koulukadun hymy kokemuksia

Julkaistu 29.08.2021 | Päivitetty 29.08.2021

Kaupallisessa yhteistyössä: Koulukadun Hymy Oy

HAMPAIDEN VALKAISU OULU: KOULUKADUN HYMY Kokemuksia Hampaiden Valkaisusta [2021]

koulukadun hymy kokemuksia katriina järvelä oulu
Kuvassa ihanan pirteä hammaslääkäri Katriina Järvelä oululaiselta hammaslääkäriasemalta Koulukadun Hymyltä. Itse näytän todella jännittyneeltä vaikken sitä kyllä ollutkaan. Toki ehkä se jännitti, että kuinka vaaleaksi hampaani voivat vaaleta mutta hammaslääkäriasema Koulukadun Hymyssä asiointi ei jännittänyt tai pelottanut. Koulukadun Hymyn henkilökunta on kyllä niin positiivista henkeä täynnä ettei siinä ole peloista tai jännittyneisyydestä mitään pienintäkään pilkahdustakaan havaittavissa.

Tämä yhteistyö oli todella toivottu, sekä myös kovasti odotettu! Olen vuosia sitten käynyt Oulussa valkaisuttamassa hampaani Hammaslääkäriasema Koulukadun Hymyssä. Silloin hampaani vaalenivat hyvin, sekä hymyni kirkastui hampaiden valkaisun tuloksena. Eli Koulukadun Hymy on tuttu paikka minulle ja oli jälleen mahtavaa käydä asioimassa kyseisellä hammaslääkäriasemalla.

Jos sinä kärsit hammaslääkäripelosta tai vastaavanlaisesta ikävästä pelosta liittyen hampaiden terveydenhoitoon, niin käyppä Koulukadun Hymyssä niin uskallan väittää, että ei pelota enää sen jälkeen! Itse en kyllä kärsi hammaslääkäripelosta mutta olen hyvin yllättynyt sen suhteen, että hyvin usea pelkää hammaslääkärillä käymistä. En tiedä tarkkoja syitä sille, että miksi pelätään mutta osa pelkää kait mahdollisten hammaskipujen vuoksi tai sitten jostain muusta syystä.

Hammaslääkäriasema Koulukadun Hymyn henkilökunta on kyllä niin huomaavaista & positiivista energiaa huokuavaa, että jännittäminen jää kyllä talon ulkopuolelle kun ovista astuu sisälle mukavan & rennon ilmapiirin joukkoon.

Koulukadun Hymyssä on positiivista & osaavaa henkilökuntaa ammattimaisin ottein. Hinnat ovat edullisia ja työn laatu on tarkkaa ja lopputulos aina kiitettävää.

Hampaiden valkaisu ennen ja jälkeen kuvat / Hammaslääkäri Katriina Järvelä, Hammaslääkäriasema Koulukadun Hymy Oulu

Olen niin tyytyväinen lopputulokseen! Hampaani kirkastuivat sekä vaalenivat hyvin. Tulen tekemään tämän saman valkaisun vielä uudemmankin kerran. Ajattelin, että vuoden tai kahden vuoden välein tekisin tämän valkaisun mikäli sille on tarvetta. En juo kahvia kuin kerran päivässä joten uskon, että tulokset voivat pysyä yli vuodenkin, – se jää nähtäväksi.

Hampaiden valkaisu ennen ja jälkeen kuvat
Hampaiden valkaisu ennen ja jälkeen kuvat.
hammaslääkäri katriina järvelä oulu
Ennen & jälkeen kuvat hampaiden valkaisun.

Hampaiden valkaisu Oulu + hampaiden valkaisu tarjous

Hammaslääkäriasema Koulukadun Hymy sijaitsee Oulussa. Koulukadun Hymy ei peri toimistomaksuja!

Koulukadun Hymyn jo vuosia hyvin suosittuna olleen laadukkaan hampaiden valkaisupalvelun hinta on vain 200 euroa (asiakkaan osuus). Sanon sanan ”vain”, siitä syystä, että en tiedä ainuttakaan hammaslääkäriasemaa josta olisi mahdollista saada laadukkaan hampaiden valkaisupalvelun alle 300 euroon. Hampaiden valkaisuakaan ei tarvitse tehdä usein, joten tuo summa on kyllä harvoin maksettava muutenkaan jos tykkää välillä valkaista hampaitansa. Mielestäni tuo hinta on hyvin kilpailutettu hinta.

Hampaidenvalkaisupaketti sisältää hammaslääkärin tekemän tarkastuksen, hammaskivenpoiston, pastapuhdistuksen, fluorauksen, tarvittaessa röntgenkuvat ja vastaanotolla tapahtuvan valkaisun.

Minun hampaani tarkastettiin sekä vähäiset hammaskivet poistettiin (olin siis jo aikaisemmin käynyt hammaskiven poistossa ennen tätä hampaiden valkaisua), pastapuhdistus, fluoraus sekä röntgenkuvat myös suoritettiin tämän hampaideni valkaisukäynnin aikana.

Pääset tutustumaan Hammaslääkäriasema Koulukadun Hymyn palveluihin: täältä.

IMG 20210829 122128 493
Koulukadun Hymyn odotustilat ovat hyvin viihtyisät. Tulee todella kotoisa fiilis tulee kun astuu sisälle hammaslääkäriasema Koulukadun Hymyn tiloihin. Kun hampaiden valkaisu on suoritettu, niin mukaansa saa ohjelappusen jossa kerrotaan tarkkaan mitä tulee tehdä hampaiden valkaisun jälkeen ja mitä tekemistä täytyy välttää.

Olen kyllä todella tyytyväinen hampaideni valkaisun tuloksiin. Koulukadun Hymyssä kyllä huomaa sen, että siellä on hyvä ilmapiiri koska siinä kun makoilet potilaan pinkillä hoitopenkillä pari tuntia, niin kuulet kaiken ympäriltäsi mitä siellä huoneessa puhutaan & mitä tapahtuu.


Huomioitavaa

Itse suosittelen hommaamaan etukäteen hammastahnan joka on tarkoitettu vihloville hampaille. Hampaiden valkaisu saattaa vihloa hampaita hampaiden valkaisun jälkeen. Itselläni ei vihlo hampaita kovinkaan usein mutta hampaiden valkaisun jälkeen kylläkin alkaa hampaita vihlomaan.

Suositusten mukaan vihloville hampaille tarkoitettua hammastahnaa voisi käyttää jo muuan viikon ajan ennen hampaiden valkaisun tekopäivää. Itse näin jäljestä päin harmittelen sitä, että en keksinyt aloittaa kyseisellä ominaisuudella varustetun hammastahnan käyttöä jo silloin kun tiesin minä päivänä hampaiden valkaisu toteutetaan. Ens kerralla sitten tiedän aloittaa hyvissä ajoin sen hammastahnan käytön.

Hampaiden valkaisu hammaslääkärin vastaanotolla kestää kokonaisuudessaan noin kaksi tuntia. Värjääviä elintarvikkeita tulee välttää hampaiden valkaisun jälkeen 2-3 vuorokautta

Ja tämä on tärkeää! Kun hampaiden valkaisu on toteutettu niin siitä seuraavat kaksi tuntia pitää olla syömättä ja juomatta koko sen ajan! Vettä saa juoda. Ja hampaiden valkaisusta noin 2-3 vuorokautta pitää olla juomatta & syömättä kaikkia värjääviä elintarvikkeita. Erään vinkin mukaan on hyvä pitää mielessä, että kaikki elintarvikkeet mitkä vaatteille sotkeutuessaan jättävät jäljen vaatteeseen, niin niitä pitää välttää.

Eli sanoisin, että perus värjäävät elintarvikkeet ovat kahvi, tee, suklaa, tomaattikastike, curry, punaviini, kaikki virvoitusjuomat, lakritsi, punajuuri, marjat & sitrushedelmät. Liian varovainen ei voi olla. Myös huulipunaakin täytyy välttää. Itse olin tunnollinen ja odotin tuon kolme vuorokautta, että en riskeeraa juuri valkaistujen hampaiden tuloksia. Mikäs sen inhottavampaa olisikaan kuin se, että hampaat ovat todella vaaleat, sitten juot kahvin ja hampaat ovat sillä sekunnilla kahvin väriset.


Koulukadun Hymy suosittelee hampaiden valkaisun jälkeen ylläpitoon valkaisevia hammastahnoja. Opalescence ja Yotuel ovat Koulukadun Hymyn mukaan hyviä. Itse olen käyttänyt jo monia vuosia tuota Yotuel hammastahnaa ja koen, että se on yksi parhaimmista hammastahnoista mitä olen käyttänyt. Yotuelia käytän syystä, että se ei juurikaan vaahtoa suussa. En itse pidä hammastahnoista jotka vaahtoavat suussa. Yotuel puhdistaa hyvin hampaat sekä pitää hyvin valkaistujen hampaiden tuloksia yllä.


Hampaiden valkaisu tulokset & Koulukadun Hymy kokemuksia

Koulukadun Hymy kokemuksia + Hampaiden valkaisu tulokset
Hampaiden valkaisu tulokset & Koulukadun Hymy kokemuksia

Olen kyllä todella tyytyväinen hampaideni valkaisun tuloksiin. Minun hampaideni valkaisun teki hammaslääkäri Katriina Järvelä, joka on upean positiivinen yhdessä koko henkilökunnan kanssa. Katriina on hyvin lempeä luonteeltansa ja hänen kanssaan on helppo keskustella asiasta kuin asiasta. Koulukadun Hymyssä kyllä huomaa sen, että siellä on hyvä ilmapiiri koska siinä kun makoilet potilaan pinkillä hoitopenkillä pari tuntia, niin kuulet kaiken ympäriltäsi mitä siellä huoneessa puhutaan & mitä tapahtuu.

Hammaslääkäriasema Koulukadun Hymyn sisäpihalla on ilmainen autopaikka potilaille. Koulukadun Hymy palvelee ja ottaa vastaan puheluita myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Omien hampaideni lähtötilanne ei ihan tummista päästä ollut sävyjensä puolesta kuten hammaslääkäri Katriina Järveläkin sen mainitsi siinä hampaiden valkaisun aloituksen yhteydessä (josta olen hiukan otettu myös, koska jos sen minulle sanoo ihan hammaslääkäri!). Mutta täysin kunnossa eivät hampaani ole kuitenkaan! Yksi lohkeama/reikä oli hampaassa joka on aikaisemmin juurihoidettu, sekä myös jossain muuallakin oli reikä. Niitä ei tuossa yhteydessä alettu korjailemaan, vaan minulle on tulossa hampaiden tarkastusaika loppuvuodelle jossa ne korjataan.

Itseasiassa en ole edes tuntenut mitään, että hampaissani olisi reikiä. Hampaiden valkaisu voitiin kuitenkin suorittaa hampaiden reikien olemassaolosta huolimatta. Sekin varmaan vähän riippuu, että kuinka paljon niitä reikiä on ja minkälaisia ne ovat, että pitääkö ne korjata ennen hampaiden valkaisua. Hammaskivi pitää kuitenkin puhdistaa ennen hampaiden valkaisua!


Hampaat saattavat olla arat pari päivää valkaisun jälkeen, joka on täysin normaalia. Särkylääke (esimerkiksi Burana) on tehokas hammassäryn lievittäjä yhdessä laadukkaan hammastahnan kanssa. Itse käytin Sensodyne hammastahnaa vihlomiseen. Ihan koko aikaa hampaitani ei tietenkään vihlonut, vaan heti valkaisun jälkeen muuan tunnin ajan. Seuraavana päivänä oli jo lähes olemattomat tunteet vihlomisen suhteen.


Fiilistelykuvakollaasit vielä kertaalleen valkaistuista hampaista

Kuvat hampaistani ennen hampaiden valkaisua

IMG 20210829 121202 712
Hauskat irvistykset. Tiedätkö kuinka vaikeaa on ottaa hyvä kuva hampaista sillain, että hampaat näkyisivät kokonaan ilman, että itse näyttäisi irvistelijältä?

Kuvat hampaistani hampaiden valkaisun jälkeen

IMG 20210829 121157 241
Olen todella tyytyväinen! Kiitos tuhannesti oululaiselle hammaslääkäriasema Koulukadun Hymylle. Aion jatkossakin käydä Koulukadun Hymyssä.

Tutustu Hammaslääkäriasema Koulukadun Hymyn palveluihin: täältä.

Lue myös: Raskaat luomet meikki- ideat: 6 x imartelevaa & 5 x ei- imartelevaa tyyliäni

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.