kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Kaupallisessa yhteistyössä Käsämä Cosmetics:n kanssa. Postaus sisältää -25% alekoodin, joka on artikkelin lopussa.

Käsämä Cosmetics – 100% kotimaista luonnonkosmetiikkaa aidosti sinua varten

Käsämä Cosmetics:n 100% luonnolliset savinaamiot on valmistettu laadukkaista, huolellisesti valikoiduista kotimaisista raaka-aineista. Tuotteet ovat vegaanisia ja ympäristöystävällisiä. Savinaamiopakkaus on riittoisa, sillä pakkauksesta riittää noin 10:een käyttökertaan. Käsämän laadukkaat savinaamiot ovat kotimaista luonnonkosmetiikkaa Karjalasta.

Tuotepakkaukset ovat todella suloiset, sillä niiden visuaaliseen ulkonäköön on panostettu huolella, näyttävät arvokkailta, sekä tuotepakkauksien värisävyt ovat silmää, ja mieltä miellyttäviä.


Itse savinaamiojauhe on kuin pieni pala timanttia ❤


kotimaista luonnonkosmetiikkaa
Kotimaista luonnonkosmetiikkaa aidosti sinua varten.

Tuotteiden toimitusaika oli nopea, ja tuotteet oli pakattu huolellisesti pieneen pakettiin! Asiakaspalvelu on myös todella helposti lähestyttävää, sekä ammattitaitoista neuvontaa, ja osaamista. ❤


Parasta näissä 100% kotimaisissa luonnonkosmetiikan savinaamioissa on se, että ei tarvitse mennä kotoa kauemmaksi, jotta tuntisi olonsa hellityksi. Savinaamion käytön jälkeen mieli on rentona, ja olo on kuin olisi käynyt kauneushoitolassa rentoutumassa.


kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Ihon kunto voi vaihdella ajoittain, joten ihonhoitotuotteita voisi valita aina sen hetkisen ihon kunnon mukaisesti

Itse olen ainakin todella tyytyväinen, että pääsin testaamaan kahden erilaisen ihotyypin savinaamiota. Olen huomannut, että oma ihoni voi olla välillä herkkä, ja välillä rasvoittuvaisempi. Mielestäni savinaamiota valittaessa on hyvä ottaa huomioon, että jos ihon kunto vaihtelee ajoittain, niin tuotteita voisi valita aina sen hetkisen ihon kunnon mukaisesti.

Käsämä Karpalo, ja Käsämä Tyrni savinaamiot sisältävät karpalo- ja tyrniuutteita. Karpalo ja tyrni ovat arvostettuja marjoja, sillä ne sisältävät runsaasti C-vitamiinia, joka toimii ihoa suojaavana antioksidanttina.

Käsämä Tyrni – Kuoriva kasvonaamio rasvoittuvalle & sekaiholle

Käsämä Tyrni savinaamio rasvoittuvalle ja sekaiholle on valmistettu Käsämän savesta sekä kotimaisesta tyrniuutteesta. Tämän kasvonaamion halusin testata ensimmäisenä näistä kahdesta, koska viimeaikoina ihoni on ollut enemmän rasvoittuvaisempi.

Savinaamiojauhe sekoittuu todella hyvin veden sekaan. Itse laitoin vajaa 2 tl jauhetta muoviastiaan, ja lisäsin vettä tipottain noin 1-2 tl verran. Sekoittelin seoksen tasaiseksi massaksi teelusikalla. Levitin savinaamion kasvoilleni tuotteen mukana tulleiden ohjeiden mukaan siten, että vältin silmien aluetta. Savinaamio kuivui hyvin kasvoilleni, kuivuessaan naamio hiukan varisi kun vähän ilmeilin, ja naamion sai pestä pois 10 minuutin kuivumisajan jälkeen. Ihoni tuntui todella sileältä ja ravitulta 100% luonnollisen savinaamion jälkeen.

Kuoriva kasvonaamio rasvoittuvalle & sekaiholle - kotimaista luonnonkosmetiikkaa
100% kotimaista luonnonkosmetiikkaa: Käsämä Tyrni Savinaamio.

Tyrnin loistavat terveyshyödyt

Tyrnimarja sisältää runsaasti C- ja E-vitamiineja sekä ravintokuitua. Tyrnimarja sisältää C-vitamiinia keskimäärin 140 mg /100g. C-vitamiinin saantisuositus aikuisella on 75 mg /vrk. 

Käsämä Tyrni savinaamio sopii sinulle, kun

 • arvostat laadukasta, 100% kotimaista luonnonkosmetiikkaa
 • haluat kuoria ihosi hellävaraisesti
 • ihosi on rasvoittuvaisempi, tai sekaiho
 • mielestäni Käsämä Tyrni savinaamio sopii myös herkälle iholle, koska oma ihoni on taipuvainen herkkyyteen (jos ihosi on todella herkkä, niin silloin Käsämä Tyrni savinaamio ei välttämättä ole sinulle paras ratkaisu savinaamion valitsemiseen)

Käsämä Karpalo – Rauhoittava kasvonaamio herkälle iholle

Käsämä Karpalo rauhoittava savinaamio herkälle ja normaalille iholle on valmistettu Käsämän savesta sekä kotimaisesta karpalouutteesta.

Käsämä Karpalo savinaamion käyttöohje on täysin samanlainen mitä Käsämä Tyrni savinaamion. Itse koen, että kummatkin savinaamiot soveltuvat omalle ihotyypilleni, joka on normaali, herkkä ja sekaiho, riippuen vuodenajasta ja elintavoista.

Käsämä Karpalo savinaamion käytön jälkeen ihoni tuntui heleältä ja raikkaalta. Käsämän savinaamiot ovat elämäni ensimmäiset savinaamiot, joita olen käyttänyt. Savinaamiot ovat nyt pysyvä valinta ihonhoitorutiineissani.

Tiesitkö tämän karpalon terveyshyödyistä?

(1) Oulun Yliopiston tarkastamassa väitöskirjassa todetaan, että karpalomehun nauttiminen antibioottihoidon yhteydessä ja lääkekuurin jälkeen vähentää lasten virtsatietulehduksien uusimista jopa 40 prosenttia. (2) Karpalon terveysvaikutus perustuu sen sisältämien fenolisten yhdisteiden vaikutukseen, jotka tuhoavat bakteereja.

Karpalo sisältää muun muassa kalsiumia, kaliumia, fosforia, C-vitamiinia, karotenoideja. Karpalo sisältää C-vitamiinia keskimäärin 20 mg /100g. Tyrnimarja sisältää C-vitamiinia jopa 140mg /100g! Kummatkin marjat ovat superterveellisiä ja hyödyllisiä ihonhoidossa.

Rauhoittava kasvonaamio herkälle iholle
100% kotimaista luonnonkosmetiikkaa: Käsämä Karpalo Savinaamio.

Käsämä Karpalo savinaamio sopii sinulle, kun

 • arvostat laadukasta, 100% kotimaista luonnonkosmetiikkaa
 • haluat kuoria ihosi hellävaraisesti
 • ihosi on herkkä tai normaali iho

Kuinka savinaamiota käytetään?

Savinaamiojauhetta laitetaan 1-2 tl sopivaan astiaan ja lisätään tipottain haaleaa vettä sekaan, kunnes seos on helposti levittyvää. Naamion annetaan vaikuttaa 5 – 10 minuuttia. Naamio voi kuivuessaan hieman kiristää ja varista. Kun savi on kuivunut, huuhdellaan naamio pois runsaalla, haalealla vedellä.

kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Miksi C-vitamiini on hyödyllinen ihonhoidossa?

C-vitamiini eli askorbiinihappo

 • toimii ihoa suojaavan antioksidanttina
 • kirkastaa ihoa
 • auttaa auringon aiheuttamien vaurioiden hoidossa
 • tehostaa kollageenin tuotantoa
 • suojaa vapailta radikaaleilta
 • auttaa häivyttämään pigmenttiläiskiä
 • edistää ihon täyteläisyyttä ja kiinteyttä

Alennuskoodi verkkokauppaan, josta löydät laadukasta, kotimaista luonnonkosmetiikkaa Käsämä Cosmetics:lta ?

Alennuskoodi: JESSI!

Alennus: -25% normaalihinnasta

Voimassa: 31.3.2022 kello 23.30 saakka

Lähdeluettelo

(1) Yle.fi artikkeli

(2) Yle.fi artikkeli

Katso myös: Taatusti #1 paras vegaaninen suklaakakku, kokeile ja ihastu!

Katso myös: Tämä +38 ripsiväri on taatusti paras ripsiväri – myös rasvoittuville luomille

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.