Tietoa

jessica dahlia

Hei, lämpimästi tervetuloa blogini pariin! Nimeni on Jessica Koskela ja blogini käsittelee pääaiheena luonnonkosmetiikkaa, vinkkejä pitkien silmäripsien kasvatukseen luonnollisin keinoin, sekä blogistani voi löytää myös välillä juttua omasta henkilökohtaisesta painonpudotusmatkastani.

Blogini sisältö perustuu omiin kokemuksiini, ajatuksiini ja mielipiteisiini. Jos esitän jotain informatiivista tietoa blogissani, niin laitan siihen myös lähteen tiedot josta olen saanut kyseiset tiedot.

Luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntäni ja tykkään kokeilla luonnonkosmetiikan tuotteita. Mielipiteeni ja arvioni jokaisesta luonnonkosmetiikan tuotteesta ovat aitoja, eli kerron puolueettomasti mielipiteeni testaamistani tuotteista. Blogistani voit löytää myös muutamia vanhoja artikkeleita kosmetiikkatuotteista jotka eivät ole luonnonkosmetiikkaa. En ole täysin ehdoton sille, että en käyttäisi muuta kuin luonnonkosmetiikkaa.

Vaikka suosinkin luonnonkosmetiikkaa, niin ei-luonnonkosmetiikan puolelta löytyy kyllä muutamia sellaisia tuotteita joita voin suositella. Kyseiset ei-luonnonkosmetiikkatuotteet joita suosittelen ovat ripsivärejä ja ne ovat valmistettu eläinkokeettomasti. En halua tukea kosmetiikkavalinnoissani sellaisia tuotteita joita olisi testattu eläinkokein joten pyrinkin aina selvittelemään, että tulevat kosmetiikkahankintani olisivat eläinkokeettomia.

Minulta löytyy kokemusta ja intohimoa silmäripsien kasvatusasioihin. Olen aina tykännyt touhuta silmäripsien parissa ja se on sellainen asia kauneudenhoidossa johon panostan erityisen paljon. Etsin jatkuvasti uusia vinkkejä silmäripsille, että kuinka saada omat ripset näyttämään hyviltä. Blogistani tulee aina löytämään ripsiin liittyviä julkaisuja.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista

Lukusuositus


2021 05 09 14 33 06 314 4
Tavoitteena pitkät silmäripset 100- prosenttisesti luonnollisin menetelmin?

Lue lisää: täältä.


Voit löytää välillä blogistani myös ajatuksia ja kuulumisia elämäntaparemontistani jonka aloitin vuoden 2020 loppupuolella, eli olen pudottanut pois ylipainoani puolen vuoden aikana noin 20 kiloa.

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.