2021 04 18 14 39 53 437

Julkaistu 20.04.2021

Korealainen luonnonkosmetiikka: Whamisa Kaktus seerumi, -ravintorikasta superfoodia ihollesi

*Tuote saatu testattavaksi Ruohonjuuresta

Vihdoin ja viimein pääsin testaamaan Whamisan kaktus seerumia. Sain muuan viikko sitten lievän allergisen reaktion jostakin uudesta ihonhoitotuotteesta. Korvani helottivat punaisina muutaman päivän ja niitä poltteli, kutitti & kirveli. En saanut kohdennettua tarkkaa syntysyytä allergiselle oireilulle mutta todennäköisesti allerginen reaktio on tullut monen tuotteen yhtäaikaiskäytöstä.

Käytin siis kaktus seerumia iholla, bambulämpösuojaa hiuksissa, ruusujuuriuutetta lisäravinteena & voimakasta chiliä ruoassa saman vuorokauden aikana. Onneksi tein kolmannen allergiaherkkyystestin ja mitään kuumotusta ei esiintynyt, joten pääsin käyttämään tätä ihanaa kaktus seerumia!

Whamisa Cactus Bouncy Serum. Bouncy tarkoittaa pirteää/eloisaa englanninkielestä suomenkieleksi käännettynä. Nähtävästi bouncy tarkoittaa suomeksi myös joustavaa, hyvin pomppivaa ja iloista.

Whamisa, -kun puhutaan ihon tehokosteutuksesta, niin usein Whamisan tuotteet ovat olleet siinä vaiheessa puheenaiheen keskiössä

Kun tuoksuttelen kaktusseerumia siitä pakkauksen pullosta, niin se tuoksuu hyvin voimakkaasti ”vihreälle kasvillisuudelle”. Kun omin sanoin kuvailen kokemuksiani, niin se tuoksuu voimakkaalle viherkasville tai viherkasvin versolle. Ehkäpä joku bambunverso. Se tuoksuu voimakkaalle kun sitä haistaa juuri ennen iholle laittamista, mutta iholle laittamisen jälkeen se tuoksun voimakkuus hälvenee todella paljon.


Tuoksu ei siis ole mitenkään negatiivisessa valossa ikävä, vaan tuoksu on minulle uudenlainen kokemus koska olen tottunut erilaisempiin tuoksuihin.


whamisa kaktus seerumi
Korealaisen luonnonkosmetiikkasarja Whamisan uutuus seerumi, kaktus seerumi. Tämä on vegaaninen versio ”etanaseerumille”.

Kaktusseerumi on sävyltänsä vihreää. Kun otan sitä pipetillä ja annostelen sitä kämmenselälle & levitän iholleni niin huomaan, että seerumin koostumus eroaa kaikista muista testaamistani seerumeista. Tämän seerumin koostumus on ”tarttuvaa”, eli se sinkoilee hetken aikaa kun ottaa kämmenselältä ihollensa sitä sormenpäillä.

luonnonkosmetiikka seerumi
Kaktus seerumi on tuo joka on hieman vihertävän sävyinen, kuva ei näytä kaktus seerumin todellista vihreyttä täysin. Taaempana on sitten vertailun vuoksi yksi tippa Urang Pink Everlasting seerumia. Kaktus seerumi on nesteikkäämpää entä kuin Urang Pink Everlastin seerumi joka on todella kiinteää, ikäänkuin pieni kyynel joka olisi jäätynyt muotoonsa.

Kaktus seerumin käyttöohjeessa vinkataan, että kaktus seerumi kannattaa taputella iholle. Itsekin huomasin, että taputtelemalla sen saa kyllä näppärästi iholle. Suurena plussana kaktus seerumilla on se, että se imeytyy todella nopeasti iholle. Olen käyttänyt kevyen päivämeikin alla tätä seerumia

Kaktus seerumin sisältö koostuu peräti 99.47%:sesti viikunakaktusuutteesta & seerumin loppuosa koostuu näistä raaka- aineista:

  • laventeliöljy
  • spirulina
  • rosmariiniöljy
  • Aniba Rosodora ”Rosewood” öljy
  • mandariini-appelsiiniöljy

Kun tutkiskelin Whamisan kaktus seerumista tietoa, niin innostuin suuresti kun sain tietää, että tämän seerumin täyteläinen viikunakaktus uute sisältää runsaasti aminohappoja, vitamiineja & mineraaleja, joilla on tehokkaasti ihoa kosteuttavia & ravitsevia vaikutuksia


Lue myös: Korealainen luonnonkosmetiikka & vesikosteutus- heleä iho jo alle 7 päivässä

Aktiiviainesosana Kaktus-seerumissa toimii erityisen Opuntia Ficus-Indica-kaktuksen uute. Tämä ravitseva ja kosteuttava nektari on tunnettu kosteutta ylläpitävistä vaikutuksistaan ja se sisältää yli 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 eri vitamiinia ja 12 eri mineraalia, joilla kaikilla on ihoa hoitavia vaikutuksia.

-lainaus: Ruohonjuuri

Omat kokemukseni Whamisa kaktus seerumista ovat positiiviset. Tämän seerumin koostumus on hyvin nesteikästä ja sanoisinko, että hitusen tahmeaa. Pidän paljon kaktus seerumista vaikka sen tuoksu ei ole tavanomaista tyyliäni hipova, pidän enemmän tuoksuttomista tai hennoista tuoksuista. Kaktus seerumin vahva tuoksu kyllä hälvenee kun sen taputtelee iholle. Pidän paljon siitä, että seerumi imeytyy nopeasti iholle ja sopii todella hyvin meikin alle laitettavaksi. Olen enimmäkseen taputellut seerumia otsalleni ja muihin pienehköihin ryppyihin, että ne tasoittuisivat!

whamisa kaktus seerumi
Whamisa kaktus seerumi

Whamisa kaktus seerumi on sellainen seerumi, että voisin ostaa sitä uudenkin pullon tuon aiemman loputtua. Itse koen, että tuo Whamisan kaktus seerumi ei ole kovin riittoisaa mutta se johtunee siitä, että käytän kerta- annoksena 1- 2 täyttä pipetillistä iholleni. Yritin käyttää kyseistä seerumia tippoina mutta omalle iholleni ne tipat ehtivät imeytyä niin nopeasti etten ehtinyt koko iholle sitä levittämään ennen kuin se ehti imeytyä. Tätä seerumia jos käyttää suurempina annoksina iholle, niin tuskin sitä ihan joka päivä tarvitsee käyttää.

Kuten aiemmin mainitsinkin, niin olen testannut Ruohonjuuresta löytyvää Urang luonnonkosmetiikkasarjan Pink Everlasting seerumia sekä myös Bybi Beautyn Bakuchiol seerumia. Bakuchiol seerumi on hyvä seerumi jos haluaa iholle hieman kiiltoa meikin alle loistamaan. Pink Everlasting seerumi on taas todella kiinteää verrattuna Bybin & Whamisan seerumiin. Yhteistä noilla kolmella seerumilla on se, että ne sopivat kuivan ja pintakuivan ihon hoitoon. Mikään noista kolmesta seerumista ei jätä ihoa tahmeaksi ja ne kuivuvat nopeasti iholle jos muuten ei laita iholle paksuja kerroksia voiteita, vaan sopivasti.


Ruohonjuuressa on todella laajasti valinnanvaraa jos etsiskelee luonnonkosmetiikan tuotteita. Muitakin kivoja elämää mullistavia juttuja sieltä löytyy mutta olen huomannut, että luonnonkosmetiikan tarjontaa sieltä kyllä löytää


Mielestäni Whamisa kaktus seerumi antaa ravitsevaa ravintoa iholle. Oma ihoni on tykännyt tästä kaktus seerumista. Olen käyttänyt tätä seerumia aamuin ja illoin. Alta näet kuvakollaasin kevyestä meikkipohjasta. Ripsissä on toki ripsiväriä ja kulmakarvoissa kulmaväriä.

Alla olevassa kuvassa olen laittanut aamulla iholleni ensin kosteusvoiteen ja hoitavan seerumin jonka jälkeen olen laittanut Whamisan kaktus seerumia noin kaksi pipetillistä iholleni. Hyvän ihon kosteutuksen jälkeen olen sipaissut korjaavaa puuteria ja pohjustuspuuteria iholle.

pintakuiva iho hoito
Oma ihoni on tykännyt paljon luonnonkosmetiikan tuotteista.

Luonnonkosmetiikan käyttämisen myötä olen innostunut ripsieni kasvattamiseen luonnollisten kasviöljyjen avulla. Jos haluat kuulla lisää kuinka silmäripsiä voi hoitaa & jopa kasvattaa pidemmiksi luonnon voimin, niin alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan lisää aiheeseen.

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti


(1) Korealaisen luonnonkosmetiikkasarja Whamisan tuotteet ovat kuuluisaa korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Sarjan tuotteille on myönnetty saksalainen BDIH-luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Vuonna 2010 perustetussa innovatiivisessa Whamisa-sarjassa yhdistyvät korkean teknologia, pitkän linjan tuote- ja kehitystyö, huikeat kasviraaka-aineet ja kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Whamisan tuotteet ovat kokonaan vedettömiä ja niissä käytettävät raaka-aineet on fermentoitu. Whamisan tuotteet ovat eläinkokeettomia.


Löydät vegaanisen Whamisa kaktus seerumin Ruohonjuuresta!


Kun vaihdoin ei- luonnonkosmetiikkatuotteet luonnonkosmetiikan tuotteisiin & luovuin kasvopyyhkeestä, niin ihoni voi paremmin kuin koskaan!

Jos en olisi vuoden alussa Ruohonjuuren innoittamana alkanut käyttämään luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteita niin en usko, että olisin saanut ihoani näin hyvään kuntoon mitä se on nyt. En tietenkään väitä, että ihoni olisi virheetön mutta se on tällä hetkellä parhaimmassa kunnossa mitä koskaan on ollut. Tämä Whamisan kaktus seerumi on tämän kevään viimeisiä ihonhoitotuotteita joita testaan tälle kevättä, koska avatut ihonhoitotuotepakkaukset täytyy käyttää loppuun ennen uuden ostamisia.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan luonnonkosmetiikan parantavaan voimaan! Itse olen saanut allergisoitumiseen & pintakuivuuteen taipuvaisen ihoni hyvään kuntoon luonnonkosmetiikan avulla. Suuri merkitys on ollut myös sillä, että olen luopunut kasvopyyhkeestä & levitän ihonhoitotuotteet aina märälle iholle, superkosteutusta!

Suosittelen myös tutustumaan Ruohonjuuren blogiartikkeliin ”Miksi valita luonnonkosmetiikka – 5 hyvää syytä”. Alla oleva ote on juurikin tuosta Ruohonjuuren blogista napattu.

(2)Luonnonkosmetiikka on tehokasta

Luonnonkosmetiikkatuotteissa komeilee  suurempi määrä aktiiviaineita kuin tavanomaisessa kosmetiikassa. Tämän ansiosta iho saa hyödyntääkseen monipuolisemmin ravinteita, jotka tukevat sen toimintaa.”

Alla olevassa kuvakollaasissa vasemman puoleinen kuva on otettu vuoden 2020 loppupuolella. Kärsin silloin vielä allergisesta ihottumasta ja ihoni ärtyi & kuivui herkästi. Oikean puoleinen kuva on otettu vajaa 6 kuukautta myöhemmin tuon aiemman kuvan ottamishetkestä. Jos on pintakuivuutta tai allergista ihottumaa, niin suosittelen jättämään kasvopyyhkeen pois ihonhoitorutiineista! Itselläni kasvopyyhe imisi kaiken kosteuden iholtani joka muuten olisi tärkeää saada imeytettyä iholle. Kasvopyyhkeettömyyteen tottuu nopeasti.

pintakuiva iho hoito
Oma ihoni on taipuvainen allergiseen ihottumaan & pintakuivuuteen.

Ensipuraisu Whamisan kosmetiikkatuotteista on positiivinen, varmasti tulen uudemmankin kerran käyttämään Whamisan ravintorikkaita ihonhoitotuotteita iholleni.

Lähdeluettelo

(1) Ruohonjuuri: Whamisa

(2) Ruohonjuuri: Miksi valita luonnonkosmetiikka – 5 hyvää syytä

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.