paras ripsiväri

Katso nämä: Paras ripsiväri + 100% luonnon ripsiseerumi

Pitkästä aikaa blogin kirjoittamisen parissa. Huomenna perjantaina 24. päivä joulukuuta on jouluaatto. Ei mene kauaa aikaa enää, niin tämä kuluva vuosi vaihtuu vuoteen 2022, ja on jo kevätkin tulossa kivaa tahtia.

Miten sinun kuluva vuotesi on mennyt? Itselläni on tapahtunut ainakin muutoksia kosmetiikan käytön suhteen. Yli 99% käyttämistäni kosmetiikkatuotteista on luonnonkosmetiikkaa, mukaan lukien siis kaikki meikki, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet.

Pitkät ripset kotikonstein 100% luonnollisella ripsiseerumilla

Katselin puhelimesta vanhoja kuvia tältä kuluvalta vuodelta, niin ikävä tuli pitkiä ripsiä. Kotikonstein tehdyllä ripsiseerumilla saa kyllä hyviä tuloksia aikaiseksi.

Muun muassa televisiopersoona, kauneusvaikuttaja Kourtney Kardashian jakaa kokemuksiaan siitä, että ripsiä voi kasvattaa tehokkaasti myös 100% luonnollisin menetelmin.

(Jos klikkaat edellä mainittua vihreänsävyyn korostettua tekstiä, avautuu sinun selaimellesi uudelle välilehdelle Cosmopolitan.com sivuston artikkeli Kourtneyn kokemuksista (englanninkielellä)).

Kuva alla.

Ripsiseerumi
Yllä olevan kahden kuvan välillä aikaeroa noin kaksi kuukautta, ehkä vähän alle tai hiukan päälle.

En ole nyt muutamaan kuukauteen jaksanut hoitaa ripsiäni luonnonkosmetiikan ripsiseerumilla, jonka teen itse aina kotikonstein.

Jos et ole vielä ehtinyt tutustua tähän luonnonkosmetiikan ripsiseerumiin, jonka voi tehdä kotikonstein niin kannattaa tutustua.

Pitäisi jatkaa taas ripsien hoitamista kun ne eivät ole nyt tällä hetkellä niin tuuheat ja vahvat.

Pysy ajantasalla mielenkiintoisista julkaisuista

Jos muuten haluat saada sähköpostiisi aina silloin viestin kun blogissa satunnaisesti julkaistaan uusi julkaisu, niin laita sinun sähköpostiosoitteesi alle & vahvista ilmoituksien tilaaminen.

Täten voit saada uusista artikkeleista ilmoituksen suoraan sähköpostiisi kun niitä julkaistaan. Ja jos sinä et haluakaan kuulla enää uusista julkaisuista, niin aina pystyy perumaan ne ilmoitukset milloin tahansa.

Mikä on sinun mielestäsi parhain kosmetiikkatuote tälle vuotta?

Meinaan siis, että oletko mahdollisesti löytänyt tänä vuonna jonkin uuden mielenkiintoisen kosmetiikkatuotteen?

Itse tykästyin mahdottoman paljon Madaran CC – City monitoimivoiteeseen. Tämä kyseinen meikki on tämän vuoden uutuustuote minulle, onneksi pääsin testaamaan sitä. En tiedä kauanko kyseinen meikkivoide on ollut Madaran valikoimissa, mutta nyt se kyllä kuuluu minun suosikkeihin ja on toistaiseksi varma valinta meikkivoideostoksilla.

Madaran CC – meikkivoide toimii siis kosteuttavana meikkivoiteena. Ihan mielettömän ihana. Silkkinen koostumus ja jättää ihon todella hehkeäksi. Sisältää myös aurinkosuojakertoimen. Ei kuivata ihoa. Peittää kevyesti ja meikkivoiteen sävy antaa ehkäpä hiukan myös päivettynyttä ilmettä.

Paras ripsiväri – onko sellaista 100 -prosenttisen varmasti?

Ja vuodesta toiseen yksi tietty tuote on pysynyt suosikeissani. Tämä onkin ainoa tuote kosmetiikkakaapillani, joka ei ole luonnonkosmetiikkaa.

Miarayn Fiberwig ripsiväri. Luottoripsari – varsinkin raskaille luomilleni

Kestää vettä +38 asteeseen asti. Pidentää ripsiä hurjasti.

Alla kuva ripsiväristä. Tähän ripsiväriin ei koskaan voi pettyä! Yhden ainoan kerran näiden kuluvien vuosien aikana tilasin tuota ripsiväriä ja ihan pikkuisen petyin koska ripsarissa ei ollut niitä ripsikuituja niin paljoa mitä yleensä on ollut.

Jos haluat katsoa lisäkuvia tästä ripsarista, niin tutustu myös aiemmin julkaistuihin ennen & jälkeen kuviin.

Paras ripsiväri
Yllä olevassa kuvassa ripsissä ripsiväri, josta ylempänä mainitsin. Itse koen, että tämä Miarayn ripsiväri on paras ripsiväri ei-luonnonkosmetiikan puolelta. Luonnonkosmetiikan ripsiväreistä itseäni miellyttää eniten Laveran Natural Definition ripsiväri.

Itse uskallan kyllä kääntyä sen puoleen, että kyllä voi jollakin olla semmoinen ripsiväri jota pitää kaikista parhaimpana.

Olen itsekin elämäni aikana, kuten todennäköisesti myös sinäkin, niin testaillut paljon erilaisia ripsivärejä. Kyllä niiden testailujen jälkeen löytää aina ne mieluisimmat ripsivärit käyttöönsä.

Miksi Miarayn ripsiväri on edes lempiripsivärini?

Itse kun kysyn tuota kysymystä itseltäni, niin tähän on helppo vastata.

Paljastan sinulle, että olen aika laiska meikin pois pesemisen suhteen. Haluan päästä aina helpolla.

Miarayn ripsiväri lähtee pelkällä kuumalla vedellä pois. Kesällä on ollut ihan parasta se kun jos ei ole meikannut muuta kuin ripsensä, niin illalla meikit on pesty pois parhaimmassa tapauksessa 30 sekunnissa.

Toisinaan olen testaillut vaikka ja mitä keinoja, että ripset voisivat näyttää kivoilta, muun muassa ripsien taivuttamista hiustenkuivaajan & ripsientaivuttimien kanssa, sekä kahden erilaisen ripsivärin yhdistämistä.

Oletko sinä jaksanut värkätä ripsijuttujen kanssa koskaan?

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.