakaan halua iholleni paksua meikkipohjaa koska se tuntuisi tukalalta & tunkkaiselta.

Aurinkosuoja on äärimmäisen tärkeää mikäli aikomuksena on viettää aikaa ulkona aurinkoisella säällä. Aurinkosuojan voi saada ihan aurinkosuojalla varustetusta voiteesta tai sitten meikkituotteesta esimerkiksi meikkivoiteesta.

Sain Ruohonjuuresta testattavakseni luonnonkosmetiikkasarja Madaran kosmetiikkatuotteita. Koska tykkään kevyestä ja hehkuvasta meikkipohjasta, niin testattavaksi valitsimme Madaran C-vitamiinivoiteen, Madara City CC SPF15 monitoimivoiteen joka toimii kevyenä meikkivoiteena suojaten & kosteuttaen ihoa tehokkaasti, sekä kulmakarvoille sain testattavaksi Madaran Pomade kulmavärit kahdessa eri sävyssä & kulmakarvasiveltimen.

Valitsimme testattavakseni kaksi eri sävyä kulmaväreille koska toinen kulmakarvani on luonnostaan lähes valkoinen kun toinen on puolestaan luonnostaan tumma. Kulmakarvojeni keskinäinen sävyero johtuu pigmenttihäiriöstä.

Kosteuttavaa suojausta iholle kesäpäiviin: Kevyesti peittävä aurinkosuojakertoimella varustettu Madara City CC monitoimivoide antaa iholle päivettynyttä sävyä ilman, että ihosi näyttäisi tunkkaiselta

Madaran City CC voide on varma valinta kuumille kesäpäiville. Testasin voidetta sävyssä Medium joka antaa iholle kivan päivettyneen sävyn. Kävin +22 lämpöisellä säällä hölkkäämässä ja olin laittanut City CC voidetta iholleni ennen hölkkäystä. Voide pysyi hyvin iholla ja suojasi ihoani auringonpaisteelta sen vajaa 30 minuutin ajan kun hölkkäsin. Kuumahan se oli hölkätä mutta hento kerros aurinkosuojalla varustettua sävytettyä monitoimivoidetta ei lähtenyt iholta pois vaan hyvin luonnollisen näköisenä vielä liikunnan jälkeenkin.

Pidän paljon siitä, että voiteessa on aurinkosuojakerroin ja sekin on erittäin hyvä asia, että voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti sen sisältämän hyaluronihapon avulla. Madaran City CC voide sisältää antioksidantista tammenkuoriuutetta joka on hyödyllinen jos kaipailee ihollensa tehokasta suojaa ilmansaasteiden vaikutuksia vastaan.

Löydät Mádara City CC monitoimivoiteen Ruohonjuuresta: täältä.

Alla olevassa kuvassa ihollani on pelkästään C-vitamiinivoide, City CC voide sekä hento sipaisu Benecosin poskipunaa. Kulmakarvat laitettu ojennukseen Laveran kulmakarvageelillä ja Madaran Pomade kulmavärituotteilla. Ripsissä on toki ripsiväriä. Löydät lisätietoja kulmakarvameikistä kun jatkat tämän artikkelin lukemista.

2021 05 13 16 24 11 940
Mádaran tuotteita on ilo käyttää jatkossakin koska ne ovat laadukkaita, eivät allergisoi ihoani & saan hyvin luonnollisen meikin iholleni kyseisen sarjan tuotteilla.

Aurinkosuoja on todella tärkeää aurinkoisella säällä jos oleskelee ulkona. Käytätkö sinä aurinkosuojalla varustettuja ihonhoitotuotteita? Lue myös: Aurinkosuojan merkityksellisyys- Tiesitkö, että 11 600 suomalaista sairastuu vuosittain ihosyöpään?

Nyt hehkutaan! Mádaran C-vitamiinivoide on ihanan raikas, virkistävä, kosteuttava ja iholle luonnollista hehkua tuova tehovoide

Tämä C-vitamiinivoide on todella hyvä kosteusvoide kesäksi, toki muulloinkin mutta erityisesti se on omassa käytössäni nyt ajankohtainen. Kesällä jos on kuuma sää ulkona, niin iholle ei ole kivaa käyttää kovin tuhteja voiteita. Tämä C-vitamiinivoide on koostumukseltansa samanlaista mitä esimerkiksi Madaran Derma Collagen voide ja Madaran SOS voide ovat, eli hyvin kiinteää koostumukseltansa mutta kevyttä.

Lue myös: Mádara Cosmetics- laadukasta ihonhoitoa ilman ylihinnoittelua

Madaran C-vitamiinivoide imeytyy nopeasti iholle, ei tahmaa ihoa, sopii kevyen koostumuksensa ansiosta meikkipohjaan sekä soveltuu useimmille hajusteherkille henkilöille

Mielestäni Mádaran C- vitamiinivoide ei ole voimakastuoksuinen, vaan omaan nenääni voiteen tuoksu muistuttaa hennosti sitrushedelmää tai jopa hieman appelsiinia. Madaran kosmetiikkatuotteiden hennot tuoksut ovat luonnollisia, ei synteettisiä.

”C-vitamiini on voimakas antioksidantti, jota käytetään dermatologisesti ihonsävyn kirkastamiseen sekä hyperpigmentaation että kollageenin vähenemisen ehkäisemiseen.

Aktiivista ja stabilisoitua C-vitamiinia (Asorbic Acid Glucoside) sisältävä heleyttävä kosteusvoide elvyttää välittömästi ihonsävyn, sekä pehmittää että silottaa ihon tekstuuria saaden sen näyttämään sileältä, raikkaalta ja nuorekkaan hehkeältä.” lainaus: ruohonjuuri.fi, -lue lisää: täältä.


Vinkki

Madara City CC voide on tarjouksessa ajalla 01.05.2021- 31.05.2021 Ruohonjuuressa. Kyseinen voide maksaa vajaa 32€ Ruohonjuuressa, nyt sen saa tämän toukokuun ajan 26,95€ hintaan. Oikeastaan Ruohonjuuri tarjoaa koko toukokuun ajan kaikki Mádaran meikit -15% alennuksella. Löydät tarjoukset: täältä (linkki on todennäköisesti voimassa vain kampanjatarjouksen ajan, eli kuluvan toukokuun ajan).


2021 05 13 18 12 15 954
Iholle laitettu Mádaran C-vitamiinivoidetta sekä City CC voidetta. Hieman on myös poskipunaa sekä kulmakarvat taiteiltu pomade kulmaväreillä. Iho jää kivan luonnollisen näköiseksi kun käyttää kohtuudella kosmetiikkaa.

Ruohonjuuressa on reilu tarjousluonteinen hyvää tekevä ele josta kaikki saavat hyvää mieltä


Ruohonjuuren asiakkaille tarjotaan ilmainen toimitus Postnordin toimesta yli 20 euron arvoisille tilauksille. Lisäksi Ruohonjuuren asiakkaiden tekemistä tilauksista Ruohonjuuri lahjoittaa jokaisesta PostNordin toimittamasta tilauksesta euron maatila- ja tuotantoeläinten turvakoti Tuulispäälle. 

Jos haluaa tehdä päivitystä kesävarusteluihin aurinkosuojien, superfoodien tai minkä tahansa tarpeellisien hankintojen kanssa, niin keskittämällä hankinnat Ruohonjuureen saat ilmaisen toimituksen ja teet hyvää yhdessä Ruohonjuuren kanssa. Lue lisää aiheesta ehtoineen: täältä.

Madaran voidemaisilla kulmaväreillä saa taiottua täysin omiin tarpeisiinsa sopivanlaisen kulmakarvameikin

Mádara luonnonkosmetiikan tuotesarja on sertifioitu kansainvälisten ECOCERT -standardien mukaisesti & se on 100- prosenttisen luonnollinen ja ekologinen tuotesarja.

2021 05 15 13 14 21 931 1

Ylin kuva: Kulmakarvat luonnollisessa muodossaan ja sävyssään.

Keskimmäinen kuva: Mádaran Frosty Taupella korjattu kulmakarvojen kolot sekä tehty hieman muotoa kulmakarvoihin, tähän työvaiheeseen käytetty Madaran monitoimisiveltimen viistopäistä sivellinosaa. Lopuksi sipaistu Smoky Blonde sävyä kulmakarvojen päälle ettei vaikutelma kulmakarvoissa ole liian tumma.

Alin kuva: Sama kuin keskimmäinen kuva mutta luomille lisätty luomivärit.

Oma ihoni saattaa saada satunnaisesti allergista reaktiota joistakin kosmetiikkatuotteista mutta Mádaran tuotteita olen uskaltanut käyttää allergisten reaktioidenkin aikana koska Mádaran tuotteet eivät aiheuta itselläni allergisia oireiluja tai pahenna jo alkaneita oireiluja. Mádaran kosmetiikkatuotteet ovat todella hellävaraisia. Mádaran tuotesarja on sellainen luonnonkosmetiikan tuotesarja josta tiedän, että voin luottaa sen laadukkuuteen ja hellävaraisuuteen hyvillä mielin.

Huomaatko, että kun katsot kulmakarvojani, -niin toisen puolen kulmakarvat ovat vaaleammat entä kuin toisen puolen? Sen puolen silmä missä ei ole ”ruskeaa pilkkua”, niin sen puolen kulmakarvoissa on pigmenttihäiriötä.

Löydät Mádaran voidemaisen kulmavärin sävyssä Smoky Blonde Ruohonjuuresta: täältä. Tummemman sävyn eli Frosty Taupen löydät: täältä.

2021 05 15 13 19 30 477 1

Ylin kuva: Kulmakarvat luonnollisessa muodossaan ja sävyssään.

Keskimmäinen kuva: Mádaran Frosty Taupella korjattu kulmakarvojen kolot sekä tehty hieman muotoa kulmakarvoihin, tähän työvaiheeseen käytetty Madaran monitoimisiveltimen viistopäistä sivellinosaa. Lopuksi sipaistu Smoky Blonde sävyä kulmakarvojen päälle ettei vaikutelma kulmakarvoissa ole liian tumma.

Alin kuva: Sama kuin keskimmäinen kuva mutta luomille lisätty luomivärit.

Itse pidän todella paljon luonnollisemmasta meikkityylistä. Olen kokeillut erilaisia luomivärejä sekä huulipunia mutta koen, että itselleni sopivin meikkityyli olisi parempi hieman vaatimattomampana. Luomiväreillä ja huulipunilla saa kivaa ilmettä kasvoille mutta niin saa kyllä pelkällä ripsivärilläkin ja ryhdikkäillä kulmakarvoilla.

Alta näet nopean Instagram Reels videon kevyemmästä meikistä.

Lukusuositus


Ajankohtaista nyt: Ruohonjuuri blogi: Anti-pollution: suojaa ihosi ilmansaasteilta – ja samalla myös auringolta!

Lainaus Ruohonjuuren blogista: ”Anti-pollution -vaikutuksen omaavissa luonnonkosmetiikkatuotteissa ilmansaasteita vastaan taistelee erityinen suojamekanismi, joka es..[…]” – lue lisää Ruohonjuuren blogista, linkki yllä!


Löydät Mádaran tuotesarjan Ruohonjuuresta: täältä.

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.