png 20220224 180403 0000

Tuote saatu Ruohonjuuresta testattavaksi

Foodin SuperVege Vanilja: Tämä on se ”The Tuote” jota sinunkin täytyy kokeilla!

foodin supervege vanilja
Foodin SuperVege Vanilja

Hei! Otsikossa mainitsin ”The Tuote” termin ja ihmettelet varmaan suuresti, että mitä minä sillä oikein tarkoitan. Voisin keksiä tälle tuotteelle runsaasti eri nimiä mutta juuri nyt kun olen ihan liekeissä tämän tuotteen testaamisesta, niin ”The tuote” sopii tähän hetkeen 10/10. Tämä kasvipohjainen proteiinijauhe on juuri se tuote jota maistettuaan tulet siitä hehkuttamaan ystävillesi sekä perheellesi.

Oletko koskaan testannut jotain elintarviketta esimerkiksi suklaata tai sitten jotain kosmetiikkatuotetta jonka jälkeen olet saanut a-haa- elämyksen ja olet siitä innoissasi toitottanut ympäri maailman laitojen? Jos et ole, niin maistappa tätä proteiinijauhetta jos tykkäät terveellisestä, luonnollisesta makeudesta sekä olet terveystietoinen ihminen joka välittää elimistönsä hyvinvoinnista.

Oletko sinä koskaan kokeillut probiooteilla tehostettuja elintarvikkeita? Tiedätkös, minä sain Ruohonjuuresta testattavakseni Foodinin Supervege kasviproteiinisekoitusjauheen ja haluan kertoa sinulle siitä. Odotukseni olivat hiukan odottavaiset tuotteen suhteen. En ole ennen testaillut kasviproteiinipohjaisia proteiinijauheita muuta kuin herneproteiinijauhetta, jonka maku ei ollut minun suosikkejani.

Supervege vaniljan maulla maistuu todella terveelliselle ja hyvälle. Supervege jauhe maistuu lempeän ja pehmeän makealle. Hyvin luonnolliselle sekä sille, että ehdottomasti tulen tätä uudemmankin kerran nauttimaan. Kiitos jälleen Ruohonjuurelle sekä suosittelusta tämän terveellisen sekä kiitettävän hyvän tuotteen testaamiselle. Kaikki elintarvikkeet joiden terveyshyödyt ovat kliinisissä tutkimuksissa osoitettuja ovat kyllä sellaisia, että sinunkin kannattaa kokeilla.

IMG 20210930 154306 132
Foodin SuperVege kasviproteiinijuomajauhe on mielestäni kyllä yksi parhaimmista kasviproteiinijauheista hinta- laatusuhteeltaan.

Ensimmäisen kerran kun maistoin tätä juomaa niin kuvailisin fiilistä ihan tuoreesta muistista näillä sanoin

Kun nautin vaniljaista Supervege kasviproteiinijauhejuomaa, niin havahduin samantien siihen kuinka terveellistä se on sekä sen, että elimistössäni alkoivat palaset loksahtelemaan paikoilleen. Tämä tekee kyllä todella hyvää kropalle. Eheyttää ja palauttaa.

Tämä on kyllä samaa sarjaa ruusujuuri- uutteen kanssa sen suhteen, että molemmissa superfoodeissa voi tuntea sen kuinka niissä on elimistöä parantavan sekä suojaavan voiman vaikutusta.

Foodin SuperVege Vanilja kasviproteiinisekoitus sisältää herneproteiinia, riisiproteiinia, hamppuproteiinia, vaniljauutejauhetta, makeutusainetta joka on peräisin steviasta ja ksantaanikumia. Tämä ravintolisä on gluteeniton.

Mitä probiootit ovat sekä mitä hyötyä niistä on?

”Probioottien vaikutuksia arvioivia kliinisiä tutkimuksia on tehty runsaasti, ja myönteisiä tuloksia on todettu monelta terveyden osa-alueelta. Tavallisimmin tutkimustieto viittaa suoliston mikrobiston koostumuksen tasapainottamiseen, mutta probiooteilla on myös suoria vaikutuksia ihmiselimistön toimintaan. Probioottien käyttöä on tutkittu eniten lasten akuutin ripulitaudin hoidossa ja antibioottien haittavaikutuksien ehkäisyssä.

Muita käyttökohteita ovat haitallisten taudinaiheuttajien (patogeenien) vaikutusten ehkäisy, suolen limakalvon tasapainottaminen, suoliston mikrobiston häiriöiden vähentäminen, turistiripulin hoito ja ennaltaehkäisy, laktoosin hajottaminen ja laktoosi-intoleranssin oireiden vähentäminen (jogurtissa käytetyt bakteerit). Parhaillaan on meneillään monia tutkimuksia, joissa tarkastellaan probioottien käyttämistä painonhallinnan apuna.”

”Probiootit voivat tukea suoliston hyödyllistä mikrobistoa muun muassa antibioottihoitojen yhteydessä tai silloin, kun vääränlainen ruokavalio tai matkailijan ripuli yllättävät.”

Tekstin lähde: terveyskirjasto.fi

Löydät tuotteen Ruohonjuuresta: täältä.

Lue myös: Zuii Organic Kukkaisluomiväripaletti Fresh luomiväripaletilla loihtii upean & raikkaan syksyisen silmämeikin

Lue myös: Zuii Organicsin luomusertifioidut värikkäät meikit tuovat valoa syksyyn! Lue lisää kuinka monikäyttöisiä meikit ovat

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.