png 20220224 180218 0000

Julkaistu 10.10.2021 | Päivitetty 24.2.2022

Tuote saatu testattavaksi Ruohonjuuresta

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Mango- Appelsiini

Harrastatko sinä liikuntaa tai käytätkö mitään hyvinvointia edistäviä lisäravinteita? Tiesitkö, että Ruohonjuureen on saapunut uutuustuotteena Puhdistamon mango- appelsiinin makuinen elektrolyyttijauhe, joka on tehokas elimistön nesteyttäjä? Pääsin onnekkaana testaamaan kyseistä elektrolyyttijauhetta ja mielestäni se maistuu todella hyvälle.

Elektrolyyttijauhe sopii erinomaisesti jokaiselle päivittäiseen käyttöön mutta erityisesti aktiivisille henkilöille sekä vhh- tai ketogeenistä ruokavaliota noudattaville. Erityisesti ketogeenisen ruokavalion tueksi koska kyseistä ruokavaliota noudattaessa voi henkilön elimistön elektrolyyttivarastot olla puutteellisemmat entä kuin henkilöllä joka ei ole kyseisellä ruokavaliolla.

Puhdistamon elektrolyyttijauhe mango- appelsiini maistuu nimensä mukaisesti mangolle ja appelsiinille. Maku on hyvin luonnollinen sekä pehmeä. Tykkään paljon siitä, että tuotetta saa isossa pakkauskoossa koska useat elektrolyyttijauhepakkaukset ovat pieniä. Pakkauskoko on siis 240 gramman painoinen. Yleinen pakkauskoko elektrolyyttijauheille on noin 120 gramman pakkauskoot.

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Mango- Appelsiini
Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Mango- Appelsiini.

Vielä jos tulisi joku puolen kilon kokoinen pakkauskoko, niin siitä kyllä riittäisi taas pidemmäksi aikaa elektrolyyttijauhetta. Tiedä sitten säilyvätkö ne avattuna kovin pitkään hyvänä (tokihan ne kuluvat hyvin nopeasti loppuun jos on aktiivinen elektrolyyttijauheiden nautiskelija).

Elektrolyyttijauhe sopii jokaiseen elämäntilanteeseen ja päivittäiseen käyttöön hyvinvointia edistämään. Erityisesti silloin jos on ollut sairaana, niin elektrolyyttijauhe on silloin tärkeässä roolissa toipumista ajatellen.

Sisältää

Natrium (guerande-merisuola)

Magnesium

Kalium

Kalsium

MSM- jauhe

C- vitamiini

Mielestäni elektrolyyttijauheen teho on havaittavissa selkeästi koska se sisältää niin paljon sellaisia ainesosia, jotka ovat elintärkeitä ihmiselle. Esimerkiksi jos ihmisen natrium- arvot ovat matalat, niin se voi aiheuttaa monenlaisia oireita. Itse huomaan, että lihaskivut sekä -kireydet ovat huomattavasti paremmin loitolla kun elimistöni nesteytys on kunnossa. Elimistöä ei voi nesteyttää pelkällä vedellä, vaan siihen tarvitaan myös kaveriksi natriumia sekä muita elektrolyyttejä.

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Mango- Appelsiini
Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Mango- Appelsiinin makuisena on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Itse pidän tuotteen mausta sekä siitä, että pakkauskoko on riittoisa.

Tulen kyllä uudemmankin kerran käyttämään tätä elektrolyyttijauhetta. Kesäisin jos on hellettä sekä jos urheilee ympäri vuoden, niin tämä ravintolisä on todellakin tarpeellinen oman kehon hyvinvoinnille.

Löydät Puhdistamon elektrolyyttijauheen mango- appelsiinin makuisena Ruohonjuuresta: täältä.

Lue myös: Foodin SuperVege Vanilja: Tämä on se ”The Tuote” jota sinunkin täytyy kokeilla!

Ovatko elektrolyyttijauheet sinulle tuttuja?

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.