IMG 20210824 150542 704

Julkaistu 24.08.2021

Raskaat luomet meikki- ideat: 6 x imartelevaa & 5 x ei- imartelevaa tyyliäni

Raskaiden luomien meikkaaminen on kyllä haastavaa. Varsinkin se on haastavaa jos haluaa saada kauniit eyeliner- rajaukset luomillensa. Itselläni kuluu aina tuhottomasti aikaa silmienrajausten tekemiseen sekä myös vanupuikkojakin kuluu runsaasti koska silmienrajauksia saa aina korjailla.

Huomautan tässä näin alussa, että en ole ammattimeikkaaja, vaan opiskelen meikkausta itseopiskeluna.

Alla olevassa kuvassa vasemman puoleinen ylin kuva on silmistäni siten ettei niissä ole yhtään meikkiä. Muissa kuvissa olen harjoitellut erilaisia silmienrajaus- ja luomivärityylejä raskaille luomille.

raskaat luomet meikki
6 x imartelevaa silmämeikkityyliä raskaille luomille

1.Foxy eyes silmämeikki

Tämä meikki oli todella haastavaa toteuttaa. Olisin kyllä voinut häivyttää luomivärien rajoja nyt kun jäljestä päin katsoo tuota meikkiä. Mutta tuossakin on ideana noissa raskaiden luomien foxy eyes- silmienrajauksissa se, että jättää alaluomen rajaamatta silmän iiriksen kohdalta.

Halutessaan voi jättää myös yläluomelta silmän iiriksen kohdalta silmänrajaukset pois. Sitten kun laittaa ripsiväriä ripsiinsä, niin ripset näkyvät kauniisti niiden rakojen edessä. Silmän sisänurkat on kyllä todella haastavaa rajata eyelinerilla.

IMG 20210824 135605 540
Foxy eyes silmämeikki.

2.”Suuret silmät”- meikki

Nimesin tämän meikin ”suuret silmät”- meikiksi koska tämä meikki kyllä suurentaa silmiä. Tässä meikissä on tehty silmienrajaukset pelkästään silmän sisänurkkiin siten, että rajaukset yltävät ylä- ja alaluomella silmän iiriksen reunan kohdalle (se reuna joka on lähempänä nenää, ei ohimoa).

IMG 20210824 135557 627
”Suuret silmät”- meikki.

3.Tämäkin on ”suuret silmät”- meikki

Tämä meikkityyli on yksi minun suosikeistani nykyisin. Tämän meikin tekoon olen ottanut vinkkiä ammattimeikkaaja Ali Andreealta. Tämä on helppo sekä nopea toteuttaa. Katso ohjevideo: täältä.

IMG 20210824 135551 814
Tämäkin on ”suuret silmät”- meikki.

4.Tähtisilmät- meikki

Tämäkin meikki on kiva ja luonnollinen. Tämä on hiukan samanlainen meikki entä kuin kolmoskohdan meikki ylempänä. Tässä vaan tulee tummempaa luomiväriä myös silmän sisänurkkaankin hiukan. Silmän keskikohdalla yläluomella on vaaleaa shimmeri luomiväriä kuten ylempänäkin kolmoskohdassa.

IMG 20210824 135539 383
Tähtisilmät- meikki.

5. Kevyempi smokeyeye- meikki

Tämä kevyempi smokeyeye- meikki oli myös kiva toteuttaa. Tässä meikissä tummemmat luomivärit tulevat lähes koko luomelle aika ylös. Kulmakarvojen ja tumman luomivärin väliin pitää kuitenkin jättää tilaa jotta saa siihen kohtaan saisi laitettua vaaleampaa luomiväriä.

IMG 20210824 135534 155
Kevyempi smokeyeye- meikki.

6. ”Sateenkaarikissameikki”

Tämä on ehkäpä värikkäin meikki minkä olen tehnyt. Tämä oli hiukan vierasta itselleni mutta tykkäsin tästä meikistä. Tässäkin meikissä olisi voinut luomivärien rajoja pehmentää mutta ehkäpä seuraavalla kerralla olen oppinut jotain uutta tähän liittyen jos teen uudemman kerran tämän. Tässäkin olen jättänyt yläluomelta silmän iiriksen kohdalta rajaukset tekemättä. Ripset näkyvät kivasti oranssin luomivärin edessä.

IMG 20210824 135522 010
”Sateenkaarikissameikki”

7. Meikit jotka eivät välttämättä imartele raskaita luomia

Tässä on muutama meikki jotka olen joskus aikaisemmin tehnyt. Mielestäni nämä meikit eivät imartele ainakaan omia raskaita luomiani. Mitä mieltä sinä olet? Itse ainakin sorrun liian usein tekemään kulmakarvoistani liian tummat taikka tasapaksuisen väriset.

Nykyisellään tykkään pitää kulmakarvani hiukan ”erottuvimpina” eli sellaisina, että kulmakarvat erottuisivat yksitellen. Meikkaustyylejäkin on niin monia, että aina sitä saattaa hetken aikaa olla innostunut jostain tietystä ja sitten innostuukin jostain uudesta meikkaustyylistä.

IMG 20210824 135455 547
5 x ei- imartelevaa tyyliä

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Lue myös: Voiko laihtua jos on kilpirauhasen vajaatoiminta? Näillä 3 x askeleella pudotin 20kg 6kk:ssa

Voit seurailla Instagramissa meikki- ideoitani raskaille luomille

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.