Aloita bloggaaminen helposti

Aloita bloggaaminen helposti ja vaivattomasti! Juuri nyt saat 15% alennuksen ensimmäisestä laskutusjaksosta 😍

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty (*)-merkillä.

Oletko miettinyt bloggaamisen aloittamista? Jos olet, niin nyt on hyvä hetki tehdä ensimmäinen askel ja aloittaa oman blogin kirjoittaminen, sillä saat 15% alennuksen WP-Cloud palveluista (koskee vain Zonerin kautta otettuja palveluita).

Sivusto jessicadahlia.fi on Zonerilta ja palvelupakettina toimii WP Cloud Premium. WP Cloud palvelupaketteja on neljää erilaista: Starter, Premium, Business ja Enterprise. Alkuun pääset hyvin myös Starter paketilla, sillä Business ja Enterprise ovat suuremmille sivustoille suunnattuja palvelupaketteja. Otin Premiumin sillä koin sen olevan pidemmälle ajanjaksolle katsottuna parempi vaihtoehto entä kuin Starter, sillä minulla on muitakin verkkosivustoja kuin tämä blogisivusto. 😊Premium palvelupakettiin saa kaksi verkkosivustoa samalle paketille.

Aloita bloggaaminen helposti ja vaivattomasti! Juuri nyt saat 15% alennuksen ensimmäisestä laskutusjaksosta 😍
Aloita bloggaaminen helposti ja vaivattomasti! Juuri nyt saat 15% alennuksen ensimmäisestä laskutusjaksosta 😍

Valitsin itse Zonerin siksi koska halusin suomenkielisen asiakaspalvelun tuen. Ja halusin myös, että sivustoni tulee toimimaan nopeatoimisesti. Tärkeää oli myös se, että palveluntarjoaja on luotettava. Zoner on luotettava ja sivustoni toimii nopeatoimisesti.

Olen ollut noin 1,5 vuotta Zonerin asiakkaana ja yhteistyökumppanina ja olen ollut tyytyväinen. Asiakaspalvelussa sinua auttaa alan ammattilaiset ja Zonerin sivustolta löydät myös heidän oman *bloginsa, josta saat rahanarvoisia vinkkejä bloggaamisen aloittamiseen. Aloita bloggaaminen helposti ja vaivattomasti Zonerilla!

Maksuton / ilmainen blogi vai maksullinen?

Minun mielestäni jos aikoo tehdä ihan uraa bloggaamisella, niin ehdottomasti maksullinen blogi. Myös maksuton blogi toimii erinomaisena blogialustana, mutta jos haluat tehdä tuloja blogillasi, niin silloin siinä voi tulla haasteita vastaan. Joillakin maksuttomilla blogialustoilla jos yritys haluaa tehdä vaikuttajan kanssa yhteistyötä, niin tämä pitää todennäköisesti sopia myös blogialustan ylläpidon kanssa (käsittääkseni vaikuttajamedia.fi sivustolla on tälläinen käytäntö, saat oikaista asian jos tiedät sen olevan toisin).

Jos panostat taloudellisesti blogiisi, niin silloin sinä päätät itse jokaisesta blogiisi liittyvästä asiasta fonteista, ulkoasusta ja sisällöstä lähtien.

Tallenna tämä artikkeli kirjanmerkkeihisi, jotta löydät tämän alekoodin jos haluat miettiä vielä bloggaamisen aloittamista! 🥰

Alekoodi jessicadahlia15 antaa sinulle 15% alennuksen WP Cloud -palveluista. Tarjous on voimassa toistaiseksi, kunnes toisin ilmoitetaan.

Katso myös tämä: 10€ Lyko -lahjakortti sinulle

Katso myös tämä: Kuinka aloittaa bloggaaminen tavalla joka innostuttaa lukijaa? [Zoner kokemuksia 2021]

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.