is clinical pro-heal serum advance

iS CLINICAL Pro-Heal Serum Advance kokemuksia [2022]

Sain iS Clinicalin maahantuojalta A Class Beautylta testattavakseni Pro-Heal Serum Advance seerumin. Olen aiemmin kyseistä seerumia kerran testannut ja olin tyytyväinen seerumin erinomaiseen laatuun. Viime kerralla en toteuttanut tuotetestausta täysin siten miten sitä olisi kuulunut toteuttaa, jotta tuotteen tehokkuus olisi päässyt parhaimmillensa. Viime kerralla laitoin seerumia suoraan kasvovoiteen sekaan, mutta seerumia olisi hyvä sittenkin laittaa suoraan iholle ennen kasvovoiteen lisäämistä.

Lue myös: 4- vaiheisen iS Clinicalin ihonhoito-ohjelman avulla saat täydellistä ihonhoitoa omalle ihotyypillesi

Nyt olen käyttänyt tätä seerumia noin kolmen kuukauden ajan ja olen laittanut sitä iholleni aamuin & illoin ennen kasvovoiteen lisäämistä.

iS CLINICAL Pro-Heal Serum Advance kokemuksia [2022]
iS CLINICAL Pro-Heal Serum Advance kokemuksia [2022]

iS CLINICAL Pro-Heal Serum Advance tuloksia

Minulla on nenässä verisuonet aika selkeästi näkyvillä nenän ”sivuilla”. Toisella puolen nenää verisuonet näkyvät selkeämmin ja toisella puolen hiukan haaleammin. Mielenkiinnolla testasin tätä seerumia kolmen kuukauden ajan, että tasoittuuko nenäni verisuonien sävyt ihon sävyn kanssa. Mitään älyttömän suurta muutosta ei ole tapahtunut kolmen kuukauden testijakson jälkeen verisuonien näkymisen suhteen mutta verisuonet eivät ole ainakaan enään niin sinertävän tummat mitä aikaisemmin, eli pientä tasoitusta on kuitenkin tapahtunut.

Seerumi silottaa ihoa tehokkaasti ja iho tuntuu terveemmältä testikuukausien jälkeen.

iS CLINICAL Pro-Heal Serum Advance
iS CLINICAL Pro-Heal Serum Advance seerumi ennen & jälkeen kuvat.

A Class Beautyn osaava & pirteä henkilökunta auttaa taatusti sinua löytämään sinulle parhaimmat ihonhoitotuotteet

A Class Beautyn henkilökunta löytää taatusti sinullekin parhaimmat ihonhoitotuotteet! iS CLINICAL -hoito-ohjelmasi on kehitetty helpoksi toteuttaa ja se koostuu neljästä vaiheesta: 1) puhdistus 2) hoito 3) kosteutus 4) suojaus. iS Clinical tarjoaa laadukkaita ihonhoitotuotteita monelle eri ihotyypille. Katso löydätkö oman ihotyyppisi täältä.

”iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti. iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.” – A Class Beauty

iS CLINICAL Pro-Heal Serum Advance kokemuksia [2022]
Laadukas iS CLINICAL Pro-Heal Advance seerumi.

Minkälaiselle ihotyypille Pro – Heal Serum Advance sopii erityisesti?

iS Clinical Pro-Heal Serum Advance on loistava seerumi ruusufinniin, couperosaiholle, ihoärsytykseen, kystiseen akneen ja rauhoittamaan ihoa.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet ovat

  • L -askorbiinihappo
  • retinoli (A-vitamiini)
  • E-vitamiini
  • oliivinlehtiuute

Pro-Heal Serum Advance seerumi taistelee ihon tulehduksia vastaan. Seerumi sisältää merkittävän määrän antioksidantteja ja tarjoaa iholle suojaa UV- tuhoilta. Seerumi sisältää tieteellisesti edistynyttä stabiloitua C- vitamiinin muotoa, joka suojaa ihon DNA:ta vapaiden radikaalien aiheuttamilta tuhoilta sekä lisää iholle ylimääräisen suojakerroksen, joka suojaa paitsi auringolta myös muilta ympäristöperäisiltä ihon stressitekijöiltä.

Löydät lisätietoa seerumista sekä tuotesarjan muista ihonhoitotuotteista täältä.

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.