luonnonkosmetiikan taikaa

Luonnonkosmetiikan taikaa: Katso nämä 3 x ihosi heleyttäjää

*Tuotteet saatu testattavaksi Ruohonjuuresta

Miten sinun uusi vuotesi on lähtenyt käyntiin? Toivottavasti kivasti ja tarmokkaasti. Sain Ruohonjuuresta testattavakseni viime vuoden puolella Whamisan kasvoveden, Patykan puhdistusöljyn sekä Madaran meikkivoiteen. Whamisan tuotteet ovat jo ennestään hyvinkin tuttuja sillä testattavana minulla on ollut kyseisen kosmetiikkasarjan tuotteita muun muassa kasvovettä, ihonkuorintalappuja ja kasvovoidetta. Patykan kosmetiikkatuotteita en ole testannut aiemmin. Madaran tuotteet ovat tuttuja muun muassa kasvovoiteiden ja meikkien puolesta.

Whamisa Toner Refresh Luonnonkosmetiikan taikaa: Katso nämä 3 x ihosi heleyttäjää
Whamisa Toner Refresh

Whamisa Toner Refresh kokemuksia

Whamisan fermentoidut ihonhoitotuotteet eivät sisällä laisinkaan vettä, vaan vesi on korvattu kasviuutteilla, – esimerkiksi aloe veralla. Whamisa Toner Refresh kasvovedessä on käytetty veden sijaan aloen ja krysanteemin uutteita.

Mielestäni Whamisan Toner Refresh on hiukan juoksevampaa entä kuin saman tuotesarjan Deep Rich Toner, josta löydät lisätietoa täältä. Whamisan Toner Refresh tuoksuu ihanan kesäiselle ja kukkaiselle. Kasvoveden tuoksu on heleä ja herkkä.

Whamisa Toner Refresh kasvovesi on 97.9% luomuainesosista koottu ihoa tasapainottava ja rauhoittava kasvovesi.

Kasvoveden pääraaka- aineet

 • aloe vera uute
 • krysanteemin uute
 • lootus
 • sitrus
 • kasvovesi sisältää myös luomulaatuista alkoholia, joka virkistää ihoa ja supistaa ihohuokosia

Fermentoitu kosmetiikka syntyy maitohappokäymismenetelmän avulla. Maitohappokäytetyt ainesosat sisältävät korkeampia antioksidantti- ja ravinnepitoisuuksia entä kuin samojen ainesosien tavalliset fermentoimattomat versiot. Käymisprosessi auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyviksi aineosiksi joka tuottaa myös ihoa ravitsevia ainesosia, kuten maitohappoa, aminohappoja, peptidejä ja antioksidantteja.

Lämmin kiitos Ruohonjuurelle tehokkaista tuotesuositteluista & arvokkaista vinkeistä

Vuoden 2020 loppupuolen ja vuoden 2021 alkupuolen aikana lopetin kasvopyyhkeen käyttämisen. En kuivaa enää kasvojani vesipesun jälkeen kasvopyyhkeeseen, vaan annan viileän huuhteluveden imeytyä iholleni! Paras päätös ikinä se, että jätti kasvopyyhkeen käyttämisen pois. Ihollani on aiemmin ollut ihottumaa, sellaisia pieniä punaisia ”näppylämäisiä” alueita. Ihottuma rauhoittui merkittävästi sen myötä kun ei kuivannut enää kasvoja vesipesun jälkeen kasvopyyhkeeseen, vaan antaa viileän huuhteluveden imeytyä iholle. Toinen merkittävä tekijä ihottuman parantumiselle on se, että vaihtoi ihonhoitotuotteet sekä meikit synteettisistä kosmetiikkatuotteista luonnonkosmetiikan tuotteisiin.

Luonnonkosmetiikan taikaa: Katso nämä 3 x ihosi heleyttäjää
Ennen ja jälkeen kuvat kasvopyyhkeen pois jättämisen & luonnonkosmetiikan käytön aloittamisen.

Tuotevinkit kuivan ja herkän ihon hoitoon

Jos ihosi on herkkä kuten minullakin, niin saanko suositella sinulle tuotteita herkän ihosi hyvinvoinnin tueksi?

Ihon puhdistus: Patyka Melting Cleansing Oil Puhdistusöljy, katso kokemukset tästä artikkelista alempaa, tuotteen löydät verkkokaupasta täältä

Kasvovesi: Whamisa Deep Rich Toner, katso kokemukset täältä ja tuotteen löydät verkkokaupasta täältä

tai Whamisa Toner Refresh josta voit katsoa kokemukset tästä artikkelista ylempänä ja tuotteen löydät verkkokaupasta täältä

Kasvovoide: Bybi Beauty Day Defence SPF30, katso kokemukset täältä, tuotteen löydät verkkokaupasta täältä

Patyka Melting Cleansing Oil – Puhdistusöljy

Patykan ihonhoitotuotteet on itselleni aivan uusi tuttavuus kaikin puolin. Ruohonjuuren innoittamana olen kokeillut heidän kattavan & vastuullisesti tuotettujen kosmetiikkavalikoiman puhdistusöljyjä muun muassa Bybi Beautyn ja Urang tuotesarjoilta. Bybin ja Urangin puhdistusöljyt olivat loistavia, löydät tarkempaa tietoa tuotteista täältä. Puhdistusöljyistä voisi ehkäpä ajatella, että iho jäisi öljyisen tuntoiseksi öljypuhdistuksen jälkeen mutta näin ei ole. Puhdistusöljyä käytetään kuiville kasvoille, suoraan meikin päälle. Puhdistusöljyn koostumus muuttuu maitomaiseksi veden kanssa käytettäessä ja huuhtoutuu pois.

Patyka Melting Cleansing Oil - Puhdistusöljy
Patyka Melting Cleansing Oil – Puhdistusöljy

Patyka Melting Cleansing Oil – Puhdistusöljy kokemuksia

Patykan puhdistusöljyssä on ihana naisellinen tuoksu. Tämä puhdistusöljy laitetaan iholle ennen vesipesua! Eli suoraan vaikkapa meikin päälle. Itse käytän tuotetta siten, että jos kasvoillani on meikkiä, niin en kastele ihoa, vaan laitan puhdistusöljyä iholleni suoraan meikin päälle.

Hieron öljyä kauttaaltaan kasvoilleni jotta meikki irtoaa iholta. Tämän jälkeen huuhtelen haalealla vedellä ihon ja jätän kasvot kosteiksi vesihuuhtelun jäljiltä. Vesihuuhtelun kosteuttaman ihon viimeistelen Whamisan kasvovedellä ja -öljyllä.

Patyka Melting Cleansing Oil -Puhdistusöljyn pääraaka-aineet

 • antioksidanttinen auringonkukkaöljy
 • jojobaöljy
 • aprikoosinsiemenöljy

Patykan puhdistusöljy sopii täydellisesti meikin puhdistukseen. Oma ihoni on hitusen herkkyyteen taipuvainen ja tämä testaamani puhdistusöljy sopii myös herkän ihon puhdistukseen.

Madara Skin Equal Soft Glow Foundation – Meikkivoide

Madaran meikkivoiteet ovat ihan parhaita! Madaran CC City monitoimivoide on omaan makuuni aavistuksen verran miellyttävämpi entä kuin Skin Equal Soft Glow Foundation meikkivoide, koska ensimmäisenä mainittu voide tasoittaa ihoni sävyä tehokkaammin. Se, että miksi hehkutan Madaran meikkivoiteita perustuu siihen, että meikkivoiteiden koostumukset ovat hyvin pitkälti täyteläisten kasvovoiteiden tyylisiä – eli sulautuvat iholle pehmeästi. Iho näyttää niin ihanan luonnolliselta meikkivoiteen laittamisen jälkeen. Jos tykkäät siitä, että iho jää meikkivoiteen laittamisen jälkeen kosteutetun oloiseksi ja pehmeän tuntoiseksi, niin Madaran meikkivoiteet ovat aidosti sinua varten.

Ruohonjuuresta sain viime kesänä testattavakseni Madaran CC City monitoimivoiteen ja se on yhdessä tämän Skin Equal Soft Glow meikkivoiteen, sekä Plant Stem Cell Age Defying Face Sunscreenin kanssa suosikkejani. Jälkimmäisenä mainittu Plant Stem Cell voide on kylläkin aurinkosuojavoide mutta se antaa iholle myös meikkivoiteen tyylistä lopputulosta koska voide on sävytettyä mutta se muuttuu läpinäkyväksi kun laittaa iholle. Omalle iholleni tämä aurinkosuojavoide antaa kyllä tasoittavaa sävyä ettei ihan perus aurinkosuojavoiteelta näytä iholla.

Madara Skin Equal Soft Glow Foundation - Meikkivoide
Madara Skin Equal Soft Glow Foundation – Meikkivoide

Madaran kasvo- ja meikkivoiteiden koostumukset ovat täydellisen täyteläisiä & laadukkaita

Madaran kasvo- ja meikkivoiteet ovat koostumuksiltansa täyteläisiä ja laadukkaita. Muun muassa Ruohonjuuren blogissakin mainintaa ja arvostusta saanut Madaran C – vitamiinivoide on hyvin suosittu. Itsekin kyseistä kasvovoidetta testanneena voin todeta toteen, että iho voi hyvin kun sitä saa hoitaa luonnon omilla ainesosilla. Lämmin kiitos Ruohonjuurelle siitä, että olen saanut runsaasti inspiraatiota kosmetiikkavalintojen suhteen Ruohonjuuren inspiroimana. Vuonna 2020 en vielä käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, – tänä päivänä yli 99% käyttämistäni kosmetiikkatuotteista on luonnonkosmetiikkaa. Iho voi hyvin ja ajatukset ovat positiivisia kun tietää tasan tarkkaa mitä ihollensa laittaa!

Madara Skin Equal meikkivoide kokemuksia

Testattavaksi tulleen meikkivoiteen sävy on no. 20 Ivory. Sävy on hyvä keskivaalealle iholle. Kesällä tämä sävy saattaa jäädä hiukan vaaleaksi jos iho päivettyy kesän aikana kun viettää aikaa ulkona. Mutta ainahan sitä voi laittaa hiukan tummempaa meikkivoidetta (tarvittaessa) vaalean meikkivoiteen sekaan.

Madaran Skin Equal meikkivoide täytti odotukset. Meikkivoiteen tuoksu on lämpöinen ja pehmeä. Meikkivoide ikään kuin sulaa iholle.

Meikkivoiteessa on sinkkioksidista saatua UV- suojaa. Tosin, suoja mahtanee olla pienellä suojakertoimella kun suojakertoimesta ei ole saatavilla tarkempaa lukua. Talvella riittänee matalampi suojakerroin koska aurinkohan ei paistattele niin kirkkaana mitä kesällä.

Madara Skin Equal Soft Glow Foundation – Meikkivoiteen pääraaka- aineet

 • aloevera
 • hyaluronihappo
 • mustikka
 • pioninjuuri
 • sisältää myös UV- suojan joka on peräisin sinkkioksidista

Ennen & jälkeen meikkivoiteen kuvat

Ennen meikkiä.
Ennen meikkiä.
Meikin jälkeen.
Meikin jälkeen.

Helli talvi-ihoa tarjoushintaan

Vinkki! Ruohonjuuressa on kattava valikoima laadukkaita luonnonkosmetiikan tuotteita ihosi hyvinvoinnin tueksi. Nyt näitä tuotteita on tarjolla tarjoushintaan, – kannattaa vilkaista!

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.