kampaamo raahe

Kaupallisessa yhteistyössä: Juhla Lumo Raahe / Parturi-Kampaaja Hanna-Maria

IMG 20211002 145345 065
Kauneushoitola & Parturi- Kampaamo Juhla Lumon tilat ovat hyvin viihtyisät sekä kauniisti sisustetut.

Kampaamo Raahe: Parturi- Kampaamo Juhla Lumo Raahe Mahtavia Kokemuksia [2021]

Kauneushoitola & parturi- kampaamo Juhla Lumoon on helppo saapua autoilemalla, kävelemällä tai vaikkapa pyörällä. Liikkeen edustalla on ilmaista parkkipaikka- aluetta johon voi jättää vierailun ajaksi autonsa parkkiin (ei liikkeen ikkunan eteen, vaan vastakkaiselle puolelle).

Näistä uusista hiuksista tuli niin ihanat! Alunperin itselläni oli ajatuksena tälle hiustenvärjäykselle se, että hiuksiini tulisi vain vaaleaa sekä keskiruskeaa/vaaleanruskeaa väriä. Juhla Lumoon kun astuin sisälle, niin Juhla Lumon parturi- kampaaja Hanna-Marialle iski hyvä visio väreistä ja hän kysyi, että rohkenenko jos laitetaan vähäsen violetin väristä twistiä hiuksiini.

Tottakai suostuin tähän koska luotan Juhla Lumon Hanna-Mariaan (olen käynyt aikaisemminkin hänen osaavissa käsissään värjäyttämässä hiuksiani kera hiustenpidennyksien) ja mahtava idea toteutui käytännön tasolla loistavasti. Violetin sävyinen säväytys sopii täydellisesti hiuksiini.

Värjäsimme hiuksiani myös siten, että hiusten vaaleaa osuutta ”nostettiin” ylöspäin, eli tyven tumma osuus väheni siten.

Hiustenpidennykset Raahe

kampaamo raahe
Minun hiuksiini laitettiin aitohiusteippipidennykset, jotta hiuksiini saatiin lisätuuheutta.

Jos haluaa hiuksiinsa tuuheutta tai lisäpituutta, niin lämmin suositteluni kokeilemaan hiustenpidennyksiä. Juhla Lumon Hanna-Marian kanssa keskustelimme siitä, että hiustenpidennysten laatuun kannattaa panostaa heti. Hiustenpidennyksiä voi saada tilattua netin kautta hyvinkin edullisesti mutta suuriltaosin netistä ostettujen ”halpis hiusten” laatu ei välttämättä ole niinkään laadukasta, että hius kestäisi useita vuosia käytössäsi.

Juhla Lumossa on hyvin monipuolinen palvelutarjonta. Juhla Lumossa on mahdollista laitatuttaa itsellensä hiustenpidennykset joko siten, että tuot omat hiustenpidennykset mukanasi tai annat Juhla Lumon hoitaa laadukkaiden hiustenpidennysmateriaalien hankkimisen puolestasi. Kannattaa kysyä Juhla Lumon Hanna-Marialta neuvoa näissä asioissa, koska hän on luotettava & osaava hiusalan ammattilainen.

Juhla Lumon liikkeen edustalla on maksuttomia parkkipaikkoja asiakkaita varten

Kampaamo Raahe: Juhla Lumo ajanvaraus

kampaamo raahe
Juhla Lumon liikkeen sisustus on hyvin kaunis ja tyylikäs. Erityisesti kuvassa näkyvä kaunis tehosteseinä on katseiden kerääjä.

Kampaamo Raahe nettiajanvaraus / Juhla Lumo

Juhla Lumon palveluihin voi tehdä ajanvarauksen soittamalla liikkeeseen (löydät yhteystiedot: täältä), Juhla Lumon nettisivujen kautta: täältä, Timma sovelluksen tai Timma verkkosivuston kautta: täältä.

Juhla Lumossa on aina ilo vierailla. Hyvä mieli jää, sekä työnjälki on aina laadukasta sekä tarkkaa

 • IMG 20211002 145328 280
 • IMG 20211002 145312 309

Hiustenpidennykset Raahe / Kampaamo Juhla Lumo

Hiusten monivärjäyksellä saa ohuisiin hiuksiin elävyyttä kivasti. Toki hiustenpidennyksillä on suuri osuus myös tässä, että hiuksista tuli paksummat. Omat hiukseni ovat aika ohkaset, joten se on aika vaarallista että käyttää hiustenpidennyksiä kun niihin voi jää koukkuun! Itselläni on todella laadukkaat hiustenpidennykset joita voi käyttää useita käyttökertoja, eli niiden elinkaari on todella pitkä (jopa monia vuosia).

Suosittelen lämpimästi keskustelemaan Juhla Lumon Hanna-Marian kanssa hiustenpidennysten laatueroista. Jos haluaa, että hiustenpidennykset kestävät hyvässä kunnossa useita vuosia, niin kannattaa maksaa niistä hiukan enemmän verrattuna netistä saataviin ”halpis hiuksiin” koska kerran ostetut hyvälaatuiset hiukset pysyvät hyvällä hoidolla sinun käytössäsi pitkän aikaa.

Ei ole mitään järkeä hommata halvempaa hiustenpidennysmateriaalia jos niiden elinkaari ei ole edes yhtä käyttökertaa pidempi. Itse olen nuorempana tilannut heikkolaatuisia hiustenpidennyksiä, useimmiten vaaleat hiustenpidennykset ovat herkempiä olemaan huonolaatuisempaa koska ne ovat useimmiten useita kertoja värikäsiteltyjä. Kampaamolaatuiset hiukset kestävät säännöllisessä käytössä useita vuosia jos hoitaa niitä hyvin.

Juhla Lumossa on saatavilla monipuolisesti erilaisia hiusten värikäsittelypalveluita, sekä erilaisia laadukkaita hiushoitoja & mahdollisuudet laitatuttaa itsellensä hiustenpidennykset

Nämäkin kampaamolaatuiset hiustenpidennykset ovat toista kertaa jo kiinnitettyinä omiin hiuksiini. Olen ahkera pesemään hiuksiani koska urheilen, joten ahkera hiusten peseminenkään ei ole kuluttanut näitä hiustenpidennyksiä mitenkään huonoiksi.

Juhla Lumossa on mahdollista värjäyttää hiuksiansa usealla eri värjäysmenetelmällä, muun muassa balayage- ja ombrevärjäyksellä, raidoituksella, monivärjäyksellä, vaalennukset, tyviväri, yhdellä värillä ja niin edelleen. Jos sinulla itselläsi on jokin tietty idea hiusten värjäykselle, niin kerro ideasi Juhla Lumoon jotta voisitte sitten yhdessä suunnitella sinullekin mahtavan väriset hiukset!

Vielä kertaalleen ennen & jälkeen kuvat hiusten balayage- värjäyksen & teippipidennysten. Mahtavan näköiset hiukset tuli! Kiitos Juhla Lumon Hanna-Marialle jälleen! ♥

 • IMG 20211004 143037 639
 • IMG 20211004 143032 597
 • IMG 20211004 143042 826
 • IMG 20211004 143046 386
 • IMG 20211001 140010
 • IMG 20211001 140047

Löydät Juhla Lumon myös Instagramista

Löydät ihastuttavan Juhla Lumon myös Instagramista. Juhla Lumon nettisivuille pääset: täältä. Ja Juhla Lumon Facebook- sivun löydät: täältä.

Lue myös: Tällä 10 sekunnin ripsivinkillä saan ripsiini kestävän taivutuksen, oletko sinäkin kokeillut tätä vinkkiä?

Voisit pitää myös näistä

2 Comments

 1. Minun hiusten leikkaus ei onnistunut lainkaan teillä. Näytin selkeän kauniin hiusmallin ja sain aivan liian lyhyeksi nyrhityn tukan. En saanut järkytykseltäni edes sanottua että olen tyytymätön leikkaukseen. Nyt joudun odottamaan että hiukset kasvavat takaisin ja peittelemään varsinkin takaraivon melkein paljasta päätä.

  1. Hei Sari.

   Kiitos kommentistasi. 🙂 Ikävä kuulla, että et ole ollut tyytyväinen Juhla Lumon kampaamopalveluihin. Suosittelisin sinua olemaan yhteydessä suoraan Juhla Lumoon, sillä en usko, että Juhla Lumon väki saa sinun palautettasi muuten tiedoksi, ellet ole sinne suoraan yhteydessä tämän asian tiimoilta. Antamasi palaute tuli Jessica Dahlia blogiin, ja tämä artikkeli johon kirjoitit palautteen, liittyy tämän artikkelin sisältö siis omaan asiakaskokemukseeni kampaamopalveluista, johon olin itse kyllä hyvin tyytyväinen! Ikävästä kokemuksesta huolimatta toivotan sinulle parempaa kevättä! 🙂 – Jessica

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.